Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Loven om tiltrekning kurs 5 – Hjelpemidler og verktøy

Skrevet av Sindre | 16. mai, 2008

Dette er den avsluttende delen i mitt lille Loven om tiltrekning-kurs. Siden det er fredag og folk er klar for helg, skal jeg «be gentle» i dag. Dette blir ikke en lang killer-artikkel som den i går. Jeg anbefaler likevel alle å lese hele gårsdagens artikkel, da den forteller om hva jeg har klart å oppnå pga. Loven om tiltrekning, hvordan jeg klarte det, og ikke minst hvordan du kan gjøre det samme.

Nå skal jeg fortelle om en nyttig og enkel måte å tenke seg hvordan du kan bruke Loven om tiltrekning på best mulig måte:

Universet er din Byggmester Bob

I The Secret nevnes det at du kan se på universet som en katalog over ting du ønsker deg, og at du fritt kan velge hva du vil ha. Ordet «universet» brukes i det hele tatt mye. Universet er typisk det mange religioner ville kalt Gud, eller vitenskapsmenn og forskere ville kalt energi. I The Secret hevdes det at universet alltid gir deg det du ber om.

Blir det for mye science fiction/religionspreg/vitenskapsvås for deg? Her er en ny måte å se det på, som jeg oppdaget nylig: Tenk deg at universet er en dyktig håndtverker/byggherre som har masse utstyr, men ikke så mye å gjøre. Han sitter bare rundt og fikler med verktøyet sitt (prøv å legg fra deg den kofferten et øyeblikk), inntil noen kommer med en arbeidstegning som forteller ham hva han skal gjøre.

Arbeidstegningen er det du som står for. Du lager denne arbeidstegningen ved å visualisere dine intensjoner klart og tydelig. Hvis du stopper opp halvveis, før du er ferdig, vil ikke byggherren vite hva han skal gjøre. Hvis du mikser og trikser, eller forandrer arbeidstegningen din, må byggherren stadig ødelegge det han har laget, for så å begynne på nytt igjen.

Byggherren er meget talentfull, men han har ingenting annet å gjøre. Enten venter han konstant på arbeidstegningen din, eller jobber ut ifra det lille han eventuelt har. Alt du har å gjøre er å levere arbeidstegningen. Byggherren gjør resten.

Byggherren har en personlighet. Han elsker jobben sin, og elsker å jobbe. Men han blir likevel oppgitt og frustrert når han får en dårlig eller uferdig arbeidstegning. Han kan ikke tyde tegningen, og dermed vil han bare hamre løs med verktøyet, for å lage «whatever».

Du er ikke involvert i byggherrens arbeid. Alt du har å gjøre er å levere arbeidstegningen. Byggherren gjør alt det andre. Han trenger deg overhodet ikke til å utføre selve konstruksjonsarbeidet.

Visionboard

For at Loven om tiltrekning virkelig skal virke, trenger du en klar intensjon. En god måte å gjøre det på, er å bruke penn og papir. Skriv en liste, les den punkt for punkt hver dag, visualiser det, og føl at du allerede har det.

Men en enda lettere metode er å faktisk lage noe annet de også snakket om i The Secret, nemlig et visionboard. En tavle bestående av bilder av det du ønsker å manifestere inn i ditt liv, og gjerne en kort tekst til.

Jeg har allerede manifestert 2 punkter fra en liste ved å visualisere det i under 10 dager. Dette er langt forbi det jeg trodde var mulig. Så jeg tenker at dersom det funket så bra med en liste, kan man jo bare tenke seg mulighetene et visionboard åpner for! Et visionboard vil være langt nyttigere når det er snakk om større ønsker som kan oppfattes som «vanskeligere å tro på». Ved å se bilde av den haugen med penger, det flotte svømmebassenget eller det lukseriøse drømmehuset, vil man få inntrykket direkte plantet inn i hjernen hver gang man ser det. Setter man av et par minutter daglig til å se for seg hver ting, øker det sjansen betraktelig.

Jeg vil derfor anbefale online visionboardet fra Lifemastering. Dette er et visionboard som du har online, kun tilgjengelig for deg. Du kan enkelt sette visionboardet som bakgrunn på skrivebordet ditt, skjermsparer, eller printe ut og henge opp på veggen. Det hele er enkelt og oversiktlig, tilgjengelig på norsk, og anbefalt av flere av lærerne fra The Secret.  Du får tilgang til 1000 bilder å velge mellom, samt mulighet til å laste opp dine egne bilder. Verktøyet er allerede tatt i bruk av 20 000 mennesker over hele verden!

I tillegg kan du velge å sende det på mail til en god venn, noe som vil hjelpe deg i enda større grad å oppnå dine mål, ettersom du får en støttespiller på veien.

Mulighetene er altså uendelige. Dette online visionboardet kan prøves gratis i 14 dager, og koster kun 18 kroner i måneden hvis du velger å bli medlem. Dette er helt klart en god og fornuftig investering med tanke på hva du kan få ut av dette. Det er vitenskapelig bevist at de som har klare målsettinger har langt større sjans for å oppnå sine mål. Og klarere målsettinger enn bilder + tekst, får man jo ganske enkelt ikke. Dette, kombinert med den nødvendige mengden visualisering fra din side, vil fungere som en av de kraftigste prosessene i universet. Som jeg beskrev i del 3; du kommer deg inn på egenfrekvensen til det du ønsker deg, og kommer dermed til å se mer av det i ditt liv.

Denne metoden er rett og slett skuddsikker. Jeg ser frem til å rapportere om min egen suksess med mitt online visionboard i fremtidige innlegg her på Glabladet.

Men nå er det fredag. Skål for din suksess! Lykke til, og husk å join eksperimentet vårt (legg igjen en kommentar dersom du er med).

Jeg ønsker deg alt godt i forbindelse med dine utprøvelser av Law of Attraction, og håper denne serien har vært til nytte. Skjer det noe bemerkelsesverdig underveis, send gjerne inn din historie til Glabladet, og jeg publiserer den hvis du vil! :)

Foregående innlegg i denne serien:


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 16. mai 2008 klokken 10:20 i kategoriene: Law of Attraction,

LESERNE MENER:
13 kommentarer så langt

1. Anonym
16.05.08

Lest igjenom alt du har skrevet om LoA, kan ikke skjønne at jeg ikke har lest om det før… Har vært inne på mange av temaene som tas opp… Bla. dette med listene, jeg har lest noen bøker av en forretningsmann som skriver om «The Rules of Success», disse er veldig forenelig med LoA.. Der hadde jeg kortidsmål(dagsbasis), månedsmål og årsmål… Fungerte over all forventning, men jeg klarte bare ikke følge meg selv opp… Melder meg på forsøket med listen (selv om det ikke er ett forsøk, for jeg vet det funker)…
Lykke til…

2. Sindre
16.05.08

Den er god, Anonym! Lykke til! ;) Husk å fortelle oss det hvis det «skjer noe» da!

3. Chris
16.05.08

Jeg er definitivt med! Har lenge vært interessert i Law of attraction, men aldri testet det ut før. Så count me in! ;-)

4. Anne
16.05.08

Kjempebra kurs, sindre! Jeg er meget inspirert til å prøve dette. Din manifesteringshistorie fra Del 4, med fjærene og klassekameraten var jo helt utrolig. Jeg skal definitivt prøve dette!

Til andre som tenker på å prøve, vil jeg bare si at law of attraction blir hva du gjør det til. Det nytter ikke å delta i dette forsøket hvis man er skeptisk. Skepsis vil ødelegge resultatet uansett fordi du tenker skeptiske tanker, som «dreper» muligheten til å oppnå dem. Er du skeptisk, bidrar du altså selv til å ta kverken på din egen mulighet til å lykkes med law of attraction!

Bare et viktig tips, så ikke folk blir altfor skuffet! :)

5. Sindre
16.05.08

Anne og Chris: Velkommen ombord! :D

Der sa du noe veldig viktig, Anne! Håper virkelig ikke folk kommer til meg og klager dersom det ikke virket for dem, når de egentlig var skeptiske fra starten. Det blir som å banke ungen som ikke stopper å grine, hvorpå du spør: «Hvorfor i hel@%#te slutter du ikke å grine???»

:roll:

6. Pia
16.05.08

Jeg bare -må- legge igjen kommentar. ;)

Jeg er en helt normal Oslo-jente som interesserer seg ekstra mye for mye rart, elsker å lære og prøver alltid å videreutvikle meg selv. Dette grunner mye i at jeg ikke tror at livet handler om å finne seg selv, men å SKAPE seg selv.

For 8 mnd siden dumpet jeg tilfeldigvis over boken «the secret» i en bokhandlel, og nysjerrig som jeg er kjøpte jeg den med en gang. Det tok ikke lang tid før jeg hadde lest den 4-5 ganger, og begynt å videreformidle det jeg hadde lest til mine beste venner (og ikke like gode venner, og kusina mi, og i det hele tatt).

Heldigvis for meg er jeg litt overtroisk og ubetinget positivt innstilt, så det tok ikke lang tid før universet begynte å servere haugevis med artikler og tilsvarende om Loven om tiltrekning, både direkte brukt og ubevisst brukt (nå som jeg kjenner til fenomenet kjenner jeg det igjen med en gang).

På jobben er internett satt med msn.no som startside, og der dukket det jaggu opp en link til din side igår. Jeg måtte jo gå inn å titte, jeg elsker jo å lære (og er generelt en overnysgjerrig livsnyter), og synes det er dritkult å lese om andre som har blitt kjent med fenomenet og ønsker å bruke det og prøver å bruke det, og åssen det har gått for dem. Så ble jeg litt ekstra inspirert da, siden det kom et konkret eksempel på at det har funket for noen igjen. Så jeg startet dagen med å skrive «Salgstrigger» på en post-it-lapp, noe jeg lenge har ønsket å få bli på jobben. Så slang jeg sammen en mail til sjefen min om det (hadde bare spurt muntlig), og 10 minutter etterpå tok hun meg i hånda og gratulerte meg som ny salgstrigger på jobben! HERLIG!

Så siden jeg fikk et herlig kakestykke servert i fanget igår synes jeg det bare er rett å rimelig å dele enda et eksempel på at det fungerer!

=)

Ønsker ellers alle lykke til videre i jakten på hemmeligheten! Og husk, hvis du ikke tror at det funker, så er faktisk Law of Attraction så effektiv at da funker det ikke for deg!

(Veldig bra eksempel med universet som håndtverker forresten. Vaktmester, på en måte.)

7. Andersen
16.05.08

Likte spesielt sammenligningen av «universet» og «Byggmester Bob» :) Når jeg så det på den måten forsto jeg det hele på en bedre måte enn før. Det er genuint viktig å ha 100% klare intensjoner, og ikke forkludre dem med skeptiske tanker. Dette er forskjellen på hvorvidt resultatet blir «tilfeldig» eller «100% nøyaktig»!
Gikk virkelig et lys opp for meg nå! God sammenligning, genialt kurs, og jeg melder meg selvsagt på ditt lille eksperiment!

8. Sindre
16.05.08

@ Pia: Flott historie! Dette er akkurat hva jeg ønsket å tiltrekke meg av erfaringer og opplevelser fra andre også, da jeg oppfordret folk om å bli med i mitt lille eksperiment! Hyggelig å få en ny erfaring servert allerede nå! Dette viser jo bare, folkens, at dette funker, nok en gang! Og som Pia sier, du må tro det funker selv. Hvis ikke, så funker det ikke. Så enkelt er det! :)

Takk igjen, og hey – jeg ante ikke at mine artikler kunne havne på forsiden til msn.no?! Lurer på hvordan det har skjedd! Jeg er aldri på msn.no selv, så jeg vet ikke noenting. Takk for den opplysningen, det er jo hyggelig å bli funnet på den måten! (Msn.no har vel bra med besøkende daglig, tenker jeg!)

Og gratulerer som ny salgstrigger!! :D

@ Andersen: Jeg håpet at den sammenligningen skulle være en fin måte å forstå bedre hvordan universet fungerer i forhold til våre ønsker, så det er hyggelig å høre at den virket! Det er jo en grei forklaring på hvorfor enkelte folk aldri får det de ønsker seg, mens andre alltid får det!

9. Tor
22.05.08

Dette er spennende. Har ikke hørt om akkurat LoA tidligere men det faller inn i en lang rekke av måter å tenke på for å oppnå suksess.

Jeg har trent litt kroppsbygging og vet at visualisering av din egen kropp som forandret til noe bedre er grunnleggende for å oppnå de ønskede resultatene!

Med andre ord, dette var noe jeg kjente til fra før og som jeg visste fungerte, men av en eller annen grunn så er jeg så inngrodd i begrensende vanetenkning at jeg ikke har kommet på å bruke slik visualisering mot andre mål. Eller egentlig har jeg det, ubevisst, når jeg tenker meg om. Men å sette det i system vil selsagt gjøre stor nytte.

Jeg er litt redd for å kalle det en Universets byggherre. For selv er jeg nemlig av den oppfatning at det faktisk er kraften i din egen tanke – og bare den alene -som er den store byggherre og arkitekt over hele sulamitten i denne sammenhengen. TRO KAN FLYTTE FJELL.

Tenk for eksempel på lysets hastighet. Den er en kosmologisk konstant idet den ikke kan overskrides, og innehar blandt annet derfor egenskaper som er så fundamental at Einstein brukte den som en av tre grunnsteiner i sin kjente likning om energi (E=Mc^2 – E = energi, M= masse og c= lysets hastighet).

Men hør – TANKEN er ufattelig mye raskere enn selv lyset! På bare ett sekund kan du for eksempel forestille deg at du flyter i det tomme rom like ved siden av ringene på planeten Saturn! Iallfall hvis du – som jeg, har sett flere hundre «nær»-bilder av denne planeten, fra passeringer av flere romsonder. LYSET BRUKER EN TIME OG TJUESEKS MINUTTER FRA JORDA TIL JUPITER!

;-)

10. Sindre
22.05.08

Tor: Takk for innspillet! Fikk meg til å tenke litt… Tanker er raskere enn lyset! Men selv lyset bruker bortimot halvannen time fra Jorden til Jupiter… Selv lyset, som vi tror er så raskt fordi det kommer på et mikrosekund idet vi slår på lysbryteren. Vel, da er det ikke rart at det er en forsinkelse i å oppnå det vi vil i tankene våre heller. Og den forsinkelsen virker til vår fordel. Som beskrevet i filmen The Secret: Tenk deg at du ser en elefant på et postkort. Dermed fylles tankene dine der og da med «elefant». Det hadde ikke vært mye gunstig om denne elefanten øyeblikkelig skulle ha manifestert seg selv i stuen der og da! ;)

Så, betingelsen for at lyset skal komme frem til Jupiter, er at ingen «slår det av». Det samme gjelder tankene våre. Bare fordi vi ikke ser umiddelbare resultater etter 30 dager, betyr ikke det at vi må slå av tankene våre. På den måten vil vi aldri nå målet! Burde nesten skrevet en artikkel ut av denne kommentaren, da dette er så ekstremt viktig å huske!! :)

11. B.
12.06.08

Hei Sindre kom over siden din i går så er litt sent ute, men jeg henger meg på eksperimentet. :)

12. Sindre
12.06.08

Hei B.! Det er aldri for sent å joine dette eksperimentet! Lykke til! :)

[...] Men en slik tidslinje kan jo være utrolig kjekk å bruke – og man kan også bruke et visionboard for de som ønsker det. Da får man en mer fullstendig oversikt over mål, og kan skape et klarere bilde over hva man faktisk ønsker å få til.

Sindre fra www.glabladet.no er kanskje bedre enn meg til å forklare det? [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere