Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Siste sjans til å annonsere på Glabladet noensinne

Skrevet av Sindre | 30. desember, 2008

…som du kjenner det. Om en drøy måned, 1. februar, fyller Glabladet 1 år. I den forbindelse vil det komme noen ganske store forandringer. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert. Alt du trenger å vite er at Glabladet, som du kjenner det, ikke vil fortsette å eksistere. Nei, jeg snakker ikke om å få et nytt design. Dette er mer omfattende enn som så… Den som venter på noe godt, osv. :)

Men før den tid, i en hel måned til, vil ting være som de alltid har vært. Jeg er ambisiøs som aldri før, og jeg er sikker på at januar blir en meget aktiv måned for Glabladet. Jeg er rimelig sikker på at januar vil bringe nok en besøksrekord også. Jeg kan ikke garantere det, men jeg føler meg ganske sikker. Om jeg har rett eller ei, vil du få vite i februar.

Men over til saken: Jeg har vært litt forhindret fra å blogge i desember, pga. flytting og diverse. Derfor har jeg ikke tillatt nye annonsører denne måneden. Jeg vil at mine annonsører skal få best mulig utbytte av investeringen sin, og ville derfor aldri latt noen slippe til når jeg vet at jeg ikke kan tilby dem det beste jeg kan.

Nå stiller derimot saken seg annerledes, og jeg kan på nytt åpne dørene for annonsører. Derfor har jeg nullstilt alle prisene. Ikke bokstavelig talt selvsagt, det koster ikke kr. 0,- å annonsere. Men jeg gjør det enkelt nok en gang, og lar det være like vilkår for alle: En annonseplass på Glabladet i januar koster kr. 150,- pr. uke, men kun kr. 400,- hvis du bestiller for hele måneden. Kr. 400,- for hele måneden – uansett hvilken plass du velger. Nok en gang vil det derfor lønne seg å være kjapt ute hvis du vil sikre deg den plassen du vil ha.

I forhold til prisen jeg kjørte for noen måneder tilbake (kr. 600,- for én uke!!), burde dette være en «no-brainer» for alle som noensinne har vurdert annonsering på Glabladet. Etter min forrige kampanje hvor jeg kjørte prisene ned i rekordlavt nivå (25,- pr. uke), og doblet prisen hver gang en «25-kroners-annonse» ble utsolgt, har jeg nå låst prisen til 150,- pr. uke, noe som tilsvarer ca. gjennomsnittet av hva de forrige prisene hadde doblet seg opp til – men med mulighet for hele 200 kroner i rabatt ved bestilling for en hel måned altså.

Men dersom du vil dra nytte av dette tilbudet må du handle raskt: Samtlige bestillinger tas kun imot fra og med dette innlegget postes og frem til midnatt nyttårsaften. Det vil si: Når det nye året er her, er du for sent ute.

En del annonsører fra forrige annonserunde har fått stå litt lenger enn tiden de bestilte for, siden jeg har vært mindre aktiv enn vanlig i desember. Disse annonsørene har jeg akkurat fjernet, så i skrivende øyeblikk ser du noe så sjeldent som et nesten bannerfritt Glabladet. Dette er din mulighet til å få opp en godt synlig banner på en av Norges mest besøkte blogger, for en billig penge. Med over 100 000 sidevisninger i måneden, vil annonsen din garantert legges merke til av mange!

Dette gjør du:

  • Hvis du vil annonsere, sender du meg en mail til sindre [at] glabladet . no. Har du spørsmål stiller du dem i kommentarfeltet. Spørsmål via mail vil ikke bli besvart i denne omgang, fordi jeg rett og slett er veldig opptatt fremover.
  • Gå til annonsesiden hvis du vil vite hvilken bannerformater jeg tilbyr, samt hvor mange plasser som er tilgjengelig i hvert format.
  • I mailen sender du banneren din, samt fullt navn og adresse. Husk å skriv url’en som banneren din skal linke til. Fortell hvor lenge du vil annonsere. De eneste alternativene er: 1-3 uker eller 1 hel måned. Ditt valg. Alle annonser settes opp i løpet av 1. januar.

Betingelser

  • Du kan velge mellom bannerannonsering i ønsket format, eller tekstlink i venstre sidekolonne. Alt har samme pris.
  • Ved bannerannonsering må du ha eller lage banner selv. Vanligvis kunne jeg tilbudt å lage bannere, men min vanlige PC med all nødvendig programvare er ennå ikke koblet til pga. flyttekaos. :P
  • Alt må sendes via mail innen kl. 00:00 1. januar 2009.

Kjekt å vite

  • Den suverene annonsepluginen OIO Publisher sørger for å rotere alle annonser, sånn at alle har like stor sjans til å vises på best mulig plass i det gitte formatet. Plasseringene roteres hver gang du trykker oppdater (F5) eller går inn på en ny side.
  • Annonseformatet 468×60 vises hele 3 steder på siden: Øverst (ved siden av logoen), nederst, samt på midten av forsiden. Man kan ikke lenger bare velge oppe eller nede. Nå velger man alle sammen, noe som betyr økt sjans for synlighet.
  • Faktura har som alltid to ukers betalingsfrist, og sendes ut 1. januar, via epost. Jeg betaler skatt av alle inntekter, men er ennå ikke momspliktig fordi jeg ikke har tjent over 50 000,- i år. Så ikke bli forvirret av at jeg ikke legger til moms. :)
  • Dette er siste gang annonsering må bestilles «manuelt». F.o.m. 1. februar vil annonseverktøyet OIO Publisher benyttes til å automatisere samtlige bestillinger, noe som til enhver tid gjør det lett å holde oversikt over annonseringen, for både meg og deg.

Har du flere spørsmål eller tilbakemeldinger, spør i kommentarfeltet. Skulle et format bli utsolgt, vil jeg også meddele dette i kommentarfeltet så snart jeg får vite det, samt skrive det på annonsesiden.

Litt regning:

Opprinnelig pris var altså 600 kroner i uken. Nåværende pris er kr. 150,- i uken. Gang det med 4, og det skulle vært 600 kroner i måneden. Men nå kan du altså få 200 kroner i rabatt, og sikre deg én måneds annonsering for kun 400 kroner. Med de gamle prisene ville 4 uker kostet hele 2400 kroner! Det er 2000 grunner til  å slå til akkurat nå.

Gå ikke glipp av dette tilbudet! Med de planene jeg har for Glabladet fremover, vil jeg være svært sjenerøs hvis jeg kan tilby så billige priser som dette igjen.

Klikk her for å se mine gjeldende annonsepriser og sikre deg en plass i dag!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 30. desember 2008 klokken 7:10 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
7 kommentarer så langt

1. Stine
30.12.08

Kjempebra tilbud, Sindre – jeg for min del lurer fælt på hvorfor Google/Adsense smeller til med annonser for eggløsningstester i dette innlegget…

2. Sindre
30.12.08

Det la jeg selv merke til også, men akkurat nå ser de ut til å være vekke. Men det varierer litt fra sted til sted og gang til gang. Hehe.. Har ikke nevnt verken eggløsning, tamponger eller fødsler med et ord… Før nå. :P

3. Michal
31.12.08

OIO Publisher er et genialt ‘program’. Veldig oversiktlig, lett å bruke, og har mange bra funksjoner (synes nå jeg da) :)

4. kredd
05.01.09

Lykke til med det nye publiseringssystemet. Det er veldig greit for annonsører at alt går automatisk.

13.01.09

Fine priser Sindre. Jeg er sikker på at du kan doble inntekten din ved å ringe et par bedrifter for å presentere bloggen din daglig.

[...] Jeg har tidligere nevnt at det vil skje forandringer med Glabladet. En av tingene jeg ønsker velkommen er flere gjesteskribenter. [...]

[...] Så hva var den store idéen? Den ultimate planen jeg så vidt nevnte i dette innlegget? Hvilke forandringer kommer på Glabladet 1. februar?[...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere