Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Intervju med Camilla fra Glade Talenter

Skrevet av Sindre | 03. juli, 2009

På tide å avsløre identiteten til deltagerne i Glade Talenter. :twisted: Først ut er ingen ringere enn Camilla Persson Hager, 25 år fra Trondheim. Observante Glabladet-lesere husker dette navnet fra før. Camilla har nemlig, som den eneste i denne konkurransen, bidratt med innlegg på Glabladet tidligere: «Fem måter å kaste bort livet ditt, tiden din og all fokus!« og «Tenk positivt en uke – Tar du utfordringen?«.

Hittil i Glade Talenter har hun vært kjent som deltager J402, og står bak følgende innlegg:

Camilla er utdannet allmennlærer og fullfører denne sommeren årsstudium i Multimedial Nettjournalistikk. Hun jobber som personlig assistent og skribent i et markedsføringsfirma.

1. Fortell oss om deg selv. Hvem er du?

Hvem er jeg? Prøver å finne ut av akkurat det der! Men noe vet jeg da: Er fra Gjøvik, men har bodd i Trondheim så lenge at jeg snart anser meg selv som trønder. Er straks ferdig utdannet og jobber for å kunne gjøre skriving til et fulltids levebrød. Har nettopp tilbrakt et semester i Den Dominkanske Republikk hvor jeg har lært meg spansk. Bruker til tider litt for mye tid på nettet, og anser meg selv som en periodisk lesehest. Er likevel langt fra asosial og elsker å tilbringe tid med venner, utendørs og på trening. Ellers jeg veldig grei og sannsynligvis verdensmester i grov rundstykkebaking :)

[Sindre: Det høres bra ut. Hvis du vinner, kan du bake lunsj til Glabladet-redaksjonen hver dag. ;) ]

2. Hvordan oppdaget du Glabladet?

Jeg husker ikke hvordan jeg først kom inn på gladbladet, men det er en god stund siden. Det var lenge før jeg forstod konseptet med blogging og trodde dette var en nettavis på linje med Dagbladet. (ok, kanskje litt mindre, men likevel;) Har alltid interessert meg for selvhjelp og var derfor innom i ny og ne. Etter at jeg selv begynte med blogging har jeg blitt en fast leser :)

[Sindre: Nettavis på linje med Dagbladet?! Hvor i all verden fikk du det inntrykket fra?? *sier han og ler ondskapsfullt for seg selv og tenker: "Yes! Planen lyktes!"*]

3. Hva er din motivasjon for å delta i denne konkurransen?

Min motivasjon er at jeg gjerne kunne tenke meg å være med å videreutvikle Gladbladet. Det fordi jeg synes Gladbladet er et genialt konsept, men også fordi bloggen er for meg det beste eksempelet på en norsk, suksessrik blogg. Noe jeg gjerne vil ta del i! Det finnes mange norske blogger som gjør det ganske greit, men når jeg ønsker å få litt inspirasjon (foruten typen «dagens antrekk») og lære noe (annet enn intime detaljer om andres liv), så er Gladbladet mitt absolutte førstevalg. Jeg er veldig glad i å skrive denne type artikler og er selvfølgelig interessert i at flere skal kunne få lese det jeg skriver. Dessuten kom jeg ikke særlig langt i TV2-Idol, og følte jeg fikk en ny sjanse her som jeg ikke kunne la gå fra meg ;)

[Sindre: Vel, takk. Er helt enig i alt du sier om Glabladet! Hvor langt kom du i Idol? Finnes det klipp av din audition på YouTube? :twisted: ]

4. Hva er din sterkeste side i denne konkurransen? Hva liker du best å skrive om eller lese om?

Min sterkeste side må være den kreative siden. Jeg går sjelden tom for ideer og mangler derfor aldri noe å skrive om. Jeg har lest x antall selvhjelpsbøker og har interessert meg for temaet siden barneskolen (det er sant!). Name it, I`ve read it. Saker som gir konkrete tips liker jeg godt, både å skrive dem selv og å lese andres. Har tidligere skrevet om alt fra mote- og skjønnhetssaker for Frøken Norge til artikler om fattigdom for Røde Kors. Variasjon er gøy og jeg prøver gjerne ut nye sjangre.

[Sindre: Hjertens enig i dette. Variasjon er veldig gøy. Via frilanssiden min har jeg takket ja til oppdrag som har variert fra kredittkort, forbrukslån, etc, til helse og velvære. Ingenting av dette er mine sterkeste sider, men det var utrolig interessant og lærerikt.]

5. Hva syns du om konkurranser som dette, og hva tror du er grunnen til at det ikke kjøres mange konkurranser på norske blogger?

Hva jeg syns om konkurransen? Om jeg vinner syns jeg den er dødsbra, hvis ikke så har jeg ikke særlig sansen. Nei, helt ærlig så synes jeg at initativet er supert! Gladbladet har en såpass stødig profil, Sindre vet hva han vil ha, og derfor er det fint at han åpner for å utvide redaksjonen med noen som passer inn. Jeg tror at litt «friskt blod» kan være med på å styrke nettsiden. Hvorfor andre blogger ikke har lignende konkurranser vet jeg ærlig talt ikke…

[Sindre: Camilla... Kan jeg bare få lov å RISTE DEG LITT, til du husker at "Glabladet" skrives UTEN "d"?!?? Eller er dette en slags stille protest for å korrigere det du mener er min egen "store skrivefeil"? :P ]

6. Hvorfor fortjener du å vinne? Hvordan vil du skille deg positivt ut fra de andre dersom du vinner?

Jeg fortjener å vinne fordi jeg passer godt inn i Gladbladets profil :) Både i «Glade talenter» og ved tidligere anledninger har jeg levert bidrag som har fått god respons av leserne, og det er jo tross alt dem vi skriver for, eller hva? Jeg er meget pålitelig og hvis jeg vinner vil jeg fortsette å levere gode varer – enkelt og greit :)

[Sindre: Ikke glem rundstykkebakingen!]

7. Jeg vet det er vanskelig å «gå der», men ta i betraktning et øyeblikk muligheten for at du IKKE vinner. Hvem av de andre i denne konkurransen syns du bør vinne og hvorfor?

Dersom jeg ikke vinner, vil jeg gjerne gi en stemme til personen som skrev «Flørt som en baby«. Den saken likte jeg godt.

8. Du liker åpenbart å skrive. Har du selv en blogg? (Hvis nei: Hvorfor ikke?)

Jeg liker åpenbart å skrive ja, det har du så rett i. Har blogget på www.hvabehager.blogspot.com siden oktober i fjor og har ingen planer om å slutte med det første :)

Tusen takk for at du ble med på dette intervjuet, Camilla!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 03. juli 2009 klokken 13:32 i kategoriene: Glade Talenter, Intervjuer,

LESERNE MENER:
27 kommentarer så langt

03.07.09

Morro å få et ansikt knyttet til tallene og bokstavene.

03.07.09

Det er forresten en feil i lenken til bloggen til Camilla (merkelig setning).

3. Sindre
03.07.09

*Rettet*. Sånn går det når man i kampens hete glemmer «http://». :)

4. Thomas
03.07.09

Søt pike du. Kanskje vi sees på Solsiden i kveld ;)

5. Sindre
03.07.09

Si fra hvordan den slags «sjekkereplikker» funker for deg, Thomas.

6. Camilla
03.07.09

Uten d, er du sikker? Haha:) ville bare sjekke om du var våken kan du skjønne:) snakkes på solsiden ja;p

7. Magnus
03.07.09

Ja, dette var et fint intervju.

Hun er nok veldig grei denne Camilla og jeg håper hun vinner denne konkurransen. Jeg likte veldig godt de der tipsene om hvordan kaste bort livet sitt.

Jeg krysser fingrene for deg Camilla!

8. Sindre
03.07.09

Til Magnus og alle andre: Jeg vil gjøre oppmerksom på at jeg har lagt ut en poll i høyre sidemeny på Glabladet, under annonsene. Der kan dere stemme frem innlegget til den dere mener bør gå videre. Ser at den har fått svært få stemmer, og jeg regner med dette er fordi den er litt bortgjemt. Beklager det! :) —>

9. Magnus
03.07.09

Det var jeg ikke klar over nei. Men nå har jeg stemt og håper at det gjør utslaget.

Hvis denne avstemmningen er den som er avgjørende for hvem som går videre, bør den kanskje vurderes å flytte mer sentralt plassert ja.

Heia Camilla!

10. Sindre
03.07.09

@Magnus: Det er det den ikke er, og derfor har jeg ikke tatt pollen så «tungt». Pollen er mest for å gi oss dommerne en pekepinn på hva leserne mener. Det har også vært mulighet til å stemme på innleggene via en poll i hvert innlegg.

Vi setter uansett stor pris på alle tilbakemeldinger vi får, enten i form av kommentarer eller stemmer. :)

Hvem som går videre til runde 3 offentliggjøres om få dager…

03.07.09

Blir det profilering av de andre deltakerne også?

12. Totti
04.07.09

Morsomt å se at du har havnet her, frøken Hager. Artig intervju. :)

13. Atle
04.07.09

Dette er da det dummeste jeg har hørt Sindre. Bare bake lunch til redaksjonen? Hva med oss lesere da?

Neida, jeg syns absolutt Camilla fortjener og gå videre dersom hun inviterer alle lesere av glabladet på skikkelig lunch med gode rundstykker. :D

14. Sindre
04.07.09

@Lars Martin: Ja – men jeg tenkte å spre dem litt utover konkurransen. :)

15. Camilla
04.07.09

Føler kanskje at fokuset på rundstykkebakingen min har tatt litt overhånd her, er ikke dette en skrivekonkurranse? :P Men dersom det får meg videre er det i grunnenhelt greit, rundstykker all the way!

Sindre: Drømte forresten at du kritiserte meg for skriveleifer i natt – igjen! Livet som deltager i Glade Talenter er tøffere enn jeg trodde! :)

16. Sindre
04.07.09

…og det er også meningen, ellers har du ikke noe her i «bransjen» å gjøre. ;)

Mmmm…. ruuundstykkeeeer….

17. Camilla
04.07.09

Og det gjorde jeg det igjen! : «i grunnen helt greit» skulle det jo stå

18. Sindre
04.07.09

Makan, som du roter det til da. :P Nervøs?

19. Camilla
04.07.09

gjett om! :P

[...] Denne konkurransen oversvømmes tydeligvis av trøndere. Ettersom jeg er bergenser, priser jeg meg bare lykkelig over at jeg ikke er fotballfrelst akkurat nå. [...]

[...] Melissa, tidligere kjent som J172, har definitivt konkurransens mest interessante navn. Jeg får alltid lyst på melis, glasur, kake osv, når jeg hører det. Men spørsmålet er: Kan hun bake kaker og dermed hamle opp med Camillas rundstykker? Det gjenstår å se… [...]

[...] J402 Camilla (”Planlegg dagen smartere – lat som den er over!” og “Livet er herlig! Eller?”) [...]

[...] Dette er bidrag nr. 17 til Glade Talenter 2009, skrevet av Camilla. Deltagerne har fått tildelt “personlige oppgaver”. [...]

[...] Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Camilla fra Glade Talenter. [...]

[...] Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Camilla fra Glade Talenter. [...]

[...] Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Camilla fra Glade Talenter. [...]

[...] Antall skribenter ser ut til å være 3, men det er fordi mine tidligere skribenter Ole og Jonas sine kontoer ikke er slettet enda. Jeg har slettet Camilla og Melissa sine (innleggene består fortsatt, de er bare postet som gjesteinnlegg under min egen bruker). [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere