Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Visualiser det

Skrevet av Sindre | 12. februar, 2008

Hvordan vil du gå fram for å skaffe deg den formuen du egentlig ønsker deg? Det luksushuset du så gjerne skulle hatt? Den drømmebilen som du har gått og siklet på? Den jenten/gutten du så gjerne vil bli kjæreste med? Visualiser det!

Noen ganger er svarene rett foran trynet ditt. Noen ganger stirrer du kanskje rett på svaret uten å være klar over det. Jeg brukte data i mange år, uvitende om at det faktisk kan være en solid inntektskilde. Da spesielt hvis du har internett tilkoblet. Ved å ha en hjemmeside, blogg, tjenesteside, portal etc, har du faktisk mulighet til å tjene penger på det, ved å putte opp noen enkle annonser som passer til ditt innhold. Alle kan gjøre det, og som regel koster det ingenting. Google Adsense og Tradedoubler er populære annonseutgivere, flittig brukt på mange sider.

Klarer du å lage en populær side, kommer antall besøkende til å vokse, og dermed antall potensielle klikk på annonser, og salg. Men i stedet for å tenke for mye på hvorvidt man er i stand til å klare noe sånt eller ikke, oppfordrer jeg til å visualisere at du allerede er i den situasjonen. La oss si du vil ha en så populær nettside at du kan leve av den. Ikke tenk «når, hvis, kanskje». Tenk «NÅ»!

Nå tjener jeg til livets opphold ved hjelp av nettsiden min.

Nå tjener jeg til livets opphold ved hjelp av nettsiden min.

Nå tjener jeg til livets opphold ved hjelp av nettsiden min.

La dette bli en del av ditt faste dagsrituale. Bruk 2-3 minutter hver dag på å visualisere det. Tenk deg at du er i den situasjonen, allerede nå.

Hvorfor visualisere?

Visualisering er effektivt fordi du bruker de samme områdene i hjernen som når du virkelig gjør det. Det er faktisk bevist at dette skjer. Hvis du tenker dypt og lenge nok på at du løper, bruker hjernen din akkurat den samme mekanismen som om du virkelig skulle gjort det. Underbevisstheten din vet nemlig ikke forskjellen på om du ser på et bilde eller visualiserer et bilde i hodet. Resultatet er det samme.

Ved å visualisere blir hjernen din trent opp til å se etter kjennetegn, mønstre, verktøy, fremgangsmåter, mennesker, rett og slett ting du trenger for å oppnå det du visualiserer. Dermed vil du kanskje en dag skjønne at du kanskje har sett på det hele tiden. Eller i det minste at det var mye nærmere enn du trodde. Alt du trenger for å komme i gang fins der ute, allerede i dag. Visualiser det du vil oppnå, og du vil raskere skjønne hvordan du skal oppnå.

For min del var løsningen såpass «rett foran trynet mitt» at jeg nesten ikke kunne tro det engang. Problemstillingen var: «Hvordan kan jeg tjene penger uten å ha en vanlig jobb?»

Løsningen

Det tok litt tid før jeg fant svaret, men var alle tingene jeg trengte rett foran meg hele tiden? Ja, i aller høyeste grad. Løsningen ble nemlig å bruke en evne jeg hadde hatt siden jeg var liten gutt: Skrive. Og mediumet ble en blogg. Noe man kan drive fra en datamaskin med internett. Noe jeg har disponert siden 2000. Noe jeg kunne begynt med når som helst, men bitene falt altså ikke på plass før jeg begynte å visualisere at det var dette jeg skulle.

Noen problemer oppstod imidlertid: Jeg kunne ikke lage websider. Jeg ville nemlig ikke nøye meg med en «vanlig» blogg. Jeg ville at jeg enkelt skulle være i stand til å legge ut annonser på denne bloggen, og jeg ville at bloggen skulle være brukervennlig, oversiktlig og fin. Aller helst skulle jeg ikke bruke penger på det heller.

Men jeg inngikk et kompromiss med meg selv: Det var greit å bruke litt penger på det likevel, siden jeg tross alt ikke kunne lage siden selv. Jeg meldte meg inn på et webforum og begynte å fortelle om planene mine. Og vips, så var løsningen rett foran trynet mitt. Denne gangen så jeg det selv også. For nå hadde jeg gått med samme tanke i hodet i flere uker.

Mannen bak den alltid så seriøse Agurkposten hadde nemlig skrevet et innlegg på det forumet, hvor han tilbød å selge malen til siden sin for en billig penge. Jeg slo til umiddelbart. Jeg visste at dette var sjansen jeg hadde ventet på.

Noen uker senere var websiden og etterhvert malen på plass. Det var nesten for enkelt. Og det kan jeg takke visualiseringen for. Hadde jeg ikke vært så ivrig og virelig ment at jeg ville dette, hadde ikke ting skjedd så fort.

30 dager til suksess!

Og når fikk jeg først idéen om å virkelig satse på en blogg? I slutten av desember 2007! Dermed fikset jeg alt som trengtes for at dette skulle skje, i løpet av bare litt over en måned. Jeg har gått fra å bare drømme om å ha en egen, fancy blogg, til å faktisk ha en blogg, og fått unnagjort de aller fleste målene. I går fikset jeg Adense-annonsene, og det var den siste, viktige biten. Nå gjenstår det bare en kontaktfunksjon, sånn at lesere kan kontakte meg hvis det er noe de lurer på, eller bare vil meddele. Det er utrolig hvor fort ting har gått.

Så jeg er altså i gang med en mulighet til å tjene penger utenom en jobb. Jeg bekymrer meg ikke for når eller hvordan. Jeg tenker at jeg allerede er der. Jeg ser det for meg. Jeg visualiserer det.

Så enten det nå er å etablere et nytt firma, kjøpe den bilen, få den kjæresten eller hva det måtte være: Begynn med å visualisere at du allerede har fått det, og du vil få det til slutt.

Les også: 30 dager til suksess


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 12. februar 2008 klokken 8:03 i kategoriene: Bevissthet, Law of Attraction, Suksess,

LESERNE MENER:
8 kommentarer så langt

1. Turid
12.02.08

Klikk på alle hans annonsebannere

Klikk på alle hans annonsebannere

Klikk på alle hans annonsebannere

NÅ ER DET LIKE FØR JEG KLIKKER!

2. Anonym
12.02.08

Hei Sindre! Fulgt diskusjonene på WebForumet, selv om jeg har vært svært så opptatt med mine egne prosjekter, og egentlig ikke hilst på deg i det hele tatt der inne!? (Husker faktisk ikke riktig)

Men uansett vil jeg få gratulere deg. Du lever ut drømmen, og du gjør det perfekt! Stå på!

Jeg valgte å kommentere akkurat dette innlegget fordi jeg er så hjertelig enig med deg. Jeg satt i nøyaktig samme situasjon som deg for 4-5 år siden.

Jeg hadde ikke den kjæresten jeg ville ha, jeg hadde ikke den jobben jeg ville ha, og jeg hadde definitivt ikke de pengene jeg ville ha.

Nå er det motsatt, jeg HAR den kjæresten jeg ville ha, og vi har bodd sammen i snart 4 år, jeg HAR den jobben jeg ville ha, og jeg fikk den uten 4 års utdanning, noe som normalt er påkrevd for hva jeg gjør. Jeg HAR de pengene jeg vil ha, selvom jeg alltid vil ha mer ;) – men bottom line: Jeg lurte meg selv til å tro at jeg hadde alt, inntil jeg hadde det. Jeg mumlet og tenkte høyt i bilen – HVER gang jeg var ute å kjørte alene. Blant annet om hvordan jeg skulle få hu dama som ikke engang visste hvem jeg var, til å flytte ut fra han hun var sammen med, og inn til meg.. Det gikk 4 mnd, så var det faktisk i boks – og vi har det helt kanon!

Jeg var pølseselger på Statoil, trengte sårt den lønna jeg hadde derfra for å betale leieutgiftene og maten hver måned. 1 år etter at kjæresten min flytta inn til meg, så gikk jeg til sjefen og sa opp – det var like plutselig for meg som for sjefen. Når jeg kom hjem fra jobb den kvelden, så kom jeg på at jeg faktisk hadde sagt opp. Det var muligens litt dumt gjort, men det var fordi jeg hadde sitti i bilen å «sett for meg», og skrevet oppsigelsen i hodet mitt 100 ganger. Oppsigelsen ble levert av regn skjær automatikk fra min side, med 100% bevissthet ;) Innerst inne hatet jeg hele jobben, og skulle det komme en forandring, måtte jeg forandre noe selv.. Så jeg sa opp!

Problemet mitt var at jeg hadde ingen planer for hva jeg nå skulle finne på, så jeg satte meg ned å lurte på hva pokker jeg skulle gjøre. Jeg fant ut at jeg ville jobbe et sted der man kommer kl. 08. og går kl. 16., og jeg ville gjerne gå i fine klær, muligens dress.. Jobbe innen finans eller noe annet som hadde med penger å gjøre. Nytt problem: Jeg hadde 0 peiling på økonomi, og jeg hadde iallefall ingen BI utdannelse. Så jeg begynte å tenke høyt igjen på hva jeg skulle si på det intervjuet jeg eventuelt fikk komme på. Etter 200 gjennomganger med alle mulige svar til alle mulige opptenkte spørsmål jeg kunne komme på – som jeg trodde jeg kunne bli stilt på et intervju – ville jeg rett og slett ha ansatt meg selv. Jeg ble enormt dreven på det liksomintervjuet. Faktum var at etter to år, så kom sjansen min på det området. Jeg søkte, brukte sikkert 10-15 timer på å skrive så godt jeg kunne den beste søknaden i manns minne. Det ble en killer-søknad. Jeg ble innkalt på intervju – og det var jo greit, for intervjurunden kunne jeg stort sett utenat. Jeg fikk den jobben, og nå er jeg ferdig utdannet ved BI fra firmaet jeg jobber for, og jeg jobber blant flere millioner kroner i måneden. – Jeg har det gøy på jobb. Jeg selger ikke pølser lenger.

Men på veien hit trengte jeg jo penger, det gikk jo 2 år fra jeg sa opp til jeg begynte i stillingen jeg har nå, så jeg satte meg ned og kom på at jeg jo gjerne skulle blitt jævli flink med salg og internett. – Det måtte jo være enkelt. Så jeg fikk til å snekre sammen en nettbutikk. Nettbutikken gikk elendig, men den går bra nå. Men det mest positive ut av det hele var jo alt jeg lærte om søkemotoroptimalisering. Siden min ligger nå på 2 plass på Google etter hoved nøkkelordet med 4,7 millioner konkurrenter. Jeg driver i dag 4 nettsteder. Det femte, er prosjektet som jeg snakket om innledningsvis, og dette er snart på plass. Jeg ser for meg at det vil skje i mars.. neste måned med andre ord. I løpet av de to årene, jobbet jeg litt her og litt der, tok noen greie vikarjobber, men på kveldene, nettene og helgene satt jeg og utdannet meg selv i forhold til internett. Ved siden av jobbene jeg tok, overlevde jeg iallefall. Nå har internett snart finansert billånet mitt på 150.000, og studielånet jeg tok opp en gang på 170.000 – og lokomotivet ruller bare fortere og fortere. Det HAR krevd litt, men alle disse forandringene hadde ALDRI skjedd om jeg ikke hadde vært bestemt, sett for meg ting, og levd etter «Fake It ’till You Make It!» –

Jeg ønsker deg lykke til med bloggen… synes du gjør en kanon jobb. Og til alle dere andre som leser både bloggposten og min kommentar, le om dere vil – jeg hadde begynt å le selv for bare noen få år siden…

3. Sindre
12.02.08

@ Anonym: For en historie! :) Håper folk nå virkelig skjønner hvorfor man bør visualisere. Tusen takk for ditt bidrag, og lykke til videre!

Flere suksesshistorier?

[...] benyttet meg av visualiseringsmetoden for å oppnå dette. Andre ting man kan oppnå på 30 dager, kan være ting som å spise sunnere, [...]

29.06.08

Hei!
Jeg fant bloggen din og har lest. MYE! Jeg har jobbet med masse forsjellige ting, men er utdannet grafisk designer. Jeg maler bilder og synger i band. Det har vært tungt økonomisk til tider, ja. Billedsalget gikk tregt og jeg orker ikke tanken på å ha en vanlig jobb der jeg må opp klokka sju for å rekke en buss eller hva det nå måtte være, for så å sitte å produsere og bare sitte igjen med en bitteliten slant sjøl.

Etter å ha lest litt i bloggen din og med litt kjennskap til The Secret, så har jeg begynt å visualisere. Jeg er iferd med å starte mitt eget bokforlag. dette har skjedd fort. -Svær fort! I løpet av to uker fikk jeg idèen om å lage en bok med alle de blå bildene mine. Men uten penger virket det umulig. Dessuten vil de store forlagene ikke ha ukjente forfattere eller artister. Og vil de det, så får du minimalt med royalities!

Jeg bestemte meg for å gi ut boka sjøl, innvolvere en venninde som skriver dikt og planen er at den første boken ligger ute for salg om TO dager! Jeg har fått henvendelser på 6 nye bøker for andre… Så får vi se hvordan fortsettelsen blir! Jeg skal ihvertfall ikke slutte å visualisere! I går solgte jeg TO malerier! Det er mange måneder siden sist, og tre år siden jeg sist hadde utstilling. Nå ser det ut til at det blir utstilling til høsten også.

Ikke nok med det, men jeg skal i studio for 2. gang med en av norges dyktigste produsenter til høsten! Det kommer plate og det kommer alt det som skal komme! All energi jeg har lagt ned i livet skal nå omdannes til milder å leve av og drive meg i spennende liv framover!

Tusen takk!
:o )

[...] Dette sier noe om at visualisering virker. Å «visualisere» er ikke oppfunnet av folkene bak The Secret. I den filmen blir vi rådet til å se for oss vår drømmesituasjon. Vi blir oppfordret til å visualisere og å henge opp bilder og små affirmasjoner på et «visionboard». Hvorfor? For å hele tiden bli påminnet vår ideelle tilværelse, fordi dette vil sette i gang prosesser i hjernen som gjør oss oppmerksomme på muligheter som til syvende og sist kan føre oss dit. [...]

7. Espenk
20.04.10

Bra post!

Skriver selv mye om selvutvikling og dating. sjekk ut: http://dating-adventure.com

[...] Visualisering funker. Nå kan du slutte å lese denne bloggposten og fortsette å visualisere! [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere