Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Woohoo, en oppdatering! ;)

Skrevet av Sindre | 28. mai, 2008

Hei igjen, folkens! Ettersom jeg har fått uventet mange mailer i innboksen min som lurer på alt fra om jeg er dau, til om jeg rett og slett bare har gitt meg, føler jeg at jeg skylder en forklaring til de faste leserne jeg hyggelig nok ser ut til å ha – ettersom det nå er en hel uke siden forrige innlegg.

Okey. Tingen er at jeg var bortreist i hele helgen. Dvs. fra torsdag til mandag. Så at det ble noen dager uten et nytt innlegg var jeg liksom forberedt på. Men da jeg kom hjem og var klar for å servere nye sprell, oppsto det en slags sperre. Jeg har en del ferdigskrevne artikler liggende på PC’en, men jeg følte ikke at noen av disse passet å publisere akkurat nå.

Jeg har blitt ekstremt selektiv av meg. Jeg ønsker å servere dere det aller beste jeg er i stand til, og følte ikke at noen av de artiklene jeg hadde liggende, samt noe av det nye materialet jeg prøvde å begynne på, nådde helt opp. Derfor tok dette uventet mange dager, fordi jeg ikke ville publisere et halvbra innlegg som jeg egentlig ikke ville ha følt meg fornøyd med.

En hel uke uten en ny artikkel syns jeg personlig er for dårlig. Men ser vi på statistikken over antall postede artikler hver måned, er den som følger:

Og ut fra at jeg ligger på et gjennomsnitt på ca. 20 artikler i måneden, er jo ikke dette så aller verst. Jeg har skrevet flere steder at jeg aldri skriver mindre enn 3 artikler i snitt i uken, noe som ville tilsvart 12 artikler på en måned. Heretter skal jeg si at jeg aldri skriver mindre enn 12 i måneden, og som oftest holder meg til ca. 20 i snitt. Dermed kan det bedre «tillates» at lignende pauser skulle forekomme igjen. Det kommer uansett ikke til å skje ofte, men når det er snakk om ferier og frakobling fra «jobb», kan det fort bli vanskelig å komme seg inn i arbeidet igjen, spesielt når man har nye og høyere mål for artiklene.

Så, jeg takker for tålmodigheten, og håper ikke dere hadde gitt meg opp! Jeg mener tross alt alvor med denne bloggen, og det skal jeg fortsette å bevise i tiden fremover. Neste innlegg finner sted allerede i morgen, så følg med. ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 28. mai 2008 klokken 16:12 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
5 kommentarer så langt

1. Kristian
28.05.08

Godt å høre:P Syntes det var lenge siden du hadde skrevet noe ja!
Gleder meg til å lese fremover!

2. Erik
28.05.08

Må bare si ifra på forhånd om du vil ha en pause, er sikkert mange som føler at de har noe å bidra med :) Må ikke la besøkende kjede seg.

3. Sindre
28.05.08

Hehe, har du noe å bidra med kanskje? Nei, er ikke så lenge siden jeg slapp deg til med dine gjesteinnlegg, så jeg tror vi skal vente litt til. Siste halvdelen av juni f.eks, da kan vi snakke! :)

4. Magnus
28.05.08

Det er bare å venne seg til at slikt kan skje. Enkelte dager kan man skrive mange innlegg, og andre ganger er motivasjon, inspirasjon og skrivelyst fraværende. Man trenger nok også noen avbrekk for å kunne produsere noe nytt og givende til leserne. Merker jo selv at nå som vi har et fantastisk vær på sørvestlandet, så blir det mye tid ute for å jobbe med hage og vedlikehold av hus. Når man gjør dette etter at man er kommet fra jobb, så er man ganske tom når kvelden kommer og ungene omsider er i seng. Da blir gjerne de siste kaloriene brukt foran TV’en eller på å lese glabladet og andre blogger.

5. Sindre
28.05.08

De siste dagene har vært en merkelig blanding av en ekstrem lyst til å skrive noe usannsynlig bra, men samtidig et stort fravær av evnen til å klare nettopp det. Men sånn er det noen ganger. Jeg kan vel også legge til at jeg er veldig selvkritisk og litt perfeksjonist til tider.

Men jeg er ikke bekymret for noen langvarig skrivesperre. Ofte kommer motivasjonen helt uventet, når du minst venter det. Erfaringsmessig vet jeg at det er de artiklene hvor alt kommer automatisk, uten at jeg må stoppe opp og tenke så mye, som blir de beste. Men denne gangen tok jeg meg selv i å tenke altfor mye. Det er et dårlig tegn.

Er nå hyggelig å høre, Magnus, at du gjerne bruker dine siste dagskalorier på å lese Glabladet! :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere