Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladet på Nettby

Skrevet av Sindre | 21. juni, 2008

Da har jeg omsider somlet meg til å få Glabladet frem på Nettby. Jeg har opprettet en Glabladet-gruppe hvor jeg jevnlig poster artikler fra Glabladet. Om dette har så mye for seg vet jeg ikke enda, men det er jo en potensiell mulighet til å spre ryktet om Glabladet ut til enda flere. Så satser vi på Facebook etterhvert! :P

Dette er bare noe jeg gjør for å eksperimentere. Jeg er åpen for å prøve markedsføringsmulighetene Nettby medfører, og så får vi se hvordan det går. Jeg blir neppe noe spesielt mer aktiv på Nettby enn at jeg poster nye artikler fra Glabladet en gang i blant.

Klikk her for å komme til gruppen på Nettby!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på lørdag 21. juni 2008 klokken 12:15 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
10 kommentarer så langt

1. Per
21.06.08

Jo flere steder du blir sett, jo flere besøkende vil du få, og det du må være mest glad for å få må være besøkende som kommer igjen og igjen. Engangsbesøkende er jo ikke like interessant.

Jeg håper at det går fremover med inntjeningen din! Du kunne jo evt. prøve å samle f.eks. noen artikler du har skrevet som en e-bok og tilby den til en god pris. En annen ide kunne jo være å opprette en community/diskusjonsforum slik at folk fikk mere identidet i forhold til siden din.

Link-utveksling kan også være en god ide. Dvs. at du linker til noen mot at de linker til deg. :)

Per

2. Sindre
21.06.08

Hei Per!

Takk for innspillene! Ja, du har helt rett. Det er kjekt med besøkende som kommer flere ganger! :) Og ellers har jeg tenkt på alle de forslagene du kom med. Linkutveksling har jeg allerede gjort litt, eBok kommer jeg sikkert til å skrive en gang, må bare finne et passende tema (tror ikke det er noen vits i å prøve å selge en eBok med artikler som allerede ligger gratis på nett), og diskusjonsforum har vært en del av planen siden starten. Fint å se at det faktisk er flere og flere som etterspør et forum også. :)

21.06.08

Var ikke klar over at Nettby hadde den funksjonen. Uansett: kom deg på Facebook!

4. Terje Pedersen
22.06.08

Har du lest Nettby lovene Sindre? ;)

§4
All kommersiell bruk av Nettby må avtales på forhånd. Med dette mener vi alt informasjonsarbeid som henviser til et kommersielt produkt eller et produkt som kan/vil bli kommersielt i fremtiden. Misbruk av Nettby med kommersielle hensikter, eksempelvis snikreklame direkte mot grupper, borgere, gjestebok eller profiler kan medføre anmeldelse.

Terje Pedersen
@senikk

5. Sindre
23.06.08

Hmmm *lese*…

«Blablablablabla, gjesp, gjesp, gjesp, gjesp, gjesp, snork, snork, snorrrrrk…..»

Huh? Mhm, tja ok, joda… Hvis Nettby virkelig har et problem med at jeg tilbyr gratis artikler til noen få medlemmer av gruppen min, så får de bare sperre meg ute. Jeg kan alltids sende dem en mail for å høre hva de syns om saken. Men jeg ser at de fleste andre gruppene gjør akkurat det samme som meg, og det atpåtil fra sider de ikke eier selv (Nettby sier klart og tydelig at man må ha tillatelse fra nettstedet man publiserer nyheter fra)… Så at jeg tilbyr gratis, selvskrevne artikler til noen som faktisk er interessert i det, tror jeg ikke er en stor forbrytelse. Sånn som jeg forstår det, så er jo dette litt av hovedmeningen med grupper i utgangspunktet. Korriger meg gjerne hvis jeg tar feil, noen.

6. Terje Pedersen
23.06.08

Tar du virkelig så lett på lover og regler generelt at du kaller det «Blablablablabla, gjesp, gjesp, gjesp, gjesp, gjesp, snork, snork, snorrrrrk…..” ?

Terje Pedersen
@senikk

7. Sindre
23.06.08

JA!!!! :D Jeg er sprø og gal, ikke sant? ;)

Nei, men altså: Gruppene på Nettby promoterer alle mulige nettsteder hver eneste dag. Derfor føler jeg at du tolker den regelen litt strengere enn det som faktisk er tilfellet hvis du ser deg litt rundt på Nettby. Og: Jeg tjener ingen penger på at folk leser mine gratis artikler. Dersom jeg skal tjene penger, er det avhengig av at folk selv gjør en eller annen handling innpå siden min, enten brukerne kommer fra Nettby eller andre steder. Og den handlingen er det ingen som tvinger dem til å gjøre.

Det eneste jeg gjør er altså å dele artikler jeg selv har skrevet, med de tilhengerne i den gruppen som er interessert. Hvis dette i seg selv er forbudt, tror jeg Nettby-teamet har en veldig stor jobb foran seg med å fjerne en masse andre grupper fra nettstedet.

8. snadrik
23.06.08

Tolker vi den paragrafen det blir henvist til, er det nok mange lovbrudd på nettby.no. Vet ikke om det finnes noe praksis på at brukere/sider har blitt utestengt/anmeldt av nettby.no for noe slikt, så om ikke dette har skjedd er det vel ikke noe de legger store ressurser til.
Men det at du ikke tjener penger på at folk leser dine gratis artikler ligger vel litt i grenseland, gjør det ikke? Jeg mener, hadde det ikke vært for at du hadde en god besøkelsesstatistikk, hadde du vel ikke fått inn annonsører gjennom denne siden: http://www.glabladet.no/annonsere/ ?
Stå på Sindre, synes du gjør en god jobb jeg, og som du ser så er jeg fortsatt leser av www.glabladet.no! ;)

9. Sindre
23.06.08

Hyggelig at du fortsatt er med, Snadrik! :)

Det ligger i grenseland hvis du tror det gjør det! ;) For min del ligger det i sannhetsland. Det kommer helt an på hvordan du ser på saken. Jeg tjener ingen direkte penger på noen av mine besøkende, men jeg kan tjene penger indirekte takket være dem, ja. Ellers hadde jeg ikke kunnet kalle dette en business.

Tipper Dagbladet og VG også tjener litt ekstra cash på all trafikken de får fra Nettby, noe som er helt naturlig (og ingenting galt i), sånn som jeg ser det.

24.06.08

Bare for å komme inn i kommentarene her litt på etterskudd… beklager, men sånn er jeg!

Jeg gjorde noe sånt med profilen min på nettby engang.. eller rettere sagt, jeg opprettet en profil på nettby, ene og alene for å hente inn brukere til den profilen hvor jeg hadde en fantastisk god promotering av en av nettstedene mine..

Det gikk omtrent 24 timer før ei «bystyrerinne» på 12,5 år, kom å sa jeg ikke fikk lov til sånt, og veslevoksent sa hun: «Jeg har derfor slettet profilteksten din» – og slik ble det..

Så i verste fall Sindre: Det kommer ei som såvidt har lært seg å knyte skolisser, og slenger deg ut hvis det ikke er tolerert, og jeg tror (nå er jeg sikkert litt vill) – men jeg TROR at glabladet hadde overlevd allikevel.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!



Sponsorer

Tekstlinker

Partnere