Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Omgi deg med de rette menneskene

Skrevet av Sindre | 14. oktober, 2008

Hvis du befinner deg i en livssituasjon du ikke bevisst ville valgt, hvordan skal du komme deg ut av den? Okey, du har kanskje lest litt om å tenke positivt, tro på deg selv, sette et mål og stole på at universet klargjør banen for deg. Men hva hvis du ikke klarer å stole på at dette er nok? Hva hvis noe sånt virker altfor risikabelt og idiotisk for deg?

Du er kanskje i en situasjon som ser «god ut» fra utsiden, men dypt inni deg vil du ikke være der du er nå. Du vil gjerne gjøre noe annet, men samtidig vet du at det ikke finnes noen garantier her i livet. Ved å prøve å komme deg ut vil du samtidig ødelegge det du har bygget opp og måtte begynne med blanke ark.

Det er ikke som om du ikke har prøvd, men du kan bare ikke se en intelligent måte å komme deg ut, og bevege deg i en ny retning. Bare å bevege seg noen centimeter virker som en stor utfordring. Du føler deg fastklemt, kanskje til og med deprimert. Kanskje lurer du på om du bare er nødt til å finne deg i det. Du har det jo «greit» i forhold til mange, ikke sant?

Hva kan du gjøre i en sånn situasjon? Finnes det noen vei ut?

Løsningen

Ja, det finnes en vei ut. Løsningen er mennesker.

Når du befinner deg i en livssituasjon du ikke ville valgt bevisst, omring deg selv med mennesker som kan ta deg til det «neste nivået». På den positive siden er dette det som skjer i foreninger som Anonyme Alkoholikere. Ta en alkoholiker, omring ham med mennesker som tar ham til det neste nivået, og med nok tid vil det virke.

På den negative siden er det også dette som skjer i tvilsomme sekt-virksomheter. Ta en person ut av hans ordinære omstendigheter og omring han med gærninger, og gal vil han bli.

Dessverre ender folk flest opp med å knytte seg til Middelmådighetssekten. Dette skjer uten at folk er klar over det, fordi de omgir seg med gjennomsnittlige, sløve, «ikke-komme-noen-vei»-mennesker.

Hvis menneskene i livet ditt akkurat nå får deg til å forbli fastklemt, trenger du å finne måter å tilbringe mindre tid med dem og mer tid med mennesker som kan hjelpe deg å løfte deg til et nytt nivå. Selv om dette kan virke litt ubalansert i begynnelsen, ikke la det stoppe deg. Energien deres vil etterhvert smitte over på deg. Og med nok smitting vil du omsider være i stand til å bryte med middelmådigheten.

En stor del av suksess er ikke annet enn en tankegang. Og tankegang er smittsomt. Du begrenser deg selv når du omgir deg med mennesker som er like begrenset. Tilbring heller tid med mennesker som skremmer deg litt, til du ikke lenger er skremt.

Så når du føler for å komme deg til et nytt nivå, spør deg selv: «Hvem er det som allerede oppnår de resultatene jeg vil ha, og hvor finner jeg dem?» Så møter du ganske enkelt opp der de møter opp. Introduser deg selv for så mange mennesker du kan og ta det derfra.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 14. oktober 2008 klokken 5:50 i kategoriene: Suksess,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Morten
14.10.08

Når får vi kjøpt den første selvrealiseringsboken forfattet av Sindre. Liker å stikke innom siden din og minne meg selv på at det å tenke positivt og fokusert heller ikke går av seg selv. Bøkene LOA og The Secret er ikke bøker man bare leser en gang å legger vekk, de er verktøy for å komme seg til neste nivå.

2. Sindre
14.10.08

@ Morten: Takk for det, jeg har lenge hatt planer om å skrive en ebok; klarer bare ikke å bestemme meg for hva den skal handle om. Den aller første eboken tenkte jeg å rette mest mot bloggere, med litt grunnleggende tips og til oppbygging, pengetjening, etc, men etterhvert vil det nok kanskje bli flere, hvor jeg kan gå mer i dybden på selvhjelpstemaer som dette.

3. el Vera
14.10.08

Det er banalt, men fullstendig riktig. Av og til når jeg ser tilbake i tid på valg jeg har gjort, ser jeg at jeg har levd etter The Secrets tankegang mesteparten av livet. Optimist, kalles det visst også. Men jeg har alltid «visst» at ting faller på plass.
Mange gamle ordtak bekrefter også dette: «Det er ikke hvordan man har det men hvordan man tar det», osv. Vær bevisst – ha klare mål – resten ordner seg.
Det virker – og har gjort det i alle år! :-)

4. lise
15.10.08

Når jeg leser dette tenke jeg på når jeg var yngre – var kanskje da mer bevisst på å omgås de jeg så «opp til». I dag ser jeg «opp til» mennesker av andre grunner, men teknikken er den samme. Jeg blir motivert og påvirket og flyter lettere med, og får det beste ut av megselv, sammen med de rette menneskene. Vi bærer jo alle på så mange ulike talenter., og de talentene jeg ønsker å dyrke mer kommer lettere frem når jeg tenker «pluss» tanker og er sammen med de som påvirker meg positivt. Resultatet er at jeg tiltrekker meg mer av det jeg ønsker av dagen. Det er en god sirkel. Jeg har brukt litt tid på å komme hit, men øvelse gjør mester og det tar tid å komme ut av gamle vaner og inn i nye. Men herre min så deilig å være i den positive svære!!!! Et godt tips er å abonnere på glabladet ;-) ), og et annet er å bruke litt alenetid hver dag på takknemlighet og positive tanker.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere