Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Anmeldelser på Glabladet

Skrevet av Sindre | 08. februar, 2008

Som et ledd i en plan om å fremstå litt som en «vanlig» avis, kommer det også til å være film, musikk - og bokanmeldelser(!) en sjelden gang i blant her på Glabladet. Det skal også sies at redaktør-Sindre er ekstremt filmfrelst, musikkelskende og.. øhm.. ikke akkurat noen lesehest, men jeg fikk et par bøker til bursdagen min i går, som det godt kan hende jeg kommer til å skrive litt om her senere.

Anmeldelser på Glabladet kommer ikke til å være typiske avis-anmeldelser though. Det blir nok en viss personlig vri på det hele. F.eks når det gjelder filmer, kommer jeg ikke til å über-analysere handlingen, bakgrunnen til regissøren, kulturen i Hollywood, etc. Det var en periode jeg kunne tenkt meg å bli filmanmelder, men så fant jeg ut at det kom til å ta livet av filmopplevelsen hvis jeg skulle gjøre det. Jeg liker å se film fordi jeg liker å se film. Å skulle se etter virkemidler som brukes, få med seg nøyaktig handling, uten noen feil, gidder jeg bare ikke. Så alle filmnerds som er ute etter å pirke på noe jeg har skrevet, kan spare bedrevitenheten sin til sider som IMDB.com. Mer usaklige diskusjoner skal man vel lete lenge etter.

Det er vel ikke stort mer å si om anmeldelsene her på Glabladet. En viss fare for spoilere kan det jo være, men jeg kommer selvsagt til å opplyse klart og tydelig om dette før spoileren finner sted, sånn at man kan velge å ikke lese det. Når det gjelder musikk så har jo jeg min bakgrunn i trance, noe som i seg selv burde være nok for de fleste til å ta mine musikkmeninger med en klype salt. Hvilken annen nettavis kunne f.eks funnet på å gi Scooter terningkast 6? Ikke en viss kødd i VG som jeg ikke skal nevne navnet på hvertfall.

Men heldigvis har jeg en bred smak og et åpent sinn. Musikksmaken strekker seg fra trance til dance… Kødda. Den strekker seg enda lenger enn som så. Jeg liker alt mulig. Jeg har et åpent musikk-sinn. Så er det også veldig mye jeg ikke liker. Det finner dere ut av etterhvert.

Samme gjelder filmer. Jeg er glad i skrekkfilmer og gode thrillere og actionfilmer. Men hvilken annen gutt på denne planeten kunne f.eks funnet på å gi Mean Girls med Lindsay Lohan et terningkast på den bedre halvsiden? Hm? Kjenner du noen? Jeg lo godt av Mean Girls jeg. Det er akkurat sånn jenter er. Så Mean Girls er en BRA FILM!

Det beste med meg er at jeg er totally uforutsigbar, og man vet aldri hva man kan forvente. ;) Så jeg tipper dere er in for some surprises i tiden som kommer.

Kos deg med anmeldelsene fremover, den første kommer om noen strakser!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 08. februar 2008 klokken 21:26 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

1. Ingvild
11.06.09

Jeg tenker at du kanskje burde ha blogganmeldelser i tillegg. :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere