Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Unødvendige kommentarer

Skrevet av Sindre | 02. april, 2008

Glabladet ser helst at leserkommentarene holder seg på et saklig nivå. Dette for å opprettholde lesergleden for mine besøkende, også når de leser kommentarene. Som regel pleier ikke dette være noe problem. Men den siste tiden har det tikket inn noen kommentarer på artiklene til Glabladet, som har vært så utrolig meningsløse og unødvendige, at jeg har slettet dem. Det er foreløpig snakk om 3-4 stk.

Ingen trenger å bekymre seg for at jeg kommer til å slette deres kommentarer med mindre de er helt unødvendige. Det er greit med noen sånne små kommentarer som ikke sier mer enn «bra innlegg» (selv om en mer fyldigere uttalelse alltid settes pris på). Mens det derimot ikke er greit med kommentarer som:

  1. Gjentar det andre tydelig har poengtert flere ganger
  2. Prøver å lage et poeng av noe som har null relevans for artikkelens hovedtema
  3. Åpenbart bare er skrevet for å gi en link tilbake til personens egen side/produkter
  4. Folk som slenger med leppen, og bidrar til å dra ned stemningen på Glabladet til et lavere nivå. Spiller ingen rolle om det er meg eller andre kommentatorer man er frekk mot

Overfladiske holdninger kan du reise til Dagbladet eller VG med (jeg lover deg, du vil finne likesinnede.) Retningslinjene ovenfor er kun snakk om normal folkeskikk og høflighet. Stort sett vil jeg tillate det meste, men hvis din kommentar bryter en av disse 4 punktene, spesielt hvis det skjer ved gjentatte anledninger, vil kommentarene bli slettet.

Dette er et sted for personlig utvikling, ikke personlig utskjelling.

Smil til verden, og se hva som skjer! :) ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 02. april 2008 klokken 13:03 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
5 kommentarer så langt

1. Turid
02.04.08

SENSUR!

2. Sindre
02.04.08

Den kommentaren er forøvrig et eksempel på kommentarer som tillates. Jeg oppfordret jo folk til å komme med meninger, og det har Turid gjort. Hun kunne muligens utdypet den litt mer, men men.

Jeg forøvrig bryr meg ikke om at noen ser på dette som «sensur». Glabladet er opprettet for å være et Glablad, ikke et surmulingsblad. Det er nok av tullinger som skriver useriøse kommentarer i de vanlige nettavisene, som Dagbladet og VG. Glabladet kommer ikke til å følge den trenden.

Dette gjelder i hovedsak enkeltpersoner, så de aller fleste trenger ikke å frykte noen «sensur».

3. picxx
02.04.08

Bra Innlegg ;)

4. Niclas
02.04.08

Sensur er vel når myndighetene straffer deg for ytringer. Så finnes det selvsensur som ofte skyldes myndighetenes manglende vilje til å forsvare din ytringsfrihet. Glabladet er privat eiendom. Turid kan jo invitere oss hjem til sin egen stue, så skal jeg skrike «sensur» såfort hun går lei av å bli krenket på hjemmebane. Deal or no deal?

5. Nelly
14.06.09

Bra sagt, Niclas!

Det vil alltid finnes mennesker som vil gjøre sitt beste for å trekke andre ned, og jeg er imponert over deg, Sindre, som greier å heve deg over slikt og fortsatt være hyggelig og positiv av deg. Tror nok ikke at jeg hadde greid det samme selv, men tatt igjen med samme mynt! :shock:

hehe, men så skal jeg kanskje ikke ha en blogg med bare positive innlegg heller sånn etterhvert, men en blanding av alt… kanskje? ;)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere