Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Dolly Parton har skjønt det!

Skrevet av Sindre | 10. oktober, 2008

Jeg er ikke akkurat noen country-fan, men det slo meg forleden at denne låten har et budskap som samsvarer godt med et av de viktigste poengene til Glabladet. Så, siden det er helg (og jeg vet av erfaring at folk ikke gidder å lese lange, dype artikler på en fredag uansett), så tenkte jeg denne gangen å bare overlate ordet til Dolly selv.

Kos deg med sangen, og legg merke til teksten. ;)


Du må kanskje dobbeltklikke for å spille av
Likte du denne låten kan den lastes ned fra iTunes eller bestilles fra CDON.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 10. oktober 2008 klokken 6:28 i kategoriene: Humor, Jobb & Karriere, Video,

LESERNE MENER:
7 kommentarer så langt

12.10.08

Smart innlegg på en interessant blogg.

Jeg er nettopp kommet i gang med bloggingen selv i kveld, og synes bloggen din er en morsom inspirasjon i forhold til hvor mye du legger i dette.

2. Hufsa
12.10.08

Til tross for dine gode tekster Sindre, er nesten alle av dem gjennomsyret med oppfordringer til å starte eget nettsted sånn som du har gjort. Og tjene nok penger på det til å slutte i sin 9 till 5 jobb.

Men faktum er at ikke alle har muligheten til dette, grunnet skrivekunnskaper, kunnskap nok om et emne og/eller ork til det.

Men jeg er absolutt ikke misfornøyd med deg Sindre, fordi du har absolutt hjulpet meg å innse viktige ting her i livet :)

3. Sindre
12.10.08

@ Hufsa: Ditt «faktum» er faktisk ikke annet enn en utrolig dårlig unnskyldning, som så altfor mange benytter seg av, og kaller «sunn fornuft», «realisme», osv. Poenget med bloggen min er ikke at alle skal starte for seg selv, men heller tenke for seg selv. Etter min mening er noe av det verste man kan utsette seg for å gå i en jobb hvor man etterhvert blir så paralysert av de samme, trøtte, demotiverende rutinene at man ikke lenger klarer å tenke selv. Meningen med Glabladet er å spille en viktig rolle for å holde bevissthetsnivået oppe. Om folk faktisk klarer å skifte karriere/livsstil til noe bedre ut fra dette (mange har allerede startet sin egen blogg, f.eks) så er målet mitt oppnådd. Alt jeg er ute etter er at folk skal tenke selv, fremfor å bare blindt følge strømmen.

4. Morten
14.10.08

Hufsa, jeg er enig med Sindre. Du kommer kun med en velkjent dårlig unnskuldning. Men allikevel er jeg enig med deg i at alle kan ikke slutte jobben å begynne blogge for så lære alle hvordan jeg gjorde dette. Men som Sindre sier det handler om å holde sitt fokus aktivt. Jeg har selv nå etter 2 år startet en webside som et direkte resultat av det som opptar Sindre. Men Sindre og Jeg har to forskjellige intensjoner i hva vi skriver om osv. Men vi har en felles tro på at selvrealisering er plattformen for å komme i gang i en eller annen form. DVS vi må lære å stole på hva vi selv vil og ikke hva alle andre forteller oss at vi ikke kan. Alle kan ikke livnære seg med å selge hamburgere, selv om noen har klart å tjene seg søkk rike. Men man kan finne sin egen vei. Altså kan man tjene om ikke like mye som Mc Donalds så kan man tjene anstendig. Samtidig så må man også skjønne at ingenting kommer ramlende gratis ned i hodet på deg. Man må jobbe! Men vil man jobbe konstant for andre å la de sitte igjen med mesteparten av det som skapes av ditt og mitt arbeide, eller vil du jobbe for deg selv og skape noe, der du selv sitter igjen med fortjenesten av ditt arbeid? Blir som Sindre skrev godt om for litt siden. Man må prise sin egen verdi på en måte der Du selv faktisk sitter igjen med verdien av Deg!

5. Atle
17.10.08

Og der var det skjedd… Det som skjer med omtrent alle videoer fra Youtube som inneholder en musikkvideo :) Den er borte, helt sikkert fordi at låtas rettmessige eiere har krevd og få denne bort fra Youtube :(

- ÆSJ!

6. Sindre
17.10.08

Æsj, det tok ikke lange tiden heller, gitt. Vel, til de av dere som ikke fikk med dere hvilken låt det gjaldt, så var det altså den gamle slageren «Working 9 till 5″ av Dolly Parton. Det skulle være relativt lett å finne en annen vide på YouTube, men her har dere teksten: http://artists.letssingit.com/dolly-parton-lyrics-9-to-5-15m217j

7. Sindre
02.01.09

Men nå er den tilbake igjen! :D

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere