Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Loven om tiltrekning kurs 4 – Manifestering av intensjoner

Skrevet av Sindre | 15. mai, 2008

Dette er innlegget du har ventet på i denne serien om Loven om tiltrekning! I dag skal jeg fortelle deg hvordan jeg klarte å manifestere 2 forskjellige punkter på en liste, nærmest ut fra løse luften. Og jeg kan forhåpentligvis inspirere deg til å gjøre akkurat det samme.

Det som har skjedd de siste dagene er helt sykt. Etter å ha visst lenge at selveste Oprah praktiserer LoA, hadde jeg et sterkt ønske om å se et program som handlet om nettopp det. Jeg visste at hun hadde hatt 2 programmer om The Secret fra før, som jeg dessverre gikk glipp av. Ikke så rart kanskje, ettersom jeg ikke egentlig ser så ofte på Oprah. Renate derimot, ser det stadig vekk.

En dag i forrige uke, like før kl. 19 (Oprah-tid), fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle se Oprah. Ikke at jeg nødvendigvis hadde tenkt å se hele showet, men jeg ville se hva det handlet om den dagen. Renate satt ved siden av meg i sofaen, og hadde faktisk, for en gangs skyld, ikke spesielt lyst til å se Oprah. Mens jeg, derimot, plutselig ble veldig ivrig på akkurat det. Og, hva skjer når Oprah begynner? Uten at jeg hadde forhåpninger om det der og da, handler det – nok en gang – om Law of Attraction.

Jeg brøt ut i en jublende «Woohoo!!», til Renates forbauselse. Hun syntes dette var litt for godt til å være sant. Denne gangen var det bare jeg som ville se Oprah (noe som aldri skjer), og akkurat da var det et program som var midt i blinken for meg. Renate har lenge vært skeptisk til alt dette LoA-preiket mitt, men fant seg i å bli sittende å se på programmet.

For meg var det ikke så mye nytt å hente fra akkurat dette programmet, men suksesshistorier om manifestering av intensjoner er jo alltid interessant. På slutten av showet var det et par i salen som hadde det samme problemet som Renate og meg, nemlig at den ene halvdelen trodde på dette, mens den andre var langt mer tilbakeholden og skeptisk. Det ble dermed spurt hvordan LoA virker i forhold til dette. En av gjestene i showet anbefalte mannen (den skeptiske) å rett og slett begynne med en liste.

«Skriv en liste med 3 ting du ønsker å se i ditt liv, så lenge det er troverdig for deg. Sett deg tidsfrist på en måned, og se hva som skjer! Se om du i det minste kan oppnå ett av de 3 punktene.»

Han gikk, noe flau og motvillig, med på dette.

Jeg fant ut at jeg ville prøve akkurat det samme, samtidig som jeg ville at Renate skulle prøve dette, som en fin måte å komme i gang på.

Det som er viktig når man skriver en sånn liste, er at det skal være troverdig for deg. En liste over noe du vanligvis ikke ser i ditt liv, men som, dersom ting lå til rette for det, selvsagt kunne ha skjedd. Hvis du f.eks. ønsker deg en rykende fersk Ferrari innen en måned, men du har 0 kroner på bankkontoen, føler du muligens at det ville vært umulig. Ville du virkelig trodd at det kunne skje, dersom du skrev det på en liste?

Ettersom dette egentlig bare er en «test-liste», er det ikke så nøye hva du skriver. Det trenger ikke basere seg på dype ønsker og tanker for ditt eget liv. Det kan være noe helt dagligdags, bare for å se om det virkelig fungerer.

Min test av Law of Attraction

Jeg skrev altså ned en liste med 3 punkter som var mer eller mindre troverdig at jeg kunne få oppleve i løpet av den kommende måneden. Men det var likevel såpass uvanlig at dersom det skjedde, visste jeg det måtte være fordi Law of Attraction faktisk virker!

Og resultatet har vært intet annet enn sjokkerende! Jeg kommer til å fortelle om de 2 siste punktene jeg skrev på listen, da det første punktet enda har til gode å manifestere seg. Men, de 2 andre punktene begynte å manifestere seg selv allerede før det var gått 10 dager!

  • En gammel venn eller bekjent
  • En fjær

Dette var sånn jeg skrev det på listen min. Det jeg mener når jeg skriver dette, er at jeg ønsker å se en gammel venn eller bekjent i livet mitt igjen. En jeg ikke har snakket med på lenge. Hvordan denne personen tok kontakt hadde ingenting å si. Jeg kunne møtt vedkommende på gaten, eller jeg kunne bli kontaktet via Glabladet, mail, lest om han i avisen, eller noe helt annet.

Samme med fjæren. Det trengte ikke å være en ekte fjær fra en fugl. Det kunne vært en syntetisk fjær, og den trengte ikke engang være fysisk tilstede, men gjerne avbildet på TV’en eller noe annet. Poenget var at jeg på ingen måte skulle foreta noe direkte tiltak for å oppsøke verken en gammel bekjent eller en fjær.

De eneste som visste om listen var Renate og meg selv.

Manifestering av «Gammel klassekamerat»

Mandag, 5. mai: Jeg skriver artikkelen «Hvordan kan jeg være så positiv hele tiden?«, som i bunn og grunn handler om viktigheten av å ha en positiv innstilling i forhold til Law of Attraction. Jeg får en del kommentarer, som vanlig. Etter å ha tatt en flere timers pause fra Glabladet en kveld, logger jeg inn på administrasjonspanelet, og oppdager en lite hyggelig kommentar.

Kommentaren var fra en som kalte seg «Gammel klassekamerat». Og det han hadde å si, var alt annet enn positivt. Han kalte meg en taper og sa at jeg alltid hadde vært det og alltid kom til å være det. Og da tenkte jeg med meg selv: «Hmm.. kan dette være en reell kommentar, eller bare en som tar en sjans, og håper han er heldig?» Jeg sporet opp IP-adressen til å befinne seg et sted i Oslo.

Vel, det var jo litt rart, jeg har aldri gått på skole i Oslo. Men, den jeg virkelig husker jeg var på kant med på ungdomsskolen, var faktisk en østlending i klassen. Det kan godt hende at vedkommende har flyttet til Oslo igjen. Mye kan ha skjedd på de 7 årene siden jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg har jo selv flyttet fra Bergen til Drammen.

Sånn som jeg ser det, er det ingen åpenbar måte å finne ut om denne kommentaren var ekte, eller bare tull. Men, en ting er sikkert: Jeg oppfordret ingen gamle klassekamerater om å kommentere det innlegget. I hvert fall ikke direkte. Det var nok likevel noe i det innlegget en potensiell «fiende» fra ungdomsskolen kunne «ta meg på», som var nettopp det han gjorde, nemlig min positive holdning. Noen uvitende sjeler vil jo alltid tro at det å være positiv/annerledes er synonymt med å være en taper.

Det tok enda noen timer før jeg la meg den natten, og i sengen slo det meg: «SHIT!!!! Dette er pga. listen min! Holy crap!»

Ja, for tilbake til listen min. Der sto det ganske tydelig «En gammel venn eller bekjent«, gjorde det ikke? Jo. Jeg husker tydelig hvorfor jeg skrev «bekjent». Det var jo selvsagt for å utvide mulighetene. Jeg har jo ikke hatt sååå mange venner, og sannsynligheten for at en av de som jeg ikke har snakket med på lenge, skulle kontakte meg akkurat i mai, ble for lav for min del. Jeg tenkte at dersom jeg utvidet til «bekjent», så ville det være større sjans for at dette kunne skje.

Og jammen meg… Jeg kobler faktisk dette direkte til listen min. Kan det ha vært en ren tilfeldighet? Hvem vet. For min del var det Law of Attraction som trakk dette inn i livet mitt, uansett hva noen måtte si på det.

Moralen er altså: Careful what you wish for!

Skriv tydelige ønsker. Vær sikker på å ha tenkt på alt! Hadde jeg holdt meg til «venn», ville jeg muligens ha tiltrukket meg en hyggeligere opplevelse. Men på en annen side hadde det vært vanskeligere å tro på det, dersom jeg ikke utvidet mulighetene.

PS: Ingen vits i å leite etter den kommentaren. Den ble slettet av åpenbare grunner, før jeg tenkte på at dette var et resultat av mine egne intensjoner. ;)

Manifestering av fjær (i haugevis!!)

Det å skrive en liste for å «teste» Law of Attraction, og samtidig skrive mer eller mindre troverdige punkter, som definitivt ikke ville ha skjedd vanligvis, men som selvsagt kan skje, er ikke så lett. Man må vri hjernen sin litt. Derfor videreførte jeg et eksempel jeg kom med i intervjuet hos Norske Plugins tidligere i år, hvor jeg snakket om denne blå fjæren. Jeg sa at dersom man ønsket å se noe så sjeldent som en blå fjær i sitt liv, kunne man jo ganske enkelt bare foreta et bildesøk på Google, og bli ferdig med det.

Derfor var betingelsen min i dette fjær-eksperimentet, at jeg ikke skulle gjøre noen direkte handlinger selv (som et bildesøk er) for å manifestere en fjær inn i mitt liv. Fordelen med å finne ut om Law of Attraction virker, selv om man ikke foretar noen direkte handlinger selv, er at man får et bevis på at man nesten kan sitte i ro, og vips, så har du det du har ønsket deg.

Og jeg mener at jeg har klart å bevise dette nå. I hvert fall for meg selv. Jeg har faktisk tiltrukket meg så mange fjær nå, at jeg snart kan lage meg en indianerhatt.

De første 8 dagene jeg hadde dette på listen min, skjedde det ingenting. De gangene jeg var ute, så jeg ofte litt ekstra nøye på bakken for å finne løse fjær. Men til ingen nytte. Etterhvert begynte jeg å se for meg at jeg kanskje kom til å finne fjær uti hagen. Men, det var ikke sånn fjærene skulle vise seg å manifestere seg heller.

Nei, den første fjæren kom brasende inn i mitt liv mens jeg satt på datarommet. Renate hadde den med seg, la den på skrivebordet mitt, og stakk! :P Det var en slags gullfjær, som jeg snart fikk vite tilhørte et smykke fra Voice of Europe, hvor Renate jobber. Akkurat denne fjæren hadde tilfeldigvis falt av smykket idet de pakket ut en leveranse av smykker. Renate bet seg merke i dette, da denne fjæren var det eneste som falt av dette smykket, samtidig som hun husket hva jeg hadde skrevet på listen. Det hang mye annet dilldall på det samme smykket, men fjæren var altså det eneste som falt av. Som om universet virkelig bare leverte denne fjæren til meg, via Renate. Helt utrolig…

Jeg kunne levd lenge på den ene fjæren, og ment at dette var pga. Law of Attraction. Men det holdt visst ikke med bare én. Litt etter litt begynte det samme og skje med enda flere smykker i butikken til Renate. Da dagen var omme, la hun merke til at enda en fjær lå på bakken, under et smykkestativ, og tok den med hjem til meg. Dette var en annen type fjær enn den forrige. En enda finere en faktisk. Og nok en gang var det kun én fjær på smykket, og det var den som nå lå på gulvet.

Som om ikke det var nok, skjedde det samme enda en gang!!!! Og nok en gang var det en helt ny type fjær! Jeg er rett og slett litt målløs, og jeg kan jo ikke dy meg fra å tenke at dersom dette kan skje med fjær, kan det ikke da skje med penger? Vel, gjett om jeg skal finne det ut. ;)

Den siste fjær-episoden skjedde forrige lørdag, da vi var i konfirmasjon til kusinen til Renate. Vi var samlet på rommet til broren hennes, da jeg plutselig la merke til at han hadde festet en ekte fjær til gitaren sin.

Så i bunn og grunn har jeg manifestert 4 forskjellige fjær-episoder, og alt sammen fordi jeg skrev det på en liste!

Edit 15.05: I dag morges var det kommet en MMS på mobilen min fra Renate. Vanligvis sykler hun til jobben, men i dag valgte hun å gå fordi vi skal i en bursdag senere i dag. Gjett hva Renate hadde tatt bilde av på veien? You guessed it! Enda en fjær. En ekte fjær fra en fugl denne gangen. Så, jeg tror universet har fått frem poenget sitt når det gjelder disse fjærne nå! :)

Nå er det din tur!

Jeg har altså fått sterke indikasjoner på at dette faktisk fungerer. Før mai hadde jeg bare noen vage eksempler på at dette har fungert tidligere i livet, men jeg hadde aldri testet det før. Vel, halvveis ut i mai er jeg mer overbevist enn noengang før.

Så hvordan skal du gå frem dersom du vil teste dette på samme måte? Her har jeg samlet de aller viktigste punktene:

  • Ikke skriv ting du ikke tror er mulig
  • Ikke skriv ting som er livsviktige for deg, skriv heller litt mer dagligdagse ting, kun med formål om å «teste»
  • Skriv ting som kunne ha skjedd, men ikke vanligvis skjer, sånn at du vet at det må være pga. listen når det skjer
  • Bruk tid på listen hver dag, se for deg hvert punkt i minst et halvt minutt, lenge nok til at du føler hvordan det ville vært dersom det skjedde
  • Gi deg selv 30 dager på å oppnå minst ett av punktene
  • Når du klarer dette, legg igjen en kommentar hos Glabladet!

Hvis interessen er der, legg igjen en kommentar nedenfor allerede nå. I så fall kommer jeg til å skrive et innlegg 15. juni hvor jeg oppfordrer dere alle til å komme med deres egne historier om hvorvidt dette funket eller ei. Dere kan sende inn historiene til Glabladet etterhvert, eller dere kan vente til 15. juni, og poste det som en kommentar da.

Se på dette som et lite eksperiment. Målet er å samle informasjon og erfaringer om hvordan folk lykkes (eller mislykkes) med Law of Attraction, og forhåpentligvis finne best mulig måte å gå frem på. Jeg håper virkelig det er litt interesse for dette, så si gjerne fra til alle andre dere kjenner, som kunne vært interessert i å delta.

Jeg håper vi sees om 30 dager, og jeg ønsker alle som blir med lykke til!

Ellers håper jeg denne serien har vært til nytte for dere, og at dere er blitt litt klokere. Jeg har selv langt igjen til å styre livet mitt akkurat dit jeg vil, men jeg har så smått begynt. Og det er veldig, veldig gøy de gangene jeg får det til! Jeg unner deg å prøve det samme! :)

Andre innlegg i denne serien:


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 15. mai 2008 klokken 2:09 i kategoriene: Law of Attraction,

LESERNE MENER:
20 kommentarer så langt

15.05.08

Alt i alt et meget fint kurs Sindre. Har selv skrevet ned en liste med 3 ting jeg ønsker å oppna i løpet av 30 dager:

- Høre fra en gammel venn/bekjent.
- Finne over 50 kroner på bakken.
- få 500 visits på min blogg på en dag.

Jeg tror selv dette er ganske realistiske mål, hva tror du?

2. Sindre
15.05.08

Flotte mål, Lucas! Det er akkurat sånne mål jeg snakker om! Hold meg oppdatert underveis, og husk å se for deg hvert mål på listen minst en gang daglig! :)

3. Ida
15.05.08

Et bra kurs!

Nå har jeg skrevet min egen liste, så får vi se hva som skjer!

4. chowbow
17.05.08

Enkle manifestajoner på 1 mnd. Ok.
Mine blir
- 5 gode cd`er.
- å lære noe som fundamentalt forandrer livet mitt.
- å spise noe som er så godt som jeg aldri har smakt før.

5. chowbow
17.05.08

Oooops, et tillegg.
- å lære noe som fundamentalt forandrer livet mitt TIL DET BEDRE.

6. Sindre
18.05.08

Flott, chowbow! Velkommen inn i «eksperimentet», og lykke til med listen! :)

7. Olav
22.05.08

Ha større forventninger og motta mer.

Bare vær forsiktig med hva du ønsker deg. Husk at du må ta ansvar for det du får.

30.05.08

En liten oppdatering fra min side:

På 1 uke har jeg faktisk hørt fra 2 gamle venner og bloggen min har hatt godt over 700 besøkende på en eneste dag. 23. Mai hadde jeg 741 unike besøkende innom siden. Senest i helgen var det en gammel venn som la meg til Facebook og også sendte meg en melding. Veldig hyggelig, men det skal vi ikke gå nærmere inn på.

les mer her: http://www.p2part.com/archives/50

mvh, Lucas Locke

9. Pez
31.05.08

Jeg tror på tilfeldigheter…
Og med tanke på at Renate tydeligvis visste om listen din, så syns jeg personlig kanskje ikke fjærne fra smykkene i butikken teller. Siden hun i all viten visste at du hadde skrevet dette på listen din, og at det var hun som kom hjem igjen med de.

Hadde vært mer spesielt hvis hun ikke hadde visst om listen i det hele tatt, og likevel kommet hjem med de.

Men for all del, hvis det fungerer for deg så er jo det kjempebra!
Selv er jeg ikke religiøs på noen måte, men tror likevel på et liv etter døden. Rett og slett fordi jeg syns det er behagelig å tenke på.

10. Sindre
31.05.08

Pez: Det du sier vitner om en typisk misoppfatning av hva Law of Attraction er for noe og hvordan det egentlig funker. Mange tror at det må skje på «magisk» vis. Men sannheten er at det spiller overhodet ingen rolle hvordan det skjer, så lenge det skjer. At det skulle dette av noen fjær fra noen smykker i butikken til Renate akkurat når hun visste at jeg hadde skrevet «fjær» på listen min, syns jeg er ganske utrolig i seg selv. Dette har verken skjedd før eller siden, i hvert fall ikke som hun har lagt merke til. Og det skjedde 3 ganger mens jeg hadde det på listen.

Renate var rett og slett leddet i kjeden av begivenheter som skulle til for at akkurat denne intensjonen skulle la seg manifestere.

Law of Attraction kan dermed forklare mange av de utrolige tilfeldighetene jeg og mange andre sikkert har opplevd i løpet av livet. Lærer man seg korrekt bruk av Law of Attraction vil det skje «utrolige tilfeldigheter» nærmest når du måtte ønske det.

11. egil
12.06.08

Ålreit da, den artikkelen gjør meg gira! Innen 12 juli skal dette skje:
- Noen gir meg «Opeth Watershed (limited digipack +DVD)»
- Treffe en gammel klasse-venn/-vennine
- Finne/kjøpe den perfekte lommeboken da min gamle er utslitt.
- Treffe igjen den søte jenta jeg traff i november – er hun noe for meg?

Jeg har også eksperimentert litt med «intensjoner» før og det ser ut at 30 dager
er en fin tidsperspektiv. Jeg hadde en gang en intensjon i mai men tidsfristen
var for kort til å la seg oppfylle.

Ønsk meg lykke til på punkt 4! :)

12. Sindre
12.06.08

egil: Supert, ønsker deg masse lykke til, og da spesielt med punkt 4!! :) Hold oss oppdatert underveis da. Nå er det ikke lenge til jeg skriver «oppfølgerartikkelen» hvor vi ser hvordan det har gått med folk!

13. Annie
25.06.08

Hei Sindre!
Er en dame som begynte å interessere meg for LoA idlig i fjor høst, og kjøpte The Secret. Senere kjøpte jeg boken til Michael Losier – Loven om tiltrekning – Verktøyet for å forstå The Secret, en veldig god bok med mange praktiske tips og øvelser.
Noe av det første jeg tenkte på (visualiserte) den gangen i fjor, var en stjerne, (altså en stjernefasong, ikke en kjendis..). Siden den gangen har utallige stjerner dukket opp i mitt liv. Har en bok jeg noterer i, og en liste, men det har ennå ikke skjedd noe revolusjonerende, feks på kjærlighetsfronten. Jeg er litt utålmodig av meg, og strever litt med å holde motet oppe. :-) Syns det er veldig interessant med et nettsted som dette, og vil samtidig takke deg for at du sier nei til porno her inne.
Hilsen Annie.

14. Sindre
25.06.08

Den boken så jeg i bokhandelen for noen måneder siden, vurderte faktisk å kjøpe den. Jeg så nylig filmen The Secret igjen også, og nå føler jeg virkelig at jeg begynner å forstå det bedre enn noengang. :) Det som er viktig dersom man vil oppnå et mål er å virkelig føle de følelsene man ville kjent dersom målet virkelig ble oppnådd. Det hevdes av lærerne i The Secret at det ikke er vanskeligere for universet å gi deg en bil eller et drømmehus (noe vi anser som «stort») enn å finne fjær eller stjerner overalt (noe vi anser som «mindre»). Det som er litt artig med dette, er at jeg i skrivende øyeblikk ser bort på de 3 fjærene jeg manifesterte i mai. Jeg har dem her, takket være at jeg skrev ønsket på en liste, og visualiserte det daglig. Jeg har ikke praktisert så mye LoA siden den gang, men nå skal jeg virkelig begynne igjen! Jeg skal prøve meg på noe jeg anser som litt større, uten å la frykten stanse meg. Jeg skal våge, rett og slett. Jeg skal visualisere så mye at jeg virkelig kjenner den takknemlige følelsen av å ha oppnådd målet! Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme på f.eks. kjærlighetsfronten, som du nevnte? :) Jeg er sikker på du kan klare det hvis du tror du kan! Lykke til! Og ellers takk for hyggelige ord! :D

[...] Loven om tiltrekning vil ikke passe for alle. Man skal ikke være altfor godtroende rundt dette. Skjønner man ikke loven fullt ut, vil jeg ikke anbefale å hoppe rett ut i å tro at man kan anskaffe seg ting eller situasjoner uten anstrengelse. Det vil kreves en del anstrengelse for å oppnå det aller meste. Men utforsk gjerne filosofien litt mer, eksperimentér, og gå inn med et åpent sinn for å se om den kan ha noe for seg, som jeg prøvde (og lyktes med) her. [...]

16. Nelly
13.06.09

Hei, kan jeg få være med selv om fristen din snart går ut? :? Men jeg trenger litt veiledning fordi jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Kan jeg lage en liste i notatboka mi, eller skal jeg gjøre det på et eget ark for seg selv?

OG skal jeg skrive dato på den? Veldig usikker fordi jeg vil så gjerne gjøre det riktig!!! :( Du kan godt sende meg mail hvis du vil? I tilfelle jeg ikke ser denne siden senere siden jeg blar meg gjennom arkivet ditt for tiden… )

Ville sette pris på LITT hjelp, – ikke at jeg er hjelpeløs, men litt usikker er jeg jo! Tusen takk for at du har skrevet om LoA på en lettleselig måte, har slitt med å forstå dette selv :)

17. Vinna
14.01.10

Hiver meg på, nå på nyåret :)

1)
Fjær; Så en film for et par dager siden «Neverwas» og der hadde ene karakteren en fjær som et bokmerke, en hvit, stor, tykk og fin fjær. Den har jeg tenkt på siden, for jeg vil også ha et slikt bokmerke. Så havnet jeg på denne siden :) Fokusere mere så har jeg en slik en innen en mnd.

2)
The Secret arbeidsbok.

3)
Gode, trygge, morsomme og lojale venner.

Dett var dett.

Har noen av dere fått deres afirmasjoner? Spent på å høre :)

18. Anette
29.06.10

Rett og slett utrolig inspirerende lesning!!

19. Lizzi
26.12.10

Fordi dere begge tenkte på fjær, ble dere mer oppmerksom på fjær. Det er akkurat det som skjer når man er gravid. Plutselig er «alle» gravide.

Når en gjerrigknark tenker på penger, så får han jo mer av det fordi han ikke bruker opp alt eller ikke kjøper alt mulig, mens en som ikke er så nøye over hva ting koster har mindre penger. Og en som gjerne vil ha rolle i et skoleteaterstykke vil selvfølgelig rette hele oppmerksomheten sin til dette ønsket. Han vil øve, han vil utsråle vilje og beslutsomhet og vips så er rollen hans!

Sånn er det med alt. Hvis du ikke vet hva du vil, vil livet ditt være et eneste rot. Hvis du mistrives et sted, men ikke vet hvor du ellers skulle ha flytta, så vil du være i tvil resten av livet, eller til du finner ut av det. Og når du har funnet uta va det , vil det ikka ta lange tiden før du er der du vil bo (fordi du da vil gjøre ditt ytterste for å komme deg dit.

Jeg har så mange eksempler fra livet mitt at LOA virker at det er helt nifst. Og det har skjedd både før og etter at jeg ble oppmerksom på LOA. Jeg har fått riktig pengesum i posten når jeg har hatt regninger som skulle betales (jeg visste ikke hvor jeg skulle få tak i pengene, men jeg la meg om kvelden i den tro at dette ville ordne seg). Jeg har bedt om mye penger og til min forbauselse så har jeg fått det også. Dette var før LOA! Jeg ønsket så inderlig, inderlig å få tak i 1 miljon, fordi jeg MÅTTE ha et eget sted å bo. Jeg fikk det også, eller det vil si jeg hadde det allereed, jeg bare viste det ikke selv. Jeg fant ut av det. Jeg eide noe som var verdt masse penger.

Jeg hadde virkelig dårlig forhold til min mann. Jeg begynte å si til meg selv at jeg har verdens snilleste mann. (jeg presiserte ikke at det var han jeg var sammen med jeg tenkte på, men en snill kjæreste, en eller annen mann).

Jeg måtte visualisere at jeg sto tett inntil han og han sa gode ting til meg. Og at jeg følte meg trygg i hans nærhet. Jeg så for meg til og med hva slags klær han hadde på seg.

Jeg kjøpte en gave til mannen min i farta. Tenkte ikke over hva det var jeg kjøpte. Når han tok på seg plagget, tenkte jeg: Hvem ligner han på? Og dermed demra det for meg at det var jo de samme klærne jeg hadde visusalisert på den snille mannen. Min mann begynte plutselig å be om unnskyldning for dårlig oppførsel, noe han alltid hadde nektet å gjøre. Jeg fikk så mye klemmer at det var helt rart. Nesten så jeg trodde han bare tullet. Og han hadde kjøpt dyre gaver også til meg…

Så jeg vil si at LOA er så enkelt og så forståelig at alle burde jo tro på det.

Om det er LOA eller noe annet. Det betyr jo ingenting. Få gode ting til å skje i livet ditt..NÅ!

20. Vendis
12.01.11

Jeg skrev :
«Vinna 14.01.10
Hiver meg på, nå på nyåret

1)
Fjær; Så en film for et par dager siden “Neverwas” og der hadde ene karakteren en fjær som et bokmerke, en hvit, stor, tykk og fin fjær. Den har jeg tenkt på siden, for jeg vil også ha et slikt bokmerke. Så havnet jeg på denne siden Fokusere mere så har jeg en slik en innen en mnd…»

Da var fjæra i boks/boka. Ble ikke 1 måned, men nærmere 1 år hehehe,
Får affirme…afferme… Tenke oftere og hardere ;)

Utover de 3 punktene jeg skrev for året siden, har mye skjedd , men uansett vist seg til å gå til det bedre. Og det er nok der mye av tankene har gått.

Er en heldig og suveren skapning jeg :D

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere