Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

«Følg veien med et hjerte» – Dag 3 Steve Pavlina-seminar

Skrevet av Jonas | 05. oktober, 2009

Jonas er i Las Vegas for å delta på Steve Pavlina-seminar og blogger fra oppholdet, inntrykkene og innsikten fra seminaret.

Seminaret er over, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd. Å se Las Vegas var fantastisk. Å møte en haug med oppegående, inspirerte mennesker av typen: Spirituelle lærere, internettmarkedsførere, suksesscoacher, ekstremt heite rawfood yogainstruktører osv, en type folk jeg stort sett bare leser om på internett, var uvurderlig.

Og seminarinnholdet og øvelsene vi gjorde var som amerikanerne ville sagt det: LIFE CHANGING :-)

Det er særlig en ting jeg sitter igjen med nå helt på slutten:

Etter å ha gått igjennom alle mine livsområder begynner jeg å se et mønster. Jeg begynner å se hva som skal til for å komme videre til Planet B. Og nøkkelen, the missing link er mot. COURAGE som Steve kaller det. Å følge veien med et hjerte.

Mange av vennene mine ville nok sagt at jeg allerede er ganske modig og er flink til å utvide komfortsonen min. Allikevel merker jeg at jeg fortsatt har mye å gå på. Jeg kan gjøre en modig handling og så leve på det de neste tre ukene, jeg kan være modig på et område av livet og neglisjere andre, kanskje viktigere områder. Det å følge hjertet sitt er en konstant utfordring, noe jeg hele tiden må gjøre om jeg ønsker å vokse.

Ved å følge veien med et hjerte får vi en sitrende, optimistisk energi i kroppen som resten av verden merker umiddelbart.

Ved å følge veien med et hjerte åpner vi oss opp for mer glede, men også mer sorg. Vi blir mer sårbare og mer lekne og glade.

Og ved å følge veien med et hjerte viser vi verden at vi tør å bli avvist, at vi tør å få et nei.

Å bli mer modig er noe man kan øve opp som en muskel. Bruker man muskelen hver dag blir den større, bruker man den sjelden, eller aldri, forfaller den.

Steve anbefaler å starte i det små og finne ut hva som er mulig for akkurat deg å gjøre. Hvis du for eksempel syns det er superskummelt å gå opp til fremmede mennesker og snakke med dem kan du starte med å holde øyekontakt og et dele et lite smil.

Det er ikke hvor tung vekten er som har noe å si, men hvor sterk du er i forhold til vekten. 10 kilo for noen kan føles som 100 kilo for andre.

Her noen ting jeg har tenkt å gjøre fremover for å øve opp motet mitt:

  • Gi flere klemmer, og vise mer takknemlighet og glede overfor andre mennesker
  • Ta kontakt med mennesker jeg har lyst til å ha i livet mitt, og fortelle dem nettopp det!
  • Utforske teaterimpro (fy F**n det syns jeg er skummelt)
  • Stå nakenmodell (h*****e så utrolig nervøs jeg kommer til å bli)
  • Begynne å date igjen (etter en liten pause) og legge hele hjertet mitt inn i det :-)

Hvis det er noe du er redd for å gjøre, er det ofte et tegn på at å gjøre det kan gi deg en enorm veksterfaring! Står man ved et veiskille og lurer på hvor man skal, kan man spørre seg selv: Hvilken vei er veien med et hjerte?

Hva har du tenkt å gjøre for å øve opp motet ditt?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Jonas på mandag 05. oktober 2009 klokken 18:26 i kategoriene: Selvutvikling,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Sindre
05.10.09

Vil bare gi deg en offisiell takk, Jonas, for å ha rapportert så bra fra dette seminaret. Det er ikke sikkert dette har vært sååå interessant for de som ikke engang har hørt om Steve Pavlina, men jeg håper at folk fikk noe ut av innholdet likevel. I know I did!

Steve er en genial mann – uten ham ville ikke Glabladet vært til. Uten ham ville jeg kanskje vært stuck i en VANLIG jobb, og i et utilfredsstillende forhold akkurat nå… *grøss*

For meg er det så mye selvutvikling å hente i dating f.eks, at jeg ville ikke hatt det på noen annen måte akkurat nå. Jeg lærer stadig nye ting om meg selv og mennesker generelt, og pusher stadig grenser. Sakte men sikkert overkommer jeg alle mine tidligere frykter som har bygget seg opp år etter år. Og det er en ganske så befriende følelse!

2. Sindre
06.10.09

Og så kan jeg jo legge til at Steve har oppdatert bloggen sin med et innlegg om hans tanker og opplevelser i forbindelse med seminaret hans. Dette er noe av det jeg virkelig digger med Steve. Han deler åpenhjertig sine opplevelser på en måte de fleste andre «profesjonelle» ikke gidder. Han får leserne til å føle seg som en god bekjent av ham, selv om de aldri har møtt han… (med unntak av Jonas, da :P )

Til og med hvor mye han tjente på denne workshopen avslører han!

Etter alle disse innleggene var det interessant å lese om Steve sine erfaringer, så jeg anbefaler alle interesserte til å ta en titt!

[...] Etter å ha lest Jonas’ ønske om å bli nakenmodell begynte jeg å lure på hvorfor i all verden han ville gjøre noe sånt. Er ikke det et litt “tullete” mål? Hva vil det hjelpe med liksom? [...]

4. Magnus Itland
06.10.09

Oppdaga tilfeldig på Kudos at det var nokon her som skreiv på norsk om Steve Pavlina. Eg kjenner ikkje han personleg, men har møtt eindel smarte fans av han online etter at eg byrja bruke frekvensjustering av hjernebølgjer (brainwave entrainment). Ser ut til at han appellerer til den meir intellektuelle delen av den nye opplysningsrørsla. Fint at det blir fleire slike her på berget. (Vel, dette er første gong eg har sett nokon norske Pavlinistar i det heile, så det blir ei 100% auke…) Lukke til med å løfte medvits-nivået her i landet, det kan trengast!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere