Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Er amerikanerne dumme?

Skrevet av Sindre | 10. juli, 2008

Denne videoen tar for seg hva amerikanerne tror de vet om verden. Tidligere har jeg hørt om amerikanere som tror at det vandrer isbjørner rundt i gatene i Norge - og at Norge er hovedstaden i Sverige. Etter å ha sett denne videoen tror jeg ikke Norge skal føle seg spesielt fornærmet. Bl.a. er visstnok «Muslim» blitt religionen i Israel, og Tyskland er en del av Helvetes-aksen. Dette er faktisk noen av de mer intelligente uttalelsene. New Zealand kan glede seg! :P


Are Americans Really That Stupid? – video powered by Metacafe


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 10. juli 2008 klokken 2:48 i kategoriene: Humor, Verden & Samfunn, Video,

LESERNE MENER:
6 kommentarer så langt

1. VamPus
10.07.08

Siden de færresten nordmennene jeg kjenner klarer å nevne hovedstedene i minimum tre av statene i USA, så har jeg sluttet å se på sånt. Ta en runde på Karl Johan og still følgende tre spørsmål. Dersom du får tre som svarer riktig – stryk det – 1 som svarer riktig – skal jeg personlig stille opp med premie:

1. Hva er hovedstaden i Washington, USA?
2. Er tigrene i Afrika farligere enn løvene?
3. Hvem leder invasjonen i Afghanistan og på hvilket mandat?

Eller gjør det enklere. Be de nevne fem stater i USA og hovedstedene i tre av dem. Du må jo gjerne hive på om det er flere offisielle språk i USA og i så fall hvor? I det hele tatt. Nordmenn er idioter. Alt ovenfor burde en middels tredjeklassing kunne svare på. Uten Google.

2. Morten
10.07.08

Regner med at de har plukket ut det aller verste av mange timer med råklipp, men likevel. Helt utrolig hvor lite enkelte faktisk vet om verden utenfor Amerikas forente stater…

3. Erik
11.07.08

Ah.. Gammelt, men fortsatt morro ^

11.07.08

Haha!!

Kanon video, og det gjenspeiler kunnskapen der borte ganske bra tror jeg.

Jobbet der borte tidligere.. eller var ombord i en båt, og det var alltid festlig å gå på restaurant eller i butikker i land, for folk spurte alltid hvor jeg var fra (hørtes vel ikke veldig amerikansk ut) – og når jeg sa Norge, så svarte de nesten uten unntak noe helt jalla.. «Ahh.. That’s the capital of Sweden» eller «Oh Yeah.. that somewhere near Oslo, isn’t it?» Men den beste var på en mcdonalds i Texas: «Oh.. That’s just above Asia on the map, right?»

Jeg svarte stort sett bare «Yep, that’s right» :)

5. Erik
12.07.08

Skjønner ikke hvorfor de disser han ene som sier han ikke tror på månelandingen. Det er jo absolut plausibelt å stille seg skeptisk til den situasjonen hvis man vet noe mot det. Eneste grunnen til at han blir hengt ut er fordi amerikanere flest er så hjernevaskete at de ser på alle som stiller skeptisisme til et «fakta» som idioter. Ganske skremmende.

@VamPus
De fleste nordmenn klarer vel å finne svar på et land som starter på N. Men spør du mange nok, så finner du vel en del som ikke klarer det engang. Jeg tror allikevel på mine fordommer om at amerikanere vet mindre om omverden enn de burde. En av fem amerikanere klarer ikke putte USA på verdenskartet.. Bare hør hva miss south carolina har å si om saken:

http://youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww

6. Astri
19.07.08

Hysterisk morsomt! Haha! Det er kanskje ikke så snilt å le av, men når en eldre mann sier bestemt at det har vært 3 verdenskriger, og en ung mann som sikkert ikke er så lenge siden gikk ut av skolen mener at det er 10 eifeltårner i Paris da er det litt morsomt :) Selvfølgelig tatt det verste av det verste her da. Menmen. Morsomt fordet :D

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |