Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvis The Matrix ble kjørt på Windows

Skrevet av Sindre | 15. november, 2008

Den evigvarende krangelen om hva som er best av Mac og Windows kunne jeg knapt nok brydd meg mindre om. Selv har jeg alltid kjørt Windows og vært fornøyd med det. Men mange anbefaler Mac og det er ikke umulig jeg går over til dette i fremtiden.

Den følgende videoen viser hva som ville skjedd hvis The Matrix ble kjørt med Windows. Videoen var morsom av to grunner:

  1. Jeg er Matrix-fan, og syntes derfor parodien var ekstra morsom
  2. Jeg er Windows XP-bruker, og kjente meg skremmende mye igjen i det som ble vist her

Så hvis de mener at man slipper den slags krøll på andre operativsystemer enn Windows, er kanskje mitt neste kjøp åpenbart?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på lørdag 15. november 2008 klokken 13:00 i kategoriene: Humor, Teknologi, Video,

LESERNE MENER:
15 kommentarer så langt

1. Mats
15.11.08

Kjøp en mac Sindre, du kan kjøre windows på den også med Bootcamp om du ikke er fornøyd med Mac OS. Utrolig godt trådløst nettverk på dem =)

Alle probloggere bruker vist mac ifølge john chow http://www.johnchow.com/why-top-bloggers-use-macs/

=)

2. Sindre
15.11.08

Vet faktisk om et par probloggere som ikke bruker Mac også, men nesten alle anbefaler det, og jeg begynner å skjønne hvorfor. :)

15.11.08

Hahahaha, filmen var utrolig morsom. Jeg bruker PC nå, men kommer nok til å gå over til Mac etter VGS. Brukte Mac på BHG, og fikk jo sett litt av fordelene..

4. Jon
15.11.08

Vil ikke si at dette er noe pro-mac film. Dersom du hører hva han sier på slutten så er det
«Ubuntu? I’m gonna learn Ubuntu?»
Altså en Linux film.
Sykt bra anyway:D

5. Kristin
15.11.08

..men i virkeligheten kjører nok matrix-serveren på Unix/ Linux..

6. Jonas
15.11.08

i slutten av videoen så anbefaler dei ubuntu(linux), altså ikkje mac

7. Artisten
16.11.08

Eller prøv Ubuntu/Linux….

Selv bruker jeg Ubuntu til all arbeid, bare spill holder meg til Windows. Var skeptisk først til det, men etter noen måneder med «frihet» byttet jeg OS.

En Ubuntu cd-bilde kan lastes ned fra http://www.ubuntu.com, og så kan man brenne den til en ekte CD, og starte Ubuntu fra cden for å teste. Hvis man vil kan man installere Ubuntu inne i windows med Wubi, slik at man kan enkelt slette Ubuntu igjen fra kontrollpanelet, og slipper all partisjoneringa ;-)
Har selv ikke prøvd Mac, så kan nok ikke kommentere bruken der.

Bare vær forsiktig her, blir fort flamewars når slikt diskuteres..

8. sirJarl
17.11.08

Jeg er Mac bruker, kjører Windows Vista Ultimate via Bootcamp på iMac.
Bruker de forskjelligene OS´ene til forskjellige oppgaver.

Jeg liker PC og Mac, men så lenge jeg kan kjøre Windows på Mac så trenger jeg ikke egen PC lenger.

Ser frem til Snow Leopard og Windows 7 :D

[...] Bare fordi tittelen i seg selv var så dum, og for å ikke sende ut mer feilaktige signaler som potensielt kunne fått enhver geek med for mye fritid til å engasjere seg med hjernedød diskusjon i en hel dag, har jeg nå forandret tittelen på det gjeldende innlegget til «Hvis The Matrix ble kjørt på Windows». Akk… hadde jeg bare gjort det med én gang! [...]

[...] Faktisk var det Matrix (-og Windows)parodien jeg postet i dette innlegget som gjorde meg oppmerksom på hvor mye krøll det faktisk er med Windows [...]

11. PAtrick
15.01.09

Endelig! Her var det jeg fant den videoen! JEg hadde bare lagret bokmerke på selve videoen!

Bra side du har her Sinde. Vet ikke om jeg vil kalle det blogg. dette blir mere ett nettsted synes jeg :) mye bra her :)

12. SkinnyJoe
25.08.09

Fin side/blogg :D Masse bra lesning her!
Måtte berre dele nokre meiningar om mac vs windows og den greia der…:

:)

Har store forhåpningar om både Snow Leopard og Windows 7 sjølv om eg ikkje kjem til å bruke det sjølv.. Men er glad verda går framover…
Men synest at både mac og windows er dyrt og ikkje spesielt bra heller i forhold til alternativet ubuntu (eller andre gode linux distroar) som til og med er gratis. … Mac vart forresten eit ok OS då dei fekk seg unix-kjerne. MEN: Like fullt er dette noko som kostar peng.. Dei store selskapa lagar eigne standarar og gjer alt dei kan for å låse dei stakkars brukarane sine til å bruke kun deira produkt for å loppe for pengar.
På dette punktet er mac og microsoft er like galne begge to..
Griske og kyniske som f.
(men ja, er synest i at macOS stort sett er betre enn windows på det aller meste:))

Kjem aldri til å betale peng for eit OS når eg gratis kan få linux-distro som er betre, der ein i tillegg får full fridom til å installere det ein vil og endre på systemet akkurat slik ein vil. OSet skal gjere det eg vil og skal ikkje ha masse sperrer som seier kva eg skal installere og korleis.. eller be om valideringsnøkler, eller mase om at no er det på tide å betale eit eller anna..

Ein kan aldri lære noko meir om windows og macOS enn korleis bruke OSet. Med ein linux-distro får ein tilgang til å sjå korleis OSet faktisk funkar og ein får moglegheit til å sjå kva som ligg bak GUI’et og skrive det om om ein skulle få lyst.. Ja.. og til og med selle det som ditt eige :D

Linux kan konfigurerast akkurat slik ein vil,, og blir blir brukt i alt frå små switchar til store superdatamaskiner.. Så om du har litt peil på data og er nyskjerrig på korleis ting verkar så vil eg råde deg til å ta ein kikk på ubuntu eller ein annan bra linux-distro og finn ut av kva som faktisk skjer bak GUIet.
Det er først då ting byrjar å bli interessant ;)

13. Preben
29.07.10

Nå er dette innlegget gammelt, men det er sikkert noen som leser innimellom.
(Sindre som modererer f.eks. =P)
Uansett, nå som windows 7 er her, ser jeg ingen grunn til å betale masse mer for en mac, når windows 7 er sykt mye mer stabilt, brukervennlig,feilfri og RASK.

Ferdig snakka :)

14. Sindre
29.07.10

Kanskje jeg skal se nærmere på Windows 7, ettersom jeg tross alt har en forkjærlighet for Windows-brukervennligheten fremfor Mac, som jeg syns snur opp ned og speilvender litt for mange ting, gjør det unødvendig komplisert å installere programmer, etc. Jeg skriver dette fra en Mac akkurat nå, men det er mye med Windows jeg savner. Heldigvis har jeg fortsatt Windows på min main-PC, men det er gode gamle Windows XP.

Det jeg virkelig liker med Mac, er hvor vanvittig raskt det går å få på maskinen og logge seg på nett. Alt det er gjort på ca. 3-5 sekunder. Ellers syns jeg hele operativsystemet går meget raskt og ting henger seg nesten aldri opp, i motsetning til min erfaring med Windows. Hvis Windows 7 er så mye bedre på absolutt alle disse punktene enn tidligere versjoner, samt har den samme brukervennligheten som Mac hva internettilkobling og stabilitet angår, blir valget mitt i fremtiden rimelig enkelt.

21.09.10

LIKE!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere