Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Law of Attraction i praksis

Skrevet av Sindre | 31. juli, 2008

Det er en grunn til at Law of Attraction heter Law of Attraction. Eller tiltrekningsloven, evt. loven om tiltrekning, hvis vi skal holde oss til norsk. Hva tenker du på når du hører ord som «attraktiv» og «tiltrekning»? Det høres kanskje litt romantisk ut. Kanskje tenker du på kjærlighetens betegnelser av et eksemplar av det motsatte kjønn som vi ikke kan ta bort øynene fra. En som er attraktiv eller en som du tiltrekkes av.

Hvis du hørte at det fantes en «lov» om hvordan dette utspiller seg, ville du ikke visst hva den loven inneholdt? Tenk deg at med denne nye kunnskapen kunne du spasert rett bort til den du tiltrekkes av og garantert spille kortene riktig, og fått det som du ville? Vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være å gjøre de rette tingene i en sånn situasjon.

Hva hvis det fantes en lov, en naturlov på linje med loven om tyngdekraften, en universell lov som aldri slo feil, som sier nøyaktig hvordan noe vil utspille seg ved enhver anledning? En lov som er så kraftfull at når du virkelig skjønner den, så ville du fått alt du ønsket deg, og levd det livet du alltid var ment til å leve?

Vel, kvantefysikere vet det. Alle som har lest eller sett The Secret er klar over det. Det finnes ingenting som motbeviser at denne loven om tiltrekning er reell. Ser du deg om, oppdager du snarere tvert imot at det er sånn det alltid funker, alltid har funket, og alltid kommer til å funke. Med alt. Verden er langt mer magisk enn du tror. Det er ingen tilfeldigheter. Det er du som står ansvarlig for alt du opplever i livet.

Suksess med lister

The Secret (Hemmeligheten) gjorde en kjempejobb med å opplyse folk verden over om dette. Folk lot seg rive med, folk var virkelig ute etter å finne svar, og svar fikk de. Men likevel er det mange som enda ikke klarer å bruke den til sin fordel. De skjønner gjerne ganske mye av hvordan loven fungerer, men de klarer likevel ikke å sette den ut i praksis.

«Hva hvis dette bare er tøv?».. «Hvordan kan jeg late som om alt er greit når jeg er blakk?».. «Hvordan kan jeg tiltrekke meg det jeg vil ha hvis jeg har en negativ samboer?».. etc.

Jeg skal ikke sitte her og påstå at dette er lett. Jeg har vært klar over Law of Attraction i snart et år, og har enda tilgode å oppnå mange av de målene og resultatene jeg ønsker å se i mitt liv. Men jeg er kommet langt på vei likevel. Det har tatt tid, men det går stadig fremover. Etter å ha innsett at det er sånn det alltid har funket i mitt eget – og andres – liv, samt satt hele loven på «prøve» for å teste om den virket, for så å oppnå samtlige punkter på listen, klarer jeg nå å være trygg på at dette virkelig er sant. Jeg klarer også å føle meg enda mer takknemlig over det jeg allerede har, som igjen gjør det lettere å oppnå stadig mer av det jeg ønsker å se.

Jeg skrev altså en liste over 3 ting jeg ønsket å se i mitt liv, uten at jeg gjorde noen anstrengelser for det selv. En etter en begynte ønskene å gå i oppfyllelse.

  • Mål 1: Jeg hørte fra en gammel bekjent
  • Mål 2: Det dukket bokstavelig talt opp fjær overalt, ut av det blå
  • Mål 3: Jeg ble omtalt på en nettside som sendte meg mye trafikk

Alle 3 målene gikk i oppfyllelse. De to første skjedde på under 10 dager. Det siste tok omtrent 2 måneder. Voila. Jeg hadde vært fornøyd om ett av disse hadde manifestert seg, men i stedet endte jeg opp med å få i pose og sekk. Er det virkelig noe å tvile på lenger? For meg, personlig, syns jeg ikke det. Det er derfor jeg merker at ting går så det suser for tiden, og det uten at jeg trenger å skrive lister engang. Det faktum at jeg oppnådde alle 3 målene fra listen uten å ofre en anstrengelse for det, har gjort det lettere for meg å stole på at dette virkelig funker.

Noen eksempler:

For et par dager siden begynte jeg å tenke på om det kunne vært en idé å få flere gjesteskribenter til Glabladet. Kanskje jeg skulle gjøre Glabladet om til en ren, daglig oppdatert gladnyhetsside, mens jeg fortsatte denne bloggen under «lederen» eller noe i den dur. Ikke noe jeg hadde bestemt meg for, bare noe jeg filosoferte over i noen timer. Dagen etter, ut av det blå, får jeg forespørsler fra en bekjent om jeg var interessert i å motta gjesteinnlegg. Jeg sa ja, og skjønte at dette var universets måte å gi meg det jeg ville ha, for å få klarhet i om dette var veien jeg ville gå. Ikke bare var dette et svar på de signalene jeg nettopp hadde sendt ut, men jeg hadde faktisk skrevet opp vedkommende som potensiell gjesteskribent allerede i businessplanen for Glabladet i januar i år. En time etter at hun tok kontakt lå gjesteinnlegget i innboksen min.

Gladnyhetsavis forblir nok med tanken i første omgang. Nok en gang kom jeg til samme konklusjon som så mange ganger før: Gladnyheter er vanskelig å oppdrive, muligens uinteressant (folk elsker visst frykt), og det vil være risikabelt av meg å forandre det «Glabladet» folk kjenner. Jeg vet at med positiv tankegang kunne dette ha gått helt fint, men ved nærmere ettertanke så er ikke dette engang veien jeg vil gå akkurat nå, så da er det ingen vits å følge det opp foreløpig.

Men tilbake til eksemplene: Jeg skrev tidligere denne måneden om hvordan jeg plutselig ble nødt til å jobbe på Free Record Shop en dag, og kunne ikke fatte hva jeg hadde gjort for å «fortjene» en lidelse av den kaliberen, ettersom jeg overhodet ikke ville ha en jobb igjen. Men så viste det seg at jeg fikk nokså godt betalt for det hele, noe som kom veldig godt med ettersom juli har vært en ganske trang økonomisk måned i forhold til dens forgjengere, grunnet at Norge er på ferie. Universet visste at jeg hadde behov for penger, men jeg var aldri desperat, eller følte at jeg hadde et ekstremt behov for penger. Og dermed fikk jeg penger nesten ut av det blå. Jeg måtte riktignok jobbe litt for dem, men så har jeg også alltid lurt på hvordan det er å jobbe i en CD-butikk. Nå har jeg fått svar! :)

Frykt vs. kjærlighet

Forleden fikk jeg et spørsmål om Law of Attraction hadde noe med telepati å gjøre. Vedkommende kunne ikke se en realistisk måte for ting å «poppe opp» i livet på, uten å gjøre noe for det selv, med mindre det var snakk om en slags telepatisk måte å koble seg inn på et annet menneskes sinn, for å få det som du ville. Men det ville ikke forklart hvordan ting kunne manifesteres når det på ingen måte var snakk om andre menneskers involvering?

Telepati er nok et helt annet kapittel. Skulle man brukt telepati for å påvirke verden til å få det som en ville, tyder det på et ønske om å kontrollere sine omgivelser på en overfladisk og nærmest desperat måte. Dette er det motsatte av den tilstanden du skal være i hvis du vil nyte godt av Law of Attraction. Skal du oppnå dine største mål og drømmer, er det viktig å føle seg takknemlig for det man allerede har. Man skal ikke føle at man «trenger» noe.

Dette er nøyaktig hva som skiller lister som virker og lister som ikke virker. Skriver du en liste på 3 ting du vil oppnå basert på frykt, fordi du desperat «trenger» det, vil du ikke oppnå annet enn å skyve dine ønsker lenger bort. Du vil i prinsippet grave din egen grav dypere og dypere. Du vil fremstå som mer og mer desperat og føle et større og større behov for det du mangler.

Skriver du derimot en liste basert på kjærlighet, en liste over ting du gjerne ønsker å oppnå, men som du har et helt avslappet forhold til, da vil universet svare ved å gi deg det du vil ha nærmest uten anstrengelse. Dette kan virke ironisk. Og det forklarer hvorfor de rike ofte blir rikere, mens de fattige blir fattigere.

Man må lære seg å slå seg til ro med sin nåværende situasjon aller først. Du må lære deg å elske deg selv, og å elske alle andre. Du må lære deg å tilgi og legge bak deg ting som har skjedd. Du må lære deg å bli takknemlig for at du har fått alle de opplevelsene du har fått, selv om de var aldri så smertefulle. Ellers ville du ikke vært den du er i dag. Du ville ikke lest dette. Du ville ikke blitt oppmerksom på at det finnes en universell kraft som fra nå av kan løse alle dine problemer hvis du er villig til å engasjere deg.

Science fiction eller vitenskap?

Jeg er ikke sikker på hvor mye det faktisk forskes på Law of Attraction. En ting som er sikkert er at de vitenskapelige, kvantefysiske argumentene for at Law of Attraction fungerer faktisk blir ganske troverdige hvis vi ser på hvordan ting fungerer ellers i naturen. Vi vet at en operasangerinne kan knuse et glass ved å nå den høye tonen som resonerer med glassets egenfrekvens. Vi vet også at absolutt alt som eksisterer har en frekvens. Også levende vesner som deg og meg. Det heter seg at når man visualiserer om igjen og om igjen, og stadig tenker på det man vil ha… og gjerne mediterer litt i samme slengen, for dem som syns det hjelper… så skifter vi gradvis frekvensen vår til egenfrekvensen til det man ønsker å oppnå. Og ettersom teorien er at likt tiltrekker seg likt, så blir det ganske logisk at man har en langt større sjans for å oppnå det man vil ha, hvis man befinner seg på samme frekvens som sluttresultatet, eller målet.

Dette er nøkkelen til hvordan man lykkes med å kapre drømmekjæresten. Stiller man med samme utgangspunkt, er fullstendig på bølgelengde, og aldri ønsker at noe var annerledes med den utvalgte, da har man skutt gullfuglen. Hvor mange ganger har du hatt et så godt forhold? Jeg skal ikke påstå at du er i feil forhold dersom du mener at partneren din har mange feil, men jeg vil anta at de som ikke ser noen feil i partneren sin har det litt lettere.

Ser du derimot mange feil i partneren din, så betyr ikke det at ting ikke kan bli bedre. Men det må begynne med deg selv. Du må rett og slett gi slipp på tankene og irritasjonene over disse feilene. Tilgi kjæresten din. Jo mindre du gjør ut av det, jo mindre vil det plage deg. Enten vil det da ende med at du ikke lenger legger merke til det som tidligere irriterte deg ved kjæresten din, eller så vil du lære deg å elske og godta partneren som han/hun er. Men det må begynne med deg selv.

For ca. en uke siden så jeg en dokumentar på National Geographic som bl.a. handlet om et jordskjelv i New Mexico. Jordskjelvet forårsaket mange skader, men omfanget så ut til å ha rammet helt tilfeldig. Både innbyggere og eksperter kunne ikke fatte og begripe hvorfor bygninger på mellom 6 og 15 etasjer hadde blitt hardest rammet. Men så fant de til slutt ut at selve braket av jordskjelvet var så kraftig at det resonerte nøyaktig med egenfrekvensen til bygningene på mellom 6-15 etasjer. Dermed fikk man altså operasangerinneeffekten – i mye større skala. Jordskjelvbraket og de 6-15 etasjer høye bygningene gikk hånd i hånd fordi de befant seg på samme frekvens. De «møtte» hverandre. Et prakteksempel på Law of Attraction.

Det magiske elementet

Nå som jeg har satt denne tiltrekningsloven på en skikkelig prøve, som det utrolig nok så ut til at den bestod, spør jeg meg selv: Oppnådde jeg de 3 punktene fordi jeg klarte å komme meg inn på egenfrekvensen til det det gjaldt? Jeg visualiserte daglig i en måned. Og alle 3 punktene ble oppfyllt, uten noe annet initiativ fra meg enn visualisering. Dette med egenfrekvensen forklarer litt. Men jeg kan likevel ikke forstå nøyaktig hvordan dette kom inn i mitt liv. Det er som om det ligger et ekstra element oppi alt dette. Et magisk element. Eller er det egentlig så magisk? For hva vet vi egentlig om hvordan verden fungerer? Vi har funnet ut ganske mye, men kan vi virkelig si at vi er i nærheten av å ha funnet ut av alt? Jeg tror ikke det. Dette «magiske» elementet trenger ikke nødvendigvis å være så magisk. Det kan hende vi bare ikke har funnet en vitenskapelig forklaring på det enda. Men når man tenker på det, så er det egentlig ganske «magisk» at vi kan gå på Jorden når planeten er «opp ned» og vi befinner oss på bunn, ikke sant? Det er ganske utrolig å tenke på, men vi har funnet forklaringen. Kanskje det er mer vi trenger å finne forklaringer på?

Jeg vil på det sterkeste anbefale filmen/boken «What the bleep do we know» til alle som er interessert i og nysgjerrig på hvordan denne verden egentlig fungerer. Bokutgaven kan kjøpes hos Haugen Bok eller Bokkilden.

Attraksjoner forenklet

Noen ganger legger man merke til mer av det man tenker på overalt. Noen ganger dukker det opp på uforklarlig, «magisk» vis. Noen ganger må man selv ta i noen tak og jobbe målrettet mot det man vil oppnå. Mens de fleste andre ganger, ja faktisk daglig, går tiltrekningsloven på autopilot, uten at vi engang tenker over det. Sannheten er at vi mennesker gjør ting himla komplisert noen ganger, men egentlig er ting ganske lett og logisk.

I begynnelsen av denne måneden var Renate og jeg i Sverige. Vi besøkte en by jeg aldri hadde vært i før, som het Gøteborg. Denne byen, som alle andre byer, hadde sine attraksjoner å tilby, hvorav den mest kjente sannsynligvis er Liseberg. Denne attraksjonen visste vi at vi ville besøke i det samme øyeblikket som vi fant ut at vi skulle dra til Gøteborg. Med ett hadde vi et mål.

Dette var over en måned i forkant av reisen. En rekke praktiske ting måtte ordnes, deriblant bestilling av togreise, reservering av hotell og studering av kart over Gøteborg. Penger til å betale turen med måtte vi også ha. Men ingenting av dette tok fra oss motet og fikk oss til å føle at vi aldri ville komme oss til Liseberg. Selv det at vi måtte vente en måned stoppet oss ikke. Vi kom oss frem likevel.

Intensjonen var å dra til Liseberg, og den manifesterte «seg selv» på ganske enkelt vis. Vi så aldri på det som en stor utfordring å skulle klare å komme seg dit. Sånn er det når man bestiller ferie. Når noen spør: «Hva skal du i sommerferien da?», så kommer svaret ditt automatisk, så sant du har bestilt.

På samme måte vil alle våre intensjoner manifesteres så sant vi legger inn vår bestilling til universet. Så sant vi holder oss til den bestillingen og ikke ombestemmer oss og skaper hodebry for universet underveis. Når vi kan komme til et punkt hvor vi er like sikker på at et mål skal bli oppnådd på en viss dato som at vi reiser et sted på en viss dato, da vil livet oppleves som lekende lett. Det handler om å fjerne all mistro og tvil. All skepsis og nøling. Det handler om å tørre. Det handler om å tilgi. Det handler om å elske. Det handler om å være takknemlig. Det handler om å leve det livet du alltid har drømt om.

Law of Attraction er lekende lett. Du må bare bestemme deg.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 31. juli 2008 klokken 7:23 i kategoriene: Bevissthet, Law of Attraction, Samliv, Selvutvikling, Suksess, Vitenskap,

LESERNE MENER:
24 kommentarer så langt

1. LisaSophie
31.07.08

Fantastisk! Ble glad når jeg satt her med morgenkaffen og kikket på nettet og fant Glabladet:)
Genialt! Er lei av å lese om krig,terror osv osv hver eneste dag. Det er jo bra at man blir opplyst og av og til engasjerer seg men….. bra at noen vil skrive om de positive nyhetene også!
Law of attraction er jo litt interessant også:P

Ha en flott dag folkens!

2. Atle
31.07.08

Jeg bare må nevne noe av det rareste jeg noen gang har oppleved.. Det er ikke så altfor lenge siden jeg leste den biten med at Renate hadde funnet fjær til deg på jobben osv.. Det utrolige er, at dagen etter jeg leste den biten om disse fjærene, hva tror du søren meg jeg la merke til rett utenfor Lagunen Storsenter her i Bergen?

- Jo, du gjettet riktig.. Det lå jommen meg en fjær der… Det må da faktisk være første gang jeg har fått med meg en fjær på den måten, og om det var tilfeldig er jeg jommen meg nysjerrig på :P Jeg har ikke vært spesielt intressert i Law of Attraction, men syns det var veldig intressant når jeg leste om akkurat disse fjærene da.. :P

3. Tommy E
31.07.08

Interessant…

Skrev ned ting før jeg var kommet halv veis i innlegget, 3 ting som jeg hadde tenkt lenge på en stund å som har mangler i livet mitt i en lengre periode nå.

4. Skjoldal
31.07.08

Strålende artikkel, først og fremst!
Jeg fikk en viss tro til akkurat dette, så jeg får nesten sette Law of Acttraction på prøve.. Se om det fungerer!

5. Skjoldal
31.07.08

Law of Attraction skal det stå, selvfølgelig. Er fortsatt litt trøtt, hehe.

6. Mats
31.07.08

Law of attraction virker logisk! som
Lisa skrev før meg, ar dette et fint lese stoff til morgen kaffen, og det for man til å tenke…
vil Law of attraction si det samme som karma?
jeg vurderer å prøve, å se om det funker….

Ha en ellers fin dag!

7. Stian S. S.
31.07.08

Om jeg nå har forstått dette rett, og utfører og utøver loven på riktig måte i praksis, så skal ett eller annet magisk element som finnes der ute gi meg hørselen tilbake? Det hadde jeg jammen meg likt å oppleve, både å høre normalt, og å finne ut om dette er sant eller ikke. Aller helst tror jeg dette er reint oppspinn, og at det på en eller annen måte kan motbevises, men man har bare ikke funnet ut hvordan man skal motbevise det enda. Alt kan motbevises, gi det nå bare litt tid.

Mulig dere oppfatter meg som en skeptiker nå, men jeg tror på visse ting, blant annet at det finnes intelligent liv der ute i universet. Vi kan umulig være de eneste. Jeg tror for eksempel på gjenferd. Men tilbake til saken og hva dette egentlig dreier seg om. Jeg tror ikke på dette. Magi er oppspinn. Det finnes ikke magi, men illusjoner kan oppstå. Så med dette avslutter jeg; Jeg ønsker meg hørselen tilbake, men dette var nok ikke «riktig» måte å gjøre det på.

8. Sindre
31.07.08

@ Stian: Jeg kalte det for et «magisk element» fordi jeg ikke har noen forklaring på nøyaktig hvordan ting oppstår i livet noen ganger. Det betyr ikke at det er snakk om ekte magi. Jeg tror det har sin forklaring, men at jeg bare ikke forstår den enda. Å si at alt kan motbevises er vel litt drøyt. Kan du motbevise tyngdekraften? :)

Skal man oppnå det man vil ha, må man altså først være takknemlig for det man har. Mange syns denne biten er vanskelig. Hvordan kan du f.eks. være takknemlig for din dårlige hørsel? Noen ganger krever det litt tid og gjennomtenking før man lærer seg til å innse at man til tross for alt ikke har det så verst. Og da vil ting begynne å skje. Enten man tror på LoA eller ikke, så vil man få det bedre. Hvis du forandrer måten du tenker på kan du forandre livet.

Men, dette er ikke gjort over natten hvis det er første gang du hører om det. Å sette av noen få minutter til visualisering hver dag kan være avgjørende. Sett opp bilder av dine mål på en «visjonstavle». Folk som blir påminnet sine mål hver dag har en mye større sjans for å oppnå dem. Bare husk å basér ønskene på kjærlighet og ikke frykt. Ikke gi opp, tro at det virker, og du vil oppnå det etterhvert.

Les mer om å visualisere her:

http://www.glabladet.no/2008/02/visualiser-det/

9. Jonas
31.07.08

Hva har egentlig attraktiv å gjøre med Law of Attraction? Attraction=tiltrekning?

10. Sindre
31.07.08

Jeg vil nå si at attraksjoner (attractions) er noe jeg finner attraktivt. Det er to varianter av samme ord. :)

11. Cecilie
31.07.08

Dette virket spennende…. :)

Men jeg ville bare si noe om det derre at en operasangerinne kan knuse et glass… Det er ikke mulig… Mythbusters har bevist det… De fikk det ikke til… (:

12. Stian S. S.
31.07.08

@ Sindre
Du har rett i det, men jeg vet hvordan jeg kan være «takknemlig» for at jeg hører dårlig. Foreksempel tenker jeg slik: «Å være hørselshemmet er en stor hindring, føler jeg, men det er ingen større hindring enn hva jeg gjør det til selv. Tross alt er det bare en utfordring.»

Tyngdekraften kan ikke motbevises, nei. Så jeg tenkte meg ikke helt om da jeg skrev hva jeg skrev.

13. bjorn
31.07.08

@Atle: fjær ligger overalt da, er vel ingenting utrolig med det. Man legger bare ikke merke til dem før man begynner å tenke over det.

Akkurat som du ikke la merke til den Carlings genseren før du kjøpte den selv, eller alle Ford Ka’ene på veiene før du ble eier av en selv.

14. Sindre
01.08.08

Det bjorn sier her nå er veldig relevant. Dette i seg selv en del av det som regnes som Law of Attraction. Alt trenger nemlig ikke å være så utrolig og magisk som det høres ut. De fleste har vel opplevd at når man f.eks. konsentrerer om en viss farge, så vil man automatisk legge merke til denne fargen overalt. Hører man om noe man ikke kan huske å ha hørt om før, så dukker det gjerne opp ved en anledning like etter. Det føles utrolig tilfeldig, men sannheten er at det du hørte om ‘alltid’ kan ha vært der. Det har noe med at man man blir bevisst på det, og dermed legger merke til det.

Alt dette sier noe om hvorfor det er viktig å sette seg klare mål og bruke visualisering og visjonstavler i prosessen. Jo mer sinnet blir bevisst på noe, jo mer vil det lete etter løsninger for å oppnå det. Altså er dette litt smartere enn å bare komme med et enkelt nyttårsforsett som man likevel glemmer 1. januar. Neste gang: Skriv det opp, heng det et sted hvor du kan se det, og visualiser det daglig.

15. Elias
01.08.08

Hei Sindre!
Kom plutselig over dette her en dag, og ble meget fasinert!
Nå er jeg kommet halvveis i boka The Secret.
Etterhvert som jeg leser legger jeg merke til hvordan The Law of Attraction har vært der hele tida, jeg har bare ikke vært bevisst om det.
Etter jeg er ferdig med boka er planen å lese ei bok som går ut på å tyde The Secret.

Det er av og til ekkelt hvor rett dette er, men fortsatt er det så bra!
Det er magisk at positiv tankegang kan endre livet til noen!

16. Elias
01.08.08

P.S!
Overalt der jeg er, dukker det opp fjær fra det blå. Jeg har aldri lagt merke til en fjær på samme måte som nå etter jeg leste det du skrev om fjær!

[...] Noe store summer er det vel ikke snakk om foreløpig, men han klarer seg greit ifølge ham selv. Innleggene om Law Of Attraction har trukket mange nysgjerrige lesere, og det anbefales å ta en [...]

18. Thomas
07.08.08

Du skriver: «Vi vet at en operasangerinne kan knuse et glass ved å nå den høye tonen som resonnerer med glassets egenfrekvens…»

Dette er BULL og er motbevist av Myth Busters på Discovery Channel.

19. Sindre
07.08.08

@ Thomas: Du påpeker det samme som Cecilie påpekte i en kommentar lenger oppe. Men Myth Busters er neppe den mest vitenskapelig korrekte kilden å vise til hvis du skal komme til meg å si at det jeg skriver er «BULL». Da kan jo jeg si at National Geographic beviste at det ikke er bull, da de sa i en dokumentar at bygninger mellom 6-15 etasjer ble hardest rammet i det jordskjelvet jeg nevner i artikkelen. Hvorfor? Fordi dette er akkurat nøyaktig 100% det samme som skjer når en operasangerinne knuser et glass ved å komme inn på glassets egenfrekvens.

For meg fremstår du som en person som fortsatt har en del arbeid med din egen personlige utvikling. Det virker ganske meningsløst for meg å slenge ut såpass liksombedrevitende, bastante kommentarer når man egentlig ikke har noe annet grunnlag enn et TV-program laget for underholdningens skyld. Men hvis det er måten du ønsker å fremstå så kan jeg ikke hindre deg! :)

20. Thomas
09.08.08

Angående Mythbusters og glassknusing ble det brukt en frekvensgenerator fra 0Hz til flere MHz koblet direkte til høytalere, megafon og andre lydgjengivere. Dette koblet sammen dekker alle frekvensene fra stemmebåndet til en operasangerinne, og mere.

Ingen glass knuste, verken melkeglass, vindusruter av flere slag og annet.

Mythbusters driver ikke bare underholdning, de knuser «myter» som bastante forståsegpåere skriver og snakker om.

For å spørre deg: Har du noen gang opplevd i virkeligheten, eller sett en dokumentar hvor glass knuses av en operasangerinne?

Eller er dette noe du har lest på din søken etter forståelse av LoA.

Legger også merke til din kommentar at jeg traff et «ømt» punkt i deg og du forsøker å ro deg inn med at program på Discovery er av mindreverdi i forhold til program på National Geographic.

At en bygning blir hardere rammet i et jordskjelv mener jeg ikke beviser at en operasangerinne kan knuse et glass, noe din kommentar gir uttrykk for…

Du sier at jeg trenger en del arbeid med min egen personlige utvikling; til opplysning har jeg gått fra gjeldsslave til millionær (på 11 måneder), fra å hate jobben til å leve av passive online inntekter, fra å hatt kjærlighetssorg til å føle konstant forelskelse.

Jeg vil påstå at jeg kan mye mer om LoA enn de fleste, jeg ser at du er på riktig vei men mangler enda noe av de viktigste «reglene», noe du kanskje kommer frem til selv når du tenker etter hvor meget du faktisk har klart å manifestere.

Den største feilen folk gjør når de starter å studere LoA er å *godta* alt de leser om LoA, om det er fra en bok eller artikler på nettet. Til opplysning inneholder boken «The Secret» flere betydelige feil.

Når man leser noe på nettet blir man ikke automatisk ekspert ved å gjengi det i en egen blog… det skal mere til Sindre.

Når du *ser* noe i ditt indre øye like klart som du *ser* i virkeligheten, da kan du begynne å snakke manifestering… ikke slik «visualisering» med visionboard og slikt bull.

Og for å *se* med ditt indre øye, må frekvensen på hjernen din være mellom 3,5-7 Hz, altså theta tilstand. Og for å være bevisst i theta tilstand, må hjernen trenes opp til dette, hvis ikke sklir du rett inn i dyp søvn og vokner igjen morgenen etter.

Som du selv vet, kan du ikke mye om de forskjellige tilstanden du MÅ være i for å kunne virkelig manifeste, ettersom du ikke har skrevet noen verdens ting om dette.

Som du selv begynner å forstå, så skal man ikke *tro* og *godta* det man leser i bøker og artikler og blogger på nettet, fordi dette er som regel skrevet av folk som ikke fullstendig *forstår* LoA, men bare tror de vet hvordan det er eller har en formening om hvordan det er.

Lær å sette hjernen din i theta tilstand, for deretter å lære hvordan du automatisk setter den i theta tilstand med preprogrammert «anker». Først DA kan du *manifeste* ting i livet ditt.

Må si det er litt latterlig å se folk som påstår de forstår LoA og skal lære andre om visualisere i beta tilstand… det fuker bare ikke. Se på hvor meget du selv har manifestet etter du begynte å studere LoA…

Du kan fortsette deg å studere LoA den gale måten, eller du kan lære deg den riktige måten. Og hvis du vil lære deg den riktige måten, tar det deg omtrent 6 uker å trene opp hjernen til å være bevisst i theta tilstand.

Og det finnes bare èn måte å gjøre det riktig…

Kanskje viser jeg deg veien… kanske ikke.

Kanskje kan du endelig *forstå* LoA… kanskje ikke.

Det tar omtrent 6 uker.

Hva om du *virkelig* kunne manifeste fra 20. september?

21. Sindre
09.08.08

@ Thomas: Det var da svært da. Du gir nærmest inntrykk av at «det finnes ingen andre måter, bare din». For å bruke ditt uttrykk: Dette er BULL. :)

Jeg håper du forstår at forskjellige ting gjelder for forskjellige mennesker… Å si at visualisering (eller visionboard) ikke virker er som å si at slankekurer ikke virker. Det virker for noen, men ikke alle. Det kommer helt an på hvordan man jobber med det.

Men hvis det stemmer at du har gått fra gjeldsslave til millionær, fra kjærlighetssorg til konstant forelskelse, så vil jeg virkelig gratulere deg, selv om vi er uenige! :) Kjempeflott å høre. Det er flott at du fant metoder for å komme deg til det stadiet, men syns likevel du burde vite bedre enn å gå ut og hevde at visionboard – og mye i The Secret er «feil».

Når det er sagt så er ikke jeg en som har latt meg hjernevaske og overbevise om at «alt de sier i The Secret er riktig», men jeg har selv eksperimentert litt på grunnlag av det som blir sagt, og jeg kan bekrefte at det virker.

Personlig testing er utrolig viktig. Det er bare ved å teste ting personlig at man finner ut hva som passer best for seg selv. Det holder ikke å bare lese om det på min blogg, eller andre blogger som omtaler LoA, og tro at man er manifesteringsekspert (noe jeg enda ikke er). Men personlig testing har vist meg at jeg er på rett vei, så jeg kommer til å fortsette i det sporet.

Forøvrig så er det du sier om theta-stadiet litt interessant. Jeg er egentlig ganske glad i det stadiet, fordi jeg i noen korte sekunder føler at jeg mister kontrollen rett før jeg sovner. Med mindre jeg sovner momentant, så klart. Men kan du fortelle meg hvorfor du mener at det er dette stadiet man må være i for å kunne manifestere?

Lykke til videre, Thomas.

[...] Sindre fra Glabladet har skrevet mye om dette, og man kan jo bli skeptisk når man leser noe av det han skriver. Men samtidig er det umulig for meg å dytte alt unna og si at det bare er tull også. Tenk selv, tenker du lenge på en ting så hender det ofte at du tiltrekker deg noe av det du tenker på. Orah Winfrey er ei dame som har sagt mye varmt om Law of Attraction. Hun mener selv at hun har opplevd at denne “loven” fungerer, og har kommet med egne eksempler på dette. Oprah har viet flere av sine programmer til emnet, og har invitert flere personer til sitt studio for å snakke om egne erfaringer. [...]

[...] (Å “resonere” kommer fra latin og betyr “klinge igjen”. Altså må du “klinge” i samme frekvens som det du ønsker å oppnå. Høres litt merkelig ut hvis det er første gang du hører dette, men i så fall kan du bli klokere av å lese denne, eller denne artikkelen.) [...]

24. Hanne
05.02.09

Sinnsykt bra forklart! gleder meg til å få den kjæresten jeg har sugglet lenge etter nå ;) Hvis det virker på kjærlighet??

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere