Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Bestill leiebil på nettet

Skrevet av Sindre | 05. oktober, 2011

Dette innlegget er sponset av leiebilguiden.no og skrevet av meg.

Når man eksempelvis skal på ferie til et annet land kan det være aktuelt med en leiebil. Dette av naturlige årsaker, ettersom det kan være vanskelig å få med sin egen bil i bagasjen på flyet, toget eller bussen.

Leiebilguiden.no er en norsk søkemotor for leiebiler. Her kan du finne de beste tilbudene fra over 550 forskjellige selskaper. Så hvis du noengang er på utkikk etter leiebil, husk den omtalen du leste på Glabladet den gangen av leiebilguiden.no. ;)

Selv har jeg hittil i mitt liv aldri hatt personlig behov for en leiebil, men min mor leide en gang en bil for å kjøre halve familien til østlandet i forbindelse med en konfirmasjon. Det funket greit det, bortsett fra at jeg måtte sitte bakerst på det mest ubehagelige «setet» og var dritsur hele veien pga. det. (Dette var før jeg hadde lært meg å tenke positivt, Red. anm.)

Men tilbake til omtalen: Leiebilguiden.no gir deg gode sammenligninger sånn at du enklest kan finne best pris og nødvendige forsikringer er inkludert i treffene. Det er ubegrenset kjørelengde og ingen kredittkortgebyr.

kjør på! … :lol:

***

Hvis du/ditt firma syns de betalte omtalene på Glabladet ruler like hardt som utallige andre firmaer før deg, ta gjerne kontakt du også for et uforpliktende pristilbud. Jeg skriver, som du ser, omtaler for det meste.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 05. oktober 2011 klokken 1:54 i kategoriene: Omtaler,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |