Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Diskusjonsforum

Skrevet av Sindre | 01. juli, 2008

Flere av Glabladets lesere har foreslått at jeg bør opprette et diskusjonsforum her på Glabladet, noe jeg selv har hatt i tankene siden starten. Jeg tenkte aldri at det ville skje med det første, men ettersom interessen ser ut til å være der, er det gode sjanser for at dette kan fremskyves.

Målet med dette forumet er å skape en møteplass for folk som vil hjelpe hverandre å utvikle seg og vokse. Det skal bli et sted hvor man kan diskutere viktige og interessante ting på en intelligent måte, og treffe likesinnede mennesker. Det spiller ingen rolle om forummedlemmer er enig eller uenig med mine personlige synspunkter – jeg er ikke alltid enig med meg selv engang. Forumet skal bli et sted hvor man kan dele idéer, råd og historier, hjelpe hverandre å vokse, og få nye venner.

Forumet vil inneholde kategorier fra det jeg vanligvis skriver om her på Glabladet, sånn at folk enkelt kan finne frem til det de er mest interessert i.

Dette er enda et godt stykke inn i fremtiden, jeg må bl.a. ordne med dedikert server og andre tekniske detaljer. Men jeg tenkte å lufte tankene for dere allerede nå, og gjerne motta noen tilbakemeldinger på hva dere syns om dette. Kom gjerne med innspill, idéer og forslag. Og stem på pollen:

n
Diskusjonsforum på Glabladet?
View Results

| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 01. juli 2008 klokken 2:06 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
7 kommentarer så langt

01.07.08

Mitt råd er å vente med dette.

01.07.08

Ett forum kan jo være intressant å få se her på Glabladet. Det er ikke så veldig mye arbeid å få på plass. Jeg ble litt nysjerrig, men mener du at du må over på en dedikert server pga ett forum,? Eller er det en av planene du har for Glabladet generelt?

3. Sindre
04.07.08

@ Atle: Dedikert server er en av planene jeg har for Glabladet generelt, ettersom trafikken stadig blir større, og et forum krever litt ressurser.

Beklager forøvrig forsinkelsen med godkjenning av kommentarer. Ferie! 😉

04.07.08

Det at du vil over på dedikert er jo godt forståelig :) , men du må for all del ikke gjøre det kun pga ett forum. Forumet krever ikke spesielt mye ressurser, og du kan faktisk installere en plugin som gir deg ett veldig greit forum også for å gjøre det enkelt.

5. Miriel
12.07.08

Synes diskusjonsforum er en god ide jeg :)
Anbefaler å bruke vBulletin da – det koster riktignok litt, men er mye bedre å drive enn andre forum plattformer synes jeg :)

6. Mats
21.11.08

ok gamelt innlegg, men vis du vil vite om et meget godt gratis forum, er det noe som heter smf. er et av de beste forumene på markedet i følge min mening.

[…] Litt senere, i juli, nevnte jeg også at jeg tenkte å kanskje la et diskusjonsforum overta for kommentarer. […]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |