Markedsføring av din blogg på Nettby

Skrevet av Sindre | 28. august, 2008
Hvis du er ny her, vil du kanskje abonnere på min RSS-feed. Takk for besøket!

Hva sier du til over 25000 unike brukere på én dag? Over 65000 sidevisninger, 95 nye RSS-abonnenter og en inntekt fra Adsense på over 100 dollar? For ikke å snakke om ca. 1100 kr. på Tradedoubler og Clash Media? Alt sammen på under 12 timer? Fantaserer jeg nå? Drømmer jeg? Er dette mulig for en norsk blogg?

Ja. Atle som driver Baredritt.no klarte dette for over 2 måneder siden. Han har også klart lignende tall flere ganger etter den tid. Og hva slags innlegg er det Atle skriver som er så bra at de trekker så mange lesere? Er Atle superintelligent? Skriver han løsningen på verdensproblemene i sine innlegg? Jukser han?? Der har vi det, han må nok jukse. Eller?

Nei. Sannheten er at Atle har lykkes med å dra inn haugevis med folk fra Nettby på artikler som står i god stil med nettstedets eget navn; “Baredritt”. Det er ikke juks. Det er ikke spesielt intelligent. Og det er i hvert fall ikke løsningen på verdensproblemene. I stedet er det halvseriøse innlegg om hvordan kvitte seg med kviser og hva som visstnok er verdens vakreste sang som setter hormonene i sving hos fjortisene. Bare se på antall kommentarer.

Da jeg hørte om Atles resultater ble jeg inspirert til å prøve Nettby som markedsføringskanal selv. Og siden den gang har Nettby vært min aller største trafikkilde, med over 10000 unike besøk i juli og august. Jeg har enda tilgode å oppnå de resultatene Atle har oppnådd. Skal jeg gjøre det må jeg dra artiklene mine ned til et nivå som appellerer bedre til fjortiser. “Verdens nydeligste katt” og “Jeg har sett en UFO!! Se de sjokkerende bildene” eller “VERDENS RARESTE TRE – FORMET SOM JOMFRU MARIA” osv. Da tror jeg Glabladet ville blitt en ganske annerledes nettside. ;)

Men hva skal til for å få besøk fra Nettby? Det som skal til er å få saken din på topp på forsiden. For å klare dette må man altså skrive en sinnsykt spennende og tiltrekkende tittel. Man må også være litt taktisk med hvilket tidspunkt man legger ut nyheten på. Tidlig om morgenen er et stikkord her. Da har du mindre konkurranse og større sjans for å få nyheten din lest. Jo flere som leser din nyhet, jo høyere vil nyheten havne.

For å legge ut nyheter på forsiden må man lage en gruppe. Hva den skal hete og hvor mange medlemmer gruppen din får er faktisk ikke så viktig. Det viktigste er at du nå er i stand til å legge ut nyheter. Kategorien ”Nettby” er mest brukt, så her vil saken din raskt forsvinne ned på listen dersom ingen (eller for få) trykker på den. Det kan derfor være lurt å legge nyheten i kategorien “Norge” i stedet. Dette er den nest mest leste kategorien, men til gjengjeld vil saken din holde seg på toppen mye lenger. Uansett kategori så vil saken din ha en sjans til å havne på forsiden, så lenge den får nok klikk. 

La oss ta dette steg for steg nå:

 1. Lag en bruker på Nettby (hvis du ikke har en)
 2. Opprett en ny gruppe, kall den hva du vil
 3. Legg til en nyhet fra bloggen din, evt. en testnyhet. Fyll ut de påkrevde feltene. Husk å endre kategori fra “Nettby” til “Norge”, samt fjerne haken hvor det står “Vis kun på gruppeforsiden”
 4. Publiser!
 5. Vent ca. 30 sekunder og gå inn her: http://www.nettby.no/news.php?id=2
 6. Nå er sannsynligvis nyheten din på topp her
 7. Når en av Nettbys besøkende går inn her og klikker på din nyhet, har altså 1 lest din nyhet
 8. Dersom din nyhet blir lest mange nok ganger i forhold til alle de andre nyhetene, vil din nyhet komme på toppen av forsiden til Nettby
 9. Om dette skjer er du garantert flere tusen besøkende på kort tid!
 10. Len deg tilbake og se statistikken og inntektene dine øke ;)

Vær tålmodig. Slett ikke alle nyheter vil bli populære. Men når du minst venter det så kan det si pang. Eksperimenter med dette selv. Jeg har f.eks. flere ganger forandret litt på tittelen for å se hva som funker best. Du trenger ikke alltid å kalle tittelen på Nettby det samme som artikkelen heter, men husk å ikke før Nettby-brukerne bak lyset heller. Da mister du bare troverdighet, noe mange vil huske til neste gang.

Det er både fordeler og ulemper med dette. Som sagt, de mest aktive nyhetsleserne på Nettby er fjortiser som ikke akkurat er klar for å lese intelligente artikler av noe slag. Dersom du har en moroside, funblogg, kanskje moteblogg eller noe som generelt er beregnet for tenåringer, kan du derimot ha stor suksess med markedsføring på Nettby.

Om det er noe du lurer på eller noe som er uklart, er det bare å spørre i kommentarfeltet.

| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut Hvis du finner innholdet på denne siden hjelpsomt og nyttig, vurder gjerne en donasjon til Glabladet, så du kan ta del i givergleden også.
LESERNE MENER:
36 kommentarer så langt

Geir
28.08.08

Ja er den på nettby som har hatt mest toppnyheter, inegn er i nærheten. Mange av mine nettbynyheter ble lest over 20 000 ganger, og den mest leste jeg har hatt ble lest 40 000 ganger.

Bare slike saker av denne typen.

Spekulative og tabloide så det holder, eks på en som fikk 24 000 lesninger på 5 timer på nettby, ha ha ha

-HAN SUGER KVINNER, OG TJENER GODT PÅ DET!LES?
Og han jobber som kirurg på en privat kosmetisk klinikk.
Økningen i kvinner som ønsker å fettsuges økes år for år.

Hva mener du om fettsuging, noe for deg?

VH Geir

28.08.08

@ Geir: Hehe, jeg er imponert! Men har du en landingsside/blogg hvor du skriver artikler om dette, eller bare oppretter du diskusjoner på Nettby?

Ja, da var funbloggen min på nettby. Spennende å se hva som skjer. Og ikke minst, spennede å se hvor mye innsats man gidder å legge ned i denne kanalen.

Geir
28.08.08

Jeg har blogg klar men venter på overføring av domene parkert hos en annen ISP en den jeg har valgt nå. Har også lagt til en forum som vil gjøre det mulig å debattere sakene jeg blogger om.

Men mine nyheter på nettby ble kun brukt for å dra medlemmer til ulike diskusjonsgrupper, og har vel skaffet ca 7000 medlemmer til 3 til 4 grupper på nettby.

Vil nok lage gruppe på nettby igjen slik som du har og rute over til bloggen min, har testet ute MSN Reporter og Cudos på en blogg jeg har på blogg.no og i går hadde jeg ute et par saker og fikk over 500 lesninger det døgnet, så ja jeg regner med å komme opp i ca 500 til 700 unike sidevisninger fra dag 1 når jeg har fått lagt ut min blogg/forum.

vh Geir

28.08.08

Hyggelig og bli nevnt her :)

Selv har kun hatt en artikkel som fikk over 40,000 lesere, og det var “Verdens vakreste sang” som blir nevnt her i posten. Av disse 40,000 leserne var det i overkant av 25,000 som klikket seg videre inn på linken jeg la ut.. Det jeg mener med dette, er at det blir fort litt anderledes og linke til en ekstern blogg / nettside, enn linker som peker til ett annet sted på Nettby.no.

Akkurat slike nyheter som du Geir har lagt ut, er faktisk årsaken til at jeg ikke har nevnt dette til spesielt mange andre. Nettby er plaget utrolig mye med “drittnyheter” som da f.eks “-HAN SUGER KVINNER, OG TJENER GODT PÅ DET!LES?,” og når noen faktisk vil lese dette, så blir dem sendt avgårde til noe som ikke har med dette og gjøre i det hele tatt, da gjerne en profil fordi noen vil ha flere besøk, eventuelt til en gruppe fordi noen vil ha flere medlemmer. Jeg vil ikke si at jeg legger ut “seriøse” nyheter, men jeg legger hvertfall ut noe som er relevant til tittelen jeg har på nyhetene.

Samme gjelder også grupper som gjerne legger ut samme nyhet opptil 10 ganger, kun fordi dem vil ha så mange lesere som mulig.

Nettby’s byvakter er heller ikke så veldig mye bedre. Det finnes byvakter ned i 13-årsalderen, som da enda ikke har fått mer vett i hodet enn meg selv. Ofte har jeg lagt ut nyheter på Nettby, som da f.eks “Ukens Drittmusikk uke 33, 2008,” og etter kort tid ligger disse på topp på Nettby’s fremside. Gjester strømmer inn, og plutselig stopper det. Da er det utrolig nok, en liten unge på 13år, som har fjernet nyheten min fra fremsiden på Nettby, og årsaken? Det aner ikke jeg, men jeg har ikke store problemer med å se for meg.. “Dette var jo bare dårlig musikk. Den har ikke noe på fremsiden på Nettby og gjøre.”

Hvorfor har ikke den noe på nettby og gjøre da? Den er jo faktisk 110% relevant for innholdet som da faktisk ligger på link i nyheten.

Enda noe som faktisk er helt på jordet, er det at dersom jeg ser en eneste artikkel / nyhet jeg ikke liker på Nettby, er alt jeg trenger gjøre, sende en henvendelse til byvaktene, om at denne nyheten ikke er seriøs. Hva skjer? Jo. Byvakten som leser henvendelsen din, sletter nyheten uten engang og faktisk sjekke om den er relevant eller ikke. – Det er utrolig at noen kan sløve så mye! Jeg som trodde jeg selv var sløv…

Geir
28.08.08

Ja en kan lett komme i den situasjonen at BVs på nettby nekter en å linke til ekstern kilde, med begrunnelse at siden den eksterne f eks bloggen tjener penger så brukter det med prinsippet at en ikke skal bruke nettby kommersielt uten avtale med nettstedet.

Så er en uheldig og får for mye oppmerksomhet rundt eget nettsetd så kan dette bli satt en stopper for.

Har selv hatt problemer tideligere med nyhetssperre på mine grupper, noe Fredrik som er gunder for nettby har innrømmet på telefon til meg. Derfor er jeg pr i dag ikke på nettby.

Og skal jeg bruke nettby for å promotere eget nettsted i fremtiden blir det andre en meg som står for gruppa.

vh Geir

28.08.08

Er det noe for Latterlig! også? Vi har hatt fire treff i dag fra Nettby. Gidder ikke å lage en bruker for å få fire til…

29.08.08

Herresatan da.. Atle, jeg hadde før stor respekt for deg og bloggen din. Nå kan jeg dessverre ikke si det samme.

Du som tydeligvis henger litt på Nettby burde virkelig vite at aldersgrensen på å bli byvakt er 16 år. Det er akkurat nå to stk som er det, men de aller fleste er 20-40 år. Vi prøver så godt vi kan å fjerne spamnyheter og tull, men det er som du sikkert vet ekstremt mye å gjøre. Nye nyheter kommer hele tiden, og i tillegg har vi en drøss andre oppgaver å holde på med. Det sier seg selv at det ikke er like lett..

Uansett, det er INGEN 13-åringer som er byvakter på Nettby. Dette vet du sannsynligvis like godt som meg, men det er vel sånn usaklig argumentasjon fungerer.

29.08.08

Oi…! Det er første gang jeg har sett Jannekake så sinna! :shock:

29.08.08

Hahaha! Sinna var jeg ikke, bare litt irritert :p

29.08.08

Nei, huff, jeg har ikke sett henne så sinna før jeg heller.. :O

Egentlig Jannekake, så kan ikke vet vite hvor mye byvaktene på Nettby har og gjøre. Sånn egentlig bryr det meg heller ikke, da det finnes nok av dyktige borgere i denne byen som kunne tenke seg og hjelpe dere. Først og fremst hadde ikke jeg peiling på at det var noen aldersgrense på 16år for og bli en byvakt på Nettby. Derimot, var det vel heller ikke ordrett ment med 13år i min kommentar over. Det som blir ment der, er kort sagt “en som ikke er mer voksen i hue enn 13år.”

Klart at de fleste av dere byvakter gjør en god jobb! Det er ikke noe jeg tviler litt på engang, da jeg ikke har mye problemer med å se for meg Nettby.no uten dere. I min siste kommentar kommer ikke jeg med noen av mine positive tanker og meninger om byvaktene! Jeg forteller akkurat hva jeg syns er negativt. Om jeg skulle tatt med alt det positive dere faktisk også gjør, da hadde jeg mest sannsynlig sitti og skrivi enda jeg da. :(

Den siste setningen du skrev i din kommentar Jannekake, forstår jeg rett og slett lite av. Jeg har ikke forsøkt og argumentere mot noe som helt i min kommentar der oppe.

29.08.08

Hahaha sorry, ser at kommentaren var litt vel sint nå. ^^ Trøtt og irritert i natt, og da hadde jeg faktisk nettopp diskutert i evigheter med noen tullinger som klaget på alt jeg gjorde som byvakt.. Vi får ganske mye kritikk, men jeg er jo egentlig vant til det.

Så jeg beklager at jeg virket så sint, jeg er egentlig ikke det! :)

Men greit:

1: Ingen av byvaktene er 13 år, eller oppfører seg som om de er det.. Håper jeg.
2: Vi gjør så godt vi kan.
3: Andre oppgaver vi har er å svare på spørsmål på kontaktskjema, haugevis av brev vi får i postkassen, behandle rapporterte brev, rapporterte bilder, passe chattene, rydde i bystyret.. OSV. ^^
4: Av og til gjør vi feil, beklager det!
5: Jeg er egentlig ganske blid og fornøyd. :)

29.08.08

@ Jannekake: Jeg skjønner godt at du var irritert i natt hvis du akkurat hadde diskutert den gjeldende saken med noen inkompetente tullinger. Selv kan jeg bli irritert i samme situasjon som deg. Det er derfor jeg nærmest har innført nulltoleranse mot idiotkommentarer her på Glabladet nå. I begynnelsen ville jeg være snill og godkjenne alle, men innså etter noen måneder at dette vare var til å hoppe og drite i. ;)

Men ja, det jeg skulle spørre om var: Du som byvakt, ser du noe galt i at bloggere markedsfører bloggen sin på Nettby? Er dette et form for regelbrudd dersom det er en sjans for at man kan tjene noen penger på det?

Sånn som jeg ser det så kan dette like godt gå innunder deling av nyheter. Selv om det er bloggerne selv som deler sine egne nyheter, så mener jeg fortsatt at dette burde være lov. Blogger flest er så små at ingen andre kommer til å dele nyheten for dem. Og, med tanke på at det stadig vekk linkes til andre nettsider i Nettby-nyhetene, aviser, magasiner, tv-kanaler, som alle har reklame på sidene sine, så ser jeg ingenting galt i dette.

Det som derimot blir en annen sak er jo hvis bloggere skulle gjøre det kun med en hensikt om å tjene penger. For meg kan pengetjening være en bieffekt av å få en populær nyhet på Nettby, men jeg sprer nyheten først og fremst fordi det er en artikkel jeg gjerne vil dele med andre.

Så hva er din oppfatning her, hvor går grensene?

29.08.08

Hehe, bra at du forstår :p

Litt uklare regler på dette, sikkert derfor det blir litt diskusjon og krangling på det også. Egentlig er reglene at du ikke skal “stjele” nyheter fra andre sider, f.eks. VG. Likevel gjør veldig mange det, og veldig få blir straffet for det eller mister nyheten på forsiden.

Det er jo noe helt annet når en legger ut sine egne nyheter, så egentlig skulle det jo være greit sånn sett. En annen ting er at du ikke skal klippe og lime direkte, du skal heller skrive et eget sammendrag og linke til kilden.. Men igjen, veldig få gjør egentlig dette.

Og så er det det med at du ikke skal reklamere for eksterne nettsider/tjenester. Her er det veldig vanskelig å si nøyaktig hvor grensene går, du har f.eks. ikke lov til å legge ut en full prisliste og oversikt over produkter om du selger klær på profilen din. Du har derimot lov til å si at du har butikken superfinekjoler.no, legge ved litt bilder og fortelle kort om butikken. Så lenge du ikke prøver å selge noe eller verve noen til noe direkte pleier det å være greit.. Litt off topic, men føler at det er litt greit å ta det med likevel :p

Men greit, det du egentlig spør om er vel om det du/dere gjør er greit. Og JA, jeg mener at det er det, men jeg skal likevel ikke garantere at en annen byvakt ikke ville tatt det bort. Det spørs egentlig bare hvor streng en er, “ikke relevant for Nettby” kan jo gjelde det meste.. Men så lenge overskriften ikke lyver, innholdet på den eksterne siden er ok og teksten i nyheten ikke er direkte klipp/lim skal ikke jeg slette noe hvertfall :p

29.08.08

@ Jannekake: Okey, tusen takk for utfyllende svar. Da vet jeg hvor du står, men kan altså ikke føle meg helt trygg på de andre byvaktene. ;) Har ikke opplevd noe tull eller blitt beskyldt for regelbrudd hittil, så egentlig er det vel bare å følge retningslinjene du kom med nå, og håpe på det beste.

29.08.08

Takk for tips!
Har lagt ut et par nyheter og laget gruppe på Nettby nå jeg også. Har fått noen besøkende – riktignok ikke i din skala, men alle besøkende hjelper godt på :)

01.09.08

Prøvd nettby i noen dager nå – og det kommer helt klart noen treff derifra.
Men det som er mer irriterendes er alle de usakelige brevene man får “Er du god til å kline” – “Jeg ser du bor i samme by som meg skal vi møtes for litt morro”
ARGH!! Hva får alle til å tro at om man regger seg på et slikt samfunn så er man åpen for slike idiotiske meldinger?

02.09.08

@ Miriel: :shock: Kødder du? Jeg har vært på Nettby litt lenger enn deg og har aldri mottatt noen klinemeldinger! :(

Eeey.. gikk inn på profilen din, ser du bor i Drammen du også… tenker du det samme som meg?!?? :lol:

(Slipper ikke unna grisemeldinger på Glabladet heller, kan du tro!) :D

03.09.08

Skulle gjerne brukt nettby og andre sosiale nettverk i Norge – men, som nordmann i utlendighet så får jeg ikke verifisert min profil der. Dette er virkelig noe for Jannekake å ta opp.

Bloggen din har jo tatt en liten vending siden start Sindre, vil vi nå se mer “selgende” overskrifter i tiden fremover?

03.09.08

@ MillionEuroMan: Høres rart ut. Jannekake, er du der? ;)

Jeg lar ikke innholdet på Glabladet gå på bekostning av at jeg ønsker å nå høyt på nyhetslisten på Nettby. Det hender derimot at jeg forandrer overskriften på saken på Nettby til en mer “selgende” enn den jeg har på Glabladet. Funker noen ganger (f.eks. “Bloggintervju: Picxx” ble til “Intervju med en internettlegende” på Nettby. Endte med over 3000 besøk.) :)

03.09.08

Jeg har testet dette nå og fått ca 30 k besøkende. MEN trafikken er svært dårlig. I snitt under 2 sidevisninger pr besøkende. De besøkende klikker også ikke noe særlig på reklamen.

Men jeg er svært overrasket over hvor mange som kommenterer innlegget inne i nettby. Tror artikkelen har over 1000 kommentarer hittil i dag.

05.09.08

Du satte hjernecellene mine litt i sving når jeg leste kommentaren din her Andre.

Jeg ser jo f.eks på fremsiden til sms123 at du har annonser i høyre og venstre sidebar. Denne annonsen du har akkurat nå, “Vinn en Apple iPhone,” kunne du f.eks ha endret formatet på. Om du hadde der endret formatet til 173×383 ville denne annonsen kjapt og greit vært enda mer synlig, noe som kunne ført til høyere CTR. Dette er greit for Clash Media, da jeg allerede har spurt dem, men om alle godtar dette er jeg usikker på.

Annonsene fra Google du har til høyre, er også ganske lite synlig. Nå vet ikke jeg om du prioriterer mange klikk på annonser eller om du heller fokuserer på flere faste lesere. Uansett tror hvertfall jeg at dersom du eksperimenterer litt med bakgrunnsfarge mm på disse annonsene, burde du kunne øke CTR på disse betraktelig. Selv eksperimenterer jeg med dette stadig vekk, og bare det og endre tittelen på annonsene er nok til og gå fra en CTR på 2% til 0,5%.

Det at du får så lite sidevisninger på disse besøkende syns jeg var veldig rart faktisk. Selv ligger jeg med ett gjennomsnitt på 4 sidevisninger per besøkende, og årsaken tror jeg så absolutt er fordi jeg har “relaterte poster,” liggende øverst i høyre sidebar. Om du f.eks hadde satt opp tilsvarende over annonsen din i høyre sidebar, eventuelt mest leste poster akkurat på dette området, vil hvertfall jeg selv tro at du kan øke antall sidevisninger umiddelbart.

Kjapt og gale… Eksperimentere med annonsene, gjør dem mer synlig, tull litt rundt omkring med dem, og du vil nok merke store forandringer. :)

- Håper ikke dette ble for OT!

[...] hvis du gjør det på riktig måte. Her kan du lese mer om markedsføring med video på YouTube og markedsføring av blogg på Nettby. Visste du at det er en norsk blogg som har klart 25.000 unike brukere på en dag (jepp, 1 dag) via [...]

[...] Legg ut bloggen på din nettby og facebook profil, hvis du har det. Eller gjør som Sindre. [...]

[...] Markedsføring av din blogg på Nettby av Sindre [...]

Al
05.12.08

Ganske smart, egentlig men vil egentlig ikke “tvinge” folk til å se og lese bloggen min, om de er interriserte så kan de godt gjøre det, men hvis ikke så er det greit :)

16.12.08

Hærlig tips! Funker veldig bra. Best å legge ut saker om morgenen:-)

02.01.09

Gode tips ja.

[...] Om du skriver om noe riktig interessant og klarer å kapre interessen til leserne på nettby kan du få mange tusen besøkende til bloggen din. Om du ikke allerede er registrert på nettby er dette en god tid å registrere seg på. Etter at du er registrert må du bli medlem av Blondie.no gruppen. videre er det bare å legge ut en kort ingress fra innlegget ditt samt en lenke til bloggen din. pass på å fjerne haken hvor det står “Vis kun på gruppeforsiden” på denne måten blir innlegget ditt listet opp flere steder på nettby og du får flere lesere. Nå er det bare å publisere, om du er heldig kan det fort hende at nyheten din kommer blant nyhetene på forsiden av nettby. Mer informasjon om hvordan du markedsfører din blogg på nettby finner du her. [...]

05.05.09

Er det noen måte å gjøre dette automatisk?

Jeg oppdaterer twitter og facebook automatisk. men skulle gjerne ha oppdatert nettby også automatisk via rss.

[...] er flere som har meninger om det samme: ThomasMoen, Blondine.no, Paul, Glabladet, Webmagasinet og Nicole. 0 kommentarer Ingen kommentarer hittil Kommentér RSS feed for [...]

29.05.09

Denne skal man være litt forsiktig med nå Sindre, jeg fikk tidligere i dag en advarsel fra Nettby om det å gruppe nyhetene til å linke min blogg. De likte vist ikke at folk driver med sånt.

20.06.09

hei :)

Dette er veldig interresant! Tusen takk for at du deler!

Det jeg lurte på er hvordan sjekker jeg egentlig trafikken på siden min?
Og jeg skjønner ikke helt hvor “inntektene” kommer fra?
Hvordan får man de?

Er kanskje helt på jordet her, og sikkert litt dumme spørsmål, men har ikke skjønt det der jeg

Ole K
29.10.09

Meget verdifulle tips du deler her. Det settes pris på :)

12.12.09

Takk for tips:)

10.01.10

Takk for gode tips! :)

Har herved meldt meg inn på Fansiden din på FB

LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:
Advarsel: Upassende kommentarer risikerer å slettes uten forvarsel.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008-2010 www.Glabladet.no | Privacy Policy
Gratis bloggekurs! Lær:

- Få en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!

Abonner på Glabladet:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:

Siste fra Twitter


  Bli tilhenger på Facebook

  Månedens lesere

  Siste kommentarer

  • Vinna: Hiver meg på, nå på nyåret :) 1) Fjær; Så en film for et par dager siden “Neverwas”...
  • www.Glabladet.no -- Topsy.com: This post was mentioned on Twitter by Mats Holmvik, Sindre Låstad. Sindre...
  • Sindre: @Synna: Takk i like måte! :) Ja, det ser ut til at den allerede har gjort litt nytte for...
  • Synna89: Sv: Takk for kommentar. Flott å høre at du er enig :)!! Smart å få en sånn liten tab hvor...
  • Sindre: Jeg vet – jeg er en engel! :twisted: Se der ja, der ser man hvor mye grafisk...
  • picxx: Du er en knupp Sindre! Da har jeg fått rota opp noe selv. Sjekk: http://www.facebook.com/pag...  Sponsorer

  Bokkilden
  CDON

  Haugen Bok


  iTunes
  Kondomeriet

  Leger uten grenser

  Liverpool FC Card


  One.com  Spreadshirt
  Star Tour
  Unicef-fastgiver

  Sponsorer