Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Ny kontorstol

Skrevet av Sindre | 11. mars, 2009

Jeg ikke bare kjøpte, men skrudde også nylig sammen (applaus) en ny kontorstol fra Ikea. God sittekomfort er viktig i ethvert sitteyrke. Og blogging kvalifiserer som «sitteyrke». Selv om det kanskje bare finnes én nordmann i hele verden som kaller blogging for sitt «yrke». Vel… En del av det i hvert fall.

Det er scary å tenke på hvor lenge jeg har holdt ut med «pinnestol». Min forrige kontorstol kostet vel 3-400 kroner på Jysk og varte ikke lenge før den kollapset. Denne gangen gikk jeg helt opp i den astronomiske 700 kroners-kategorien, så satser på at denne holder en stund.

Se de sjokkerende, og helt uredigerte før og etterbildene:

nystol

Brutalt, ikke sant?

Vel, løsningen heter Verner og finnes på Ikea, altså.

Nå som jeg har økt min bevissthet til å drive med blogging som business, og blitt featured i en rekke aviser og tidsskrifter som følge av dette, er det jo generelt sett sånn at jeg ikke er ute etter glanytt, men økt helse, eksepsjonell humor og mer inspirasjon til min nye jobb & karriere.

Selv om kultur og media ofte distraherer oss, kan man jo bruke Law of Attraction til å skaffe seg mer penger slik at du bl.a. kan kjøpe en ny kontorstol og dermed oppnå en bedre personlig utvikling, produktivitet og faktisk samliv. Sjekking og dating vil gå som en lek når du har åpningsreplikken: «Vil du være med meg hjem og se på …Kontorstolen… min…?», og du vil definitivt oppleve økt suksess på dette området. Du vil få bedre nattesøvn og teknologien sørger også for at verden og samfunnet vil gå videre som før.

Dette er faktisk vitenskapelig bevist.

***

Og nå tror jeg at jeg har sittet litt for lenge i denne kontorstolen.

Kanskje jeg skal ta meg en tur ut? Hvis jeg bare kunne huske hvor døren var…

Tastes! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 11. mars 2009 klokken 10:43 i kategoriene: Blogging, Business, Helse, Humor, Inspirasjon,

LESERNE MENER:
3 kommentarer så langt

1. Monica
16.03.09

Jeg kjøpte nylig samme stol som deg og er veldig fornøyd! Ikea er bra :D

2. Batgirl
18.03.09

Bra med ny kontorstol! Men husk å reise deg opp og gå en liten runde innimellom, viktig å bevege seg litt når man vanligvis sitter hele arbeidsdagen.

[...] Grunnen til at beløpet fremstår som mindre, er at jeg hadde firmarelaterte utgifter i fjor. Jeg kjøpte bl.a. en bærbar Mac, ny kontorstol, samt medlemskap i en del (dyre) online kurs for å drive virksomheten min enda bedre. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere