Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Få mer trafikk fra Dagbladet

Skrevet av Sindre | 12. mars, 2008

Det er ikke noe nytt, men så er heller ikke Glabladet noen nyhetsavis. Ved å bruke Dagbladets Twingly-funksjon, kan man skaffe seg veldig mye mer trafikk på sin egen blogg. Alt du trenger å gjøre er å skrive om en sak fra Dagbladet i bloggen din, og linke til den. Da opprettes det automatisk en kobling til bloggen din fra Dagbladets artikkel. Jeg har hørt rykter om bloggere som har fått opptil 1000 ekstra besøkende takket være dette.

Som dere ser (i og med at Glabladet kun har oppegående, intelligente og observante lesere) så har jeg benyttet meg av nettopp denne metoden her. Dette for å se hvor mange ekstra lesere jeg kan få. Dette er altså enda et eksperiment, på lik linje med Til topps på Bloggrevyen (som forøvrig ser ut til å gå veldig bra). Beklager hvis disse eksperimentene irriterer noen, men jeg liker å teste ut muligheter. Det er viktig å finne ut hva som funker og hva som ikke funker. Jeg kommer til å oppdatere denne posten for å si hvordan det gikk.

Trafikk er livsviktig for en blogg. En blogg uten trafikk er det samme som å ikke ha en blogg. Så til alle dere som liker å skrive om nyheter; bruk Dagbladet for hva det er verdt. ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 12. mars 2008 klokken 14:52 i kategoriene: Blogging, Teknologi,

LESERNE MENER:
8 kommentarer så langt

1. Rune
12.03.08

Twingly fungerer, har vanligvis bare noen få besøkende på bloggen, men på dette innlegget: http://runeblogg.blogspot.com/2008/03/i-norge-kaster-vi-en-milliard-poser.html
fikk jeg 8 kommentarer på kort tid, mye for meg!

Les gjerne også tankene mine rundt hvordan maksimere utbytte av flere besøkende:
http://runeblogg.blogspot.com/2008/03/twingly-fungerer.html

Nå kan man vel også si det fungerte for deg siden jeg nå leser din blogg!

2. Sindre
12.03.08

Helt fantastisk, faktisk en av de kjappeste kommentarene jeg har fått. ;)

3. picxx
12.03.08

Joda, twingly fungerer helt greitt de. Ett lite problem er det likevel, og det er at bloggene snart flyter over av kun saker fra dagbladet, så medmindre noen av de andre nettavisene har tenkt å følge i samme spor vil det bli en snever nyhetsutvelgelse i norske blogger.

En må også huske at mens bloggen din gir en hardlink med linkjuice til dagbladet er alt du får i retur den trafikken som er å spore grunnet tilbakelenken, for på dagbladets side er det kun kodete linker som ligger.

Så spørs det om det er særlig fordelaktig med tanke på SEO å ha bloggen sin full av linker til dagbladet da. :D

Om en driter i søkemotortrafikk spiller det selvsagt ingen rolle.

4. Sindre
12.03.08

Jeg ser definitivt det kritiske her ja. Har merket meg at bl.a Agurkposten flyter over, som du sier, av Dagbladet-vennlige artikler. No offence, PA. ;)
Men jeg kommer ikke til å benytte meg febrilsk av den funksjonen. Jeg vil prøve på å opprettholde en viss kvalitet på artiklene, fremfor å skrive for Dagbladet.

13.03.08

Dere kan jo alltids legge på en rel=»nofollow» på utlenkene, så slipper dere og tenke på SEO-juicen dere taper..

6. picxx
13.03.08

rel=nofollow skal brukes på linker som ikke er relevante i forold til innholdet i artikkelen eller på siden din. Om en skikkelig SEO ‘savy’ setter man selvsagt nofollow på alt på siden, slik at alle inngående linker blir enveislinker :P

7. bjorn
13.03.08

Noen som ser en sammenheng når det gjelder hvilke artikler hos Dagbladet som har Twingly og hvilke som ikke har? Virker litt random .. uten at jeg har undersøkt for nøye.

8. Pez
03.05.08

Vel, jeg begynte å skrive om artikler fra Dagbladet for noen dager siden, og merket at folk kommenterte. Jeg skjønte ikke helt hvordan de fant frem til siden min, før jeg faktisk så at jeg var oppført som en av bloggene under artikkelen jeg hadde skrevet om. Jeg tok da steget videre og tok i bruk Google Analytics for å sjekke hvor store besøkstall jeg faktisk hadde. Og siden den 28 april, så har jeg hatt nærmere 2000 besøkende på siden min, noe som er veldig mye i forhold til en gang i evigheten, slik det var før.

Dagbladet og Twingley er greia, skulle bare ønske at flere store sider tok ibruk funksjonen. :)

@ bjorn:
Såvidt jeg kan se så har de aller fleste artiklene hos Dagbladet twingley funksjonen.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere