Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladet Shopping er lansert, og hurra for meg!

Skrevet av Sindre | 01. august, 2008

Det er 1. august. Bloggen min er et halvt år i dag! :) Jeg har klart meg gjennom de første 6 kritiske månedene. Jeg kan faktisk puste litt ut nå. Jeg har kommet over den verste kneiken. Mange gir opp før det har gått 6 måneder. Men så sies det at mange gir opp før det har gått et år også. Oh well… Kommer ikke til å skje med meg! ;)

Nei, jeg trives så godt med bloggingen at jeg kommer til å holde det gående i en lang, lang tid enda. Jeg syns derfor det er ekstra hyggelig å kunne presentere Glabladet Shopping for første gang. Noen av dere hadde sikkert sett den nedtellingen jeg hadde på siden? Vel, nå vet dere hva den gjaldt. Det har vært noen hektiske dager i det siste for å få alt på plass, og fortsatt er det ting som skal gjøres. Men jeg velger nå likevel å presentere nettbutikken allerede nå, ettersom det var meningen å lansere den 1. august. Blir liksom litt sånn symbolsk betydning over det… :P

Men hvorfor starter jeg egentlig «nettbutikk»? Målet mitt er å samle ting som har relevanse for det bloggen min ellers handler om, ting som jeg vet kan være nyttige og verdifulle for andre mennesker (ikke alt slags dritt med andre ord), og samtidig legge en hovedvekt på ting jeg faktisk har prøvd selv. Hele poenget er altså at man nå har en egen avdeling med produkter som jeg trygt kan anbefale. Jeg kommer ikke til å la meg kjøpe til å skrive om produkter jeg ikke ville ha anbefalt.

Og jeg må også presisere at det ikke er jeg som selger produktene, men jeg linker til aktører som tilbyr produktene i stedet. Jeg har ingen ambisjoner om å starte en ordentlig nettbutikk med det første, så jeg syntes at dette var en veldig grei måte å gjøre det på! :)

Hittil har jeg bare skrevet om 6 produkter i shoppingavdelingen, men det kommer flere. Foreløpig har jeg kategoriene «bøker», «e-bøker» og «selvutvikling», men jeg kan allerede nå røpe at det vil komme «filmer», «teknologi» og mer til etterhvert. For å gjøre det lett for leserne å skjønne hvor de er, har jeg i tillegg til litt småforandringer på designet, også laget en splitter ny, grønn Glabladet Shopping-logo, til forskjell fra den røde dere er vant med. Jeg har lagt ned masse tid i å gjøre siden lett forståelig og oversiktlig for leserne, så jeg får bare håpe at jeg har lykkes med det.

I tillegg til produkter som går under de nevnte kategoriene har jeg laget meg en nettbutikk hos Spreadshirt og designet egne Glabladet T-skjorter for både jenter og gutter! Foreløpig finnes de kun i 3 farger, men dette er bare en begynnelse for å se om dette kan være aktuelt å utvikle videre etterhvert. Sjekk ut Glaskjortene her! :)

Har dere noen tilbakemeldinger å komme med i forbindelse med alt dette, tar jeg gjerne imot! Jeg håper dere kan få nytte av min lille nettbutikk.

Besøk Glabladet Shopping her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 01. august 2008 klokken 12:17 i kategoriene: Blogging, Generelt, Gode nyheter,

LESERNE MENER:
11 kommentarer så langt

1. MacNytt
01.08.08

Gratulerer! Dette var jo ingen dum ide. Du har en god og underholdende side her, selv om jeg ikke er enig i alt dette snakket om «The Secret».

Lykke til videre

Mvh

Thor B

2. Sindre
01.08.08

Takk skal du ha, MacNytt! :) Jeg ser ingen problemer med at vi ikke er enige om alt, ettersom det ville blitt en ganske kjedelig verden hvis alle var av samme oppfatning! :)

Ha en god helg videre!

01.08.08

Gratulerer! Jeg har lenge lurt på hva nedtellingen var faktisk, så greit å vite det nå. Skal sjekke ut nettbutikken : )

Gratulerer igjen, tror det første halvåret har gått veldig bra jeg :D

01.08.08

Det minner meg på at jeg burde lage ny senikk.com t-skjorte, blir litt varmt å gå i en svart senikk.com genser, hva tenkte jeg på, hehe. Og det minner meg dessuten på at jeg fikk en e-post fra Spreadshirt for evigheter siden at de syntes jeg burde gå over til å selge designene mine og ikke bare på utvalgte produkter.

01.08.08

Gratulerer Sindre! Slettes ingen dum idè.

6. Renate
01.08.08

Gratulerer! Dette viser bare at det er mulig. Stolt av deg =)

7. squeeky
02.08.08

Hei.
Jeg gikk til siden du hadde anbefalt på shoppingstedet ditt, med det online visionboardet. Må si jeg ble skuffet…:(

Det stod, som du også skrev, at en kunne betale ca 30 kr, «ikke mer enn en cappuchino per mnd», etter at en hadde avsluttet en 14 dagers prøveperiode.

Da fikk jeg det helt klare inntrykket at det var mulig å betale for en måned av gangen, men nei. Da jeg registrerte meg, kom jeg rett inn på en side med forskjellige alternativer, og det minste beløpet en kunne betale inn var for 1 år!

Det synes jeg var snuskete. Blir veeldig feil… Også stod det at betalingen ikke ble trukket fra før om 14 dager, men det var også feil, på betalingssiden stod det betalingsdato 2/8.
Bare til opplysning…

8. Sindre
02.08.08

@ Squeeky: Akkurat det var jeg ikke klar over. Jeg benytter meg selv av siden, men jeg var så heldig å få det gratis, så jeg har ikke vært gjennom betalingsprosessen. Godt at du påpeker dette sånn at andre også er klar over det. Men det er vel ganske vanlig å betale for et år av gangen, fremfor å betale hver måned, så jeg ser ikke på dette som et stort problem. Ta webhotell f.eks. Jeg har erfaring med flere, og alle tar seg betalt for et år av gangen. Det er jo greit med tanke på at man dermed slipper å tenke på det resten av månedene.

Men fint at du sa ifra! :)

9. squeeky
02.08.08

Det er i og for seg greit nok, men synes det er sleipt å gi inntrykk av noe annet for det.

Ellers ser tjenesten grei ut, enkel og grei, noe som er både positivt og negativt. En trenger ikke være dataekspert for å finne ut av det, men samtidig kan en lage det samme, og mest sannsynlig noe bedre, i powerpoint, paintshop, adobe photoshop eller hva det skal være. Det er heller ikke veldig vanskelig. men sånn er det jo med det meste. Folk vil ha enkle løsninger. Det eneste som ikke var enkelt med dette var hvordan en skulle lagre det. Da jeg prøvde å lagre det, ble ingenting av innholdet lagret, bare bakgrunnen. Og da var jo litt av vitsen borte. Men det må vel funke for noen andre selv om det ikke funket for meg.

Selv fant jeg ut at tusj, klipp og lim og papir funker bedre for meg:) Morsommere, og mer personlig – noe som jeg tror øker sjansen for at det (eventuelt) vil være til hjelp.

10. squeeky
02.08.08

Hurra for deg, forresten:) Grattis med halvtårsbursda’!

11. Sindre
02.08.08

@ Squeeky: Personlig fikk jeg ikke det inntrykket du fikk. Når jeg leser at noe koster 18 eller 30 kroner i måneden, så ville jeg ikke antatt at man kun betalte pr. måned. Siden det er relativt små summer det er snakk om, ville jeg nok ventet at man ble fakturert for minst et halvt år, men gjerne også et helt.

Uansett, det er en ganske nyttig tjeneste når man begynner å bruke den i hvert fall. :) Grei den funksjonen med at man kan ha den som skrivebordsbakgrunn. Spesielt for oss som sitter litt for lenge foran dataen! :P

Og, takk for gratulasjonen! Nå skal jeg feire bragden med å legge meg. Ble noen sene netter i forbindelse med denne shoppingdelen.. *gjesp*

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere