Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Flytting på gang

Skrevet av Sindre | 12. desember, 2008

Dette er bare en kort oppdatering (det er alt jeg tør å ta sjansen på, nå som jeg endelig kom inn her). Akkurat nå sitter jeg i gokk, nærmere bestemt et sted utenfor Gjøvik, med snegleforbindelse på nettet. Jeg flytter fra Drammen til Bergen i disse dager, så min neste oppdatering blir sikkert fra Bergen. Mine snille slektninger her i øst tilbød seg å kjøre flyttelasset mitt siden de skulle til Bergen denne helgen. Selv kommer jeg etter i løpet av neste uke. Så det vil bli lite med blogging og godkjenning av kommentarer fremover.

Sånn går det av og til, jeg hadde regnet med å kunne blogge litt her fra Gjøvik, men hadde ikke regnet med internettforbindelse fra steinalderen. ;)

Glabladet har altså en liten ufrivillig pause, men kommer sterkere tilbake når du minst venter det… muahaha..ha…..whatever. :P


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 12. desember 2008 klokken 19:47 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
11 kommentarer så langt

1. Mats
12.12.08

ha det gøy med å flytte, og snegleforbinnelser til nettet suger

12.12.08

Vi overlever nok. Lykke til med flyttingen! :)

3. Barbro
13.12.08

Gleder meg til du er ferdig med den ufrivilige pausen. Jeg er innom her hver dag for å sjekke ut om det er nye innlegg :)

Angående med den trege nettforbindelsen så vet jeg hvordan du har det. Hvis jeg skal besøke foreldrene mine, som bor på laaandet, så er det akkurat samme problem. Nesten så jeg ikke gidder være på nett på grunn av tregheten, og jeg er egentlig en ganske tålmodig person.

Håper flyttingen går bra!

13.12.08

Egentlig burde du tatt føttene fatt hjemover til Bergen og mobilblogget på veien ;) Det hadde vært et ekte prosjekt for deg Sindre. Da hadde du fått testet positiv tenking på en skikkelig måte når beina verker, sulte og tørsten melder seg og vinden pisker deg i ansiktet!

God tur til Bergen!

5. Stine
14.12.08

Feil vei! Gjøvik er IKKE på vei til Bergen fra Drammen… Lykke til!

6. Sindre
15.12.08

@ Stine: Hehe, det merket jeg også. Derfor er jeg nå tilbake i Drammen igjen. Har togbillett hjem førstkommende onsdag, så tilbringer mine aller siste dager her nå. Alle tingene er flyttet til Bergen. Litt rart dette her, og litt trist. Men livet går videre og Glabladet består. Det er nå jeg virkelig må leve opp til alt jeg selv har skrevet om å tenke positivt osv. :D

Snakkes snart!

7. Sindre
15.12.08

@ MillionEuroMan: Hehe, da tror jeg Glabladet hadde blitt Surbladet, selv for meg. Den utfordringen gir jeg glatt videre til sidemannen. Kanskje du kan prøve? Ville garantert fått opp besøkstallet på din egen blogg. ;) Du måtte bare skiftet navn til MillionStepsMan først. :P

16.12.08

Kanskje vi skal ta utfordringen begge to og møtes på halvveien :) Kunne vært et artig prosjekt dette! Er du med?
Vi kan gjøre det til våren/sommeren…. litt risikabelt nå på vinterstid!

9. Erik
16.12.08

Har ikke kommet inn på Glabladet på nesten en uke jeg. Fått en feilmelding om at glabladet var «temporarly» nede osv. hmm..

[...] Flyttingen er overstått, og jeg er hjemme i Bergen igjen. Har faktisk vært her noen dager allerede, men jeg ble syk samme dag som jeg kom hjem og er fortsatt ikke frisk. Det er visst noe som går for tiden. Nesten alle andre jeg kjenner på denne kanten av landet er også syke. Det er lenge siden jeg var så syk som jeg er nå. [...]

[...] I fjor var ikke dette aktuelt da jeg måtte bruke førjulstiden på å flytte fra en stygg by til en pen by. :) [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere