Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Loven om tiltrekning kurs 6 – En måned senere

Skrevet av Sindre | 15. juni, 2008

Nå er det en måned siden jeg avsluttet Loven om tiltrekning-kurset jeg kjørte i 5 deler på Glabladet. I del 4 oppfordret jeg alle leserne av kurset om å prøve selv, ved å skrive en liste over 3 ting man ønsket å oppnå/manifestere inn i sitt liv ved å visualisere målene på denne listen daglig.

Da dette er et eksperiment, en «test», ligger det jo en litt skeptisk tankegang til grunn. Man kan ikke «teste» noe man vet vil virke, ikke sant? Man vedgår, så lenge man «tester», at det er en viss sjanse for at det ikke skal gå. Jeg håper bare ikke at folk har latt denne sjansen for å mislykkes gå for langt i tankene, og dermed gitt opp, eller ikke fått manifestert det de ønsket.

Jeg vet bl.a. at Lucas Locke hadde suksess med sin manifestering allerede i slutten av mai, da det kun var gått en halv måned. Du kan lese innlegget på bloggen hans her. Men hvordan gikk det med deg?

Så du noe som helst tegn på at dette virket? Har du greid å manifestere minst ett av de 3 ønskene? Del dine erfaringer om dette i kommentarfeltet.

Noen ble med på eksperimentet lenge etter jeg skrev det, så dere kan bare vente til det har gått 30 dager i deres eget eksperiment, og deretter komme tilbake og dele erfaringene deres i kommentarfeltet på denne artikkelen når den tid kommer.

Jeg håper dere oppnådde suksess med deres intensjoner, og dersom ting ikke gikk helt etter planen, skyldes det ganske enkelt at det tar litt tid å komme inn i det virkelig rette tankesettet. Jeg har prøvd i mer enn et halvt år, og jeg har fortsatt et stykke igjen. Men det som er artig med dette, er jo at jeg ser mange tegn på at ting går riktig vei. Jeg lever i dag et liv som er mer på «frekvens» med min personlighet, for å si det sånn. Og, jeg klarer å tjene penger på det. Og ikke nok med det, men alle resultater ser ut til å stadig gå oppover.

Jeg er overbevist om at dette har noe for seg, men, at det tar tid å komme inn i riktig tankesett. Uansett hvordan du vrir og vender på det, er det vanskelig å argumentere imot at det lønner seg å tenke positivt. Du kan tenke positivt uten å «tro på» Law of Attraction, og likevel oppnå gode resultater! Det viktigste er at man finner ut hva som passer for seg selv.

Så hvordan gikk det? :)

Tidligere innlegg i denne serien:


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på søndag 15. juni 2008 klokken 14:49 i kategoriene: Law of Attraction,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

15.06.08

Jeg og mannen min prøvde dette for et år siden. Vi så på «the Secret» og ble inspirert til å ønsket oss en hvis sum penger vi trengte til barna. Jeg modifiserte bankkonto balensen vår i Photoshop og hang den opp hjemme. Det funket faktisk. En stund før tidsfristen vi hadde satt kom det inn en god sum penger fra et uventet med naturlig sted. Nettosummen lå bare litt under det vi hadde skrevet opp. Merkelig! Vi har ikke prøvd det igjen etterpå. Kanskje fordi vi er redde for at det bare var en «fluke» første gangen – haha! :)

2. Sindre
15.06.08

Veldig bra historie! Faktisk så bra at jeg vurderer å prøve akkurat det samme! I stedet for å tro at det var en «fluke» første gangen, hva med å prøve det igjen? Det er jo nettopp dette som er poenget med LoA, man oppnår ingenting hvis ikke man prøver. Da manifesterer du «ingenting». Mens dersom man faktisk prøver, så er i hvert fall sjansen til å manifestere det langt større. Jeg oppfordrer dere til å prøve igjen! Jeg vet jeg skal! :)

3. Ida
15.06.08

Jeg ble litt revet med og skrev like godt en liste på seks punkter. Tre av dem har til nå blitt «oppfyllt». Men det skal sies at disse tre punktene ikke var særlig usannsynlige, heller ganske sannsynlig egentlig. Jeg bare slang de punktene på lista sånn i tilfelle det ikke var helt sikkert at det skulle skje.

Men jeg må også si at jeg ikke har vært noe flink til å se på lista og visualisere at jeg allerede har fått det jeg vil, jeg har rett og slett glemt det litt og hatt tankene helt andre steder.

Likevel vil jeg fortsette med den lista jeg har, og nå i disse ferietider så har jeg mer tid til å konsentere meg om det:) Gleder meg til å se hvordan det går!

4. Lin
15.06.08

Morsomt.

For et års tid siden så hadde vi en slik utfordring i forumet InspirasjonOnline.com.

Det var faktisk veldig morsomt å jobbe med dette i fellesskap og heie på hverandre, selv om ikke alle nødvendigvis hadde sansen for «The Secret».

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere