Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Er du klar for manifestering av større intensjoner?

Skrevet av Sindre | 22. juli, 2008

I mitt kurs om Loven om tiltrekning tilbake i mai, nevnte jeg at jeg skrev en liste med 3 punkter for å «teste» om Law of Attraction virkelig kunne virke. Målet var at minst én av disse punktene skulle manifesteres innen det var gått en måned. Ved å visualisere punktene mine hver for seg, hver dag, i minimum et minutt, klarte jeg å oppnå de 2 første målene innen 10 dager.

Dette var hva jeg manifesterte:

  • Gjensyn med en gammel venn eller bekjent
  • Oppdagelser av fjær, enten på bakken eller på bilde, etc.

Les mer om eksperimentet her.

Poenget var at dette skulle komme inn i mitt liv automatisk, uten at jeg gjorde en direkte handling for det selv. Jeg skulle finne ut om det rett og slett holder å bare skrive det på en liste, og vips…! Og i 2 av tilfellene så dette altså ut til å virke.

Men hva var det 3. punktet? Jeg fortalte aldri hva mitt 3. og siste punkt var, ettersom det enda hadde til gode å manifestere seg på den tiden jeg skrev innlegget. Jeg håpet at det skulle gå i oppfyllelse, men målet var jo at bare ett av punktene skulle oppfylles, for overbeviselsens skyld.

Det er derfor med stor glede jeg nå kan annonsere at alle 3 punktene har manifestert seg. Men du som følger med på Glabladet vet allerede hva den siste manifesteringen er. Det er bare jeg som er litt treg med å skrive om det. Dette skyldes rett og slett at jeg ble offer for «legge-i-en-skuff-og-glemme-bort»-effekten som jeg vet at også mange andre wannabe-intensjonsmanifesterere utsettes for. Det slo meg ikke før i dag at dette faktisk var det siste punktet på listen jeg skrev den gangen!

Det siste punktet var:

  • (Positiv) omtale på et nettsted med mange besøkende

Les mer om når dette skjedde: Glabladet på BT

Dette skjedde 4. juli, altså 34 dager etter den opprinnelige «fristen». Jeg har lest mye om Law of Attraction rundt omkring, og dannet meg et bilde av hvordan folk opplever at det virker. I mange tilfeller kan en intensjon manifestere seg lenge etter at man har glemt hele intensjonen. Som altså skjedde i dette tilfellet.

Jeg tror grunnen til at det 3. målet tok så lang tid var at jeg følte det lå litt utenfor det som var troverdig. Jeg trodde ikke. Det var litt vanskeligere å tenke seg til følelsene av å bli omtalt på en godt besøkt nettside, da dette aldri har skjedd meg før. I mellomtiden ble jeg omtalt på en rekke mindre blogger – men kanskje dette var forsmaken på hva jeg hadde i vente? Kanskje universet ordnet det sånn for å «klargjøre» meg for det virkelig store?

Jeg er i hvert fall ganske forbløffet over dette. Det tok sin tid, men det var verdt å vente på. Vi vil aldri vite om dette er ting som hadde skjedd uansett, eller om mitt valg om å skrive det på en liste var avgjørende. Jeg drev tross alt og visualiserte dette i en hel måned. Les mer om vitenskapen bak manifesteringer av intensjoner i dette innlegget.

En ting er sikkert. Jeg har 3 fjær liggende her den dag i dag, minne om en viss bekjent som tok kontakt, samt artikkel om Glabladet liggende på BT sine sider. Alle 3 målene er oppnådd. Hvis det er en sjans i havet for at dette er Law of Attraction i aksjon, noe jeg tror det er, så skal jeg gå inn for å skrive en ny, og bedre liste. Jeg mener å ha fått bevist (for meg selv om ikke annet) at dette fungerer, så nå trenger jeg ikke være «redd». Jeg kan ta litt hardere i, og jeg kan definitivt tørre å skrive opp litt større mål jeg har for livet. Hvis jeg aldri prøver det, vil jeg heller aldri finne ut om det virker.

Så ønsk meg lykke til med min nye liste! Jeg håper dette kan inspirere flere til å ikke holde tilbake, og til å faktisk tro at det går an. Tillat deg selv å legge ut en intensjon du virkelig har lyst å oppnå, uten å la «realistisk tankegang» begrense dine muligheter til å lykkes. Jeg tror virkelig at det ikke er noen grenser for hva man kan oppnå. Utfordringen ligger i å overkomme all vår tvil og skepsis.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 22. juli 2008 klokken 5:18 i kategoriene: Inspirasjon, Law of Attraction,

LESERNE MENER:
17 kommentarer så langt

1. Magnus
22.07.08

hehe, ikke værst! fin historie det der, og man blir jo veldig overrasket når alt dette skjer på så kort tid. Dette inspirerte meg selv til å prøve meg på ei liste ;)
Lykke til med din nye liste!

2. Sindre
22.07.08

Takk skal du ha Magnus, og lykke til selv! Og grattis med tidenes raskeste kommentar på en artikkel! :)

3. Magnus
22.07.08

Takk takk :) med en døgnrytme som ikke ligner noe på grunn av nattvakter hele helga, så har jeg ennå ikke lagt meg. Da må jeg gå igjennom diverse sider, og overraskende nok hadde du lagt ut et innlegg så tidlig på morgenkvisten. Regnet egentlig med at du hadde lagt det inn med klokkeslett, så jeg ble ekstra overrasket da jeg så du hadde svart meg!
(ble litt OT dette, ser jeg :P )

4. Sindre
22.07.08

Hehe, jeg skrev faktisk dette innlegget akkurat nå. (Klokken er 6 om morgenen for de som måtte lure). Men for å gå tilbake til topic: Hvilken mål skal jeg sette meg denne gangen? Jeg syns dette er utfordrende fordi de skal være så spesifikke som mulig, og de skal ikke endres etter at de er skrevet. Les gjerne min forklaring av hvorfor dette i «Byggmester Bob»-eksempelet i denne artikkelen.

Jeg må altså finne meg noen godt formulerte intensjoner og holde meg til disse inntil jeg oppnår målet. Jeg tror de kommer til å ha med bloggen, økonomi og samliv å gjøre, men det var dette med å definere dem på en måte man kan leve med i minimum en måned… :P

22.07.08

Jeg blir mer og mer overbevist om at LoA faktisk fungerer. Det fungerte for meg, og det fungerer så absolutt for deg også. Blir spennende å se den nye listen. God morgen forresten :)

6. Sindre
22.07.08

@ Lucas: Riktig god morgen til deg også! Ja, jeg er rimelig sikker på at LoA fungerer. Det forklarer liksom «alt» så bra. Det er ikke fullt av hull og dobbeltmoral, som man f.eks. finner i alle verdens religioner! :P

Det er flott at du oppnår resultater med dette. Oppfordrer gjerne deg også til å lage en ny liste. Du, Magnus og jeg (og alle andre som vil bli med) kan jo gjøre dette i fellesskap, og hjelpe hverandre med å utforme gode mål/intensjoner.

Så ser vi hvor vi står om en måneds tid. Jeg antar at vi alle vil merke resultater, eller tegn til resultater, allerede før det går en måned. Si fra hvis dere er interessert, så kan vi jo mailes litt etterhvert!

22.07.08

Dette virker ved første øyekast rart for mange, men jeg har faktisk tro på LoA.

23.07.08

Etter å ha lest boken The secrets (Hemmeligheten) har jeg blit inspirert til å prøve dette.

9. Erik
23.07.08

Hva mener du om telepati, Sindre?

Jeg tror jo ikke på LoA som en vitenskap, men for deg som gjør det så antar jeg at telepati må være den rette måten å kunne fremstille LoA som vitenskap. Ettersom man sender ut tanker i form av frekvenser, så virker det helt absurd at en fjær skal kunne merke noe til disse frekvensene. Det som derimot kan fremstå som logisk for meg er da heller evnen til et annet menneske å kunne direkte bli påvirket av disse tankene. Eller hva?

Så et program om tanketyven for en stund siden, ganske artig og uforklarlig. Men det er jo bare TV da.

Ellers tror nå jeg at hjernens frekvenser ikke kan direkte påvirke omverden i noen merkbar grad uten å påvirke kroppen vår først.

10. Sindre
23.07.08

Takk, Erik! Dette blir det nok en artikkel av! :P Jeg begynte å svare på dette med telepati, men det sporte raskt av til å handle mer om Law of Attraction i praksis. Jeg skriver allerede på et par andre artikler også, så jeg vet ikke hva jeg legger ut først enda. Men «svaret» (eller artikkelen) blir å lese innen få dager! :)

Edit 31. juli: Her er artikkelen, Erik og alle andre: Law of Attraction i praksis

11. Sallie
24.07.08

Har du lest «The Secret»? Handler om LoA. Har ikke prøvd det ut selv, men har tenkt å lage meg en liste selv, eller en «visualiseringstavle». :)

12. Sindre
25.07.08

@ Sallie: Jeg har lest The Secret! :) Jeg har skrevet en liten omtale av den i denne artikkelen: http://www.glabladet.no/2008/02/bok-the-secret-hemmeligheten/.

Hvis du skal sette opp en visualiseringstavle, kan jeg anbefale deg det online Visionboardet fra Lifemastering. Dette er allerede tatt i bruk av over 20 000 mennesker verden over, og det drives av norske Birgit Semundseth! Du kan prøve det gratis i 14 dager via denne linken, hvis du vil. Etter dette koster det kun 18 kr. i måneden.

Ta kontakt hvis du har ytterligere spørsmål i forbindelse med dette! :)

13. Sallie
25.07.08

Takk for tips :) Leste artikkelen også. Det er bare ett problem; jeg har ikke Visa, da mine foreldre ser helst at jeg benytter meg av netthandel når jeg først blir 18 år (og det er et halvt år til).

Hva bruker du for å oppnå dine mål? Leste at du hadde 3 punkter som alle ble innfridd.

:D

14. Sindre
25.07.08

@ Sallie: Vel, man er ikke avhengig av en visualiseringstavle for å klare det, så bare slapp av! :) Når jeg oppnådde de 3 punktene brukte jeg ganske enkelt penn og papir. Jeg skrev en liste over 3 ting jeg ville oppnå innen en måned. De to første oppnådde jeg innen 10 dager, mens det siste ble noe forsinket, som jeg nevner i artikkelen. Men jeg syns det er helt utrolig at det gikk i oppfyllelse i det hele tatt. Det var ikke noen spesielle forutsetninger for at dette skulle skje! :)

For å lese mer om punktene jeg satte opp på listen kan du gjerne lese del 4 av serien min om Law of Attraction her: http://www.glabladet.no/2008/05/loven-om-tiltrekning-kurs-4-manifestering-av-intensjoner/ – hvor du også finner linker til de andre delene i serien. :)

15. Sallie
25.07.08

Tusen takk! :D

[...] mål manifesterte seg. Og dette var ikke snakk om dagligdagse småting. Du kan lese mer om dette her (åpnes i nytt [...]

[...] Sindre sier: og DER viste du at du hadde det lille “jeg-er-interessert-i-dette-og-har-lyst-til-å-prøve”-frøet i deg! det var sånn det begynte med meg også. jeg syntes det var interessant men hadde svært vanskelig for å akseptere at det kunne være reelt. så jeg begynte å studere, lese mer, prøve å forstå.. og jeg forstår bedre og bedre, og har allerede manifestert samtlige 3 punkter fra en liste. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere