Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Konspirasjonsteorier

Skrevet av Sindre | 18. november, 2008

Du visste vel at det var Bush som selv stod bak 9/11-tragedien? Ikke? Hvor har du vært? Bevisene er jo overveldende. Visste du at dersom en katastrofe skulle inntreffe, vil du og jeg mest sannsynlig etterlates for å dø, mens en kynisk maktelite av politikere og spesielt utvalgte vil søke tilflukt i høyteknologiske undergrunnsbaser? Alle på Stortinget vet dette og holder det skjult for deg hver dag. Bevisene er, nok en gang, overveldende.

Okey, du tror fortsatt jeg er full av pisspreik? Hva hvis jeg sier at finanskrisen var nøye planlagt for å erstatte dollaren med den nye amero-valutaen som vil bli innført i USA, Canada og Mexico senest innen februar neste år? Ved innføring av amero vil alle som har verdier i dollar kun sitte igjen med få cents pr. dollar. Det største ranet i historien er i full gang, og bevisene er nok en gang overveldende.

Eller?

Grunnen til dette innlegget er at jeg tilfeldigvis har kommet over mystisk mange konspirasjonsteorier i det siste. Selv har jeg alltid vært ekstremt skeptisk til sånt. Det jeg ikke forstår er hvordan noen kan gå så grundig til verks for å samle inn såkalte «bevis» for å virke overbevisende, hvis det virkelig ikke er et snev av sannhet i det. Lar folk seg lure? Eller er det virkelig grunn til bekymring?

Jeg tar ikke stilling til om noe av dette er sant eller usant. Jeg syns det er fascinerende lesestoff. De 3 innleggene jeg har linket til her underholdt meg vel noen timer tilsammen, videoer inkludert. Det er kreativt sammensatt og funker som underholdning noen timer på en ellers kjedelig tirsdag ettermiddag. Spesielt på artikkelen om «den kyniske makteliten» lot jeg meg nesten rive med og overbevise i perioder. Jeg mener, når man virkelig dykker inn i disse teoriene, frister det nesten å tro på det, når det fremstilles såpass overbevisende.

Men det er viktig å holde hodet kaldt og stille spørsmål til slike påstander. «Bevisene» holder ikke alltid mål. Jeg får ofte følelsen av at noen som har ekstremt lite å gjøre på, kun har sauset sammen de mest fryktinngytende konspirasjonshistoriene du kan tenke deg, for å se hvor mange som faktisk går fem på. Litt som med kjedebrev og kjedemail/SMS. «Hvis du ikke sender dette videre til 15 000 personer kommer den skumle jenta uten øyne og dreper deg om natten».

Jeg ser at det oppfordres i samtlige av disse artiklene til å sende det videre til så mange som mulig. Jeg innser at jeg medvirker til dette ved å omtale det her i bloggen. De som står bak disse artiklene er åpenbart overbeviste. Jeg er ikke helt «der» enda. Men jeg er egentlig ute etter ditt synspunkt på dette. Hva er din mening om konspirasjonsteorier? Hvofor oppstår de? Hvem står bak? Tror du på det? Hvorfor/hvorfor ikke?

«Samfunnets hjernevask» er en artikkel jeg skrev i mars. Jeg leste den på nytt i dag tidlig, og innså at den hadde noen fellestrekk med typiske konspirasjonsteorier, selv om dette overhodet ikke var intensjonen med den artikkelen. Den er ikke ment å tas helt bokstavelig, spesielt ikke når det kommer til det med hunder (voff!). Men underholdende og bevisstgjørende lesning vil jeg påstå at det er.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 18. november 2008 klokken 14:41 i kategoriene: Bevissthet, Kultur & Media, Verden & Samfunn,

«
LESERNE MENER:
13 kommentarer så langt

1. Artisten
18.11.08

Selv har jeg hørt mange «tilfeldige» sammentreff i 9/11, slik som noe om at hvis man skrev navnet på flyet som krasjer inn i et tekstbehandlingsprogram, og endret til et spesielt bildefont, så ville man se et flybilde, og to tårn.

Selv har jeg alltid tatt slikt med en klype salt, de fleste klarer å samle bevis for nesten alt, men ved et nærmere kikk er bevisene ikke noe annet enn tilfeldige talltull, eller hostet på et heller tvilsomt nettsted.

2. Magnus
19.11.08

Søker man litt rundt, er det veldig mange slike konspirasjonsteorier å finne.. men jeg må si det samme som deg, jeg er ikke helt «der» ennå, mye av det er rett og slett for sykt til at jeg klarer å tro på det!

3. Richie
19.11.08

Det er forøvrig en veldig bra Mythbusters-episode som knuser alle de virkelig gode konspirasjonsteoriene rundt at månelandingen ble filmet på jorda.
Kan anbefales :)

4. Erik
19.11.08

Har hatt det samme problemet med å diskutere narkotikapolitikk og farene ved bruk av stoff. Det er ikke mulig å vite hva som er sant ettersom det ikke finnes sikre kilder til noesomhelst. På den ene siden står myndigheter som betaler forskere til å forske frem resultater. På den andre siden står narkolangere med penger til å betale forskere til å si noe annet. I midten står jeg som individ uten å kunne stole på noe eller noen.

5. Artisten
19.11.08

@Richie

Hvor kan man se Mythbusters episodene?

Har hørt mye snakk om dem, og kunne tenkt meg å sjekke det ut.

6. Richie
20.11.08

Hmm.. Mythbusters går på Discovery Channel, men hvis du ikke har Discovery Channel, kan det jo tenkes at episoden finnes i piratbukta..
Sesong 6, Episode 10: NASA Moon Landing Hoax

:)

7. petter
22.11.08

http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0
http://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&NR=1

der har du linker til youtube om den mythbusters episoden;)

8. Kine
26.11.08

Kjente at dette var et innlegg jeg IKKE burde ha lest, titter meg overskuldra og føler meg lurt. Amerika prøver å overta verden .:/

18.12.08

Konspirasjonsteorier er laget av folk som 1. er paranoide 2. synes at verden fremstår som kjedelig og ønsker å sprite den opp litt 3. har sett 12 monkeys alt for mange ganger.

Men Michael Moore er gutten sin!

10. Sindre
12.02.09

Februar er godt i gang og jeg ser ingen tegn til Amero-valutaen! :P

11. Joakim
25.10.09

Konspirasjonsteorier syns jeg er veldig spennende lesestoff. De fleste tror jeg ikke på, men noen må jeg innrømme jeg tror litt på.

Går utifra at dette kanskje kan bli bittelitt tung og motstridende informasjon og vinklinger utifra manges trosystem og virkelighetsoppfatning, og at det kanskje kan ligne litt vell mye på konspiratorisk fantasi og snev av paranoia.
Men det er jo så mye voldsome ting som skjer på nyhetene om dagen.
Man skal jo være veldig glad i Fotball Extra om man ikke skal sitte igjenn med litt tanker om akuratt hva som ble vist på nyhetene før Sporten og Været.

Men det er jo bare gøy å skape et speilbilde av mainstream media av og til. Spesielt når det er som det er i disse dager.

Vi setter alt på hodet og har det gøy med det..

Dette ikke ment å være alvorlig om du ikke ønsker å se sånn på det.. Det kunne jo faktisk være at noen syntes dette var et morsomt innslag i en turbulent og stressende hverdag.
Hvor det er små farlige grisete virus på alle kanter. Jeg er ikke vant til en sånn virkelighet så unskyld meg om jeg syns denne virkelighetsoppfattniga jeg får etter EN dag forran TV2 Nyhetskanalen er litt voldsom. Men er vell ikke alene om å tenke at dette er galskap og ikke endel av virkeligheten.
Så dette er bare for morroskyld og… for kanskje å skape noen få tankevekkere om hva i all verden det er som foregår der ute i denne mediaverden..

Kan være at du har gått glipp av noe også. Så da er det jo greit å få med seg det du ikke fikk med deg i farta.

Så la oss bynne med en liten tråd så kan vi komme med kommentarer ut ifra dette.. Kanskje det blir mere alvorlig etterhvert, hvem vet..

Første ledetråd som et utgangspunkt for denne gruppen:

Er norge et stuerent, gjennomsikig og fritt demokrati? Eller var det bare en demokratisk illusjon av virkeligheten.

Litt media hysteri først kanskje.
Idag 31.10.09 er dagens store helter selveste Kongefamilen selv.
Både K´en D´en og begge P´ene.
Det påstås nemlig i mange store oppslag i dagens media kanaler at disse har tatt den berømte og mye fryktede Svineinfluensa vaksinen Pandemrix.

Men ikke la deg lure av navnet, Pandemrix er ikke en godtepose hvor enn mye det kan høres sånn ut utifra hva den heter. Men den bør jo kanskje høres litt delikat og smågod ut om folk «villig» skal la seg smake på sprøytespissen. Auuu!!

Jeg syns dette virker oppsiktvekkende og vet ikke helt om jeg sluker blindt all informasjonen på TV Nyehtene om dagen.
Men er på en annen side selvfølgelig enig i at; Om til og med Kongefamilien tar vaksinen, så kan jo alle ta den. Da er den trygg!

Men skulle gjerne sett et bevis på at dette faktisk er tilfelle. Spesielt med tanke på at prinsesse Martha Luise selv har gått ut i mediene i flere år nå som en ALTERNATIV prinsesse og velger å holde seg langt borte fra sykehus og føde sine barn i en varm trygg seng hjemme uten fare for smitte fra sykehusets grønne koridorer.
Men vaksinen er hun ikke skeptisk til i det hele tatt?
Selv om 7/10 leger ønsker å IKKE ta den vaksinen. Dette Sammen med omalg 70% av av befolkningen som også sier de ikke vil ta den. Er det ikke sånn at flertallet skal seire i et demokrati?

Jeg skulle også gjerne likt å personlig håndfølge alle polititikere og topplederne i regjeringen og stortinget inn til en tilfeldig lege for vaksinasjon. Og sett at en tilfeldig dose ble plukket opp av esken og jeg kunne bevitne at selve vaksinasjonen var korrekt gjennomført.
Bare sånn for å forsikre meg om at de faktisk tar den før meg. DA, trur jeg jammen jeg skulle tatt den selv også. Men frem til da, holder jeg meg langt unna.

Hjelper lite at de sier på nyhetene at de kommer til å ta den når det er «dems tur» som jeg hørte den nye helseministern uttale forleden. Får meg til å tenke: «Når er det min tur». Og hva om jeg ikke syns Pandemrix´en høres så god ut? Jeg er nemlig mest glad i sjokolade om jeg skal velge godterier.

Vil dem da tvangsfore meg med Pandemrix´en når min tur kommer? hmm, kanskje jeg helst ikke vil vite svaret på akuratt det. La også merke til flere innslag med Politimesteren på TV2 Nyhetskanalen som klart og tydlig sa ifra at Politiet vil stå i klar beredskap når Pandemien bryter ut for fult. hmm.. Bryter ut for fult ja. Er det ikke derfor vi tar den vaksinen, for at det ikke skal spre seg fult ut.

Men alikevell vinkler media det slik at det er akuratt som at de vet hva som kommer til å skje på forhånd. Trenger vi mere politiberedskap altså. Hvorfor? Hva har politiet med dette å gjøre.
Kanskje det er i tilfelle det blir min tur, og din tur og alle de andres tur som helseministeren sa.

Hva om du nekter å ta vaksinen? Kan det være at man da trenger ekstra politikraft for å få gjennemført vaksinasjonen eller melder de seg frivillig til å plukke opp alle de syke etter vaksinasjonene. Noe innenfor kontrol og orden må det jo være. Er jo ro og orden som er Politiets oppgave i samfunnet var er det ikke.
Jeg har vannskelig for å se for meg hvorfor politiet trenger å stå i ekstra beredskap til dette.

Dette synes å ligne på mye av det man ser av utviklingen i USA også. Hvor USA har innført såkalte «Free Speech Zones». Dvs at det er kun enkelte oppmerkede plasser hvor man har lov å tale fritt. Ellre ytre sin frihet som det så korrekt heter. Selvfølegelig langt unna alle politske parlamenter og talerstoler.

I norge har vi vell fortsatt den retten. Så vidt jeg husker iallefall. Kan være at jeg ikke har fått med meg at ytringsfriheten er blitt borte her også. Venligst gi meg beskjed om/når dette inntreffer.

HJELP det er PANDEMI. Pandemi sa du. Hørt om at svartedauen var pandemi, den eneste pandemien i Norge gjennom historien hvor tusentall døde, eller var det hundretusentalls.

Så langt har jeg registrert meg at kun noen få (I norge 12 stykker, hvorav kun en var frisk og utenfor risikogruppen) i Norge og resten av verden har faktisk gått til død av denne influansean.
Men jeg har enda ikke hørt noen vitner uttale seg om denne pasienten som døde med svineinfuansa på rommet.
Bestekameraten som skulle besøke han fikk beskjed om at han ikke kunne få se vedkommende på sykehuset, og sykehuspersonellet selv ville ikke stille opp i media og uttale seg om hendelsen ble det fortalt.
Så til og med litt skeptisk til dette også. Veldig rart det skal være så hemmelig alt rundt denne pandemien og at det er kun FHI av såkalte fagpersonell som uttaler seg om dette i mediene.

Men uansett, er det ikke litt drastisk å kalle det for en pandemi sånn på forhånd når maksimum 1 person er død som følge av denne «Pandemien».

Jeg har iallefall hørt rykter om at vanlig sesonginfuensa tar livet av langt flere enn dette såkalte H1N5 viruset. Orker ikke Google etter eksakte tall nå, men jeg er i god tro om at det er snakk om iallefall hundretalls av personer som dør hvert år av den.
Dette kan den som gidder finne ut selv iom at det sikkert varierer fra år til år.

Sånn i kontrast så er vi nå på pandemi nivå 5 hvor jeg har forstått er rimelig høyt. På nivå 6 så er vi på linje med svartedauen.

Men litt over til noen observasjoner i samfunnsbildet jeg har lagt merke til sånn til fots og reisende rundt i metronorge.
Kan det bli sånn at vi faktisk blir nektet å reise med offentlig transport uten at vi har papirer på at vi er vaksinert?

At vi må ha et slags eletronisk reisekort i tilleg. La merke til at NSB har bygynt med slike reisekort allerede. T-banene står klare for nytt elektronisk scannesystem av kort. Det er jammen lov å la seg spørre noen ganger, eller hva!
Og hva med alle automatiske bomstasjoner som er blitt innført. For ikke å snakke om at alle blir tatt bilde av i fotoboksene langs veiene.

Man må jammen være godt vant for ikke å føle seg litt overvåket da altså. Når vært eneste skritt man tar skal bli nøye overvåket til enhver tid. Neida, det er morsomt å fantasere. Vi for gå utifra at alt dette kontroll styret er helt tilfeldig og er der kun får å gjøre hverdagen enklere og friere for oss enkeltmennesker. Det er jo tross alt terrorister i media hver dag.

Personlig har jeg aldri møtt en eneste en, og kjenner heller ingen som kjenner noen. Lurer på hvor de oppholder seg i Norge disse terrorsitene. Under bakken kanskje? Hvis det er derfor vi trenger all denne overkontrollen da.

Vi stoler på våre myndigheter, som blir styrt mest fra EU om dagen «i disse internasjonale vannskelige tidene» som Jens Stoltenberg så fint fikk sagt det rett etter han vant valget med Arbeierpartiet.

Men over til litt mere info om hvorfor jeg føler meg enda mere skeptisk til denne vaksinen.

La oss kanskje se litt mere sånn her på det:

Grunnen til at Kongefamilien står fram «SOM OM» de har tatt vaksinen..
Selfølgelig tar dem ikke en vaksine de vet er stapp full gift og fører til sykdom og nedsatt livskvalitet for de fleste. Jeg ser det veldig usansynlig at disse ikke er informert.

Dette er sansynligvis kun et PR stunt slik at det skal virke som det er helt «NORMALT» å ta vaksinen «fra Helvete».
Opplys dere litt om dette med vaksiner for dere kommer med barnslige svar. Folk har dødd som fluer av dem før, og denne som er kommet nå er ikke testet ut på forhånd engang og både myndigheter og farmasi produsentene har fraskrevet seg alt ansvar om du skulle bli syk eller dø.

Så denne tar du KUN på eget ansvar. Dette har media allerede fortalt deg kanskje.
Så da er dell iallefall helt utalkelig at det noen gang kan bli vaksinering under en ny lov? Eller en lov som allerede Verdens Helse Organisasjon (WHO) har en avtale med norge om; At hvis det blir en pandemi, tillater norske styresmakter WHO å overstyre norsk lov om frihet til å velge over egen kropp.
Jeg har hørt rykter om en sånn lov som er skrivet under bordet mellom norsk stat og WHO. Dette kan kanskje noen hjelpe meg å finne en kpoi av dette dokumentet eller bevis på at en sånn lov er blitt skrivd før selve pandemien brøt løs.
Og hvorfor en sånn lov ble lagd. Med tanke på at det aldri er vært noen pandemi i norge siden svartedauen.

Men til dagens speilbildeer av mainstream media.

Ta en titt på følgende linker:
http://www.nyhetsspeilet.no
http://www.fritthelevalg.org
http://www.norgespartiet.no

Og det er mange fler. Om du vet å bruke Google og YouTube finner du bøttevis av troverdig informasjon. Selv om noe også selfølgelig også er bare tull. Men der er det bare å stole på intuisjonen kanskje ;)

Og kanskje en ide å slutte å tenke «Konspirasjons-teorier». Det er ikke lenger noen teori når så mange mennesker samles om en sak og er enige! Det blir da en stor forskjell.
Høres også media snakker om at det er «fantasifulle teorier der ute, og konspirasjoner om både det ene og det andre». Vell.. kanskje det er sandt. Men vil ikke det være opp til folket å bestemme etter å sett denne informasjonen.

Når media og styresmaktene går til angrep med sånne anklagelser stikker det en liten nål i armen bare der. Kunne de ikke heller sagt at det er mange meninger om vaksinene, men vi lar folket bestemme selv utifra dette og kanskje heller vist litt innslag om hva mange andre mener om saken.
Sånne utalelser fra myndighetene får meg kun til å tenke at de vil at du kun skal stole på informason fra dem, og ingen andre.
Hvor ble det av sunn fornuft og folkevett. Har noen andre fått ansvaret for dette å bestemme, langt oppi i sosialdemokratiet et sted.

VOKN OPP og søk svar selv.. Kom dere vekk fra disse mainstream propaganda nettsidene, aviser og tv boksen. Finn usensurerte svar!! Vokn opp demokrati!!

Ohh glemte denne ferske nyheten :)
Fra Dagbaldet idag.
«Buajordet forteller at antallet bivirkningsrapporter er lavt i Norge sammenlignet med andre land, blant annet Sverige.

- Det skyldes at myndighetene i Norge har oppfordret helsepersonell til ikke å melde kjente og lite alvorlige bivirkninger, sier hun.» —– hmmm.. Du blir syk men skal ikke oppgi det. HALLO du blir syk, ja men pleier å bli syk når man får gift i kroppen. Det høres iallefall helt logisk ut for meg som har blitt forgiftet selv, opp til flere ganger og har kjent symptomene på det. Det er faktisk veldig likt symptomlista som de øyeblikkelige bivirkninge du får av influansa vaksinen.
Nok en gang bynn å finn sannheten selv. Alt ligger der ute på nettet!
Hør hva disse har å si om «tvangs»-vaksineringen.
Du vil kanskje bli sjokkert når du hører hva grundig utdannede og opplyste fagfolk sier om hva som foregår.

ALLE BURDE TA EN TITT BAK SPEILET!

Vi bynner med en inføring av en våken og reflektert kar, selveste David Icke!
http://www.youtube.com/watch?v=xQpkzQC-xKo&feat (1 stk YouTube snutter)

Så har vi denne helse informerte damen fra Conciouse Media Network som har gjort leksene sine. Hun forteller deg endel om hvordan du daglig blir bombardert av elitens verktøy for å holde deg undertrykket og under kontrol.
http://www.youtube.com/watch?v=6oEOP9m8hl0&feature=related (5 stk YouTube snutter)

Nå over til politikeren Gary Null som langt ifra er noe «Null». Han legger tydlig fram sin avsky mot instituttene som kontrolerer hva som er tillat og ikke tillat av medisener og mat. Nemlig Food and Drug Administration (FDA) som er USA sitt svar på Legemiddelverket og Mattilsynet til sammen. Ikke tro et sekund at Norge skiller seg langt ifra disse og alle EU restrikjsonene kaldt (Codex Almentarius) som Norge følger slavisk.
Høt hvordan Gary Null angiper FDA angående vaksinasjonene og svineinfuanda vaksinen.
http://www.youtube.com/v/y3XlJB7J5-o&hl=en&fs=1 (3 stk YouTube snutter)

Og som avslutning har vi Rockefeller selv som forteller verdens toppledere hva som er problemet i verden idag, Om du ikke viste det er det Rockefeller Group selv som har stiftet FHI (Folkehelseinstituttet) som vi får alle denne vaksinepropaganden fra.
Vell hvis du velger å stole på denne mannen hversågod.. Jeg holder meg unna!!

http://www.youtube.com/watch?v=8XrGINLd_r8&feat 1 (1 stk YouTube snutter)

Og om du ikke vist det har mange av Rockefellers venner verden over blitt anmeldt for Bio Terror i mange land. Inkluder lagt inn anmeldelse til FBI..
Men dette har du vell aldri hørt om på nyhetene?

Hør hva den utdannede og respekterte damen har å si i dette intervjuet hvor hun forteller klart og tydlig hvordan hun har klart å bevise bio-terror handlinger mot verdens befolkning og Pandemien er menneseskapt med tanke på profitt, en ny verdens orden og befolkningsreduksjon gjennom massevaksinering.

Hva er galt med dette bildet? Døm selv!

Her er linken til Jane Burgemeister selv som har gått som et forbildet og eksempel på hva vi alle burde gjøre når vi får helsemyndighetene på nakken.

Du vil bli sjokkert!
http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

Hvem av disse ville du lagt din helse og ditt liv i hendene på
Denne mannen hvor familie også finansierte Hitler.
David Rockefeller: http://www.youtube.com/watch?v=xzKtKmiEZ-w&feat
Eller damen som vil anmelde familien som finansierte Hitler.
Jane Burgmeister: http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

Dette inkluderer også Rothchild familen og dens bank og finans dynasti.
Jeg trur jeg ville gått for Jane!! G.I Jane!! :)
http://www.fritthelsevalg.org – Dette er en politisk aktiv organisasjon som ønsker å ta vare på din helse. Masse bra kunnskap og refleksjoner på disse sidene.
Og husk! Du har ansvar om å fortelle dine nærmeste og kjære om denne informasjonen.
Dette må du huske på når du vil redde deg selv at det er sammen med resten av folket som står og trur på demokrati, menneskerettigheter og ytringsfrihet. Det er de rundt deg.
Spre informasjonen! Skru av hypnoseverktøyet TV´n og diskuter denne informasjonen i innleggen ovenfor. Det er til ditt eget beste også.
Eller du kan velge å ignorere alt som konspirasjons teorier.. det er helt opp til deg!
Men se på informsjonen nøye først.. Så kan du ta et valg om det er troverdig eller ikke.
Men slutt å ignorer ting på forhånd som du ikke vet hva er engang.
Å ignorere er arroganse. Arroganse er blindhet og mangel på empati.

Pandami fra en gris i Mexico du liksom.. Trur dem at vi folk er stokk dumme? Eller vet dem at vi er det.

Sånn til slutt for idag vil jeg bare legge ut dagens lille avslutnings snuttelutt. Selfølgelig i angeånde dagens tema. Nemlig låta om Svine influansa´en «The Vaccine Song» og enda flere vaksine låter :)

http://www.youtube.com/watch?v=PbSpPs05YAc
http://www.youtube.com/watch?v=EiXmw5a9kiM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EM7OjpQVouo&feature=related

Bra at noen gjør litt ut av dette selv om jeg tviler på at disse låtene noen gang når hitlistene rundt i verden. Men kanskje de kunne blitt spilt på noen radiokaneler om noen tipsa dem. Iallefall passende låter i disse tider. Savner noen på norsk da men.

Jokke & Valentinerne dette er musikkmat for dere.

Men nå er det langt på nett og tiden flye når man først bynnre å skrive. Det er vell spådd fint vær og bare tåka i morra også.. over og ut!

Selvfølgelig kunne dette innslaget blitt mye lenger med mye mer innhold, men det for komme senere. Man må jo slappe av litt også .)

Bli også med i FaceBook gruppen: http://www.facebook.com/topic.php?topic=11312&uid=180491298264#/group.php?gid=180491298264

Der vil det bli nok informasjon til de som fortsatt tviler etter å ha lest og fulhgt innholdet i denne artikkelen..

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere