Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Intervju med Icon

Skrevet av Jonas | 09. oktober, 2009

For de av dere som kjenner til det norske sjekkemiljøet har dere helt sikkert hørt om ICON. Han har en av de mest populære bloggene om sjekking og selvutvikling og førstkommende søndag holder han et GRATIS seminar i Oslo hvor han deler noen av sine hemmeligheter innenfor selvutvikling. Påmelding skjer gjennom bloggen hans her.

For tiden bor han i København, hvor han er student i firmaet Speeduplife. Morten lever for konstant vekst, og elsker å finne ut hvordan han kan bedre sin egen og andres livskvalitet. Målet hans er å bli verdens beste og mest berømte suksesscoach!

Hva er selvutvikling for deg?

Selvutvikling for meg er alt. Selvutvikling handler om hvordan man kan nyte livet best mulig. Jeg ønsker å kunne nyte fruktene av mitt beste potensiale! Det handler om å akseptere seg selv. Om å vokse og om realisering.

Hva er de største utfordringene du har hatt, og hvordan har du taklet de?

Wow, det var et godt spørsmål. Jeg har hatt mange store utfordringer i ivet, men en av de største er å virkelig akseptere min fortid. Jeg, som så mange andre hadde ikke noe glansbilde av en barndom. Men da jeg virkelig aksepterte det, og så at min barndom har gjort meg til den jeg er idag, ville jeg aldri vært foruten.

Hva skiller de som klarer å få til noe, og de som bare prater?

Den største forskjellen mellom de som klarer å få til noe, og de som bare snakker er hvordan de tenker. Det handler ikke om bakgrunn, miljø eller personlighet for den saks skyld. Det handler rett og slett om holdningen deres. Heldigvis er alle utstyrt med kraften til å forbedre tankemønsteret sitt, og oppnå ting! Alle har kraften til å ta avgjørelsen om å forandre sine upotente vaner som drar dem ned.

Hva kan man gjøre for å havne i den første gruppen?

Det første, og viktigste steget man må ta er å forandre holdningen sin til et mere positivt et. Øv deg på å se det lyse i alle sammenhenger. Selv om det noen ganger kan føle litt uekte i begynnelsen, vil du etter hvert merke hvor kraftig det er. Ikke bare vil du bli lykkeligere generelt, men du vil også se hundrevis av nye muligheter dukke opp. Holdningen din er ditt største anleggsmiddel!  Man burde også lese selvhjelpsbøker, og studere hva som må til for å bedre sin egen livskvalitet. For å sitere Will Smith: ”There been millions og billions og gazillions of people that have lived before all of us, there is no new problem you can have, that someone hasn’t already solved, and wrote about in a book.”

Topp 3 tips for å få et bedre liv?

Dette er GULL! Om du følger disse tre enkle stegene GARANTERER jeg et bedre liv! (Jeg vet, et stort løfte.)

  • ALLTID ha en positiv holdning!
  • Gjør det du frykter!
  • Vær takknemlig!

Hva kan man gjøre om man har lest the game, eller hørt om sjekking og PUAs, men ikke kommer igang?

Først og fremst, kom på seminaret mitt på søndag!

Jeg mener også at det er viktig å få seg en mentor som har oppnådd det du ønsker å få til. Da er det mye lettere å se veien, og at det faktisk er mulig å nå sine mål innenfor sosiale ferdigheter. Det er ingen snarveier. Man er nødt til å tråkke i det, og gunne på. Når det kommer spesifikt til sjekking er man nødt til å implementere en vane hvor du drar ut og er sosial og sjekker damer regelmessig. Du er nødt til å gjøre det til en hobby, og glemme resultatet. Framgangen vil komme av seg selv, sakte men sikkert om du bare HANDLER! Man kan ikke være reaktiv til sine følelser for om man skal øve eller ikke. Akkurat som med fotball eller tennis. Man skipper ikke treningen fordi man ikke føler for det akkurat der og da. I så fall blir man ikke best!

5 viktigste ting for å bli en mer attraktiv mann?

  1. Lederskap – Du må kunne lede deg selv og andre. Det handler om å ta ansvar. Å være en leder handler ikke om å delegere oppgaver eller holde taler osv. Det handler om å lede seg selv mot din kjerne. Altså leve med integritet og ærlighet. Dermed vil du automatisk entusiastisk engasjere andre. Evnen til å få folk til å VILLE følge deg.
  2. Social Proof – Noen ville kalt det ”status”. Det handler om at du er sosialt akseptert, og vel så det. Dette er veldig kraftig når det kommer til tiltrekning hos kvinner. Det er derfor ”alle kjendiser” er kjekke. ;)
  3. Selvsikkerhet – Denne sier seg selv. Selvsikkerhet kommer hovedsakelig av resultater og kompetanse. Men kan også fremkalles ved hjep av affirmasjoner og et riktig mindset.
  4. Sosial intelligens – Evnen til å regulere seg selv til enhver situasjon. Hvordan vi kler oss, hvordan vi prater, hva vi sier. Det handler om å tilpasse seg forskjellige sosiale sammenhenger.
  5. Positiv sinnsholdning – som jeg sa isted, det handler om å spre glede, slik at folk ønsker å være rundt deg. Bruk positive ord, og har du noe fint å si, så si det! I min verden trenger man ALDRI å føle seg dårlig!

Hvis du vil høre mer fra Icon kan du melde deg på gratisseminaret hans i Oslo nå på Søndag 11. oktober akkurat her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Jonas på fredag 09. oktober 2009 klokken 0:45 i kategoriene: Inspirasjon, Intervjuer, Samliv, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess,

LESERNE MENER:
16 kommentarer så langt

1. Sindre
09.10.09

«Icon»; eller Morten Haugum Hake for de som ikke faller for klisjéaktige selvpåtatte kallenavn, er så transparent det er mulig å bli. En «norges svar på Paris Hilton» med flyktige meninger og tanker om noe han selv tror han har greie på.

Morten Haugum Hake har ikke kommet med én eneste orginal tanke. Alt han har skrevet eller ytret har vært skrevet før og av mennesker som helt klart har en bedre tankerekke enn han selv.

For de av oss som ikke er fjorten år gamle småjenter, og har den udelte glede å ikke ha vokst opp i Bærum er han lett å gjennomskue. Morten Haugum Hake er *kun* kjent for å *ville bli kjent*.

Men han skal ha poeng for å orke å kjempe mot janteloven i Norge. Det hadde bare vært så mye- mye bedre dersom han ikke hadde fremstått så ulidelig trangsynt og «lett» i tankegangen. Dumme mennesker; i ordets *rette* betydning; finnes det nok av og Morten Haugum Hake legger seg som en våt duk over en alt for stor haug av slike mennesker.

2. Sindre
09.10.09

@Sindre: Morsomt at du skulle nevne Janteloven og at du tilsynelatende respekterer ham for å kjempe mot den. Din kommentar ser jo ut til å være så gjennomsyret med misunnelse og ergrelse over at en du anser som «ikke spesielt smart eller begavet» gjør suksess, at du dermed selv demonstrerer et perfekt eksempel på den Janteloven du syns han har et poeng med å kjempe mot.

Hva så om ikke tankene til Icon er spesielt unike og andre har ytret dem før? Han ytrer dem i det minste og setter et eksempel, er blant de første i Norge til å virkelig nå ut til massene, og potensielt inspirere mange flere enn dersom han ikke hadde tenkt «de samme tankene andre har tenkt før». Du kunne gitt samme kritikk til Glabladet – det er lite her som er unikt. Min måte å skrive på er unik, det samme gjelder de andre skribentene. Men poengene og tankegangen har eksistert siden lenge før du og jeg var påtenkt.

Jeg mener det bare er bra at noen tar tak i ting de tror på, og er OK med at de ikke har funnet på alt selv, men likevel oppnår suksess, inspirerer og setter eksempler gjennom sitt arbeide. Så kanskje du ikke burde være så rask til å dømme.

3. Roger
09.10.09

Glabladet-Sindre:

Skal du på dette seminaret?

4. Sindre
09.10.09

Jeg skal mest sannsynlig ta en tur på seminaret i Bergen 13. oktober. :)

5. Jeanette
10.10.09

Sindre: Hvor og når finner dette seminaret sted? Er dette også gratis, som det seminaret som skal være i Oslo?

6. Jeanette
10.10.09

Nevermind. Fant all info på bloggen hans. :)

7. Sindre
10.10.09

Ja, da så du vel at vi bergensere må ut med HUNDRE kroner, mens østlendingene får det gratis!! BUHU!! *Klage*… Anyway… «Jeanette»… på et slikt seminar? Jaja, blir lett å finne deg, da. Er vel bare å se etter den eneste jenten. ;)

8. Jeanette
10.10.09

Hahah ops..så det nå.. «5 viktigste ting for å bli en mer attraktiv mann» etc. Det er straffen for å ikke lese alt. Kanskje jeg ikke er i målgruppen likevel. Oh well. :)

9. Sindre
10.10.09

Haha… :) Du kan sikkert bare komme, liksom… Du kan i hvert fall vente utenfor så vi kan teste ut det vi har lært etter 5 timers reinspikka inspirasjon. Perfekt for deg som er lei av håpløse sjekketriks på byen… Men slikt funker kanskje best når du ikke forventer det, så mulig at det helst vil bli lattermusklene som får kjørt seg… :P

10. Kim Jonni
22.10.09

Hugs at det er viktig at du er komfortabel i forbindelse med oppsjekking av damer. Hvis det ikke fungerer for deg, skal du finne en annen utvei. Det som fungerer for deg, skal du fortsette med. Du trenger ikke sluke og bruke alt en datingguru forteller deg.

Sannheten er at jenter finner flotte og rike gutter overalt. Det er ikke lenger i like stor grad en faktor som er viktig for utfallet av inntrykket til jenta. Du kan bli og du er et potensielt JA uavhengig av hvor mye du har av penger eller utsene. Rike menn sikler over pene damer, og de vet det. Pene menn tror at utsene er det eneste de trenger og det eneste jenter vil ha.

Jeg kan fortelle at alle jenter bruker en slags rustning som oppgraderer seg konstant. Du har kanskje lest The Game, og det har jenter gjort i stor grad. Spillet forandrer seg. For at du skal vinne jenta vil du ha kuler som trenger gjennom rustningen til jenter som du vil ha. Jeg kan gi deg ammunisjonen, og jeg er personlig ute i slagmarken akkurat som deg.

Med helsing
Kim Jonni

11. Sindre
22.10.09

@Kim Jonni: Hvis du møter på en jente som anklager deg for å bruke noe direkte fra «The Game» er ikke dermed slaget nødvendigvis tapt. Men man må vite hva man skal si for å «vri seg unna» – uten å nødvendigvis lyve heller. Tricky, men ikke umulig. Og skulle hun bli helt vrang pga. det, er hun ikke verdt det. NEXT! :)

12. Kim Jonni
22.10.09

@Sindre:
Ja, og det har jeg tenkt gjennom lenge. I dag bruker jeg en annen *gameplan*. Let the game evolve.m8!

13. Marius
29.10.09

gaming er konge og fungerer så absolutt. Det eneste som skal til er trening, trening, trening.

Jeg forstår heller ikke hypen bak Morten. Greit, han hucker damer, men ingen 10′ere eller noe jeg i nærheten vil kalle en 7 eller bedre.

[...] Det er lørdag, og det skal feires! Om du husker jeg ble intervjuet på gladbladet.no, så vet du nok hvem Sindre Låstad er. Norges mest profilerte blogger når det kommer til selvhjelp. Denne mannen lever av å blogge! Det stemmer. Han trenger ingen jobb ved siden av! Det krever en del faste lesere, og et virkelig godt innhold. Idag er det min tur til å intervjue han. Et langt og saftig intervju med en klok mann. Vel bekomme! [...]

[...] I dag har me juksa litt, for bak luke nr. 14 skjuler det seg nemlig et intervju med meg som nylig ble postet på bloggen til min venn, Icon. Observante lesere husker nok at Icon ble intervjuet her på Glabladet for en stund siden av Jonas. [...]

[...] Morten Hake aka ICON, som du allerede kjenner, er igang med sitt desidert største prosjekt, og kanskje Norges største prosjekt innenfor selvutvikling I DET HELE TATT. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere