Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Ferierer litt for tiden

Skrevet av Sindre | 04. juli, 2008

Er for tiden på en liten ferie. Har vært et par dager i Gøteborg (og blitt kvalm på Liseberg), og i dag tidlig kom vi med nattoget til Bergen. Dette har medført litt forsinkelser på godkjenning av kommentarer de siste dagene. Jeg trodde virkelig jeg skulle klare å komme på nett i Gøteborg, men ting gikk ikke helt etter planen. Jeg prøvde å logge på via en PC på Seven Eleven, begynte å surfe litt rundt, men da jeg skulle inn på Glabladet fikk jeg opp en beskjed om at jeg kunne ryke og reise. Glabladet var nemlig kategorisert som «pornography». 😛 Damn, trodde svenskene var mer liberale enn oss, men… Mulig illustrasjonsbildet jeg brukte i årets aprilspøk ble snappet opp av noen sensorer… Selv om jeg syns jeg gjorde en knalljobb med å sensurere det! :)

Uansett – det har vært en ganske hektisk ferie, med mye som har skjedd. Dette får dere vite mer om etterhvert. Jeg kommer ikke til å være så veldig aktiv på Glabladet de neste 7 dagene, men fortvil ikke – jeg har nemlig forhåndsinnstilt 5-6 innlegg til å postes automatisk fremover, så det ikke blir helt dødt her. Jeg forhåndsinnstilte også forrige innlegg, noe som forklarer hvorfor det ble postet uten at alle kommentarene ble godkjent først.

Så det er bare å ta turen innom. Men beregn litt ventetid før alle kommentarer blir moderert.

Håper dere har en like fin sommer som meg! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 04. juli 2008 klokken 8:44 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
2 kommentarer så langt

[…] noe motivasjon eller inspirasjon til å skrive og da kan det godt være lurt med en liten ferie. Sindre fra www.Glabladet.no løste dette på en fin måte. Han hadde forhåndsinnstilt en del ferdigskrevne innlegg, slik at […]

[…] Pga. spontaniteten i avgjørelsen om å dra til Bergen, hadde jeg ikke fått forhåndsskrevet noen innlegg til å postes automatisk denne gangen, som jeg bl.a. gjorde i sommerferien. […]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |