Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Bloggsponsorer og konkurranser

Skrevet av Sindre | 14. januar, 2009

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere som er interessert i å sponse Glabladet med et produkt jeg kan gi bort som premie i en konkurranse, mot at sponsoren til gjengjeld får gratis annonseplass i en måned eller to. Detaljene blir vi enig om alt etter hvem som henvender seg og hvilke produkter de kan tilby. Har du et lite firma som ønsker mer publisitet kan en sånn avtale være midt i blinken for deg.

Det vil tydelig fremgå i konkurranseteksten hvem sponsoren er, samt link til nettstedet. Utformingen av konkurransen jeg planlegger å holde er så smart at den vil legges merke til i hele blogg-Norge. Dvs. at den som velger å sponse konkurransen gjør et særdeles smart trekk. :)

Jeg er interessert i å samarbeide med både store og små firmaer som tilbyr aktuelle produkter, gjerne MP3-spillere, PC’er, mobiltelefoner, spillkonsoller osv. Jeg er også åpen for andre ting, så bare spør hvis du lurer på noe!

Glabladet har hatt jevnt over 13000 unike besøkende de siste månedene, og over 100 000 sidevisninger. Dette er meget gode tall, og indikerer bare begynnelsen på noe som kommer til å bli enda større fremover. For mer generell info henvises det til annonsesidene, og er du interessert i et sånt samarbeid kan du kontakte meg via denne siden.

Kjenner du noen som kan ha interesse av noe sånt kan du sende dem et tips om denne muligheten. Og som sagt, er du selv en av dem, ta kontakt! :)

Ser frem til et hyggelig og fruktbart samarbeid!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 14. januar 2009 klokken 20:00 i kategoriene: Blogging, Generelt,

LESERNE MENER:
10 kommentarer så langt

1. Sindre
14.01.09

Til informasjon: Jeg har fått tilbud fra en sponsor som kunne tilby gratis registrering av domene og webhotell. Dette kan være aktuelt som en 2. eller 3.-premie. Jeg vil veldig gjerne ha noe fysisk, en elektronisk duppedings a’la det de gir bort i Sonen og Mess TV-programmene. Noen som kan tilby noe sånt?

Vi snakker gratis annonsering og gode vilkår her! ;)

14.01.09

Konkurranse med skikkelig premie høres bra ut. Men angående veksten av din trafikk, jeg har forstått det slik at den bare øker og øker? Tror du det fins et nullpunkt på denne veksten? Altså at etter en tid vil den ikke øke mer? Litt skummelt å tenke på kanskje :P

Ellers håper jeg det er ok at jeg brukte nettstedet ditt, i mine eksempler i innlegget mitt om sannheten om PHPs sessions?

http://skogtrollet.com/?p=76

3. Sindre
14.01.09

@ skogtrollet: Helt i orden å bli brukt som eksempel. ;)

Når det gjelder trafikken til Glabladet har nok den langt igjen til å nå sitt «nullpunkt». Jeg skal minst doble dagens trafikk, og så tar jeg den videre veksten derfra. Jeg deler ofte opp målene mine i flere mindre mål. Så først og fremst satser jeg på å doble dagens trafikk. Klarer jeg det, kan jeg også doble på nytt. Vi snakker litt frem i tid her, men det kan også gå fortere og fortere når det først begynner å balle på seg.

15.01.09

Rå ide. Tror nok du kan få ENDA mer besøkende ved hjelp av konkurranser. Prøv å skaff sponsorer som tilbyr billetter til et eller annet arangemang… Bloggen min skal ihvertfall prøve å skaffe seg sånne sponsorer etter hvert når den blir mer populær :)

15.01.09

Du finner sikkert noen aktuelle sponsorer om du legger inn et innlegg på http://www.toppselger.no forumet med link til innlegget. Det samme kan sikkert gjelde forumet på http://www.grunder.no, og grunderforumet inne på http://www.hegnar.no.

Litt ekstra markedsføring er det jo også.

6. Sindre
15.01.09

Takk skal du ha, mr. Vendepunkt. Skal se nærmere på disse mulighetene senere idag!

15.01.09

Vel, jeg kunne kanskje gi bort en BBP bæreveske, men dette er kanskje litt for snever premie for konkurransen?

15.01.09

Bare hyggelig.

Glabladet burde forøvrig også være aktuell for redaksjonell omtale, med utgangspunkt i påstanden om at nettopp du er Norges eneste problogger.

Det er samme selskap som driver Økonomisk Rapport som har bladet og nettsidene ved navn Grunder, så det kan jo være et fint sted å starte. Om saken vekker oppsikt, så kan det jo være at større medier griper tak i den også. Snøballen kan fort begynne å rulle, og «vips» så er du den nye Blondinella…

Redaksjonell profilering må jo være den beste markedsføringen som finnes, derav også min interesse av å få en eller flere artikler publisert her på Glabladet med tiden. :)

9. Sindre
15.01.09

@ Eplebiten: Det blir muligens litt for snevert, men det er ikke uaktuelt som trøstepremie. Hadde du kunnet bidra med en iPod eller iPhone eller noe i den duren, hadde det vært flott. Annonsebetingelsene ville da selvfølgelig blitt deretter. ;)

10. Sindre
15.01.09

@ Vendepunkt: Enig i at dette er noe som bør vurderes, hehe. BT intervjuet meg jo fordi de hørte at jeg levde av blogging. Men jeg syns selve intevjuet hadde helt feil fokus hos BT, så det hadde vært fint å bli omtalt på en «skikkelig måte» i en annen redaksjonell profilering snart. ;)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |