Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Annonsepriser avslørt

Skrevet av Sindre | 06. april, 2009

Nå er det under et døgn til de nye partnermulighetene med Glabladet går «live». Men først vil jeg bare si, til de av dere som har savnet «vanlige» innlegg den siste tiden, at Glabladet verken er i ferd med å bli en salgsblogg eller har gått bort fra stilen av å skrive artikler med et mer tidløst perspektiv. Målet mitt med denne annonsekampanjen er at partnere skal få et godt tilbud til en billig penge og samtidig få sjansen til å abonnere på tjenesten, sånn at jeg kan hjelpe dem med å lykkes. Gjør jeg en god jobb med dette og de er fornøyd, kan det bli et langvarig samarbeid – som er målet mitt. På den måten håper jeg dette vil være siste gang jeg skriver innlegg om annonsekampanjer for bloggen min.

Men la oss gå rett på sak. Jeg har sagt at alle som bestiller en annonse i morgen ikke bare vil få den billig, men de som bestiller annonsen innen midnatt på tirsdag 07. april 2009, vil også få: 2 ukers 100% gratis annonsering!

Det stemmer. Bestiller du for en måned i morgen får du altså to ekstra uker med på kjøpet, som vil være helt gratis. Tilsammen får du testet ut annonsen din på Glabladet i 6 uker, men du betaler bare for 4.

Hvorfor? Vel, det første er det jo påske, og mange er bortreist. Jeg reiser selv bort på onsdag, og får ikke mulighet til å jobbe med bloggen på noen dager. Dette skal ikke gå utover Glabladet partnere. Så se på den førstkommende tiden som «gratis», og ikke forvent det helt store utbyttet før etter påske. Da vil du oppleve det gode samarbeideret mine tidligere partnere snakker om.

De nye prisene

De nye annonseneplassene må betales med PayPal, som jeg har forklart før. Dette for å kunne abonnere og la alt gå på automatikk. Jeg har dog valgt å innføre fakturabetaling likevel, fordi jeg vet at mange sverger til det. Betingelsen for å betale med faktura er at det gjøres samme dag som bestillingen foretas, og annonsemateriellet må også sendes på samme dag. Dette er viktig fordi annonsen ikke vil settes opp før betaling er mottatt. Og hvis det ikke skjer før jeg reiser bort, blir annonsen din forsinket.

Og fordi ingenting vil gå på automatikk hvis du betaler med faktura, og det dermed blir mer arbeid å holde styr på, er jeg redd prisen kommer til å være dobbelt så høy for de som betaler med faktura.

Men ikke fortvil. Når du ser disse latterlig lave prisene, vil du skjønne hvor lite det er snakk om. Her er prisene for annonsering for Glabladet hvis du bestiller tirsdag 07. april 2009 fra kl. 11:00:

  • 468x60px: 250,- pr. måned (tidligere 1200,-)
  • 180x150px: 130,- pr. måned (ny)
  • Tekstlink + beskrivelse: 150,- pr. måned (ny)
  • 468x400px: 120,- pr. måned (tidligere 600,-)
  • 768x150px: 450,- pr. måned (tidligere 3000,-)
  • 300x250px: 1000,- pr. måned (tidligere 3500,-)
  • Sjekk ut videopresentasjonen nederst i dette innlegget for detaljer rundt hvordan annonser vil plasseres, rotasjonsbestemmelser, osv.

Dette er priser på nivå med helt nyetablerte blogger som neppe har utviklet noen plan for hvordan yte best mulig opplevelse og kundeservice for annonsører, slik jeg har gjort. Etter over et års erfaring med å forholde meg til annonsører, har jeg lært mye. Med billige priser skader det ikke å prøve. Mitt mål er at du, som kunde og partner, skal bli fornøyd – ikke at jeg skal tjene mest mulig penger på annonsører. Mesteparten av inntektene denne bloggen genererer kommer fra helt andre ting, som affiliateprodukter.

Prisene ovenfor er dine… For resten av livet! Så lenge du fortsetter å være abonnent, altså. Dette vil bli helt uavhengig av fremtidige prisøkninger. Så du sikrer deg virkelig et kupp på tirsdag! Les min omtale av PayPal her.

Jeg vil generelt sett øke prisen på et annonseformat når alle plassene i det gjeldende formatet er utsolgt. Det vil ikke være snakk om en prisdobling, men heller en mer beskjeden og nøye kalkulert, nærmest ubetydelig liten prisøkning, for å til enhver tid kunne tilby priser markedet er villig til å betale for.

PS. Skulle Glabladets popularitet plutselig eksplodere, noe jeg forventer vil skje i løpet av få måneder, kan prisene øke raskere enn planlagt. Dette vil dog ikke gå ut over de annonsørene som sikrer seg disse billige prisene på tirsdag! Som sagt – den månedsprisen er din for resten av livet!

Hva mer vil skje på Glabladet fremover?

Jeg jobber for tiden med et såkalt nyhetsbrev – som har som mål å bli Norges mest populære nyhetsbrev for bloggere. Nærmere bestemt skriver jeg et kurs som mottakere vil få via mail, som hjelper deg med å komme i gang med alt det grunnleggende (registrere domene, installere bloggen, osv) til å, til slutt, få en profitabel, inntektsbringende blogg, på samme måte som Glabladet (eller bedre…!).

Snart vil også Glabladet bli langt mer synlig i pressen, og bevisstheten av at Glabladet eksisterer vil øke i Norge.

Jeg ønsker deg velkommen til et hyggelig og forhåpentligvis langvarig samarbeid med Glabladet på tirsdag 07. april fra kl. 11:00.

Gå til annonsesiden og les mer!

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 06. april 2009 klokken 12:24 i kategoriene: Blogging, Generelt,

LESERNE MENER:
10 kommentarer så langt

1. Michal
06.04.09

Gode priser. Spesielt hvis man sammenlikner de gamle prisene med de nye :)

2. Sindre
06.04.09

@Michal: Helt enig. Jeg kunne nok forsvart de gamle prisene lenge – jeg har til og med solgt dyrere annonser på bloggen tidligere. Men i stedet for å gjøre det, vil jeg heller egentlig bare si at man får virkelig mye for pengene her. Ikke bare en annonse på en av Norges mest velkjente blogger, men et godt samarbeid hvor jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe mine partnere til suksess.

Det koster nesten ingenting å finne ut om en annonse på Glabladet kan være lønnsomt, noe mitt mål er at det skal være – veldig lønnsomt. Enten det er økt salg og inntjening eller bare mer trafikk du vil ha. :)

07.04.09

gleder meg til nyhetsbrevet :)

4. Sindre
07.04.09

Det kan du trygt gjøre, Mr. Telefonselger. Dette blir informative, jordnære og praktiske steg-for-steg, holde-i-hånden-aktige nyhetsbrev som passer for alle som vil starte en blogg for å tjene penger, videreutvikle sin nåværende «pengeblogg», eller folk som har en vanlig blogg (uten pengetjeningsmotiver) som vil ha tips til å skrive gode innlegg og å dra mer trafikk. :) Jobber hardt med det om dagen, men tror ikke det blir klart før etter påske. Vil ikke offentliggjøre det før jeg er fornøyd.

07.04.09

Så bra priser Sindre!

Dette ser jeg du har jobbet flittig med =)

Har en facebook gruppe jeg ønsker å øke medlemsmassen hos, og det tror jeg du kan hjelpe meg med ;)

6. Morgan
08.04.09

Hallo.
Det står på annonsesidene dine at du har Google PR 4, men på forsiden av glabladet er viser google kun 2 i page rank.

Ville gjøre deg oppmerksom på dette.

7. Sindre
08.04.09

@Morgan: Du har rett! Jeg har blitt halvert i PageRank siden sist jeg sjekket!! Skjønner ikke hvorfor i all verden det har skjedd, men hvem forstår seg vel på Googles retningslinjer? Har PR egentlig så mye å si? Jeg har hørt argumenter for begge deler… Skal i hvert fall rette det på annonsesiden nå. Takk for at du sa ifra.

8. Morgan
08.04.09

@Sindre: Ja, det ser dessverre slik ut :( Og ja, det er diskusjoner rundt viktigheten av PR. Jeg tror du kan ha blitt skadelidende av at du promoterer PRen din på annonsesiden. Da kan det ha sett ut som om du indirekte solgte PR (på tross av nofollow). Har lest om liknende tilfeller, men som du selv sier: Hvem skjønner seg på Googles retningslinjer?

9. Stig
08.04.09

Leste et sted at endringer i designet på en nettside vil ha betydning for pagerank. Googles webcrawler gir dermed tilbakemelding til søkemotoren om at siden er «ny».

10. Roger
09.04.09

Ja-a Sindre! Dette må jeg si!

Gratulerer med fantastisk kampanje, og må si jeg er meget imponert over både video, opplegg og valuta for pengene! :)

Her har du gjort leksa di.

Nok skryt.

Det som EGENTLIG trigget meg til å skrive dette innlegget, var den derre google PR-droppinga fra 4-2..

Jeg har nemlig nylig (igår faktisk) sett at MIN egen PR på tilbryllupet.no datt fra 5 til 3!

Så om noen har noe mer å si om den saken, vil vi som er opptatt av PR gjerne høre det :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere