Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Uhell i hellet?

Skrevet av Sindre | 25. august, 2009

På vei hjem fra siste skoledag 18. juni i år, ble Susanne Auke påkjørt og slept under en bil i fire kilometer på en vei full av fartsdumper. Heldigvis gikk det bra med henne og hun er på beina igjen, klar for å begynne på skolen igjen.

Dette er jo en ekte gladnyhet. Vel, i hvert fall for familie og venner. For stakkars Susanne derimot, kunne vel dette knapt vært timet dårligere.

For, hvor utrolig kjipt må det ikke være å bli påkjørt under gledesrusen etter siste skoledag før ferien, for så å havne i koma og våkne opp tiiiiil…? SKOLESTART!!

Vi i Glabladet ønsker Susanne lykke til og håper hun takler den mentale delen av å ha blitt frarøvet ferien og oppleve tidenes lengste skoleår noensinne…


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 25. august 2009 klokken 0:23 i kategoriene: Gode nyheter, Humor,

LESERNE MENER:
7 kommentarer så langt

1. julius
25.08.09

Haha :D

2. John
25.08.09

Jeg skjønner ironien din. MEN…
Hvor kjipt tror du ikke det er å ligge der på sykesengen dag etter dag etter dag… Så det er da godt, alikevel, at hun får noe å gjøre for å få tankene bort fra at bena hennes er i skinner og alt det som er skjedd.

3. Petter
25.08.09

Hun er vel bare glad for at hun har livet i behold :)

4. Drea
25.08.09

En slik opplevelse får vel hvemsomhelst til å elske skole! :)

[...] Det er stort sett samme stil over det hele, og jeg tror rett og slett ikke Glabladet er ment til å være noen direkte gladnyhetsavis. Vi prøver oss med noen merkverdige forsøk en gang i blant, men alt i alt er det selvutvikling det går i, og jeg tror både leserne og Glabladets skribenter liker det best sånn. [...]

6. Leser1
22.10.09

Denne jenta har være igjennom en enormt traumatisk hendelse og overlevde mot ALLE odds. Hun har vært så nær døden det nærmest går an. Så vidt jeg vet er hun fortsatt ikke tilbake på skolen, men har en lang og tung vei å gå med rehabilitering for å komme dit. Og hun vil nok helt sikkert ha varige men som vil følge henne hele livet. Trolig er hun en positiv jente som fortsatt vil kunne få mye ut av livet, men denne artikkelen håper jeg ikke hun har sett.
Håper slike lettvinte artikler ikke skrives i fremtiden uten å ha sjekket fakta først..
En gladnyhet synes jeg dessverre ikke at dette er.
Jeg synes mye som skrives på denne bloggen er bra. Men denne artikkelen synes jeg er totalt bomskudd, jeg ble lei meg av å lese den, på vegne av henne, det var langt mer alvorlig enn det fremkommer her..

7. Sindre
22.10.09

@Leser1: Hvis du ikke har et snev av sans for humor (inkludert være åpen for noe du kanskje syns er dårlig humor) føler jeg med deg. Dette er som alt annet på Glabladet, et alternativ perspektiv – i dette tilfellet på en nyhetssak som selvfølgelig hadde en standard «alvorlig» vinkling i media. Det skader ikke å se annerledes på ting, og da jeg skrev om dette, hadde det blitt omtalt i media i månedsvis allerede. Folk har spøkt verre med ulykker som har innebært dødsfall tidligere, jeg syns det må være lov, men det er sikkert ikke alltid kjekt for de pårørende. Jeg ser ærlig talt ikke noe galt i dette innlegget, og det bør ikke være noen tvil om at jeg ønsker Susanne alt godt. Tipper hun hadde satt pris på at NOEN klarte å ikke bare komme med all verdens «synd på deg»-sympatimeldinger, og faktisk se humoren i det. Enhver idiot forstår jo at det var en traumatisk hendelse, og hadde jeg vært henne, hadde jeg vært lei av å «høre det».

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere