Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Visualiser din livslinje

Skrevet av Sindre | 18. juni, 2012

Se for deg at livet ditt var en film, og du allerede hadde sett filmen. Du visste alle detaljer om hva som ville skje, hvor det ville skje og når det ville skje. Tenk deg videre at du faktisk også var manusforfatteren bak filmen. Med andre ord; du bestemte hva som skulle skje, fordi du skrev handlingen.

Hva ville du skrevet?

Hvis du hadde muligheten til å bestemme hvordan livet ditt skulle være, ville du trolig sørget for å gi deg selv akkurat det du ville ha. Negative hendelser ville vært historie. De ville vært ikke-eksisterende. De ville blitt en helt latterlig bekymring, fordi de ikke lenger ville finnes i din virkelighetsoppfatning.

Positive opplevelser ville kommet i overflod. Du ville bodd akkurat der du ville, med hvem du ville, hatt de eventuelle barna du ville, bilen(e) du ville, osv. Du ville selvfølgelig hatt akkurat den økonomien du ville, som følge av en eller flere suksessfulle oppnåelser, i form av din «drømmejobb». Eller kanskje du ville funnet på noe mer kreativt, der du aldri hadde en jobb, men likevel var rik. Hvem vet…?

Du vet.

Hvorfor ikke skrive din ønskede livslinje? Jeg er helt seriøs… Etter du har lest dette innlegget, sitt deg ned og skriv ned ditt perfekte liv. Skriv ned hva du ønsker skal skje.

- Men Sindre, hvorfor bruke tid på et tenkt fantasiscenario som ikke nødvendigvis vil gå i oppfyllelse?

Fordi, hvis du skriver ned ditt perfekte drømmeliv, blir du krystallklar på hvordan du vil ha det. Du øker dermed sjansen for å leve et fantastisk liv, selv om det ikke nøvendigvis blir 100% nøyaktig som du skrev. Og hvis dette er ditt ideelle drømmeliv, vil du begynne å se muligheter. Du vil øke sjansen for å gjøre det som MÅ gjøres for å komme dit du ønsker. Det vil fungere som et kart ut av den konstante tanketåken mange av oss opplever i det vanlige.

Og hvor meningsløse vil ikke bekymringer bli, når du begynner å tro på, for ikke å si vite hvordan livet ditt vil utspille seg?

Tenk på alternativet: Du kan la være å ta denne utfordringen og fortsette med livet som vanlig. Du vil ha de samme bekymringene og usikkerhetene som vil føre til mer av de samme pengeproblemene, dramasituasjonene og intrigene. Du vil stå på stedet hvil, og oppleve lyspunkt såvel som tilbakeslag, akkurat som før. Ingenting vil forandre seg. Den generelle livsfølelsen vil være den samme.

Men vit at alt kan forandre seg ved at du tar et bevisst valg om hvordan livslinjen din skal se ut. Du har makten til å gjøre enorme endringer, ved å ganske enkelt sette av de nødvendige, distraksjonsfrie timene som trengs for å skape din bevisste livslinje.

Ha en leken tilnærming og ha det gøy. La fantasien løpe løpsk. Skriv ned alle detaljer om alle de viktigste livsområdene. Ingenting er for dumt eller for drøyt. Hvis du ønsker noe, kan du få det, ved å bare bli bevisst på det.

Prøv det! Du kan takke meg om noen år. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 18. juni 2012 klokken 12:15 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Selvutvikling, Suksess,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!



Sponsorer

Tekstlinker

Partnere