Tjen penger på nett:
Linker
Bedriftsbasen
Bloggtips
Latterlig
Miriels Verden
Startsiden24
TeknoMagasinet
Økonomiguiden

Klaging vs. Law of Attraction

Skrevet av Sindre | 08. august, 2008

Jeg ser til stadighet personer som påstår at de bruker Law of Attraction ordentlig, men klager over at det ikke virker. De har gjerne positive intensjoner og tenker hovedsaklig på det de ønsker å attrahere. Men så, etter noen uker med lite eller ingen resultater, fyrer de av en vill eksplosjon av klager:

“Dette LoA-skvipet er noe forbanna møl! For noe bullshit! Jeg ga det virkelig en sjanse, men det virket ikke for meg??! Hvor blir det av greiene jeg ønsket meg? Hvorfor ser det ut til å virke for alle andre unntatt meg? Nå har jeg kastet bort en haug med tid på dette tullet, og har ingen resultater å vise til!! Bla, bla og litt ekstra BLA!!!! Nevnte jeg bla?!?!?”

:roll:

Akkai. Øhm. Ville du ha plantet et frø for så å grave det opp igjen som en annen febrilsk gærning, for å sjekke at det vokser? Ikke det? Nei, for da ville du jo ha drept planten i prosessen. Så hvis du finner det nødvendig å drepe planten for å bekrefte at den faktisk vokser, hadde du virkelig til intensjon å forvente at planten skulle vokse og leve i utgangspunktet?

Hvis du ønsket at planten skulle vokse, hadde du ikke gravd den opp. På samme måte, hvis du forventer med sikkerhet at din intensjon vil komme til å manifestere, ville du ikke motstridt dette ved å eksplodere i en klagesang om hvor hardt du feilet. Du ville ganske enkelt ha fortsatt å holde den samme intensjonen uavhengig av hvor lang tid det tok.

Folk som dolker Law of Attraction i ryggen for å ikke ha gitt dem det de vil ha, omfavnet aldri LoA i utgangspunktet. De var forhåndsinnstilte på å gi opp. Å feile var deres virkelige intensjon. De hadde alltid forventet å feile, og ble bare fristet av LoA pga. dens idé om positiv tankegang. Men bakgrunnstankene deres forble negative.

Du kan ikke lure LoA. Universet vet dine ekte forventninger og kommer ikke til å frigi sine goder til de den vet kommer til å gi opp i lengden.

Dine tankers “signatur”

Law of Attraction er tidløs. Prøv å se det på denne måten: Alle tanker og følelser du har til enhver tid fungerer som en tidløs intensjon, og dermed påvirker enhver tanke og følelse dine resultater. Dette er selvsagt litt overdrevet, men denne tankegangen kan hjelpe deg med å forstå hvorfor du må behandle dine tanker som tidløse intensjoner.

Dine tanker gjennom et helt liv fungerer som en resonerende gruppe av intensjoner. Denne gruppens hovedsaklige signatur avgjører hvilket liv du kommer til å leve. Dersom du er en kronisk klager, kommer du til å manifestere et hovedsaklig negativt liv. Tenker du derimot positivt, vil du manifestere et hovedsaklig positivt liv. Eller, gjør du som folk flest, og tenker realistisk, så vil du leve et helt vanlig liv, som blander positive og negative opplevelser, med bakgrunn i at du tror på tilfeldigheter.

Jeg sier ikke at det er noe galt i dette. Men er du veldig realistisk, handler det ganske enkelt om å åpne døren for muligheten av hvordan positive tanker faktisk i seg selv kan påvirke ditt liv positivt. Begynn med noe lite, som f.eks. å skrive opp en liste over 3 ting du vil oppnå, og se om minst et av dem går i oppfyllelse. Det er vesentlig at man opplever det selv, fremfor å bare høre om andres suksess med Law of Attraction.

Hvis du vil forandre signaturen til dine tanker, innse at alle tankene du har, til alle tider, virker inn på den resonerende gruppen av dine intensjoner. Alt begynner med et bevisst valg av å åpne døren for nye muligheter. Hvis én positiv tanke slipper gjennom “realismen” eller “negativiteten”, så er det kanskje nok til at ett positivt resultat kan manifestere. Men siden resten av gruppen er signert “negativitet” eller “realisme”, så vil det ikke gjøre en stor forskjell i den store sammenhengen. Bestem deg derfor bevisst for å åpne deg for muligheten, om ikke annet.

Plant de riktige frøene

Tenk deg nå dette: Hvis noe uheldig skulle skje med deg, og du kommer til å klage over det etterpå, så må det allerede ha eksistert et “klagefrø” inni deg fra før. Før den uheldige hendelsen overhodet fant sted. Du må allerede ha vært den typen person som er forhåndsinnstilt på å klage. Og hvis det frøet er der, kan du vedde på at LoA kommer til å plukke det opp.

Virkelig positive mennesker klager ikke. Selv når ting ikke går deres vei, fortsetter de å konsentrere tankene sine mot den positive siden. De forventer at ting vil gå deres vei etterhvert. Tilbakeslag får dem ikke til å kaste inn håndkleet og forbanne Law of Attraction - fordi de ikke har noe klagefrø i seg.

Hvis du vil skape det livet du vil ha, fremfor et du bare såvidt tolererer, må du etterhvert grave opp klagefrøet ditt. Dette frøet er så destruktivt at det det vil fortsette å drepe de positive frøene du planter. Dette frøet vet at du bare lurer deg selv. Dette frøet vil få deg til å tenke at alle de positive frøene du prøver å plante bare er ugress, som ønsketenkning og naivitet.

Når du innser at klagefrøet bare vil fortsette å sabotere dine tiltak og anstrengelser så lenge du innehar det, ta et bevisst valg om å dumpe det. Først da kan dine positive intensjoner begynne å blomstre, og leve i fred.

Så når du tar deg selv i å klage, visualiser “klagefrøet” ditt, og se for deg at du graver det opp og kaster det bort. Gi det til fuglene, kast det i søppelet, eller skyll det ned i do. Deretter visualiserer du et “positiv-tankegang-frø”, planter det, steller med det og vanner det.

Klaging kan kanskje være en fristende avhengighet, men det trenger ikke være en livstidsdom.

Hvis du finner innholdet på denne siden hjelpsomt og nyttig, vurder gjerne en donasjon til Glabladet, så du kan ta del i givergleden også.
 • Hva nå?
 • Legg til på Nettby
 • Stem på Bloggrevyen
 • Bli RSS-abonnent
 • Send til en venn Send til en venn
 • Skriv ut Skriv ut

Dette innlegget ble postet fredag 08. august 2008 klokken 14:00, under Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Personlig utvikling

LESERNE MENER:
8 kommentarer så langt

Jepp! Toppers! :-) Takk for inspirasjon.

10.08.08

Her tok du opp en del viktige ting. Det er ikke alltid vi mennesker setter riktige tidsrammer på å oppnå målene våres. Det betyr jo ikke at vi må gi opp! Bedriftsledere sliter med dette hele tiden. Man har mål om overskudd og inntjening, men noen ganger er det andre ting som påvirker og forskyver muligheten til å nå målet. Man legger jo ikke ned bedriften av den grunn.
Eller ta idrettsutøvere i disse OL tider. Mange av dem har mål om å ta medalje….og tar de ikke det i dette OL så sikter de omtrent direkte inn på neste OL om flere år…. man legger ikke opp!
Positiv tenking er viktig! Og, kontinuitet!

Thomas
12.08.08

Siden artiklen handler om klaging så skal jeg klage: Jeg misliker sterkt at denne bloggen heter “Glabladet” og ikke “Gladbladet” (med en ekstra d)!

Som du kanskje ikke vet Sindre, så betyr ordet “Gla” det samme som å “gå ned” og “synke”, mens ordet “Glad” betyr “begeistret”, “blid” og “lykkelig”.

Ordet “Glad” tror jeg stemmer mer overrens med inntrykket du vil gi dine lesere, da jeg ikke tror du er en djevel som vil “senke” og “dra ned” din lesere…

Førstemann å registrere domenenavnet gladbladet.no

Dette kan være den STØRSTE aha opplevelsen du har fått frem til nå dette året, og mere vil komme.

Skynd deg å registrere domenet du… hvis ikke gjør noen andre det…

12.08.08

@ Thomas: “Gla” er i denne sammenhengen en forkortelse for “glad”. Hvis dette plager deg syns jeg ærlig talt synd på deg. Lykke til videre i livet! ;) (PS. Les artikkelen en gang til, det tror jeg du kan ha godt av).

Thomas
12.08.08

Haha, du er så negativ at du ikke skjønner at det var en spøk at jeg måtte “klage”. Og jeg syns fortsatt at “Glad” passer bedre enn “Gla” da ordet “Gla” betyr noe omtrent i MOTSATT retning enn hva du prøver å formidle.

12.08.08

@ Thomas: Det var jo ikke en spøk, ettersom du spøkte om akkurat det du sier at du mener. Når man spøker så tuller man. Det gjorde ikke du. Hvis du syns jeg er kverulerende nå, så kan det ha en sammenheng med at du kommer og kritiserer en manglende “d” på siden, som ingen andre har nevnt før. Du drar med andre ord nivået på kommentarene kraftig ned (spøk eller ei), og din kommentar skulle opprinnelig ha vært slettet i henhold til retningslinjene for kommentarer, da den hadde null og niks med artikkelens innhold å gjøre. Skjer dette igjen, ser jeg meg nødt til å trykke på slettknappen.

Sifa
20.10.08

Hei Sindre:) Flott artikkel!
Har lest flere LoA-bøker og blir veldig inspirert og motivert og prøver å få det til som en vane å bruke det i hverdagen. Men får det ikke helt til!
Nå i det siste har jeg opplevd mye kjipt, og mister da litt motet.
Og synes det er veldig vanskelig å snu om helt. J Noen tips?
Har du eks. på hvordan LoA har funker for deg? Og hva gjør du når du ønsker deg noe, hvordan går du fram?

[...] Det er ikke meningen å komme med tidenes klagesang - jeg har tross alt klare meninger om klaging. Jeg forteller bare akkurat hvordan jeg føler det nå. [...]

LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:
Advarsel: Upassende kommentarer risikerer å slettes uten forvarsel.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS | Shopping |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008-2009 www.Glabladet.no

Abonner på Glabladet:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:

Månedens Topp 10 lesereSiste kommentarer

 • Mats: håper at det ikke blir veldig ille i fremtiden når de litt større oppdateringer, vis ikke er...
 • camilla: Ojoj, så gøy:D
 • spill: Hehe.. Det der kan da ikke gjøre godt for kroppen… Spiser ikke slik mat..Å det er jeg...
 • Ronald: Herregud for et meningsløst “eksperiment”. Poenget var? At mat råtner? Det burde...
 • Sindre: Februar er godt i gang og jeg ser ingen tegn til Amero-valutaen! :P
 • Sindre: @ Alexander: Jeg får ekstremt mange eposter til tider, så du må ha forsvunnet i mengden....

Siste poll

Hvilket kjønn er du? (Sist du sjekket)

Se resultater

Loading ... Loading ...
Minishopping

Apple Store
Bokkilden
CDON
Haugen Bok

iTunes
Komplett
Kondomeriet
Leger uten grenser
MPX
One.com
Optimalprint

Røde Kors-fadder

Spreadshirt
Star Tour


Unicef-fastgiver
Yves Rocher