Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Formuebygging.com har intervjuet meg

Skrevet av Sindre | 20. oktober, 2009

Nå ligger det et rykende ferskt intervju med meg på bloggen Formuebygging. Her får du bl.a. vite hvor lang tid det tok før jeg begynte å tjene penger på bloggen, og andre relevante ting enhver blogger kan ha nytte av å lese.

I tillegg har jeg i dag opprettet en ny side på Glabladet, hvor jeg har samlet de viktigste intervjuene og omtalene av meg selv i media og andre blogger. Det er mye godt lesestoff for bloggere, samt de som måtte være nysgjerrig på andre sider av meg, som min lille «musikkarriere». Et av disse intervjuene har aldri tidligere vært linket til fra Glabladet.

Link til splitter nytt intervju på Formuebygging.com

Link til «Intervju og omtaler»-siden


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 20. oktober 2009 klokken 14:41 i kategoriene: Blogging, Business, Generelt, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Kultur & Media, Penger, Suksess,

LESERNE MENER:
6 kommentarer så langt

1. Christian
21.10.09

Bra intervju og lurt å samle alle på et sted. Keep it up!

2. Anders
24.10.09

Interessant intervju og spennende å lese om dette temaet.

Jeg vurderer å opprette et nettsted og står mellom domene .no og .com.
Det første vil kreve at jeg registrerer firma i Brønnøysundregistrene. Har foreløpig ikke satt meg 100% inn i dette, men forstår jo da at papirarbeidet vil øke, så som regnskap, dokumentasjon, revisjon osv. Blir det mye styr og arbeid med dette for driften av Glabladet? Jeg heller mest til å velge .com, men ser jo at man helst bør velge .no for et norsk nettsted.

3. Sindre
25.10.09

Jeg syns, for å være ærlig, at hvis du skal satse seriøst, velger du et .no. Det ser proffere ut (hvis det er et norsk nettsted), det «koster» litt mer (ikke mye), og dette i seg selv kan sees på som en ørliten investering, vs. et billig .com som alle kan få hvis de bare SER på nettsiden til One.com. Jeg har sett så altfor mange useriøse aktører som velger .com, som forsvinner like fort som de startet.

Og nei, papirarbeidet er ikke utrolig omfattende for å drive Glabladet. Foreløpig har jeg gjort alt selv og klart meg uten regnskapsfører osv. Jeg betaler skatt av inntektene osv, selv om det ikke ble registrert på skattelistene fordi jeg fikk skatten i retur (utrolig nok) – må nok betale det i neste omgang, sikkert med renter også.

Uansett, å registrere seg i Brønnøysundregistrene er veldig enkelt – spesielt med min handye lille guide: Hvordan registrere enkeltpersonforetak på nettet

I tillegg skrev jeg om Hvordan levere selvangivelsen og næringsoppgaven via Altinn når den tid kom – vet det høres kjedelig og vanskelig ut, men det blir virkelig lettere når du følger guiden. Det siste her trenger du dog ikke bekymre deg for før til neste vår.

26.10.09

Er litt enig med Sindre her, men ikke 100%.

10 kroner for en domene og et webhotell som ikke klarer å drive wordpress en gang (one.com), ja da ser jeg også at det kanskje ikke var så seriøst likevel.

Mitt domene, formuebyigging.com er ikke hos one. Jeg har det hos en Norsk aktør nede i Oslo en eller annen plass. For å si det sånn, de er dyrere enn one.com iallfall. Og MYE bedre.

Nå er det slik at jeg har en .com domene, likevel mener jeg at nettstedet jeg driver er rimelig seriøst. Skal du selge et produkt tror jeg det har litt å si hvis du har et .no domene. Har du kun et informativt nettsted med artikler tror jeg ikke det spiller noen større rolle om domenet er .no, .biz, .com eller whatever. Det er innholdet på nettstedet som er viktig, folk ser ikke så ofte på selve domenet. De klikker bare på en link de.

Mine to kroner ;)

5. Anders
01.11.09

Sindre,

Så langt jeg kan se så kan man ikke registrere et .no på Hostgator.
Jeg vil gjerne benytte Hostgator og du anbefaler også dette, samtidig som det anbefales å velge et .no. Hvis ikke Hostgator kan tilby noe for et .no, hvilket webhotell anbefales da? Er det andre amerikanske hosts som kanskje åpner for .no?

6. Sindre
01.11.09

@Anders: Joda, du må bare registrere .no-domenet et annet sted først. F.eks. Domeneshop.no. Deretter, når du har registrert et .no-domene, går du til HostGator, bestiller webhotell og knytter det opp mot ditt eksisterende .no-domene, fremfor å velge at du skal bestille et nytt domene. Dette finner du lett ut av i bestillingsprosessen. PS: Jeg har ikke prøvd denne metoden selv, men jeg har blitt fortalt at det skal virke. Når du får valg om å benytte et eksisterende domene, kan du selv fylle inn endelsen (altså .no eller .com) uten å være begrenset til de få alternativene HostGator gir deg. Så jeg er rimelig sikker på at dette funker.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere