Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Effektive sjekketriks for positive tenkere

Skrevet av Sindre | 29. januar, 2009

Som nylig singel har jeg funnet ut at jeg vil prøve å gjøre noe med akkurat det. Derfor har jeg registrert meg litt rundt omkring på diverse datingsider på nettet. Jeg er ikke akkurat ny til hele opplegget med å møte jenter fra nettet. Faktisk hadde jeg nesten et «online harem» tidligere, hvis det går an å bruke det uttrykket. Det sier jeg ikke for å prøve å skryte, men for å illustrere hvordan det faktisk lå an.

Forskjellen på den gang og nå, er at den gangen «prøvde jeg ikke». Det bare ble sånn. Jeg var ikke på datingsider heller, men vanlige sosiale nettverksider (i Nettby-sjangeren). Jeg bygget meg opp som en aktiv bruker og «alle» visste hvem jeg var. Konsekvensen var at jeg fikk en slags status, og kom utrolig lett i kontakt med jenter. Ofte var det de som tok kontakt først.

Jeg hadde en flørtete tone med opp til flere av disse. Jeg var rett og slett et ludder. :P

Det ble både telefoner, møting, ting jeg ikke tør å skrive nå som foreldrene mine vet om Glabladet, og faktisk kjærester i to av tilfellene. Det var en artig tid, fylt av både glede og skuffelser. Til slutt fant jeg hun jeg trodde var den rette. Hun het Renate, og bør ikke være et helt ukjent navn for folk som har fulgt med på Glabladet en stund. ;)

Meeen:

«Everything that has a beginning has an end»
- The Matrix

«All good things come to an end»
- Nelly Furtado

«Nei, nei, gutt. Dette må bli slutt!»
- Gammel norsk folkevise :p

Så det var vel bare et spørsmål om tid… :roll:

Don Sindruan enters the building… Again!

And he is ute av trening. Det er bare å innse at 3 års nedbrytelse av mine skills og evner med jenter til fordel for «evig»varende kjærlighet og lykke med noen jeg trodde var den rette for meg, har satt sine spor. Jeg må smøres…(!)

For, det må jeg si. Er det noe som irriterer meg grenseløst, så er det folk som registrerer seg på datingsider, som ikke engang gidder å svare på meldinger. Det er forsåvidt greit hvis de faktisk er innom profilen og finner ut «ikke noe for meg», men når de ikke er det engang? Da blir Sindre i fantehumør. :P

Du har sikkert hørt noen anbefale deg at dersom du vil ha en spesiell jobb, bør du ringe og ringe, henvende deg på alle måter, mase og gnåle til de ikke orker mer, og ansetter deg. Det er jo et triks som kan funke, hvis du er ekstremt tålmodig og har masse pågangsmot.

Jenter som ikke svarer på mine meldinger, uten å engang ta en titt på min profil/bilde, får smake en dose av «pågangsmot-Sindre». :) Jeg tar ikke et «ikke-svar» som et nei. Når de selv befinner seg på en datingside vet jeg at de er der for en grunn. Og da får de se å svare også.

Hvordan luke ut ugresset kjapt og effektivt

Og her kommer vi til det punktet i innlegget som tittelen sa noe om: Effektive sjekketriks for positive tenkere. Hvis du har tenkt å ta deg nær av avvisninger kan du like godt la vær å registrere deg på slike sider. For du VIL bli avvist. Enten direkte eller i form av et «ikke-svar».

Og med min metode kan du sørge for at du får det inn med teskje… Eller, at du faktisk får kontakt med en hyggelig person. ;)

Et eksempel fra virkeligheten:

Så, jeg var nyregistrert på et av disse stedene. Fant en tilsynelatende hyggelig jente som så ut til å matche meg bra, i følge matchingsystemet på siden. Hun var den første profilen jeg sjekket ut, og den første jeg skrev til. På bildet lå hun inntil en hund, og det så ut som at hun ikke akkurat hadde så mye klær på seg.

Så jeg sendte en helt vanlig, hyggelig melding, hvor jeg sa at hun var den første jeg skrev til, samt spurte om hvordan det gikk i hennes jakt på den rette.

Meldingen ble etterhvert lest (man kan se når vedkommende har lest en melding), men ingen svar. Ikke engang et besøk på min profil, noe som er ganske vanlig når man får en melding. Dette har jeg fått bekreftet i de senere meldingene jeg har sendt til folk.

Så etter en dag bestemte jeg meg for å prøve en ny tilnærming. I stedet for fjas og «småprat», prøvde jeg å tenke: «Hvordan få denne jentas oppmerksomhet?». Det jeg kom opp med var følgende geniale setning:

«Har du hatt seksuell omgang med den hunden eller?» (…etterfulgt av et mer «vanlig» spørsmål»).

Vel, jeg kan love deg at jeg fikk respons. :P Men kanskje ikke den mest hyggelige.

Lenge leve god, norsk arroganse

(..) Du tok ikke hintet da jeg ikke svarte nei? (..) Det spiller ingen rolle at vi har en god match, jeg er omtrent like interessert i deg som å slikke asfalt (..) Jeg ville ikke tatt i deg med en ildtang engang (..) Du er for ung, for lav, for dum og for patetisk (..)

Holy crap!

Suksess! :D

Jeg fikk respons, og jeg fikk bekreftet mine mistanker om at vedkommende var et arrogant lite fjortistroll som sannsynligvis er bortskjemt med meldinger og ignorerer samtlige for å føle seg ettertraktet. Blant de største tegnene på lav selvtillit hos altfor mange jenter, dessverre. (Maken til innøvde utskjellingsreplikker har jeg ikke sett… Mon tro om ikke flere gutter har fått tilsvarende opplevelse hos denne stakkars damen!)

Jeg ville aldri i livet blitt sammen med noen som reagerte sånn. Det spiller ingen rolle hvilke grunner hun hadde. Tåler hun ikke en spøk kan det ganske enkelt være det samme. Jeg svarte henne høflig tilbake (til tross), og ønsket henne et fint liv. :) (Stakkars gutt som ender opp med henne… Stakkars, stakkars gutt!)

Vel, jeg kan tenke meg hva mange av dere tenker nå… «Men Sindre… Det der var jo direkte frekt av deg i utgangspunktet.»

Joda. Men det var en del av en gjennomtenkt plan.

Når intet annet funker kan man prøve ekstreme tiltak

Jeg innrømmer det. Jeg har nulltoleranse for folk som oppfører seg på den måten. Jeg har selv opplevd mobbing og vet hvor sårende det kan være å få slengt en sånn type tilbakemelding i trynet. Men jeg kunne ikke brydd meg om akkurat denne «avvisningen» om jeg så hadde prøvd. Hvorfor? Fordi jeg vet at det er hun som har problemer med seg selv. Og ikke meg.

Jeg spilte simpelthen «prøve-å-få-oppmerksomhetsspillet», og atpåtil på en datingside. Jeg ser at jeg definitivt er litt rusten på dette området i forhold til tidligere, men dette var tross alt den første meldingen jeg sendte ut til noen, og jeg lærer fort. ;)

Det er bare én ting å si når man kommer over den slags: Next! :)

Jeg har lest mye om sjekking av damer i det siste. Jeg har lært mange teknikker og metoder av dyktige «forførere» og Pickup-artists. Noen av dem mener at «en mild fornærmelse» faktisk kan være et godt utgangspunkt. Du skal ikke være direkte frekk og vemmelig; poenget er å gjøre et inntrykk. Skape en gnist, på en måte. En negativ gnist er bedre enn ingen gnist.

Derfra har man (de som har skills, hvert fall) mulighet til å bygge videre på jentas reaksjon, og snu det til riktig retning igjen. En del av opplegget er noe som kalles «push/pull». Man skal «dytte» henne litt vekk, samtidig som man skal «dra» henne litt tilbake. Alt i en fin balansegang selvfølgelig. Ikke for mye av det ene eller det andre.

Dette hadde jeg i tankene da jeg skrev den meldingen. Jeg brukte «push», kan du si, og fant egentlig bare ut at jeg ikke trengte å ta meg bryet med noe «pull». Hun var ikke verdt hverken pull eller pul fra min side. :P (Hah!)

Tingen er at jenter på slike nettsteder som regel får langt mer meldinger enn gutter. Poenget må derfor være å skrive noe annet enn «Hei søta, fint bilde, skjer a?», og heller skille seg ut. Jeg vil dog understreke at jeg tillot meg å ta litt ekstra hardt i i dette tilfellet fordi hun slo meg som nettopp den typen jente jeg trodde hun var; arrogant. Jeg ville rett og slett teste mine mistanker.

Et vellykket eksempel av samme type

Fortvil ikke. Det kan funke positivt å skille seg ut også. Selv om man kommer med en kommentar noen ville syntes var frekk. Det gjelder egentlig bare å være litt pågående, uten å «mase». Får man blankt avslag, er det jo greit, «next». Alternativet er å få «napp» og det fikk jeg også, hos en annen. :)

Jeg sendte henne en melding som hun ikke svarte på, men hun besøkte i det minste profilen min. Etter en dag uten svar, gikk jeg inn på hennes profil igjen for å se om det var noe der jeg kunne bruke i en ny melding. Løsningen lå (nok en gang) i selve profilbildet. Bildet var tatt ovenfra og ned, slik at man kunne se halve den ene puppen. :P

Dermed kommenterte jeg nettopp det. «Ser at du viser halve puppen på profilbildet. Smart trekk.. Du får sikkert mange meldinger pga. det (..) Men jo flere meldinger du får, jo vanskeligere er det å vite hva man skal velge (..) osv».

Skrev en ganske lang avhandling om dette med hva gutter finner tiltrekkende i forhold til jenter osv. Og jammen fikk jeg et hyggelig svar til slutt. Hun sa bl.a. at jeg visste hvordan man skulle skaffe noens oppmerksomhet, og at hun hadde vært for opptatt (besøk) til å svare osv osv. Hun kommenterte også videre på dette med puppen, og viste dermed at hun syntes det var greit å snakke om det. Vel, sånne jenter liker jeg! :)

Er hun god nok for deg?

Denne siste delen er kanskje mest beregnet for oss gutta, men jenter som har lest hittil er selvfølgelig velkommen til å lese videre, de også. ;)

Vi gutter tenker ofte at vi må imponere en jente, få henne til å like oss, etc. Joda, det er viktig i mange sammenhenger. Men jeg vil foreslå en annen måte å tenke på. Hvorfor ikke få henne til å bevise at hun er god nok for deg? Prøv alternative tilnærmingsmåter. Det du tror funker, er sikkert det samme som omtrent alle andre gutter «tror funker», og dermed det samme som hun har hørt tusen ganger før. Vær original og kreativ. Bruk push/pull. Tøys litt med henne og ikke spør henne om de samme vanlige, kjedelige spørsmålene, i det minste ikke før hun er tydelig interessert i deg.

Jeg er nok litt kjapp med å skrive dette innlegget da jeg kun har skrevet til 3-4 stk foreløpig. Men jeg akter i hvert fall å gjøre det som trengs for å komme meg videre i livet nå. Jeg kommer til å bruke «alternative» metoder for å bli kjent med nye jenter. Enten funker det (woohoo), eller så funker det ikke (your loss!).

Jeg prøver å tenke litt i baner av «hva er det med deg som gjør at du fortjener meg?!» – totalt motsatt av hvordan jeg har tenkt før. Men det er logisk at dette er noe som skal gå begge veier, ikke sant? Vi gutter må slutte å gi jentene alt rett opp i fanget. Vi skaper bare større vanskeligheter for hverandre, samt større frustrasjon hos det «sterke» kjønn.

Så neste gang du er på byen eller prøver å sjekke opp damer på nettet, eller på bussen eller hvor som helst: Dropp de innøvde sjekketriksene du leser om overalt. Finn på noe smartere. Skap en gnist. Bare ikke vær stygg eller slem. Det går en grense et sted, en grense jeg nok selv må øve på å holde meg innenfor. ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 29. januar 2009 klokken 14:20 i kategoriene: Bevissthet, Humor, Inspirasjon, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
21 kommentarer så langt

1. Monica
29.01.09

Hehe, morsomt. Har aldri tenkt på det på den måten. Er denne artikkelen et forsøk på å trekke damer? ;) Som i at du har et lite skjult håp om at noen noen mailer skal dumpe ned i innboksen din? Hehe, uansett, Lykke til.

2. Sindre
29.01.09

@ Moni-moni-moni-mooooni-moni-moni – moni-monicaAaAaAaAa *synge pent*

Hehe, du er velkommen til å sende meg mail anytime, lille venn! *smask* :P
Nei, har ingen forhåpninger om at dette innlegget kommer til å skaffe meg damer. Tror heller det bare bidrar til å skremme dem ytterligere vekk. ;) Men hvis noen damer der ute tror de er BRA NOK for meg, så må de for all del sende en mail! :D

29.01.09

Det er rart det med hva vinteren gjør med oss nordmenn (ihvertfall i følge meg selv), vi begynner så smått å lete «igjen» når våren begynner så vidt å nærme seg…

4. Sindre
29.01.09

@ Vegard: Vårkåthet du sikter til? ;) Sant, sant… Veldig, veldig sant! :P

29.01.09

@ Sindre: Det var dine ord, hehe… Hadde faktisk en litt dypere tanke/filosofi bak (ihvertfall et lite hakk) de få ordene jeg meddelte alle glabladets lesere idag.

Sjekketriks artikkelen din var meget god og setter karkater A- i hva ekte personlig utvikling handler om…

Uansett, tjohei (som en bergenser sier i vår utvidet familie når han ikke har mer å tildele den saken).

6. Sindre
29.01.09

Ehm, øøh, ja…! Jeg snakket selvfølgelig ut fra en ren observasjonserfaring… Selvfølgelig! :D Ser jo hvordan alle andre oppfører seg rundt de tider..! :P Jeez..

Men takk for hyggelig karakter, det må jeg si! :)

29.01.09

Hehe, stilig at du kan lit pua teori. Det handler om å skille seg ut. Jenter tar ikke første og beste. Grunnen til at du ofte ser en «bad boy» med en pen jente er ikke fordi han er en bad boy, men fordi bad boys har bra selvtilliet og gir faen.

Jenter, og spesielt pene jenter har gutter omkring seg hele tiden, som prøver å imponere hun. Det vises så utrolig godt, spesielt for jenter da de leser kroppsspråk og kommunikasjon skummelt godt. Derfor må man skille seg ut med å gi faen, og prøve å få jenta til å kvalifisere seg for deg.

F.eks. noe jeg har opplevd god respons på, er å spørre: «Prøver du å sjekke meg opp eller?» Midt i samtalen etter hun har sagt noe som relaterer til emnet. Prøv det :)

8. Sindre
29.01.09

@ Skogtrollet: Ser at du også kan din PUA-teori her ja! Kommer til å skrive litt om dette fremover. Dette innlegget var det første i den nye kategorien «Sjekking & Dating«. Det er jo i høyeste grad en del av personlig utvikling det også! :)

9. Stig
29.01.09

Okey Sindre, da er du igang med PUA, hehe. Advarsel: Kan være avhengigskapende…

10. Sindre
29.01.09

@ Stig: Kan tenke meg det, hvis man virkelig setter det til livs og har suksess med det. Jeg er dog litt usikker på hvor langt jeg vil dra det. Begynner litt «forsiktig» (selv om det ikke virker sånn :P ), så får vi se på dette real life-greiene etterhvert. ;)

Kunne forøvrig blitt artig blogginnhold av det..!

11. camilla
29.01.09

Artig sak! Har du lest «The Game»?
Enig, gutter som skriver «hei søta, fine bilder» kommer ikke stort lengre enn til innboksen. :P

12. Sindre
29.01.09

@ Camilla: Jeg har ikke lest The Game! Men samtlige aktører i PUA-bransjen anbefaler den. Så det er vel rimelig sikkert at jeg kommer til å kjøpe den, ja. Syns dette er et utrolig interessant og spennende tema! :) Har du lest den?

13. Stig
29.01.09

Hehe, ja det hadde vært artig lesning. Jeg ganske sikker på det ville bli suksess. Vet om én norsk blogger som blogger om PUA, og sine opplevelser men han er ikke nybegynner. Hvis leserne får være vitne til hvordan PUA fungerer i praksis, og kan følge en som begynner fra scratch er det god underholdning. Det er jo faktisk utrolig mye selvutvikling i det også!

En som har blogget om nettopp det å begynne fra scratch finner du på
http://www.mypuajourney.com/.

Driver forresten og skriver på en artikkel om PUA selv…

14. Cherie
29.01.09

Jeg tror det er veldig sant det du sier om å skape en gnist. Jeg og kjæresten min gikk i to år uten å tåle trynet på herandre, men så ble vi tvunget til å samarbeide i forbindelse med en musikkfestival, og suksessen ble etterhvert et faktum. Han er fortsatt et av de mest udregelige menneskene jeg vet om.

Denne skal jeg printe ut til en kamerat av meg, Sindre. Han er litt på samme måte som jeg oppfattet deg a vi først «møttes», men hans kilde til inspirasjon ligger i CS og WoW og ikke i musikk:P Anyways, han venter stadig på sin prinsesse i skinnede rustning, på en hvit hest, med en lap top på ryggen. Jeg tror denne vil hjelpe ham fint i gang:)

15. Balanse
30.01.09

Du som skriver om om loven om tiltrekning… jeg antar at du er ute etter kjærlighet siden du har meldt deg på en datingside? Mitt «holistiske datingtips» til deg er nettopp; å sende ut det du ønsker deg. Si noe som kan være signalbærende for både deg og den du ønsker å møte. «Hvor elsket føler du deg når du er i min nærhet» kan være en fin affirmasjon å ha i tankene.

16. Sindre
30.01.09

@ Balanse: Jeg er ute etter kjærlighet ja. :) Takk for innspillet, skal ta det med meg videre på ferden!

@ Cherie: Print ut-knappen min er i ustand for tiden, men du kan i hvert fall printe den ut hvis du kopierer den over i et Word-dokument eller lignende. :)

17. el Vera
31.01.09

Hei, Sindre!
jeg er absolutt en positiv tenker selv, og er enig med deg i veldig mange av poengene dine. Jeg har vært singel i noen måneder jeg også, og har profil på et par av datingsidene. Tenkte det ville være interessant for deg å høre noen tanker fra den andre siden av bordet.
Altså: jeg er en positiv jente, har et bilde av meg selv der jeg smiler på en naturlig måte, og ser helt «normal» ut. I profilen min har jeg beskrevet meg selv med en liten dose humor, siden det er en slik mann jeg ønsker å tiltrekke meg. Mange menn er innom på siden min, og hadde bare èn av dem skrevet en slik melding du beskriver, hadde jeg vært happy. I steden viser det seg at jeg har nå har hatt drøyt 300 menn innom, og det er to som har sendt meg en melding som har vært seriøse. Det er så jeg lurer på hva jeg har gjort galt med profilen min, for det burde ikke være noen som helst grunn til at ikke flere kan finne den interessant. Kanskje du kunne skrive et lite innlegg om hva dere gutta egentlig vil lese i en jentes profil? Hva bør man skrive for å tiltrekke seg den rette mannen? Er det slik at man MÅ ha et bilde der halve puppen synes eller ha pulesveis for å få kontakt? Eller er det slik at det stort sett er übersjenerte menn som egentlig ikke tør å ta kontakt på slike steder?

18. Lane
02.02.09

Får bare ønske deg (og Renate) lykke til da. Du ser hyggelig ut så ei dame kommer nok snart din vei.

19. Benjamin
04.02.09

….Jeg skulle gjøre noe helt annet…men har blitt totalt sidesporet av bloggen din ;)

Ser det har kommet mange nye, og spennende innlegg Sindre. Takker for mye gøyal lesning!

20. Morten
06.02.09

Lenge siden Sindre, men jeg ser at skrive, det er noe du liker. Stå på og lykke til med «jakten»

21. Nelly
13.06.09

Hei igjen, Sindre:) Og takk for mailen din, har lest den, men kommer ikke på noe som du kan ha nytte av her i avisen din :(

Nå sitter jeg og blar i arkivet ditt for å få tips og råd, kanskje det vil hjelpe? Ville bare si at dette innlegget ditt var både morsomt og frekt på en gang. Morsomt fordi jeg som leser får et innblikk i hvordan du strever for å få kontakt med jentene, og frekt fordi det er utrolig kjedelig når gutter sender slike meldinger til oss jenter bare fordi de tror at det vil hjelpe dem å bli kjent med en jente.

Men ok, så kan jeg ikke så mye om sjekking som deg da ;) men får håpe at jeg lærer underveis nå.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere