Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Adsense Secrets-oppdatering

Skrevet av Sindre | 21. april, 2008

For 3 dager siden anbefalte jeg en eBok her på Glabladet. Den gjeldende boken var Joel Comms Adsense Secrets 4. Det som er spesielt med denne utgivelsen, er at Joel nærmest «gir den bort», for kun $9.95 (kun 50 kr. med dagens lave dollarkurs). Den vanlige prisen har vært $97 og $77, men for en begrenset periode kan den altså skaffes for kun $9.95.

Da boken så absolutt fortsatt trygt kan anbefales dersom du ønsker å få mer ut av din Adsense-inntjening (mine resultater har vært over all forventing), vil jeg bare si en ting til de av dere som kjøpte denne boken etter å ha lest min omtale.

Sjansen er stor for at du også ble medlem av Joel Comms Top 1% nyhetsbrev. Det som du kanskje ikke fikk med deg var at dette koster deg $29.95 i måneden. Det fikk ikke jeg med meg engang. Sannheten er at de færreste fikk det med seg, da det må ha stått godt gjemt på den superlange salgssiden hans. Joel innrømmer åpenhjertig at han «screwed up», og beklager på det sterkeste.

Hadde jeg visst dette hadde jeg selvsagt latt dere få vite det også. Joel har nå rettet opp i feilen, og har publisert to alternativer for de som vil kjøpe boken. Ett hvor det tydelig står at du kun kjøper boken og ingenting annet, og ett hvor det tydelig står at du samtidig blir med på nyhetsbrevet.

Dersom du var en av de som kjøpte boken før denne feilen var rettet opp, trenger du bare å si fra til Joel Comm når du mottar første utgave av dette Top 1%-nyhetsbrevet, og du slipper å betale for det. For å gjøre ting godt igjen, skal Joel donere bort 100% av inntektene på Adsense Secrets de neste to ukene til den veldedige organisasjonen Hearts and Hands International. Så hvis du ønsker å støtte en god sak, samtidig som du gjør et røverkjøp, anbefaler jeg deg å slå til mens $9.95-tilbudet fortsatt gjelder.

Så da håper jeg at dere som kjøpte boken etter min anbefaling får med dere dette.

Ellers kan jeg bare rapportere om hyggelige resultater etter at jeg tok i bruk Joels metoder for å implementere Adsense på best mulig måte. Kjøpesummen av boken er for lengst inntjent, og de daglige resultatene er langt bedre enn før.

Er du interessert i å lære mer om hva Google aldri fortalte deg om Adsense, samt hvordan du kan begynne å tjene mer penger på programmet, sjekk ut detaljene her:

Adsense Secrets 4 – What Google Never Told You About Making Money with Adsense

Takk til Adrian som tipset meg om Joel Comms lille «screw up»! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 21. april 2008 klokken 15:14 i kategoriene: Generelt, Omtaler, Penger, Teknologi,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Magnus
21.04.08

På adsense-secrets.com var det før et tilbud om å få en gratis DVD med foredrag av Joel Comm. Fikk da en gratis DVD med et foredrag hvor han snakker om alt det som står i boka, så da slapp jeg å kjøpe boka.

2. bjorn
21.04.08

1. Har du lest boken?
2. Avslører han noe som erfarne adsensere ikke vet fra før?

:-)

3. Anonym
21.04.08

JohnChow.com, helt like artikler… Anbefale eboken og så melde fra etterpå…

4. Sindre
22.04.08

@ bjorn: 1. Ca. 90% ferdig i skrivende øyeblikk. 2. Kommer an på hvor erfaren du er det. :) Den passer aller best for de som er litt ny i gamet. Selv jeg visste allerede en del av det som står der. Men jeg har lært veldig mye nytt også, og det ser ut til at inntektene mine har økt, men det er enda tidlig å si om dette er tilfeldig eller ei.

@ Anonym: Når Joel Comm nærmest gir bort en bok som potensielt kan gjøre internettkarrieren din om til en gullgruve, vil du finne det omtalt på mange sider. Jeg fikk vite det på en helt annen side enn JohnChow.com. Og når Joel Comm plutselig finner ut at han har gjort en tabbe, vil du dermed også finne dette omtalt på flere sider. Og når jeg da tross alt har referert kunder til å kjøpe Joel Comms bok før denne «feilen» ble rettet, følte jeg at det var min simple plikt å melde fra om dette, så de slipper å måtte betale $29.95 i mnd. uten å skjønne hva som skjer.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere