Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Du blir hva du tenker

Skrevet av Sindre | 29. april, 2008

I all enkelhet kan meldingen bak bøker som The Secret oppsummeres med følgende setning: Du blir hva du tenker. Verre er det ikke å forstå filosofien. Tankene våre virker inn på handlingene, og handlingene virker inn på resultatene vi oppnår her i livet. Hvis du kan skjønne det, har du skjønt den store Hemmeligheten.

Et enkelt eksempel kan være at du vil gå på kino. Hvis du bestemmer deg for å følge opp denne tanken, vil du foreta de nødvendige handlingene som kreves for å oppnå resultatet av å sitte i kinosalen. Og alt sammen begynte med en tanke. Men visste du at du selv er i stand til å bevisst velge hvilke tanker du vil tenke?

Tenk på de utrolige mulighetene som da åpner seg! Hvis du kunne tenkt en tanke og du deretter tok de riktige handlingene for å oppnå enhver tanke! Eneste forskjellen på å tenke «Jeg skal på kino» og «Jeg skal bli rik» er simpelthen at du vet hva du må gjøre for å dra på kino. Du vet ikke nødvendigvis hva du skal gjøre for å bli rik.

Men her kommer Law of Attraction inn i bildet! Nå som du, ved hjelp av å lese på Glabladet, begynner å bli mer og mer bevisst på Law of Attraction, og du klarer å stole på det, så vil du oppnå dine tanker uansett hva. Hvis du er syk og vil bli frisk, hvis du er fattig og vil bli rik, hvis du er i kalde Norge og vil til syden. Du kan oppnå akkurat det du vil. Du trenger ikke å ha penger akkurat nå eller tro på mirakler. Du trenger bare å tro på den kraftigste loven i universet.

Alle lærerne i The Secret er folk som har gjort stor suksess. Samtlige av de har en god del penger på konto, mer enn du får i A4-jobben din. Hvordan i alle dager kan du da rettferdiggjøre å ikke høre på dem? Disse folkene vet hva de snakker om, og de er ikke noe annerledes enn deg og meg. Faktisk, hadde de ikke visst om loven om tiltrekning, kan det godt hende de hadde slitt i A4-jobber selv!

Begynn å visualisere det du ønsker deg, og forestill deg at du er der allerede! Da vil du også bli hva du tenker. Som jeg har nevnt før, så jobber loven om tiltrekning som tyngdekraften. Den gir ingen spesialbehandling, men det hjelper å være klar over den. Tenker du på en negativ måte, vil du dra mer negativt inn i livet, og tenker du på en positiv måte vil du dra mer positivt inn.

Du er heldig som vet om dette. Du kjenner helt sikkert han ulykkesfuglen som aldri opplever noe flaks. Som må kjempe for den minste lille ting. Tenk at en liten forandring i tankene hans kunne forandret alt! Kanskje din oppgave blir å fortelle dette til han. Eller tipse han om Glabladet. I følge loven om tiltrekning er det viktig å gi for å .

Man vil aldri få loven om tiltrekning til å virke til sin fordel hvis man ikke gir. Å holde denne hemmeligheten for seg selv er oppskriften på å feile. Grunnen er enkel: Hvis du frykter «konkurranse» vil du tiltrekke deg konkurranse! Hvis du derimot ikke er redd for konkurranse, og ser på det som en positiv utfordring, så kommer du til å lykkes uansett!

I neste uke skal jeg poste en hel serie i Law of Attraction her på Glabladet. Verdt å få med seg for alle som ikke skjønner helt hvordan og hvorfor dette fungerer, samt hva du kan gjøre for å bruke dette til din fordel nå. Det er mulig. Tro det!

Har du opplevd at Law of Attraction virker? Send inn din historie, og sjansen er stor for at den kommer på trykk i Glabladet i nær fremtid!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 29. april 2008 klokken 12:56 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Selvutvikling, Suksess, Vitenskap,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. chowbow
29.04.08

De som tror de er suksessfulle blir nettopp det. Er det ikke flott? Det hjelper å ha troen på seg selv :)

2. Benjamin
27.11.08

«What lies behind us and what lies before us are small matters to what lies within us» – Ralph Waldo Emerson

[...] Du tiltrekker deg det du er, og du er hva du tenker. Forandre tankegangen din, og du vil forandre livet. [...]

4. Hilde
15.04.09

Heisann.

Må bare si at jeg ble så glad overå finne den bloggen her, og alt som står om «hemmeligheten». Jeg har lest boken, og sett filmen, syns de var bra, men litt for mye fokus på det materielle syns jeg…men det er en smakssak..uanett da, jeg kjenner vel at jeg har fått ut mer av å lese andre bøker som omhandler det samme, for der går det frem at man virkelig må jobbe for saker…for det krever virkelig mye av en selv og skulle omstille seg fra å gå på autopilot i tankene, til å skulle bli positiv og styre ditt eget liv. Men det funker jo…uansett, det jeg skulle ha frem er at jeg er i gang med å endre bevisstheten, det tar tid, derfor kjenner jeg at det er så godt å få litt inspirasjon, lese om folk som får det til, helt til jeg kjenner at det blir en realitet for meg selv også :) Takk

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere