Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladets bloggekurs lansert!

Skrevet av Sindre | 23. april, 2009

Da er endelig mitt mye omtalte 7-dagers gratis bloggekurs lansert. Dette kurset kan du motta i 7 deler via epost. Det er ment som en hjelp til å komme i gang med blogging og tar for seg de helt grunnleggende stegene man må gjennom for å starte en blogg på eget domene. I tillegg vil dette kurset lære deg hvordan jeg selv drar trafikk til siden og tjener penger på bloggen. Jeg beskriver disse detaljene på en enkel og grei måte, sånn at du forhåpentligvis får idéer og inspirasjon til å gjøre det samme, eller noe lignende.

Hvis du noensinne har ønsket å tjene penger på en blogg, er dette kurset for deg. Hvis du har tjent litt penger, men føler at du går glipp av det store potensialet, bør du også få med deg dette. Jeg lover ikke at du vil bli rik av dette kurset, men jeg lover at du vil begynne å tjene penger hvis du innfører mine tips til punkt og prikke.

Som sagt vil kurset dekke de helt grunnleggende tingene i de første epostene. Mange av Glabladets lesere kan disse tingene fra før. Men etterhvert vil kurset ta for seg mer spesifikke og avanserte måter å tjene penger på. Så dette kurset skulle passe for alle, uansett hvor du er i livet.

Jeg har gjort mitt beste for å forklare ting ned til minste detalj, og har faktisk laget videoer som viser nøyaktig hvor enkelt det er å komme i gang med blogging og WordPress.

Kurset er ment til bloggere som er seriøse med å begynne å tjene penger, men kan også være aktuelt for folk som driver med noe på nett som ikke innebærer blogging. I tillegg til kursets 7 deler vil jeg i blant sende ut tips, råd og verdifull informasjon relatert til pengetjening på internett (og dette trenger ikke alltid å innebære blogging). Jeg vil aldri bedrive spam eller sende tvilsomme tips kun ment til egen vinning. Jeg er svært kvalitetsbevisst og har selv en «bullshit-radar» installert, som piper hvis jeg får tvilsomme dustetips på mail – så jeg vet hvor irriterende det er. Jeg skal gjøre mitt beste for å tilby gode råd og tips som faktisk er av verdi for de som er interessert.

Så, hva venter du på? Meld deg på Glabladets gratis bloggekurs og få tilsendt del 1 av kurset innen et par minutter!


Gratis bloggekurs:

Navn:
Epost:


PS. Hvis navnet ditt inneholder Æ, Ø eller Å kan du risikere å få noen rare tegn i meldingene dine når du mottar epost fra meg. Det kan derfor anbefales å «engelskisere» navnet ditt og erstatte de gjeldende bokstavene med «AE», «O» og «A» eller lignende. Sånn går det når man bruker et amerikansk selskap som Aweber til å ta seg av nyhetsbrev. Sendte faktisk mail til de og spurte om det var noe de kunne gjøre med det, men det var det ikke.

PPS. Finner du ikke noen mail i innboksen din, sjekk junkmail/spamfilteret ditt. Har fått tilbakemeldinger fra enkelte om at mailen har havnet der, så det kan være lurt å legge til «sindre (at) www.glabladet.no» i sikker-listen din med det samme, så ikke mailsystemet ditt tror det er søppelpost.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger relatert til dette kurset, kan du legge de igjen i kommentarfeltet.

Jeg ønsker deg LYKKE TIL med bloggingen din!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 23. april 2009 klokken 14:14 i kategoriene: Blogging, Generelt, Inspirasjon, Penger,

LESERNE MENER:
12 kommentarer så langt

23.04.09

Wow, er det virkelig gratis? Jeg leste nedover innlegget, og ventet egentlig bare på å se hvor høy prisen var. Det er jo kjempeflott, skal melde meg på med en gang :D

2. Sindre
23.04.09

@Jannekake: Helt gratis og ingen skjulte ulemper eller fjas.

Ser at enkelte som har meldt seg på ikke har blitt registrert enda. For å bli registrert er man nødt til å trykke på linken man får tilsendt på epost like etter man fyller ut påmeldingsskjemaet her på siden. Dette er en ekstra sikkerhetsprosedyre for å bekrefte at det er deg. Når dette er gjort vil del 1 av kurset følge like etter.

24.04.09

Registrert meg, gleder meg til du skriver om noe jeg ikke allerede vet :p Men det kommer vel når jeg får epost fra deg om de litt mer avanserte sakene om blogging :)

4. Tord
24.04.09

Meget bra tiltak!

5. Sally
26.04.09

Veldig bra! meldt meg på kurset, og det er enkelt å forstå og du går grundig til versk i beskrivelsene/videoene, det liker vi :)

6. Sally
26.04.09

mente selvfølgelig grundig til verks ;)

7. Sindre
26.04.09

@Sally: Flott å høre. Tar høyde for at kurset vil bestå av en del nybegynnere, og da vet jeg selv (er ikke lenge siden jeg var nybegynner) at det er greit å få tingene ordentlig forklart. Men si fra hvis noe likevel skulle være uklart underveis, så jeg kan forbedre kurset enda mer. :)

8. Markus
28.04.09

Flott kurs :-) Ble inspirert til å lære meg mer om databasebehandling og PHP, så holder for tiden på med å bygge opp en blogg fra scratch (da får jeg det akkurat slik jeg vil ha det med tanke på strategisk plassering av reklame, design osv.)

Du er virkelig en inspirasjon for oss nybegynnere :-)

9. Sindre
28.04.09

@Markus: Takk for det! Lykke til med bloggbyggingen! :)

[...] Ikke risiker å bli en av de mange bloggerne som utsetter dette i det uendelige, for så å si «jeg skulle ønske jeg begynte mye tidligere» når du omsider prøver det og innser hvor effektivt det er. Bygg listen din NÅ; den har vært fundamentet i min egen business siden april 2009. Hvis du trodde de fleste pengene ble tjent gjennom bloggingen i seg selv, tro om igjen. [...]

11. Aylana
07.01.11

Heia, du nå lurer jeg på da, hva med oss som ikke har wordpress? Vi som har blogget lenge på blogg.no ?

Jeg er jo veldig glad i bloggen min da, og kunne tenke meg å ha den over på et domene. Men hvordan gjør jeg det ?

Mvh
Aylana.
http://www.tuvam.blogg.no :)

12. Sindre
07.01.11

@Aylana: Det kan jeg fikse for deg når den tid kommer. Bare ta kontakt via mail! :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere