Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Singel

Skrevet av Sindre | 18. november, 2008

Det er kanskje på tide å meddele for mine lesere at jeg ikke lenger er i et forhold. Det ble slutt mellom Renate og meg for en måned siden. Det har aldri vært min intensjon å holde dette skjult, men samtidig følte jeg ikke det store behovet for å dele det med hele verden med det samme det skjedde. Nå har det derimot gått litt tid, så jeg tenkte at det kan være greit for leserne mine å vite, ettersom jeg fortsatt nevner Renate i noen av mine tekster.

Tingen er at vi fortsatt bor sammen og er gode venner. Grunnen til at det ble slutt går rett og slett på at vi har utviklet oss ganske forskjellig siden vi ble kjent, og dermed var vi mer som «gode venner» å regne enn «kjærester» den siste tiden. Jeg mener at når man er i et forhold som ikke lenger gir så mye, er det på tide å komme seg ut. Det er ingen vits i å holde fast på noen bare for å holde fast på dem. Da er det bedre å være singel en stund, og dermed ha muligheten til å treffe nye potensielle partnere. Det skal ganske godt gjøres å få seg en ny kjæreste hvis man lar hele verden tro at man er i et forhold. Det kan skje, men det er ikke et godt utgangspunkt.

Så, jenter: Dere er herved oppdatert! :)

Jeg kommer etter all sannsynlighet til å flytte til Bergen rundt juletider. Det er en smule merkelig å bo sammen med en man har vært kjæreste med i over 2 og et halvt år, når man plutselig ikke lenger er «sammen». I de fleste tilfeller ville ikke engang dette vært mulig.

Det er så absolutt med blandede følelser at jeg flytter til Bergen igjen. Jeg begynte å trives her på østlandet, og atpåtil i Drammen(!). Jeg flyttet hjemmefra for litt over et år siden, og har stått på egne ben siden den gang. Jeg er litt spent på hvordan det å flytte til Bergen kommer til å påvirke arbeidet med Glabladet. Jeg håper ikke jeg blir for komfortabel og «lat» når jeg nå må bo midlertidig hjemme hos mamma en stund, til ting kommer i orden. Jeg liker å jobbe med Glabladet såpass godt at jeg tviler på at det er noen grunn til bekymring, men samtidig har jeg aldri tidligere jobbet hjemmefra heller. I Bergen altså. Det blir spennende å se hvordan det går. En ting som bekymrer meg er at jeg må bruke mitt eget soverom som hjemmekontor. Jeg hadde foretrukket å kun bruke soverommet til å sove på, og heller hatt et eget rom til hjemmekontor, men dette lar seg ikke gjøre dit jeg (mest sannsynlig) skal.

Oh well, ingen vits i å ta bekymringene på forskudd. Dette blir hva jeg gjør det til, som alt annet.

Jeg lurer på hva som nå kommer til å skje på kjærlighetsfronten. Foreløpig har jeg ingen i kikkerten, så det kan jo se «mørkt» ut akkurat nå. Men jeg vet av erfaring at ting ofte skjer når man minst venter det. Så jeg har et ganske avslappet forhold til dette akkurat nå. Jeg er klar for noe nytt og åpen for de muligheter som måtte komme.

Jaja. Tenkte jeg skulle la dere få vite det. Og nei, det har ingenting med mine sinnsyke eksperimenter å gjøre. Polyfasisk søvn begynte jeg med lenge etter at det var slutt. ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 18. november 2008 klokken 7:07 i kategoriene: Samliv,

LESERNE MENER:
11 kommentarer så langt

18.11.08

Greit å vite :)

Bra at du flytter tilbake til Bergen, er jo tross alt Norges beste by. :D

18.11.08

Dette er slikt som skjer og som man «skal» igjennom. Se positivt på det og kom deg videre. Selv har jeg vært singel i laaaaaang tid nå og det er ikke verdens undergang.
Kanskje du får tatt opp litt av musikken igjen nå som du ikke har ei dame du skal pleie hele tiden. Forsåvidt en god anledning til å tipse deg om min lille konkurranse på min blogg da : http://millioneuroman.eu/?p=212
Der kan du vinne en råtøff gitarpakke!

3. Magnus
18.11.08

Ventet bare på at du skulle si noe ala «neida, jeg bare kødder»… men nei, den setningen kom ikke. Kjipt å høre, Sindre :( men som du vet er det flere fisker i havet..

Får håpe du får ta med deg DVD-samlinga til Bergen da ;) (muligens noe intern denne, fra starten av blogge-karrieren din).

4. Erik
19.11.08

Kjipt da. Er ikke å komme unna at det suger uansett.

Bare ikke bli en innpåsliten, nydumpa, innbilsk gutt som alltid skal tolke hva jentene tror om han og tror at alt handler om forhold osv. :) Et tips fra meg er å være helt ferdig med tidligere forhold og være fornøyd med å være singel uten å savne en kjæreste før du hopper inn i et nytt forhold som er dømt til å gå dårlig. Er for mange som savner en kjæreste og blir sammen med den første og beste eller forelsker seg i den første og beste som ikke har noen gjensidig interresse.

5. Sindre
19.11.08

@ Erik: Helt enig med deg. Jeg snakker litt erfaring her (virker som du også gjør det, eller så er du bare observant på de rundt deg). Jeg har vært «singel og desp» før, og da tar man dårligere valg. Det fine med dette bruddet er at jeg er klarere enn noensinne på hva jeg faktisk ser etter, og hva jeg ikke ser etter. Jeg vet hva jeg vil, for å si det sånn. Og det har jeg ikke gjort før, i så stor grad.

Hvem vet, kanskje jeg finner meg en blogger-jente? :)

6. Adrian
20.11.08

Du er hvertfall velkommen til å ta en kaffe (on me seff) i Bergen når som helst ! 1 stk kaffegavekort er herved utdelt.

7. Adrian
20.11.08

Haha Edit: Ble litt morsom den kommentaren med tanke på tittelen i artikkelen. Ikke misforstå. Haha

8. Sindre
20.11.08

@ Adrian: Hehe, skal ikke se bort fra at jeg kan slå til på det tilbudet, veldig hyggelig av deg! Og nei, ingen misforståelser. ;)

9. mobu.no
22.11.08

Da er det en fin anledning til å bli kjent med PUA-miljøet. PUA (pick up artist) handler på overflaten om å sjekke damer. Egentlig handler det om å forandre seg selv og få et bedre liv. Og det er vel det som er temaet på dette nettstedet!?? Mest for gutta, men også interessant for jentene.

10. Kai H.
22.11.08

Hei!

Det er en stund siden sist jeg var inne, så jeg ville inn for å sjekke hvordan det gikk med søvneksperimentet ditt. Jeg har faktisk en mastergrad i «Hva var det jeg sa» men skal ikke dra den frem nå :) Det var i hvert fall morsomt å følge søvnloggen din mens du holdt på med eksperimentet.

Det føles litt trist at det er slutt, Renate var på sett og vis en del av Glabladet, og jeg håper det går bra med dere begge videre. Lykke til med flyttingen tilbake til Bergen, og selv om du ikke får eget kontor så fortvil ikke. Det er bare et spørsmål om å tilpasse seg. Heng opp et forheng foran skrivepulten/pc-en? Vips, så har du hjemmekontor! Lag deg en mental vegg, så kan du komme over den greia med å jobbe og sove i samme rom.

(Når du så kommer over den mentale sperren mot å sove og jobbe i samme rom, så savner jeg fortsatt et 125×125 banner (gjerne mest mulig i rødt og hvitt, passer bedre) ;) )

Ha en (monofasisk?) god natt!

11. Sindre
22.11.08

@ Kai H: Du kan lese min helt ferske søvnoppdatering her. :)

Enig i at det er litt trist, jeg kommer nok alltid til å huske denne perioden i Drammen som veldig fin og minnerik. Jeg har ikke noe direkte imot å flytte til Bergen igjen, jeg elsker tross alt den byen, der jeg har bodd i 22 år, men det blir likevel litt rart. Jeg hadde liksom «kommet meg ut», og nå må jeg bite i det sure eplet og komme tilbake igjen, hehe. Men i utgangspunktet skal jeg bare bo hjemme til jeg finner meg noe annet, så kanskje jeg er kjapt ute igjen.

Jeg tenkte faktisk på akkurat det du sier der. Nemlig å ommøblere mitt gamle rom og sette opp en skillevegg, sånn at jeg har «kontordelen» adskilt fra resten av rommet. Spørs bare hva jeg får plass til, men jeg skal prøve å få det til å funke på et vis.

Og den banneren hadde jeg faktisk glemt helt bort, takk for påminnelsen. Sånn går det med mange baller i luften. Jeg begynte faktisk på den banneren i sin tid, mens jeg enda hadde en 30 dagers gratis prøveperiode på et program som får banneren til å veksle mellom flere bilder. Typisk at jeg ikke fikk laget den før det var for sent. Men jeg skal prøve å få laget en skikkelig gammeldags, statisk rød, fin banner til deg. ;)

Og ellers skal jeg fortsette å ha en sindrofasisk fin dag, ja! :)

Ha en flott dag du også!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere