CarbonCopyPRO – ferdig hjemmebusiness på 1-2-3

Skrevet av Sindre | 20. mai, 2009

Dette innlegget er en betalt omtale som består av mine egne meninger, og er ikke påvirket av å være betalt. Hvis du vil la ditt produkt eller nettside bli lagt merke til, vennligst se annonsesiden for mer informasjon.

CarbonCopyPRO er en komplett businessløsning hvor alt er satt opp til å gå på automatikk for deg. Mannen bak dette systemet, Jay Kubassek, var for et par år siden kun en vanlig selger i Kansas City. I dag har han gjort seg selv til millionær ved å hjelpe tusenvis av mennesker til å tjene penger hjemmefra ved hjelp av hans “carbon copy”-markedsføringsteknikker.

Han har satt seg et vanvittig mål: Å skape 100 nye millionærer (i dollar) innen utgangen av 2012. Blir du hans neste “suksesshistorie”?

Hva det er

CarbonCopyPRO (CCP) er en business som selger “business in a box”. Du får en komplett pakke på døren som inneholder 3 opplæringsdvd’er og 2 bøker som tar for seg nøyaktig hva CCP er, hva som skal til for å lykkes og hvilke verktøy du skal bruke. Du får også tilgang til ditt eget brukerområde på nettet som inneholder opplæringsvideoer, calls og alt du måtte trenge for å drive businessen og holde oversikt over dine inntekter, utgifter, besøkende, leads, medlemmer osv.

Hva du gjør

Alt du trenger å gjøre er å markedsføre. Du trenger ikke rekruttere venner, familie, ha sammenkomster og møter, selge til fremmede eller løfte telefonrøret igjen. Alt er tilrettelagt for deg slik at du kan konsentrere deg om markedsføring.

Det fungerer litt som affiliatemarkedsføring gjør for bloggere. Du får din egen side, lik den på CarbonCopyPRO.no, samt ca. 20 ferdige hjemmesider fra CCP, og alt du trenger å gjøre er å drive trafikk og skaffe kunder via siden din. Alt de gjør der og da, er å registrere seg hvis de ønsker mer informasjon, og deretter tas de til en utfyllende salgsside hvor de kan velge å investere ca. 300 kroner.

Hvordan du tjener penger

I følge Hasse Andre Johnsgård, CCPs norske representant, finnes det knapt nok noen annen business som er så proff som denne. Alt går på automatikk og du tjener for hvert salg du får.

Dette er visstnok (i følge Hasse Andre) ikke noen form for MLM eller pyramideselskap. Du tjener ikke penger på å verve andre kunder, men på salg. Du får din egen business hvor du selv sitter på topp.

For å komme i gang investerer du i en såkalt Application Kit som koster ca. 300 kroner. Deretter kan man også velge å kjøpe “BIB” (Business In A Box), som koster ca. 3000 kroner. Det er en pakke som inneholder alt du trenger for å drive en seriøs business.

Hva du trenger

For å komme i gang med denne muligheten, trenger du faktisk ingen forkunnskaper. Du vil få veiledning underveis og lærer tingene etterhvert som du blir medlem. Det eneste du må investere i foruten Application Kit, er eget domene og webhotell som siden din skal settes opp på.

Hva som skjer når du blir medlem

Hvis dette virker som en mulighet du vil vite mer om, registrerer du bare navnet ditt og epostadressen din på www.carboncopypro.no. Det er gratis og uforpliktende, og Hasse Andre vil personlig hjelpe deg med å sette opp siden din og komme i gang. Han har jobbet heftig med en medlemskapsavdeling på norsk som inneholder forum, aktivitetskalender og nedlastingssenter med mulighet for bl.a. å laste ned epost-scripts de bruker, ferdige annonser og ebøker.

Du blir en del av et lag (Team Norway), men det er opp til deg selv hvor mye penger du tjener. Det stilles ingen garantier for at du vil tjene penger på dette, og som ved alle andre muligheter til å tjene penger på business, må du regne med å jobbe for det selv. Ingenting har noensinne kommet gratis.

Personlig konklusjon

Det er viktig for meg å presisere at jeg personlig ikke har prøvd ut deres system, men jeg har likevel fått tilgang til en brukerkonto for å se litt hvordan ting fungerer og henger sammen. Det er mye å sette seg inn i med en gang, men Hasse vil veilede deg gjennom prosessen sånn at opplevelsen gjøres enklest mulig for deg.

Det er ikke mulig for meg å si noe om hvorvidt dette er en god mulighet du bør satse på eller om du bør holde deg unna. Det vil variere fra person til person. Jeg tror dette er en genuin mulighet, og det finnes allerede noen i Norge som tjener 10-75 000 kroner på dette i måneden. Men for å lykkes må du stå på. Dette er bare enda en mulighet av mange, og uansett om du vil tjene penger på blogging, selge informasjon eller markedsføre en business (som her), må du jobbe hardt og kontinuerlig for å oppnå store summer selv.

Hvis du tror du har det som skal til, go for it! Husk at alt er klargjort, alle detaljer er tatt hånd om, og du trenger bare å begynne markedsføringen. I verste fall taper du 300 kroner og utgiftene for webhotell og domene samt det du måtte ha brukt for betalt markedsføring. I beste fall kan dette være inngangsbilletten til et økonomisk uavhengig liv. Hva har du i tape på i det minste å registrere deg for mer informasjon?

Jeg går verken god for dette produktet, eller fraråder deg å prøve. Jeg omtaler kun denne muligheten på nøytralt grunnlag, og lar det være fullstendig opp til deg selv hva du ønsker å gjøre videre.

Hvis du har konkrete spørsmål angående CarbonCopyPRO og deres tjenester, har Hasse Andre lovet å stille opp her i kommentarfeltet, så benytt denne sjansen til å spørre dersom du lurer på noe.

Dette innlegget ble postet onsdag 20. mai 2009 klokken 12:06, under Featured, Sponsede omtaler

Hvis du finner innholdet på denne siden hjelpsomt og nyttig, vurder gjerne en donasjon til Glabladet, så du kan ta del i givergleden også.
LESERNE MENER:
59 kommentarer så langt

Ole
20.05.09

Dette virket interessant. Jeg har ikke tid til å begynne før etter eksamenstider, men hvor mye risikerer man å tape? Når man har betalt inn de 3000 kr for pakken kan man gå mye mer i underskudd?

Hei Ole.
Forstår at det er travle tider nå!

Altså for å få det klart da, da har ingenting å tape, Vi stiller med 365 dagers full retur rett!
Eneste som ikke blir refundert er frakten fra USA, ca 100kr.

Tror ikke det er så mange som kan stille den garantien.

Jonas
20.05.09

Tror dette er noe for meg som sitter med mye fritid hjemme.
Er kun 18 år, men det burde vel ikke være noen hindring?
Får legge til at jeg har meget god erfaring med service etter 4 jobber innad service-fylte yrker, slik som hotellmedarbeider og IT-konsulent ut mot kunder over hele Norge.

Jeg må bare nevne det Jonas, ikke ment mot deg men resten. Du må være 18 år for å være med.
Når det gjelder deg Jonas, så er det bare å kjøre på:) Send meg en mail via siden min, så tar jeg kontakt!

Det var snakk om underskudd her, utgiftene du har for å starte opp er Application kit og Business in a box. Dette kommer på ca 4000kr med frakt, da har du alt du trenger, og vi setter i gang med jobbingen fra dag 1.

Etter dette så har vi verktøy for gratis og betalt markedsføring, alt kommer helt ann på deg og hva du vil gjøre!

Registrer deg inne på siden min, så tar jeg kontakt! Blir dessverre borte noen timer i kveld, da vi skal ha ledermøte i Team Norway her i oslo.

Vi skal også ha et litt “åpent hus” i morgen kl 12 i oslo, hvis du/ dere ønsker å komme dit for mere info, send meg en mail.

20.05.09

Bare et lite utdrag av hva jeg har lest på nettet om CCP:
“I ran a quick search for the Carbon Copy Marketing System on Google and the very first page located my target. I clicked through to the site at hand and began reading. The more I read the more curious I am. The first “red flag” is that I’m asked ot Pay $50.00 to get some “INFORMATION” – just like the RFS system by Ty Coughlin. After proceeding further through the system I find something else disturbing. They’re promoting Wealth Masters International – a system that you can get all the information on without paying $50.00. Then to insult to injury – they’re promoting and really pushing the M2 level of WMI – that’s a $8,995 buy in cost and they also recommend you have a $2,000 to $5,000 marketing budget. You mean you’re trying to get people to sign up for the program with an initial investment of $11k to $14K in start up capitol? ”

Flere steder blir det skrevet at man må regne med å investere rundt 11-14000 dollar for å ordentlig være med i CCP. Stemmer det??

en ting til: Man tjener ingenting på å verve nye medlemmer sies det.. Men hvorfor er du da ute etter å nettopp rekruttere nye medlemmer?

Thomas
20.05.09

Dette er jo MLM hvor man får betaling for å rekruttere nye medlemmer. Dere selger ingen varer unntatt medlemsskap. Du får betaling KUN på hvor mye omsetning din downline har. Har din downline ingen omsetning får du ingen inntekter (unntatt for de nye medlemmene du rekrutterer).

Man kan altså ikke starte å tjene penger før man betaler medlemskontigent. Man må hele tiden rekruttere medlemmer for å tjene penger, da det er en kjennsgjerning at de fleste som melder seg på MLM gir opp innen 3 måneder.

20.05.09

Var det jeg tenkte ja…

Her kom de røde flaggene :) har ventet på de..

Skal prøve å gi informasjon om dette!

De $49 som vi tar for “Applicationen” er der for å sortere ut de som vil drive business og de som ikke vil. Er du klar til å gjøre en business på internett i dag, så må du bevise det for at du skal få noe som helst hjelp. På denne måten så slipper vi å kaste bort tiden vår på de som ikke er interessert i dette egentlig. Samtidig så er det ikke bare å betale $49, du må gjennom en godkjenningsprosses! Vi skal jo jobbe sammen, og vi vil ikke ha alle inn i teamet! Samtidig så får du en 90 min lang DVD + en bok.

Når det gjelder Wealth Masters International, så stemmer det at du fint kan signe opp der for $149. Vi snakket om å ta det med i denne artikelen, men ” Sindre” fikk dessverre ikke plass til det.
Altså CCP og WMI er 2 forskjellige selskaper, CCP inngikk et sammarbeid med WMI i 2007, og da økte vi omsettingen til WMI med hele 400% på 30 dager!
Det som gjør carboncopypro så unikt er deres markedsføringssystem, dette får du ikke i WMI og ja vi genererer selvsagt kunder til WMI, men det er ikke noe tvang. Du kan fint være medlem i CCP og tjene penger på kun “APP” og “BIB” det er det kun DU som bestemmer!
Og ja, det koster fra $7995 å bli medlem i WMI, men du kan jo selvfølgelig jobbe deg oppover ettersom du tjener penger.

At du må investere 14 000dollar? Det trenger du absolutt ikke, det du må ut med er: ca 4000kr med frakt i CCP og that’s it! Selvfølgelig så kan du bruke penger på egen markedføring, men det er helt opp til deg, vi har opplæring i hvordan generere gratis trafikk.

At vi “Verver” medlemer blir vel litt feil. Vi selger et produkt slik at du også kan få lov til å selge dette. ( Starte din egen Business)
At vi ikke tjener penger på de vi “Verver” er ikke helt sant. Vi tjener ca $30 i mnd på medlemskap og en liten % av dens jobb i 1 rekke under oss! Ikke lenger ned i systemet. Og en ting til som kan nevnes, er at DU kan når som helst tjene mere penger enn meg og motsatt, alt er opp til en selv. Men inntjeningen kommer i hovedsak fra produktene.

NB: Du vil alltid finne mye “dritt” om slike selskaper rundt om, mye av dette stammer fra andre medlemmer i andre systemer som prøver å lokke til seg folk fra våres sider. Slik er det og slik vil det alltid være. Men når det er sagt, så er vi 100% lovlig business i Norge og ellers av verden og det er det ikke alle som er.

Thomas
20.05.09

Du skriver: “jobbe deg oppover”
noe som sier meg at det er en pyramidestruktur, altså MLM.

Du sier: “Vi selger et produkt slik at du også kan få lov til å selge dette”
Hvorfor må man kjøpe et produkt man ikke har bruk for før man kan markedsføre det samme produktet videre til andre? Er ikke da gratis medlem av et affiliateselskap hvor du kan markedsføre alle forskjellige typer varer UTEN å måtte kjøpe noe først bedre?

Du sier: “opplæring i hvordan generere gratis trafikk”
Ja, hvor mange forum har du ikke spammet…

20.05.09

Hvilket produkt er det dere egentlig selger? Jeg har lest og lest men ikke funnet svaret på dette.

Du har hatt siden 2.mars på deg å svare på webforumet.no om HVA man faktisk skal tjene penger på her, men det har du enda ikke gjort..

“Alt du trenger å gjøre er å markedsføre. Du trenger ikke rekruttere venner, familie, ha sammenkomster og møter, selge til fremmede eller løfte telefonrøret igjen. Alt er tilrettelagt for deg slik at du kan konsentrere deg om markedsføring”

Skal man markedsføre for makedsføringens skyld? Med andre ord rein MLM (hvilket dere faktisk linker til på siden deres og) Dette er rein og skjære pyramidespill. Håper INGEN går på denne “scammen”.

Synes det er leit at noen faller så dypt at de tar penger for å reklamere for dette (Ja du ja Sindre), jeg stikker nå til paypal og avslutter min reklame her på siden. SÅ blir det et blogginnlegg som fraråder folk å tro på dette

20.05.09

@Vegar: Jeg skal ikke ta dette produktet i forsvar, men jeg kan ikke helt skjønne hvordan du kan kalle dette “pyramidespill”. Etter hva jeg forstår (basert på informasjonen jeg har fått av Hasse Andre) sitter man ikke på topp og tjener penger på mangfoldige ledd nedover en kjede, slik det ville blitt gjort i et pyramidesystem. Det er vel heller ikke lovlig å drive slike pyramidespill i Norge, og hadde det vært pyramide, hadde ikke CCP gått til større blogger og aviser for å bli omtalt… Bruk sunn fornuft, sier jeg bare. Hva slags forhistorie du måtte ha med Hasse Andre på andre nettsteder er meg revnende likegyldig, og har du et problem med ham, kunne du sikkert tatt det på privaten.

Jeg har gjort min mengde research før jeg skrev dette innlegget, og spurt H.A. om alle detaljer i løpet av mangfoldige mailer, samt søkt mye på nettet, og det finnes både positive og negative omtaler av dette, som alt annet.

Jeg er dønn nøytral i denne omtalen, og skriver kun om et produkt som absolutt kan være relevant for noen av mine lesere, men jeg lar det være opp til hver enkelt å velge selv. Synd (og litt bekymringsverdig) at du skulle ta denne omtalen som et angrep mot din person…

20.05.09

Er enig med Vegar. Det er mange måter å tjene penger på nett på, men selv har jeg advart mot enkelte metoder. Bare overskriften om en “det realistiske inntjeningspotensialet på 250 000 $ første året” bør være nok til å få noen klokker til å ringe. Selv de første kommentarene til bloggposten virker “planlagt”.

20.05.09

@Magnus II: Jeg kan bekrefte at ingen av kommentarene til dette innlegget kommer fra samme IP-adresse, og Ole sin kommentar ser jeg er fra samme Ole som både tar bloggekurset mitt, og har lagt meg til som venn på Facebook. Den eneste jeg ikke kjenner til fra før her, er Jonas, men jeg har ingen grunn til å tvile på at det er en genuin kommentar…

Ellers syns jeg det er viktig og flott å se at mine lesere angriper denne “muligheten” med en sunn dose skepsis. H.A. kan selv bekrefte hvor skeptisk jeg var til dette via mail. Jeg tok dog beslutningen om at det ikke finnes noe galt i å omtale denne muligheten på nøytralt grunnlag, og heller la det være opp til hver enkelt å finne ut selv hva man vil gjøre.

20.05.09

Dette minner ganske mye om noe som kaller seg DotComSecrets, som skal være et opplegg som er satt sammen av Russell Brunson. Ett av hans opplegg blir kalt ”How I turned 20$ and a simple idea into a million dollar a year business. Linken til denne siden er http://www.DotComSecretsWebsite.com Jeg vil bare minne folk på at det er en enorm mengde av slike produkter om ting som liksom skal gå på skinner, men når man har lagt penger i dette. Så finner man dessverre fort ut, at det er mer jobb en fortjeneste. Hos DotCom Secrets får man også en serie med såkalte dvd kurs og bøker som må leses fra perm til perm. Og når man endelig er klar til å begynne sin nye business så finner man ut at man har brukt ganske mye penger. Man ender opp med å hoppe fra webside til webside for å finne de verktøyene man liksom skal trenge og på veien så er det lagt inn forslag på sider man burde benytte eller man må benytte hvis man har ett ønske om å tjene penger. Graver man litt dypere på disse foreslåtte websidene, så finner man fort ut at pengene man legger i dette går tilbake til der det startet når man først ble med. Denne personen kan sitte som første, andre eller tredje ledd, men h*n tjener penger på at du blar deg igjennom sidene og klikker deg både hit og dit i forvirringen av forslag og meninger. Det finnes veldig lite som pr i dag er enkelt og lettvint som omhandler din egen business. Og når det gjelder penger og hva man står i fare for å tape. Veldig enkelt, det du legger inn står man i fare for å tape. Så uansett hva man velger å legge penger i, spesielt på nettet. Sats aldri penger du vet du ikke har råd til å tape, for det er bare en ting disse annonsene er ment for, lure deg for penger;)

20.05.09

Fint at du kunne avkrefte det som kan virke som planlagte spørsmål og svar i den hensikt å påvirke lesernes oppfatning av produktet. Dette er dessverre et “triks” mange bruker for å få solgt bli-millionær-fort-konsepter. Angående CCP tror jeg imidlertid at leserne dine vil finne langt bedre og mer realistiske muligheter til å tjene penger ved å lese andre artikler på Glabladet.

Hawk
20.05.09

Klassisk svindel
Hva er produktet? Når man ikke greier å si hva man selger er det typisk bløff.
Stryk innlegget på bloggen din!

20.05.09

Sorry, dette her var skuffende greier. Dette lukter skikkelig scam.

Jeg håper for all del at du fikk godt betalt for denne artikkelen.

20.05.09

@Lars Martin: Hva som er skuffende for noen kommer an på hvilken forutsetninger, forventninger og personlige egenskaper man har. Jeg har troen på at for de rette personene kan dette være interessant. Men jeg kan ikke gjøre alle fornøyd hver gang. :)

Oi, her var det mye å ta tak i som forventet.
Har dessverre ikke fått svart tidligere, fordi vi har hatt ledermøte på dette.

Spørsmål 1: ” Jobbe seg oppover”
Kanskje jeg formulerer meg feil, derfor jeg fikk Sindre til å skrive dette for meg.
Med å jobbe seg oppover, mener jeg at du kan stare fra bunnen av med ca 3000kr og gå videre opp til WMI etter at du har tjent noen penger på BIB i CCP. Dere må forstå at dette er 2 selskaper. CarbonCopyPro har systemet som tar seg av våre leads, og er en markedsføringskanal. Det er her vi lærer oss å markedsføre riktig! Å gå oppover betyr ikke pyramide, men at du kan få tilgang til det WMI har å tilby som da er opplæring i alt som har med økonomi og gjøre. Noen foretrekker å kun jobbe med CCP og tjene sine penger på å selge Business in a boks. Mens andre ser nytteverdien av å få tilgang til det WMI har å tilby. Alt er opp til deg selv..

Spørsmål 2: “Selge produkter en ikke har bruk for”
Dette blir helt feil, Produktene er kjærnen i selskapet vårt. I CCP så har vi BIB, noe som tilsier business in a box. Her får du opplærings dvd’er og bøker og et backoffice for hvordan du skal markedsføre deg. Altså, du kjøper et produkt. I tillegg så kan du selge dette videre hvis du ønsker, og tjener på dette ca 1500kr pr salg! Du tjener ingenting på de du selger videre til!
I WMI så har vi 3 produkter. M1-M2-M3. og dette er utarbeid av personer som sitter på Wall Street, og ikke noe fantasiprodukter. Alt kommer her også i papirform og DVD’er levert direkte til din dør. Her får du proff opplæring innenfor privat økonomi, skatter, fond, sparing, aksjer osv.. Selvsagt får du mere opplæring i M3 enn du får i M1, men her tjener du også bare på salg av disse produktene. Alt fra 6000 til 50 000kr pr salg.
Nå skal det sies at du fint kan bli med i WMI ute CCP. Men vi benytter CCP som et system for å generere salg til WMI. WMI er meget kjent i USA, og det er flere profilerte personer som er medlemer der, bare for nytteverdien sin del! Altså som ikke selger disse produktene videre.

Spørsmål 3: “Webforum og spam”
Som jeg nevnte i et innlegg der, så var jeg meget ivrig i starten. Og gikk ut der det gikk ann å gå ut uten å ha satt meg inn i systemet. Dette var ingen bra metode fra min sin side, og prøvd å si det, men måte på hvor mange ganger mann skal repetere seg selv! Jeg ser jo at dette ikke var noen bra måte, og derfor har jeg styrt unna dette. Har bedre ting å foreta med tiden min, enn å svare på noe som aldri kommer igjennom. Jeg sier ikke at dette er for alle, det er det ikke. Men jeg har ihvertfall gitt alle en mulighet til å ta sitt eget valg. Har du noe privat uoppgjort med meg? Så ta kontakt med meg da vel, både mail og telefon nummer ligger tilgjengelig ute! Jeg legger ikke skjul på min iver med dette businessen.

Spørsmål 4:” Hvilken produkter”
Har vel allerede svart på dette. Rask repetering:
CCP= Business in a bok
WMI= M1-M2 og M3
Alle produktene blir levert på din dør og kommer i papirform og dvd’er levert av Fedex.

Spørsmål 5:” $250 00 i året”
Vi har sett at dette er for voldsomt, må huske at disse sidene kommer fra USA og der har de litt mere folk å ta av.. Finnes mange historier på at dette er mulig!
Men vi i norge har tatt dette seriøst, og har derfor fått laget oss norske sider som er mere Norsk. der sier vi at du kan tjene 30 000kr i mnd, noe som er fullt mulig. Men nok en gang, vi kan aldri love deg at du tjener penger her! Alt er avhengig av deg selv, og hva du er villig til å investere i tid. Men vi har nå et meget bra Team i Norge, og vi scorer høyest på Rising star listene i USA så noe riktig gjør vi. Vi jobber i et team og hjelper alle som vil, vi deler med hverandre. Kanskje noen kan det og en annen noe annet, og derfor gjør det oss til det beste teamet som noensinne har vært i CCP.

Spørsmål 6:” skeptisk”
Selfølgelig forstår jeg skeptisen blandt folk. Er jo ikke til å ungå det. Og ja, du skal være skeptis i dag, det finnes så mye useriøst på internett i dag og det gjør at de som opptrer seriøst også blir betraktet til å være useriøse.
For å si det sånn da, vi måtte bli godkjente fra VG.no for å få lov til å markedsføre oss der. De tok telefonen til USA og fikk besvart de spørsmålene de trengte for å tillate oss markedsføring der. Svaret var: Vi ser ingen grunn til å ikke tillate dette. Nette bekrefter vel en del om seriøsiteten? Samtidig så er det investert i millioner på systemet vårt, noe som da tilsier at vi har det beste systemet pr dags dato, samt en meget seriøs sammarbeidspartner i WMI. Ingen selskap så store som WMI ville satset på et useriøst selskap som sammarbeidspartner. WMI er et gjeldsfritt selskap som nå skal børsnoteres på børsen i USA, får useriøse selskaper lov til det? Og blandt annet så har personer som Donald Trump sammarbeidet og sammarbeider med WMI, tror ikke han driver noen form for useriøs business…

Spøsmål 6:” Kritikk mot Sindre”
Som han nevner, så var han veldig skeptisk til dette i starten, men jeg ga han full tilgang til mitt back office slik at han faktisk kunne se hva vi hadde, og på bakgrunn av dette, så valgte han å skrive dette innlegget.Jeg spillte med åpne kort! Noe annet ville blitt feil. Sindre gir deg bare en mulighet til å bestemme selv om du vil bli med eller ikke!
Jeg synes det blir feil å kritisere han, han lever av dette og noen ganger så skriver han artikler som ikke treffer deg i riktig ende. Sånn er det bare. Synes dere kan holde dere voksne nok til å ikke skrive dritt om Sindre, han har bare gjort jobben sin. Skal dere kritisere noen, så gå på meg! Det er min business og ikke Sindres. Jeg står for alt jeg gjør, og besvarer alle spørsmål jeg får. Jeg kan anbefalle at dere sender meg en mail, hvis dere har mange spørsmål lik disse. Men selvfølgelig, kritikk og possitive komentarer må dere legge ut, men har dere spøsmål, henvend dere direkte til meg!

Tror jeg har fått med meg alt her nå :)

21.05.09

Sindre, jeg tok det ikke som et angrep på min person. Da misforsto du. Men jeg har ikke lyst til å bli assosiert med et sted som skriver om slike produkter, som i MINE øyne, og veeldig mange andres, er rene pyramidespill.

“Spørsmål 4:” Hvilken produkter”
Har vel allerede svart på dette. Rask repetering:
CCP= Business in a bok
WMI= M1-M2 og M3
Alle produktene blir levert på din dør og kommer i papirform og dvd’er levert av Fedex.”

Problemet her er jo at man skal kjøpe BiB..hvor en lærer seg å markedsføre seg..for igjen å selge BiB videre til ANDRE som skal lære å markedsføre seg…det er bare en spiral. Jeg må innrømme at jeg fremdeles ikke skjønner nytten av dette. Det er jo ikke noe PRODUKT.

Dvs, “produktet” er å lære seg markedsføring, har jeg forstått det rett? Virker for meg som en måte å lure folk til å kjøpe kurs de ikke trenger, som er SVINDYRE.

Nei, som sagt…lukter scam lang vei

21.05.09

@Vegar: Vel, da må jeg bare beundre din evne til å “føle deg assosiert med” et produkt pga. en enkel, nøytral omtale. Jeg føler meg overhodet ikke assosiert med produktet, og det var jeg som skrev innlegget. Det må gå an å skille mellom en enkel omtale og “bloggens identitet”, og jeg tror uansett ikke dere hadde mistet noen fans pga. den omtalen. Hadde du vært tålmodig ville det også kommet et nytt innlegg i morgen som ville skjøvet denne omtalen et hakk ned.

Det er bare min mening – prøver ikke å fiske deg tilbake som annonsør (da ville jeg neppe sagt meningen min på denne måten uansett).

Vil også legge til at nesten all min energi brukes til å skrive inspirerende artikler som presenterer muligheter for folk flest. Og da syns jeg kanskje enkelte overreagerer en smule når de leser det ene innlegget som ikke resonerer med dem. Jeg forstår skepsisen og er skeptisk selv, men jeg må da kunne få lov til å gjøre jobben min. Hvis jeg heller hadde fått en donasjon på samme sum som en omtale koster, av alle som ikke liker at jeg skriver (tydelig merkede) betalte omtaler, skulle jeg gjerne latt være å tilby “betalte omtaler” som et alternativ.

Jeg må få hjulene til å gå rundt, og når jeg benyttet meg av denne sjansen, gikk jeg løs på det hele med masse skepsis og spørsmål og presenterte en dønn nøytral anmeldelse. Ikke noe “Dette MÅ dere kjøpe, dette er SÅ bra” her i gården. Og så sant jeg ikke plutselig skulle motta en økning av donasjoner i nær fremtid, kommer jeg til å fortsette å presentere betalte omtaler på samme, nøytrale måte, basert på min egen mening, erfaring og kunnskap om produktet.

PS. Vil du at jeg skal fjerne annonsen din med det samme eller vil du benytte deg av bonusen av å få to ekstra uker? Jeg mener, i de to neste ukene vil dette innlegget garantert være å finne på forsiden, og da kan dere jo “assosieres” med produktet…?

Hei Vegar.

Ja en BIB er opplæring innenfor markedsføring, samt egen hjemmeside og et system i ryggen som tar seg av din business.
Ser du ikke nytteverdien? Hva med å kunne lære seg google?Yahoo? Hva med å kunne SEO? er ikke det viktige ting å kunne uansett hva du bedriver på nett?
Nå skal det jo sies at vi bruker dette for å markedsføre vår business, gi deg som en kunde et valg ihvertfall.
Hva har det med en scam å gjøre? Vi gir ihvertfall den som vil en mulighet til å starte opp sin egen bedrft for en billig penge, hva koster det å starte opp en egen bedrift i dag? 100 000kr? 200 000kr?
Jeg har absolutt ingenting å skjule, var derfor jeg ga Sindre full tilgang også, slik at han kunne skrive en artikel fra en som står utenfor. Kunne helt sikkert skrevet dette selv, men da ville det blitt feil grunnlag! Jeg går ut med fullt navn, e-post og telefon nummer, dette er fordi jeg er stolt av å jobbe med CCP og WMI.

21.05.09

Hasse jeg må innrømme alle disse 3 bokstavsbegrepene forvirrer meg. Alt sammen høres veldig fristende, men har lest for mange historier på nettet om slike opplegg der du betaler en liten sum for å få startpakken. Også må du betale litt mer for å få ekstra secret information for at du virkelig skal begynne å tjene penger :P

Heicha
21.05.09

Sindre, hvis dette er så bra, så starter du vel opp selv?

21.05.09

@Heicha: Ehh… Fortell meg mer enn gjerne hvor jeg har uttalt at “dette er så bra”! :)
Dette er en nøytral omtale av et produkt som kan være av interesse for mange. Jeg har baller nok i luften til å lage et sånt lekeland med baller for unger, vettu? :P Jepp, et sånt et. Så jeg hadde ikke hatt tid til dette om jeg hadde hatt aldri så lyst.

Heicha
21.05.09

Sindre: Ikke ta det personlig. Du har fått gleden av å prøve produktet, og t.o.m fått betalt for å gjøre det. Hadde dette vært en “pengemaskin”, så antar jeg jo at du hadde implementert det selv.

Personlig har jeg absolutt ingen tro på slike ferdigbusinesspakker. Hvis det hadde vært så lønnsomt som tilbyderne vil ha det til, så kunne de startet opp mange under-pakker selv. Sannheten er at de fleste slike pakker ender med å rake inn mye cash til de som tilbyr dem, for så å bli utdaterte. Da sitter alle som har kjøpt seg inn tilbake.

Det finnes ingenting som heter lettjente penger på nettet. Alt krever jobb.

Du skriver ofte at glabladet er til for å gi leserne dine verdi. Ergo tolker jeg det dit hen at du kan skrive under på at dette er av verdi (selvom du har fått betalt for å eksponere dette for leserne dine).

Du er en flink markedsfører, Sindre. Jeg vet det, for jeg er i bransjen selv. Videre vet jeg at du vet at bloggingen din handler om tillit. Uavhengig av om du har fått betalt for å promotere dette eller ikke, så må du ta ansvaret, dersom folk prøver det, og det ikke svarer til forventningene deres. Skjer det, så vil de se på deg som mindre troverdig (hvilket skader deg på sikt). Sånn er det bare.

21.05.09

@Heicha: Kommentaren din blir direkte latterlig da den bare repeterer alt jeg selv har sagt om at ingenting kommer gratis, selv med dette produktet. Hva ansvar angår, har jeg bare ansvar for å ha gjort flere folk oppmerksomme på en ny mulighet, og har overhodet ikke ansvar for hva de oppnår og ikke oppnår hvis de prøver det. Jeg har IKKE “hatt gleden av å prøve produktet”. Folk må virkelig slutte å lese sine egne fantasihistorier ut fra det jeg skriver. Mer pirking fra deg nå vil ikke bli godkjent.

Angående skepsis har jeg litt lesning å anbefale: Er skeptikere skeptisk til sin egen skepsis? Den vedgår at en sunn dose skeptisk er bra og fornuftig å ha, men ikke bruk skepsis som en måte å oppfatte virkeligheten på.

Vet det er veldig mye forrviring på dette, og det må jeg tåle :) Viste jo at det kom til å bli noen tøffe tak da jeg ville legge ut denne artikelen.

Hvis noen som helst har interesse for å vite mere om vårt system, så skal vi ha et åpent møte den 27 Mai i Vestby. Trenger noen skyss fra Oslo så stiller jeg opp, har 3 ledige plasser igjen.
Da vil vi gå igjennom hele systemet, slik at de som er int forstår det!
Jeg forventer ikke at noen skal forstå dette med å lese seg frem, vi har kun vært i 3.5 mnd i Norge, og det er ikke før nå vi selv har funnet ut hva det er vi holder på med:) En ting kan jeg si, vi kommer til å bli synlige i media innen kort tid!

Vi skal også prøve å holde åpne møter annenhver uke, for å informere dem som vil. Eneste vi krever er at du har kontaktet en entreprenør før møtet, slik at vi vet hvem som kommer.

På møtet vi hadde i går, så satt det 2 tidligere direktører fra store selskaper, 1 som har sittet og sitter i markedsavdeleingen i et av norges største nettside og ellers 8 intresenter som studerer eller har en normalbetalt lønn. ( kan nevnes at vi pr dags dato har medlemer som er advokater til studenter)
Hva er det som gjør at vi skaper interesse for de som faktisk har en meget bra jobb og som er bra betalt? Jo vi har et system som er helt unikt! Men ja, det er ikke lett å forstå ved å surfe på internett.
Jeg vil på ingen måte presse noen inn i dette, det er det kun du som kan avgjøre, men slik vi legger dette opp nå så vil du få rikelig med informasjon før du evt blir med. Da kan du ta ditt valg.

Hans
21.05.09

Skjønner ikke hva anbefalingen av dette produktet har å gjøre på bloggen din Sindre (ja du får selvsagt betalt, men likevel). Det finnes utallige slike system på nettet, alle feiler på et punkt:

Når du sitter med kunnskapen til å tjene så mye penger via nettet, hvorfor ikke bare gjøre det selv?

21.05.09

@Hans: Du demonstrerer et prakteksempel på typisk norsk skepsistankegang. Får nok en gang linke til innlegget “Er skeptikere skeptisk til sin egen skepsis?” – ta deg en tur inn der og les, og forstå det innlegget.

1. Dette er relevant for bloggen min fordi det inngår under kategorier jeg skriver mye om, som penger, business, suksess og bevissthet.

2. Fremtidens jobber vil gå ut på å lære fra seg. Man vil jobbe mye mer med hodet enn med kroppen. En viktig del av å lære fra seg, er å dele med andre hva man vet for å lykkes – IKKE å holde godene for seg selv. Du blir ikke suksessfull ved å bare “gjøre deg selv suksessfull”. For å virkelig være tvers gjennom suksessfull, hjelper du andre til å bli det også. Suksess kan være så mangt, og den diskusjonen tar vi ikke her. Men jeg vil råde folk som tenker “hvis dette er så bra, hvorfor holder de det ikke bare for seg selv?” å se litt på hva slike uttalelser faktisk sier om deres egen egoisme? Jeg syns det er ubehagelig å få slike kommentarer fra lesere av MIN blogg, og velger å tro at du ikke er en fast leser, ettersom du kom med en slik hjernedød uttalelse. Hvis du er en fast leser, bør du ta deg tid til å lese essensen i det jeg predikerer litt bedre, og ikke være så rask med å dømme. Det gjelder forsåvidt flere på denne kommentarlisten.

Jeg er enig i det Sindre skriver her. Fremtidens jobber vil gå mere ut på å hjelpe hverandre. Slik er det jo stort sett i enhver bedrift i dag også.
Du kan ikke alt, bare innse det, men du har sikkert dine ting å bidra med! Og hvis den andre har noe annet å bidra med så blir det til et bra team tilslutt. Det er nettopp det som er tankegangen for oss i Team Norway! Å det er derfor vi har lykkes så bra som vi har.

Må bare påpeke en ting til som er nevnt her! “lover deg en inntekt” Vi kan ikke love deg noe som helst inntekt, men vi kan love at vi har et system som fungerer opptimalt for deg, slik at du har meget store sjanser for å lykkes. Ingenting kommer av seg selv! Mann må jobbe… Men her er det mulig å jobbe deltid, og samtidig ha studier og annen jobb.

Sindre har ikke hatt muligheten til å prøve dette, han har kun hatt tilgang til våre sider for å lage denne artikelen. Når det er sagt, så bruker de fleste fra 1 uke til 1 mnd bare på å sette seg inn i hva vi er og hva vi har. Fordi vi har så mye!

Jeg personlig og synes denne artikelen har fått for mye dårlig kritikk,(jeg overlever uansett) Men i og med at dere som skriver disse innleggene ikke har noe bakgrunn for å skrive “Dritt” om vårt selskap. Hvis dere skal komme med kritikk, så synes jeg det er mest voksent gjort å sette seg inn i hva vi har og ta det deretter, istede for å slenge ut “dritt” om noe dere faktisk ikke har kunnskap om.

Uten å si noe om hverken dette eller andre produkter, så er definisjonen – oversatt til folkelig norsk – på et pyramidespill omtrent slik:

Du har et produkt av liten eller ingen verdi som du selger videre til andre, som så selger produktet videre til andre igjen. Du får gjerne provisjon fra salget i alle ledd nedover – derav uttrykket “pyramide”. Nye medlemmer, eller kunder, vil du uvergelig til slutt bli fri for – og da faller hele systemet sammen.

Det avgjørende for at noe skal være et pyramidespill er derfor at hele systemet baserer seg totalt på å hele tiden rekruttere nye medlemmer.

Det skal sies at både WGI og T5PC solgte “produkter”. En venn av meg satt høyt oppe i T5PC. Han tapte en drøy million kroner, pluss en leilighet på galskapen.

Hei Peter Andre.

Ja er helt enig i det du skriver om pyramidespill, men hvem har sagt at vi tjener penger i flere ledd her? Vi er tross alt lovlige i alle land vi er i!
Men hvis du sier at de produktene vi har ikke har noe verdi? Da må du søke litt mere tenker jeg..
Vi har produkter innenfor økonomi, og det er ikke noe som er slengt ned på et papir av hvilken som helst.
Hvis du hadde tatt deg litt tid på å søke litt på WMI, så hadde du nok sett det.
Søk litt på Kip Herriage og Karl Bessey som er Gründere av WMI, eller les litt på siden deres: http://www.wmitoday.com så kanskje dere kan forstå litt mere hva vi har.

Det er også mange som blir med i WMI kun for nytteverdien, å hvorfor kan noen gjøre det hvis de ikke har noe nytteverdig å gi? Blandt annet så sitter det en dame fra E24.no i WMI, hvorfor?????

At våre produkter ikke har noe nytteverdi er ihvertfall helt feil. Å pyramidespill å den slags, må vi holde oss langt unna! Vi skal drive en seriøs online marketing business.

21.05.09

For meg virker det som om Carbon Copy Pro selger kurs i markedsføring og markedsføringstrategi som er samlet i moduler som kalles APP og BiB. Det du betaler for er disse modulene, og muligheten til å selge modulene videre i ditt eget “nettverk” som du skaper selv.

Spørsmål:
Hvis jeg kjøper en startpakke fra Carbon Copy Pro, vil jeg da bli opplært i hvordan jeg skal markedsføre min egen bedrift (f.eks. Adidasss) og mine egne produkter (f.eks. joggesko)?
Eller er det kun relatert til å markedsføre og videreselge APP og BiB?

22.05.09

@Hasse Andre Johnsgård:
Du må gjerne si at dette ikke er et pyramidespill. I vanlig forstand er det jo ikke det, siden dere selger et “faktisk produkt” og ikke har provisjonsregler for 2., 3. osv. ledd.

Produktet, derimot, er et “ikke-produkt” – det er rett og slett selve ideen som selges, om og om og om igjen. Altså ikke et faktisk produkt, men en tjeneste/opplæring i hvordan selge det samme produktet. Det kan sikkert også brukes til andre ting, jeg tviler ikke på at man kan lære en del, om man overhodet ikke har noen peiling på markedsføring mm. fra før av.

Men det du sier om at man kan “klatre i systemet” og kjøpe seg inn i dyre nisjer som koster fra 8k $ og oppover, tilsier for meg at dette er, om ikke ren scam, så i det minste en tvilsom businessmodell. Dette er et korthus – den dagen man ikke lenger klarer å rekruttere nye deltagere/kunder, så faller korthuset sammen – det er overhodet ingen gjensalgseffekt, og selv om man kanskje kan knytte nettverk og få kontakt med andre i denne sammenhengen, så er dette et begrenset marked. Ikke for det, de sier det blir født mange idioter hvert minutt…

Hasse Andre: Jeg vil at du skal skrive et enkelt innlegg, der du kjapt forklarer business-modellen. Forklar HVA du selger, HVORFOR dette er enkelt å selge, HVORFOR jeg skal betale 3300 + frakt for en pakke med DVDer og bøker som skal LÆRE MEG Å SELGE AKKURAT DET SAMME PRODUKTET! Slik det virker her, så kan jeg jo bare snekre sammen en slik pakke selv, skrive et par hundre sider med generell markedsføringsbabbel, samt hive inn litt snadder om SEO, marketing-on-the-web, bruk av Google / Pageranks mm. og selge den pakken videre til alle som ønsker. Jeg skal til og med bare ta 2999,- for den, inkl. frakt.

Dersom jeg har misforstått noe, så må du gjerne korrigere, men slik jeg leser det, så er dette kun luft. Dere har ikke noe reellt produkt, ikke noe solid business-plan, og er veldig nær et pyramidespill.

Men så klart – det er jo enkelt å motbevise det jeg sier – gi meg en “gratiskonto” – om jeg klarer å tjene over 10k i løpet av 2 måneder, så skal jeg med glede betale innmeldingsprisen. Dette forutsetter selvsagt at jeg følger den oppsatte læringsplanen, og gjør det som anbefales.

@Sindre: det å skrive betalte innlegg er helt greit. Det å påstå at man er nøytral når man gjør noe slikt, det blir derimot litt feil. I hvert fall om man skal lese artikkelen din – den setter ikke noe kritisk lys på CCP – den sier at “alle må finne ut av dette selv”, men i stor grad virker det som du er positivt innstilt – noe som selvsagt også er lov, men igjen, det forutsetter at man tar for seg produktet med et kritisk blikk, og vektlegger så vel negative sider som positive. Egentlig fant jeg hele artikkelen, og de fleste innleggene her i kommentarfeltet ganske ullne – ingen steder er det klare svar å få, noe som igjen er et tegn på at produktet er et “ikke-produkt”, og at man forsøker å selge luft.

22.05.09

@PoPSiCLe: Ja, jeg har i hvert fall håndtert denne omtalen 100% korrekt i forhold til norsk lovgivning, og merket det forsvarlig som et betalt innlegg.

Jeg kan forstå at jeg virker mer positiv enn nøytral i selve omtalen, da den ikke er så kritisk, og det kan jeg ta selvkritikk for. Dette fordi jeg hadde en lang mailprosess med Hasse Andre før jeg faktisk skrev innlegget, og som jeg har nevnt i andre kommentarer, fikk H.A. personlig “gjennomgå” av min egen skepsis og mine egne kritiske spørsmål. Det viktigste for meg var jo å finne ut av hvorvidt dette var et pyramidespill eller ei, og etter svarene å dømme, samt egen research, tok jeg etterhvert samme beslutning som selveste VG også tok da de valgte å tillate annonser for CCP: At det ikke fantes grunnlag for å la være å omtale/annonsere det.

Men som sagt i omtalen så går jeg ikke god for dette produktet. Alt som står å lese på min blogg vil kanskje alltid virke som noe jeg “går god for”, men her må leseren selv tenke seg om og bruke sunn fornuft, og faktisk lese hva jeg skriver. Jeg hadde tenkt å la en del av omtalen handle om hvor skeptisk jeg i utgangspunktet er til slike “fantastiske businessmodeller” som nærmest kun har en egen salgsside å vise til, men jeg glemte det rett og slett bort i overfloden av all informasjonen rundt selve selskapene og produktene.

Så jeg har tatt lærdom av dette og skal være enda flinkere til å vurdere positive og negative sider av et produkt, så sant jeg har prøvd det eller fått nok informasjon, ved neste omtale.

Daniel
22.05.09

La oss ta det positive her først.

Når man skal lykkes på internett hjelper det veldig å ha flinke folk rundt seg. Team-følelsen de legger opp til her vil nok hjelpe mange med å komme igang, håper dere er like flinke til å følge opp videre også. Hasse virker som en trivelig motivert fyr, og du skal ha for at du prøver med dette og alle andre internettsidene du driver.

Men.

Spørsmålet er dog hva slags produkt dere selger. Hasse har enda ikke klart å svare på det spørsmålet, WMI/CCP/BBC – det høres ut som TV-kanaler alt sammen. Omsetningsmålene dere setter er helt fjerne, det å tjene 30k i måneden på internett krever masse arbeid, kunnskap og ståpåvilje. 99,99% av de som henger seg på prosjekter som dette ender opp uten å tjene en krone.

Kan du helt ærlig fortelle alle her hvor mye du har tjent på dette hittil hvis du ser bort ifra de nye medlemmene du har vervet Hasse? (Såfremt at det faktisk ikke er hele businessmodellen)

For dere som ser etter en mulighet som dette og vurderer alternativet, bruk heller pengene på å kjøpe dere 30 bøker fra amazon. Hør hva Brian Tracy har å si om salg, les Jay Abraham/Seth Godin og finn ut hvordan markedsføring gjøres, kjøp dere Napoleon Hill på lydbok for å holde motivasjonen oppe og bruk den siste tusenlappen på masse is i sommer.

Hvis noe er for godt til å være sant så er det som regel det!

22.05.09

@Daniel: Gode bokforslag du kom med! :)

@Stig:
Ja i utgangspunktet så kan du bruke den lærdommen som CCP har til å markedsføre dine produkter. Nå skal det sies at CCP er bygget som et system som tar for seg CCP, men lærdommen i markedsføring ligger der. CCP systemet er jo bygget på det grunlaget at det skal hjelpe folk til å bli medlemmer i WMI, så derfor ville det vært mye du ikke har brukfor i CCP ved å markedsføre din produkter. Men ja, vi har opplæringsvideoer, skript, calls osv på opplæring innenfor markedsføring, dette gjelder alt fra blogg til betalte markedføringer.
Jeg anbefaller deg ikke å kjøpe CCP for å markedsføre andre produkter, dette fordi mye av det vi har er automatisert og vil forvirre dine kunder.

@PoPSiCLe
Takk for litt possitivitet:)
Dere ser litt feil på produktene, og ja jeg er veldig dårlig til å forklare det ned i tekst.

CCP er en markedsføringskanal, som hjelper deg med markedsføringen. Her lærer du alt innenfor markedsføring, samt at systemet er bygget slik at det lukker dine salg og tar vare på dine pottensielle kunder. Her kan du selge BIB= CCP systemet for ca 3000kr og tjene 1500kr pr salg. På denne måten så kan du tjene nok penger til å bli med i WMI ved å kun starte opp med å innvestere 3000kr.

WMI, har M1-M2 og M3 ( Du kan gå inn her uten CCP)
I disse pakkene, så får du ikke bare en dvd og noen bøker. Men det er slik at du kan få lov til å selge dette, og tjene penger på de, eller la vær. MEN, i bunn og grunn så får du økonomisk hjelp og råd. Hvor en skal sette penger for å få avkastning, altså hjelp i fond og aksjer, sparing osv.. Dette markedet blir aldri tomt!
Tipsene er utarbeid av de beste innenfor sin nissje, og blir hentet inn av WMI. WMI tar ikke å gir deg råd uten sikkelig undersøkelse, de tar inn bedrifter og hører på fremtidsplanene og gir råd deretter.
Siste rådet som kom var: M3 fikk et råd om å investere i et lite olje selskap, og hva skjedde like etter? Jo Texaco gikk inn med 40 milliarder dollar, hva skjedde så med de aksjene? Jo du kan tenke deg selv..

Altså vi har M produktene som vi kan selge, og tjene gode penger på, men vi har også den ypperste expetrisen innenfor økonomi. Det er derfor personer med penger kjøper seg inn i WMI uten å selge produktene, fordi det får de beste rådene til enhver tid. På den måten kan vi sette pengene vi tjener inn i sikre systemer, eller satse litt på høyrisiko. Men du lærer hvordan du skal håntere din økonomi av de beste, noe du ikke får råd om i banker og denslags.

Rask oppsumering:
CCP er verktøyet du kan bruke for å komme inn i systemet på en rimelig måte, og du kan “Jobbe” deg opp en inntekt. For så å kjøpe M produkter, og virkelig lære av de beste innenfor økonomi. Du kan se på WMI som en Rikdoms klubb. Du kan selge M produkter og tjene penger på de, eller lære hvordan du skal utnytte dine penger på best mulig måte. Rådene som kommer, kommer fra de beste av de beste, Blandt annet så har Donald Trump gitt fra seg masse råd.

Samtidig så lærer du om skatt, moms, bedriftsøkonomi, privatøkonomi osv…

Jeg beklager så mye, det er ikke lett å skrive ned hva vi har og ikke. De av dere som kan ha en interesse av dette, ber jeg dere ta kontakt på mail, så kan vi ta det pr telefon. Kunne skrevet side opp og side nes på vårt system, men det gjør bare forvirringen verre. Det er det som har skjedd her. Jeg tilbyr en uforpliktende telefonsamtale med alle som har lyst til å vite mere om dette, det gjør det lettere for alle.

det at vi har valgt å jobbe som et team, er et valg vi i Norge har tatt. På denne måten så har vi hatt den største veksten i CCP noensinne.

Når det gjelder “andre” internett sider jeg har, så er alt avsluttet :) Jeg har ikke lenger tid til å drifte alle planene jeg en gang hadde :)

Så jeg har fullt fokus på CCP og WMI, og det må en ha hvis en ønsker å lykkes.

Slik jeg drev i starten går ikke, 2-3 business modeller. Jeg har avsluttet alt annet, selv om sidene står der, så er det ikke mye liv i de ;) Litt penger blir det på adwords og denslags, men ikke noe å snakke om…hehe

Når det gjelder motivasjon til å lykkes, så er det noe du må ha.. Du må ha tro på det du driver med uansett hva du gjør, hvis ikke kommer du garantert til å misslykkes..
Hvis jeg får inn noen som kun vil prøve en mnd for å se om dette er noe å satse på, så sender jeg dem hjem, og ber de bestemme seg. Jeg vil ikke ta imot penger av personer som mener at ting kommer av seg selv, jeg jobber med motiverte personer som vil.
Så jeg vil si at jeg på ingen måte er villig til å lure forlk inn, jeg vil at folk skal ha lyst til dette. Og som vi har nevnt tidligere, ingenting kommer gratis som mange lover. Vi må jobbe, om vi driver en blogg eller en business som meg, så må en jobbe for det.

22.05.09

Det var egentlig ikke meningen å fremstå så skarp i forrige innlegg, som jeg muligens gjorde. Jeg ser du tar selvkritikk på at du kanskje glemte å veie positivt opp mot negativt, og det settes pris på.

Faktum er likevel det at både første og andreinntrykket av dette systemet, lukter pyramidespill. Men for all del, jeg skulle gjerne ha tatt en titt på matrialet man får tilgang til. Jeg tror dog ikke det er verdt over 3000 kr, spesiellt med tanke på at systemet i stor grad fremstår som om det baserer seg på muligheten til å selge dette produktet videre. Jeg sier selvfølgelig ikke at man ikke kan tjene penger på dette, men jeg tror dessverre at de fleste vil tape penger.

22.05.09

Så hvis jeg kjøper CarbonCopyPro, så vil jeg bli i stand til å tjene penger på å fortelle andre hvordan de skal tjene penger på CarbonCopyPro.

I praksis betyr det å forsøke å selge de CarbonCopyPro, så de igjen kan tjene penger på å fortelle andre hvordan de skal tjene penger på CarbonCopyPro.

Dette er jo genialt!!!

Hvorfor har ikke jeg tenkt på dette før? Jay Kubassek er jo et geni.

Minner meg litt om det som står øverst på siden til John Chow: “I make money online by telling people how I make money online”. (har en mistanke om at John Chow ler hver for seg selv hver gang noen klikker seg inn på siden hans og samtidig tenker han: “you stupid people…”)

Hvis Stigs beskrivelse er riktig, altså denne:

“Så hvis jeg kjøper CarbonCopyPro, så vil jeg bli i stand til å tjene penger på å fortelle andre hvordan de skal tjene penger på CarbonCopyPro.

I praksis betyr det å forsøke å selge de CarbonCopyPro, så de igjen kan tjene penger på å fortelle andre hvordan de skal tjene penger på CarbonCopyPro.”

.. så er det jo farlig nære et pyramidespill. Av to grunner:

1. produktet man selger har null eller ingen verdi. Man kunne like godt byttet ut produktet med en banan.
2. inntekten baseres totalt på at man hele tiden klarer å selge nye lisenser til nye “selgere”, som så selger banan.. unnskyld.. produktet videre til andre.

Man mangler imidlertid pyramidespillenes kjennetegn med at verdiene hele tiden flyttes oppover i systemet. I CCP baseres vel inntektene på at man selv selger kopier eller lisenser.

Og da er det forsåvidt ikke noe pyramidespill. Bare en jævla dårlig forretningside.

Jeg gir opp, dere leser uansett ikke hva som blir skrevet. Dere antar at det er slik uten å sjekke fakta.

Informasjon kan leses på http://www.carboncopypro.no og http://www.hasseandre.com

Tror ikke dere klarer å sette dere inn i hva CCP og WMI har, og at disse jobber fantastisk sammen!

Informasjon på engelsk:

Who We Are
A single, home-based operation, that has organically grown into the world’s fastest-growing, Internet marketing education and resource company with customers in over 100 countries. What started as one person’s pursuit of additional income by harnessing the power of the Internet has turned into one of the largest communities of successful Internet-based entrepreneurs, selflessly sharing and leveraging each other’s strategies and tactics.

What We Believe
If you are not working for yourself, you are working for someone else. The difference between the two, in terms of potential for success and self-fulfillment, is vast. In a world that is reeling from lost opportunity, corporate irresponsibility, and mismanagement, we believe that it is possible for anyone who has the desire and the will, equipped with the proper education, to become a successful Internet-based entrepreneur.

What We Do
CarbonCopyPRO creates an environment for entrepreneurs to cultivate opportunities for financial success through education and hard work. We show the average person how to achieve above average results using simple tools like the Internet, their telephone, and a pad of paper. These tools are available to almost anyone and can be lethal if combined with vision, passion, and focus.

How We Do It
By providing a sound, marketing education to anyone with the capacity to turn desire into action, we empower our members to build successful Internet-based businesses. What we teach is not taught in traditional classrooms, anywhere. It is the collective knowledge of dozens of experienced, self-taught entrepreneurs who have all attained a certain degree of success, and compiled their experiences into a virtual university for the benefit of all of our members. Our members are among the few in this world who are willing to turn around and help those on the ladder below them.

23.05.09

Nei nei Hasse Andre. Du må ikke gi opp! Du er i ferd med å endre verdensbildet til oss Glabladet-lesere. Når du endrer noens verdensbilde må du regne med å møte motstand.

Hvis du ikke klarer å endre verdensbildet, må du bare skifte taktikk.

Les her for noen enkle råd:
http://www.dinevibber.no/2009/05/kunsten-a-overbevise-andre/

Neida Stig jeg gir ikke opp på den måten nei :) Jeg er ikke av den typen som gir opp ved litt motsand når jeg har sat mine mål.

Men jeg gidder ikke å skrive samme svarene opp og opp igjen:) Jeg har faktisk mere fornuftige ting å gjøre.

Jeg vet hva vi har, og er stolt av det! Så hvis det kommer noen “nye” spørsmål så svarer jeg selvfølgelig.

andreas
23.05.09

hmm… syns dette høres litt rart ut jeg..

Må man virkelig betale 49$ for å få tilgang på hva dette går ut på? det er jo akkurat som at man måtte ha betalt 100 kroner for å få tilgang på en meny hos en restaurant, altså direkte latterlig…
.. og du skriver at det er for å skille ut de som er villige og seriøse fra de som ikke er så seriøse?? Dere vil sortere ut de som vil drive business fra de som ikke vil… vel, det å betale 3000-4000 for selve produktet burde jo være en indikasjon på at man er villig nok.

Nei, det finnes MANGE andre metoder å bruke tiden på, som i tillegg er mer profitable enn dette her.. hvis dette selskapet virkelig er så seriøst, hadde de vel ikke “ansatt” en total nybegynner, som spammer alle norske forum, til å stå for markedsføringen i Norge… :p

Hvem har sagt at jeg står for markedsføringen i Norge?
Vi er alle selvstendige entreprenører, og jeg har mitt og andre sitt!!
Når det gjelder “Spam” Så er ver det nevnt tidligere.

Thomas
24.05.09

Du sier kurset består i å lære markedsføring, og har derfor 2 kjappe spørsmål som skal være enkelt for deg å svare på.

1) Sto det i kurset at du skulle skrive slike innlegg i forumene.

2) Ettersom det er et helt kurs, så skal det være enkelt for deg å dele kun étt tips til å generere trafikk til en nettside, slik at vi kan se kvaliteten på kurset.

Hvis du derimot ikke kan gi étt tips (jeg regner med det er mange) så sier det vel seg selv at hverken kurset er noe spesielt bra, og personene som markedsfører dette kurset kan ingenting om virkelig markedsføring.

@Thomas
Vet ikke hvilket minne du har, men hva som angår forum står høyere opp her. Vi lærer så absolutt ikke på den måten nei!

Du betrakter dette som et “Kurs” Jeg vil si et system! Slik at din oppgave er kun å skaffe personer inn på din side, etter dette så tar systemet over og gjør alt for deg.
Ja selvfølgelig har vi mange opplæringer innen markedsføring, men dette er bare en del av hele CCP.
Vi har blandt annet grundig opplæring i:
-Facebook
-Myspace
-Wordpress
-Twitter
-Forum
-Artikler
-Betalt annonser
-Squidoo
-Google basic
-Google Medium
-Google Advance
-Video marketing
-Enzine
-E-bay
-free ads
for å nevne noe….
Dette er noe av det vi går inn i dybden på. Og her finnes det forskjellige nivåer ettersom hvilken ferdigheter du har.
Som nevnt tidligere, så er vårt back office så omfattende, at det tar 1 uke til 1 mnd bare å sette seg inn i alt!

Jeg skal ikke være grineper her nå, men hva spørsmål som angår meg privat vil ikke bli besvart. Har dere problemer med meg som person, så setter jeg pris på direkte kontakt!
Og utifra de navnene som er registert som innlegg her, så ser det ikke ut for at noen av dere har tatt dere tid til å se hva vi har en gang, så vet ikke hvorfor jeg skal kaste bort tid på dere lenger. Slik som dette har blitt til nå, kan vi helt sikkert drive på et år fremover, da synes jeg det er bedre at dere faktisk tar dere litt tid og undersøker litt selv. Jeg gidder ikke å besvare “Dumme” spørsmål i flere uker fremover! Dere har fått nok informasjon til å avgjøre om dette er noe eller ikke for dere!

Thomas
24.05.09

Så du mener alle som er nysgjerrige/kritiske er “dumme” mens du er den “smarte”?

(refererer til den nest siste setningen i din forrige kommentar).

Nei, jeg mener dumme spørsmål som er besvart flere ganger. Stor forskjell på en person og et spørsmål!
Har aldri nevnt at jeg er “smart” og heller ikke at du er “dum.”

Thomas
24.05.09

Du sier på din hjemmeside følgende:
“Det er jo selvsagt derfor dette systemet appelerer til de smarte! ”
Er ikke det å si du er smartere enn andre?

Og videre sier du:
“Rimelig intelligente mennesker skjønner at det koster penger… for å tjene penger! ”
Dette er 100% FEIL. Ingen trenger å kjøpe et medlemsskap for å tjene penger. Ta deg en tur til tradedoubler.no og du kan tjene penger uten å betale medlemsskap.

Men til noe du kanskje ikke har tenkt på… når du samler leads til ccp, hvem samler du leads til? Hvem “eier” leads’ene? Det er nemlig firmaet bak ccp, og ikke ditt firma!

Når du avslutter ditt medlemsskap i ccp så er alle leadsene ccp sin “eiendom” som de kan drive med oppsalg til. Altså så bygger du ikke du din egen business, men du betaler medlemskontigent for å få lov til å bygge ccp sin business. Du betaler faktisk for å være ansatt. Smart du… NOT.

For å se forskjellen, så er alle nyhetsbrevabonnenter til Sindre her på Glabladet Sindres EGEN “eiendom” som han kan sende affiliatetilbud og oppsalg til. Faktisk så er glabladet en uendelig større business enn å være medlem av ccp, fordi det å være medlem av ccp er ingen business. Å eie ccp er business. Og et betalt medlemsskap tilsier ingen eierandel i ccp.

25.05.09

Om man ser vekk fra denne gratis hjemmesiden man får og opplæringen i nettmarkedsføring er det litt som denne vandrehistorien om hvordan man kjapt tjener seg noen kroner.

Skriv inn en annonse i lokalavisa : “Send meg 100 kroner og jeg forteller deg hvordan du blir rik”.
Folk sender deg 100 kroner og du skriver tilbake:
“Gjør som meg”.

Selvsagt er dette litt mere omstendig, da det ikke er snakk om 100 kroner, men etterhvert meget store summer. Og bare så det er sagt….om man følger slike system til punkt og prikke og faktisk gidder å jobbe med dem tviler jeg ikke på at man ikke kan tjene penger på dem, det er mange historier om de som har gjort det.

29.05.09

Er WMI eller de andre 3 bokstavs forkortelsene medlem av direktesalgsforbundet?

gjør et enkelt søk på google etter : Wealth Masters International

SVINDEL (scam) er det som dominerer.

30.05.09

1 ting IRRITERER meg! Og det er at jeg ikke så dette innlegget før nå, slik at kommentaren min havner på plass 57 – og dermed er det få som får lest den..

Men:

Jeg ser store misforståelser fra litt inngroddhet hos diverse folk her jeg sitter å leser.. Mange TROR de har svaret: Scam, tull og atter svindel.. det er feil!

Bare fordi dette er en anderledes måte å jobbe på enn hva de fleste leserne her er vant til fra sin 08-16 jobb, så betyr ikke det at dette er svindel!

Jeg har selv jobbet med MLM, selv om jeg absolutt ikke har noe med dette systemet og gjøre, og ikke lenger jobber med nettverksmarkedsføring… men jeg vil enkelt og greit forklare forskjellen på MLM og Pyramidespill

Pyramidespill:
Få noen til å betale for å kunne selge noe til noen som vil betale for å kunne selge det samme til noen som vil betale for å kunne selge det igjen til noen andre som vil betale som igjen vil selge dette til noen som vil betale… Og i uendelige ledd nedover i rekken, betaler ALLE noen få prosent til han som startet det hele, ergo blir han på toppen svært rik, og han selger egentlig en luftboble.

Pyramidespill er basert på måten MLM er bygget opp på, men har ingenting med MLM å gjøre.

MLM står for Multi Level Marketing – Altså markedsføring på flere nivåer – som stort sett er hva ABSOLUTT ALLE store selskaper bedriver, mens disse tradisjonelle selskapene gjør dette på en SVÆRT urettferdig måte.

MLM er den mest rettferdige måten å jobbe på, og jeg vil understreke det ved å kjøre en parallell til et hvilket som helst tradisjonelt selskap, som ingen vil påstå svindler – hør her:

Coca Cola har 1 mann på toppen, han kalles CEO. Denne CEO’n tjener uhorvelig mange penger, og jobben han gjør er å fortelle sine 5 undersjefer hva de skal gjøre. De tjener også uhorvelig mange penger på å fortelle sine 25 underledere hva de skal gjøre. Disse 25 underlederene tjener ganske bra på å fortelle sine 250 distriktsjefer hva de skal gjøre. Disse 250 distriktsjefene forteller sine 1500 markedsområdeledere hva de skal gjøre, og tjener en over-snittet-årslønn på det. Disse 1500 markedsområdelederene tjener en god slant på å fortelle de 10.000 salgslederene hvordan de skal motivere selgerene. Og alle de 10.000 salgslederne tjener en gjennomsnittslønn på å forsøke å motivere sine 400.000 selgere til selge mest mulig Coca Cola – for hva CEO’n der opp ville kalt for luselønn…

Ta et stykke papir, og tegn denne organisasjonen opp på et ark, med CEO øverst, og så videre nedover – DER har dere PYRAMIDEN deres, hvor han som sitter på toppen tjener alle pengene, mens de som VIRKELIG gjør jobben som selskapet tjener penger på, sitter inne på denne bloggen til Sindre for å slippe unna RatRace.

Coca Cola bedriver MLM, men på en urettferdig, ulogisk og urettferdig måte, men systemet fungerer, for det er en 110% sikker måte for de på det nederste nivået å tjene penger på – UTEN å måtte tenke selv.

Et ekte MLM selskap, gir alle sine konsulenter / representanter LIK mulighet til å tjene det samme, uansett hvilket nivå de ligger på. Nr. 1 kan tjene bedre enn nr. 2, og nr. 2 kan tjene bedre enn nr. 1 – alt ettersom hvem som gjør den beste og største jobben.

MLM selskapet som her beskrives selger jo et fysisk produkt, og selv om kjøpet av produktet gir rettigheter til å selge produktet videre til andre, betyr jo ikke det at det er svindel!?

Hva da når jeg kjøper meg en bil – altså går til eierskap av et kjøretøy, som jo vil stå i MITT navn -. jeg blir jo ingen svindler, selv om jeg etter kjøpet står i posisjon til å selge bilen min videre… Det ville vært ulovlig i det øyeblikket jeg solgte bilen videre FØR jeg hadde kjøpt og betalt den selv…

Jeg skulle SÅ ønske at mennesker FØRST prøver å forstå sammensetningen av en sak, FØR de begynner å diskutere hvor teit det er…

Det er nettopp pga. skepsisen som gjør at DERE leser Sindre’s Glabladet for å få inspirasjon til å ha det bedre i hverdagen, fordi dere er for stuck til å gjøre noe for livet selv – hadde dere ikke vært så forbanna skeptiske, fordi det “Høres Uvanlig Ut – Naboen gjør det jo ikke” – så ville dere kanskje drevet deres egne inntektskilde, UTEN å måtte jobbe for andre resten av livet…

Ha en flott pinsehelg, hilsen Roger.

13.06.09

Men i dette tilfellet kan du ikke selge BIB videre, har du kjøpt BIB får du muligheten til å selge andre BIB.

BIB koster ca 3000 kr, kostnader på dette produktet er kanskje 60 kr. 1500 kr i fortjeneste til deg. 1440 kr i fortjeneste til toppen!

Hmm, dette var gøy lesing :)

Hvem har sagt at produktet har en kostnad på 60kr?
Og hvordan får du til at 1440kr går til toppen? Du har tydligvis ikke satt deg inn i vårt system.

Jeg synes det er veldig greit å ha egen meninger om Businesser rundt om, men jeg synes det er veldig dumt at “Personer” Uttaler seg om vår business uten å vite noe om det, og ikke engang prøver å finne svaret før en poster et innlegg her.

Det siste innlegget blir kun: “Sånn tror jeg at det er” Du vet ikke?

Men hvis du har bevis på at produktet vårt koster 60kr og at 1440kr går til toppen, så vil jeg gjerne se det ;)

LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:
Advarsel: Upassende kommentarer risikerer å slettes uten forvarsel.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008-2009 www.Glabladet.no | Privacy Policy
Gratis bloggekurs! Lær:

- Få en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!

Abonner på Glabladet:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:

Om Sindre Låstad
Sindre LåstadJeg tjener til livets opphold ved å blogge og lever "The Dot No Lifestyle". Ta bloggekurset mitt for å lære hvordan du kan gjøre det samme! (Profil)
Bli min Facebook-venn

Siste Twitter fra Sindre

  Siste kommentarer

  • Thomas: Selv om vi lever i 2009, har vi fortsatt mennesker med bevisthetsnivå fra år 1000 FØR Kristus....
  • Stig: Kudos til denne! Bra skrevet, og fortjener å vinne så langt. Ansiktet er antakelig det området...
  • Atle: Tror absolutt jeg vil kunne kategorisere dette som det “rareste” blogginnlegget jeg...
  • www.Glabladet.no: Sindre har i Glabladet skrevet om dette med å utnytte sitt fulle potensial. Jeg vil bare...
  • Lars Martin Cowell: Dette her var et godt innlegg, på tross av litt kjedsomhet (Jeg tror jeg lett...
  • Sindre Fredrik Karlsen: Dette er et veldig bra innlegg. Selv om en A4-tilstand egentlig er uaktuelt...  Sponsorer

  Apple Store
  Bokkilden
  CDON
  Haugen Bok

  iTunes
  Kondomeriet
  Leger uten grenser
  MPX
  One.com


  Spreadshirt
  Star Tour
  Unicef-fastgiver
  Yves Rocher

  Sponsorer

  • Artigste.net
   Artige og (u)interessante nyheter!
  • Casino
   Guide til casino på nett
  • Kreta
   Vacation in Crete. Accommodation, maps, rent a car, buses and ferries. All you need in one place.
  • Din link her?
   Kun kr. 150 pr. måned
  • Din link her?
   Kun kr. 150 pr. måned