Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Annonsering på Glabladet – Back to basics

Skrevet av Sindre | 02. april, 2009

Det tok litt av forrige gang jeg kjørte en annonsekampanje på Glabladet. Hvis noen husker de såkalte «10 disiplene» så er det trygt å si at det ikke akkurat ble noen suksess. Jeg trodde jeg hadde funnet et prisnivå jeg kunne leve med. Men sannheten er at jeg aldri har hatt så få annonsører som etter at jeg introduserte de nye prisene forrige gang. Og, de var nok litt i høyeste laget for folk flest.

Innrømmelig nok var dette litt bittert for meg, da jeg hadde sittet i lang tid og planlagt de nye plassene og prisene nøye. Til og med en fin oversikt med matchende illustrasjonsbilder hadde jeg laget. Dagen jeg lanserte prisene hadde jeg sittet oppe hele natten og stresset. Jeg trodde annonseringen skulle ta like mye av som det jeg selv gjorde med mine elleville navn på formater og plasser. Vel… Slik gikk det ikke. :P

Det prissystemet jeg fant ut av forrige gang hadde passet ypperlig til å dra inn nesten en hel, god månedsinntekt, hvis alle plassene hadde blitt solgt. Jeg var nok litt overivrig – til tross for at jeg tidligere har klart å selge dyrere annonser. Tingen er at mange er redde for å bruke penger for tiden, ettersom media hjernevasker oss alle med at vi er inne i en finanskrise. Men det er jo et faktum at uvanlig mange mister jobben og går konkurs i disse dager. Folk vegrer seg derfor, forståelig nok, til å bruke penger på annet enn det helt nødvendige.

www.Glabladet.no har tatt konsekvensene av realiteten vi befinner oss i. Derfor lanserer jeg tirsdag 07. april helt nye, uslåelige priser og tilbud for annonsering. Mitt mål har aldri vært å tilby annonser kun for å tjene penger. Mitt mål er å tilby annonseplasser av verdi for annonsører. Dette har jeg stort sett lyktes med tidligere, ettersom svært mange av Glabladets annonsører har kommet tilbake og annonsert igjen og igjen.

Dette er ikke bare noe jeg sier. Gå til annonsesiden allerede nå for å sjekke ut litt referanser, betingelser, og alle de andre fordelene ved å annonsere på Glabladet. Som annonsør på Glabladet ønsker jeg å hjelpe deg med å lykkes med markedsføringen av akkurat din nettside, eller ditt produkt. Ingenting er viktigere for meg enn fornøyde kunder; noe tidligere annonsører kan bekrefte at jeg strekker meg langt for å oppnå. Og på tirsdag i neste uke vil alle som sitter klare til å trykke på bestillknappene inngå en svært gunstig avtale som kan komme deg til gode i lang tid fremover.

Men det gjelder å være klar på tirsdag. Jeg har valgt å «gå live» med dette kl. 11 på formiddagen. Plassene er begrenset og alle vil ikke kunne få tilgang. Jeg føler meg sikker på at når du ser de nye prisene og tilbudene på tirsdag, så vil du ikke nøle med å prøve Glabladet som annonseplass. Jeg har lagt meg på et betydelig billigere nivå enn forrige gang. Enten du bare har en liten blogg eller en større side, vil du kunne ha mulighet til å annonsere her.

Det vanker også en heftig bonus til alle som bestiller annonsen akkurat den dagen. Så for å gjøre det klart:

  • De første som bestiller et gitt format får gode betingelser de kan dra nytte av i lang tid
  • ALLE som bestiller på tirsdag får i tillegg en god bonus, uten noe tillegg i prisen eller noe tull
  • Prisen vil være lav og lik for alle, hele tirsdagen

Noen tips og informasjon til annonsører

  • De som har annonsert tidligere og vært aller mest fornøyd er de som tilbyr noe som er relativt relevant til det Glabladet skriver om. Det er ingen betingelse at din annonse må være relevant, men sannsynligheten for å få mest mulig uttelling øker i takt med relevansen. Som du kan se ut fra kategorilistene, skriver Glabladet om veldig mye forskjellig, så det skulle være mange relevante muligheter. Andre blogger/nettsider om blogging, tjene penger, business, suksess, motivasjon, selvhjelp, humor osv, vil med stor sannsynlighet gjøre det meget bra. Også innholdssider som tilbyr ting å kjøpe, som spill, bøker, film og musikk kan egne seg svært godt på Glabladet. Som sagt er dette bare noen relevante forslag, men absolutt ingen forutsetning for å annonsere.
  • Hvis det er én ting jeg vil fraråde å annonsere for på Glabladet, så er det alt som er knyttet til sport. Jeg har personlig ingenting imot sport, men det ville konvertert dårlig på en side som Glabladet, som aldri skriver om sport. Trening, kropp og helse er mer relevant, så det skal gå bra.
  • Betaling vil skje gjennom PayPal. Betaling vil være i NOK. PayPal er en trygg betalingsterminal på internett som brukes av millioner av mennesker over hele verden – hver dag. Du trenger IKKE å ha en PayPalkonto for å betale. Du kan bruke ditt vanlige bankkort, kredittkort eller betale med bankkontoen din gjennom PayPal. Grunnen til at jeg sverger til PayPal er for å få mest mulig automatikk og fortgang i håndteringen av annonser, noe som kommer både meg og deg til gode. Du kan fortsatt betale via faktura, men da vil det koste deg dobbelt så mye, samt du vil miste godene ved å være tidlig ute fordi jeg ikke kommer til å sette opp annonser før betalingen er bekreftet mottatt, noe som tar minst én dag ekstra ved vanlig bankoverføring.
  • Når prisene og tilbudene lanseres på tirsdag, trykker du ganske enkelt på betalingsknappen til det annonseformatet du ønsker. Du blir da ført til PayPals trygge betalingssider hvor du foretar betalingen. Når du har gjort dette, sender du meg en mail på sindre (at) www.glabladet.no med link til banneren din (som du hoster på egen server) samt link til nettsiden du skal linke til. Du trenger ikke oppgi hvor lenge du ønsker å annonsere, da alle priser automatisk vil gjelde for 1 måned av gangen, i denne omgang.
  • Jeg ser helst at du hoster bannere på din egen server. Hvis du ikke kan gjøre dette, sender du bare banneren på mail til meg.

Etterhvert som tirsdagen nærmer seg, vil det komme mer informasjon. Jeg tenkte også å skrive en anmeldelse av PayPal en av de nærmeste dagene, som kan leses av de som er i tvil på hvorvidt PayPal er et trygt og godt betalingsmiddel. Har du noe du lurer på i forbindelse med annonsering på Glabladet, er det bare å spørre i kommentarfeltet.

For mer informasjon og detaljer, besøk annonsesiden nå!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 02. april 2009 klokken 13:34 i kategoriene: Blogging, Generelt,

LESERNE MENER:
12 kommentarer så langt

1. Terje
02.04.09

Spennende. Er det mulig å stå på venteliste?

2. Sindre
02.04.09

@ Terje: Nei, inntil tirsdag kl. 11 er det ikke mulig å stå på venteliste. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Så snart et format skulle være utsolgt vil det dog være mulig å stå på venteliste. Så hvis du vil komme til tidlig, og atpåtil for en sinnssykt billig penge, er det best å være klar på tirsdag.

3. sLadDeR
02.04.09

Det er dessverre markedet som bestemmer prisen :P Bra du ikke gir opp, men heller justerer prisene. Lykke til

4. Sindre
02.04.09

@ sLadDeR: Korrekt! Et av mine neste innlegg skulle omtrent ha tittelen «Markedet bestemmer prisen» eller noe i den dur. Mine nye priser er lagt opp etter dette prinsippet. Jeg vil faktisk si at de nye prisene er rimeligere enn hva markedet kunne vært villig til å betale. Jeg strekker meg virkelig ut til privatpersoner og små foretak denne gangen.

Å «gi opp» er ikke et kjent uttrykk i mitt vokabular. Takk for kommentaren! :)

5. Thomas
02.04.09

Hvorfor ikke bare smekke opp affiliate annonser på annonseplassene?? Da slipper du bryet med å selge annonseplassene selv.

6. Sindre
02.04.09

@ Thomas: Ser ikke egentlig på det som noe bry. Så lenge det er mest mulig automatikk i prosessen er det ikke noe problem.

02.04.09

Ikke bruk 1100 som tidspunkt da. De fleste er jo på skole og jobb da :P

8. Sindre
02.04.09

@ Forrestmonster: Du kan ha et poeng der. Hvilken tid vil du si passer bedre? Jeg skal tenke litt på det, skal si fra hvis jeg forandrer det. :)

03.04.09

1600 eller 1800 er perfekte tidspunkt ;) Er på nippet til å kjøpe en annonseplass hos deg. Vurderer det enda.

10. Petter
03.04.09

Du reklamerer med at 25 av 26 annonsører er fornøyd. Kan du si noe om hvorfor den siste ikke ble fornøyd?

11. Sindre
03.04.09

@ Petter: Vil ikke gå inn på detaljer fordi jeg føler at jeg har «taushetsplikt» ovenfor mine annonsører sånnsett. Men som jeg skrev i innlegget: Sportsrelaterte ting er ikke spesielt godt egnet å annonsere for på Glabladet.

12. Svein
05.04.09

Hva er forskjellen på en problogg og en vanlig blogg?

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere