Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Sjokkerende på Agurkposten

Skrevet av Sindre | 02. august, 2008

Peter André Jensen, redaktør av Agurkposten, har publisert et noe tvilsomt intervju med meg i dag. Det kommer frem en rekke pikante avsløringer, bl.a. hvem som vinner fighten mellom Bjørn og en Gorilla, den rareste plassen jeg har hatt sex på, og mine planer om å erobre Hollywood med en TV-serie som ikke kan slå feil!

Jeg må si at jeg ikke husker så mye fra selve intervjuet. Jeg har en teori om at Mediehuset Agurkposten sendte ut en av sine 20 000 ansatte for å dope meg med noe skumle greier kokt i en mørk kjeller i Kautok… eh… Karasj… øh… Tromsø et sted. Men nå som det er offentliggjort, vil du vel gjerne lese hva som står der. Vel, værsågod.

Uansett. Det mest sjokkerende er likevel ikke intervjuet i seg selv… Men det faktum at bildet av meg er plassert i seksjonen som tidligere kun har vært forbeholdt damer…! Jeg vet ikke hva dette sier om redaktøren, men jeg tror jeg skal holde meg langt unna Tromsø en stund.

Ikke at det blir så vanskelig. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på lørdag 02. august 2008 klokken 14:40 i kategoriene: Humor, Kultur & Media,

LESERNE MENER:
8 kommentarer så langt

02.08.08

Haha wow, det må jeg lese med en gang. ^^

02.08.08

Genialt! Dette må leses med en gang

3. Terje Pedersen
02.08.08

Agurkmannen prøver bare å låne dine lesere et lite øyeblikk, nå er jeg tilbake, hehe.

4. benedikte
03.08.08

Endelig en ekte MacGyver-fan! En som ser potensialet i serien/mannen, og som tar det på alvor! Hurra :D Jeg gleder meg til serien din kommer!

5. Andre
06.08.08

Uansett så er de vel greit med litt reklame for glabladet.

6. Iver
09.08.08

Jeg lo godt av å lese det der intervjuet (spesielt svarene på spm. nr. 4, 7 og 10)! ^^

7. Sindre
09.08.08

@ Iver: Bare sånn til informasjon, det finnes ikke noen spm. 10! Var det 9 du mente?

8. Iver
12.08.08

Ja, det var vel det.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere