Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Inntektsrapporter kommer snart

Skrevet av Sindre | 03. november, 2008

Nok en måned er overstått, og jeg vet av tidligere erfaring at mine lesere er svært interessert i å vite hvor mye jeg har tjent. Jeg skrev noen få inntektsrapporter i begynnelsen av denne bloggens levetid, men bestemte meg for å gi meg fordi jeg var redd presset skulle bli for stort. Målet med bloggen var aldri å tjene mest mulig penger, så jeg ville ikke at fokuset skulle bli feil.

Jeg har imidlertid forandret synspunkt på dette. Jeg ønsker ikke å gi inntrykk av å ha noe å skjule og vil legge meg på en linje av full og total ærlighet (noe jeg forøvrig alltid har gjort). Men personlig kommer jeg ikke til å bry meg lenger om hvorvidt jeg tjener mindre en måned enn tidligere. De leserne som ønsker å håne meg av den grunn må gjerne gjøre det. Samtidig tror jeg at de faste leserne av denne bloggen skjønner at hovedmotivasjonen min ikke er å tjene mest mulig penger, og at det dermed går helt fint å poste inntektsrapporter en gang i måneden.

Problemet mitt akkurat nå er rett og slett at jeg selv har mistet totalt oversikt over min egen inntekt. Nå høres det sikkert ut som at jeg må ha tjent veldig mye i det siste, og med tanke på at jeg kun tjener penger på blogging har jeg nok tjent ganske bra. Men det er likevel ikke snakk om noe astronomisk. Jeg må rett og slett føre absolutt alt inn i regnskap før jeg gjør noe annet – og så kommer jeg tilbake, forhåpentligvis i desember, med oversikt over hva jeg har tjent i november, og kommer til å fortsette dette på ubestemt tid.

Jeg synes det er utrolig gøy og givende å uttrykke meg selv gjennom blogging, og dermed potensielt ha muligheten til å påvirke andres liv på en eller annen måte. Jeg har derimot utrolig lite til overs for regnskapsdelen. Den norske stat er «nazi» på dette området, noe jeg syns er unødvendig. Man skal ha bilag over absolutt alt, og ta vare på alt av kvitteringer og papirer og alt mulig crap i hele 10 år. Og jeg har ennå til gode å samle sammen alt jeg har hatt av inntekter og utgifter på denne bloggen siden jeg startet i februar. Ergo, jeg har en stor jobb foran meg.

Men for dere som altså skulle være nysgjerrig på hva jeg tjener: Dere har gode tider i møte. Jeg gjør det litt for min egen del også. På denne måten må jeg pushe meg selv til å ha full oversikt hver måned, og kan dermed fortløpende føre ting inn i regnskap også. En annen ting som gjorde at jeg fort mistet oversikten på de tidligere rapportene var rett og slett forvirring. Jeg tjente et visst beløp måned 1, men fikk det ikke utbetalt før måned 3. Jeg hadde dermed ikke helt kontroll over hva som ble tjent når. Men på de fleste inntektskildene til denne bloggen går det fint an å finne ut hva jeg har tjent en gitt måned, så fra nå av kommer jeg kun til å rapportere om det jeg faktisk tjener i måneden, og ikke det jeg får utbetalt, som jeg egentlig tjente for to måneder siden. Sånt blir det bare rot av.

Så følg med i begynnelsen av desember. Hvis du ikke ser en inntektsrapport innen den første uken, skal du få annonsere gratis på Glabladet for hva du vil – frem til nyttår. ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 03. november 2008 klokken 6:29 i kategoriene: Blogging, Business, Generelt, Penger,

LESERNE MENER:
3 kommentarer så langt

1. Kristian
03.11.08

konge, sindre! setter pris på at du vurderer å dele dette igjen, tror nok mange er nysgjerrig på sånt :)

03.11.08

Så kult, det blir gøy å se hva du tjener på bloggen =D I og med at bloggen er ment til å blant annet motivere andre, så er det vel det å se at du lykkes en av tingene som kan motivere mest?

Pluss at det er bra for deg som du sier selv, du tvinger deg selv til å ha kontroll på regnskapet :)

3. Morten
04.11.08

Så lenge du har til mat på bordet og tak over hodet og trives med livet spiller det ingen rolle hva summen av tallet er. c»,)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker