Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Slik blir du suksessfull

Skrevet av Sindre | 14. september, 2008

Hvordan definerer du suksess? Folk flest ser ut til å benytte en ekstern definisjon av suksess, som f.eks. en oppnåelse av rikdom og berømmelse, etc. Jeg ser derimot på suksess som prosessen av å oppnå mine egne mål, fremfor noen andres mål for meg. Jeg var suksessfull da jeg var arbeidsledig og ikke tjente noen penger. Jeg visste hva jeg ville, og det var bare et spørsmål om tid før jeg fikk det.

Jeg var derimot ikke suksessfull da jeg – av uvitenhet – lot meg styre av andres (eller det jeg trodde var samfunnets) ønsker og mål for meg. For å si det i klartekst: Jeg var ikke suksessfull da jeg hadde en vanlig jobb. Til slutt resonerte det bare ikke med meg lenger. Det å ha en jobb samsvarte ikke med den jeg var.

Hvis du går gjennom lignende følelser om jobben din, er det trygt å si at heller ikke du er suksessfull. For å bli suksessfull må du høre på deg selv og finne ut hva du egentlig vil. Deretter må du gjøre alt i din makt for å forandre dine omstendigheter til noe som resonerer bedre med deg. (Å «resonere» kommer fra latin og betyr «klinge igjen». Altså må du «klinge» i samme frekvens som det du ønsker å oppnå. Høres litt merkelig ut hvis det er første gang du hører dette, men i så fall kan du bli klokere av å lese denne, eller denne artikkelen.)

Koble av egoet ditt et øyeblikk, slik at bekymringen for penger ikke kommer i veien. Hva vil du egentlig? Hvis du kunne velge fritt, hva ville du gjort? Hvis du var lutfattig og levde på gaten, hva ville gitt deg størst glede? Hva ville du gjort hvis du hadde alle pengene du trengte? Når du kommer frem til det samme svaret for begge livssituasjonene, så har du en ledetråd. Kanskje det er dette du virkelig var ment til å gjøre.

Okey, koble på egoet igjen. Finn en måte å tjene penger på det på. Ikke kom med noen unnskyldninger om hvor umulig eller vanskelig det er. Bruk all din kreative kraft og tenk. Målet er ikke nødvendigvis å kunne tjene seg rik på å gjøre det man elsker, men å ha så man klarer seg. Målet er å gjøre det man elsker. Hvorfor skal du ta til takke med et liv som ikke møter dine behov, som undervurderer den du er og dermed ikke reflekterer den du vil være?

Slapp av, gjør det du elsker, og la tiden komme deg tilgode. Alt vil falle på plass, selv om du ikke nødvendigvis ser hele veien enda. «Hvordan» vil åpenbare seg når du slapper av og gjør det du elsker. Ikke tillat noe (enn hvor logisk det høres ut) å stoppe deg fra å skinne som den fantastiske energibunten du var ment til å være. ;)

Er du klar for å bli suksessfull?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på søndag 14. september 2008 klokken 5:58 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Selvutvikling, Suksess,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

14.09.08

Alltid klar for suksess.

Er enig med deg at den økonomiske biten ikke er viktigst når det kommer til suksess, det er derimot gleden av å vite at man er på riktig vei til suksess, som da er igjen å leve livet som man ønsker.

2. Barbro
11.11.08

Fin måte å tenke på, at suksess ikke trenger å være å oppnå noe som andre ser på som suksess, men det man selv ser på som viktig:)

3. Veronika
31.12.08

Dette var en veldig bra artikkel! Synes denne var til stor hjelp faktisk:)

06.08.09

WOW, rett å slett bare WOOW!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere