Intervju med Icon

Skrevet av Jonas | 09. oktober, 2009
Hvis du er ny her, vil du kanskje abonnere på min RSS-feed. Takk for besøket!

For de av dere som kjenner til det norske sjekkemiljøet har dere helt sikkert hørt om ICON. Han har en av de mest populære bloggene om sjekking og selvutvikling og førstkommende søndag holder han et GRATIS seminar i Oslo hvor han deler noen av sine hemmeligheter innenfor selvutvikling. Påmelding skjer gjennom bloggen hans her.

For tiden bor han i København, hvor han er student i firmaet Speeduplife. Morten lever for konstant vekst, og elsker å finne ut hvordan han kan bedre sin egen og andres livskvalitet. Målet hans er å bli verdens beste og mest berømte suksesscoach!

Hva er selvutvikling for deg?

Selvutvikling for meg er alt. Selvutvikling handler om hvordan man kan nyte livet best mulig. Jeg ønsker å kunne nyte fruktene av mitt beste potensiale! Det handler om å akseptere seg selv. Om å vokse og om realisering.

Hva er de største utfordringene du har hatt, og hvordan har du taklet de?

Wow, det var et godt spørsmål. Jeg har hatt mange store utfordringer i ivet, men en av de største er å virkelig akseptere min fortid. Jeg, som så mange andre hadde ikke noe glansbilde av en barndom. Men da jeg virkelig aksepterte det, og så at min barndom har gjort meg til den jeg er idag, ville jeg aldri vært foruten.

Hva skiller de som klarer å få til noe, og de som bare prater?

Den største forskjellen mellom de som klarer å få til noe, og de som bare snakker er hvordan de tenker. Det handler ikke om bakgrunn, miljø eller personlighet for den saks skyld. Det handler rett og slett om holdningen deres. Heldigvis er alle utstyrt med kraften til å forbedre tankemønsteret sitt, og oppnå ting! Alle har kraften til å ta avgjørelsen om å forandre sine upotente vaner som drar dem ned.

Hva kan man gjøre for å havne i den første gruppen?

Det første, og viktigste steget man må ta er å forandre holdningen sin til et mere positivt et. Øv deg på å se det lyse i alle sammenhenger. Selv om det noen ganger kan føle litt uekte i begynnelsen, vil du etter hvert merke hvor kraftig det er. Ikke bare vil du bli lykkeligere generelt, men du vil også se hundrevis av nye muligheter dukke opp. Holdningen din er ditt største anleggsmiddel!  Man burde også lese selvhjelpsbøker, og studere hva som må til for å bedre sin egen livskvalitet. For å sitere Will Smith: ”There been millions og billions og gazillions of people that have lived before all of us, there is no new problem you can have, that someone hasn’t already solved, and wrote about in a book.”

Topp 3 tips for å få et bedre liv?

Dette er GULL! Om du følger disse tre enkle stegene GARANTERER jeg et bedre liv! (Jeg vet, et stort løfte.)

 • ALLTID ha en positiv holdning!
 • Gjør det du frykter!
 • Vær takknemlig!

Hva kan man gjøre om man har lest the game, eller hørt om sjekking og PUAs, men ikke kommer igang?

Først og fremst, kom på seminaret mitt på søndag!

Jeg mener også at det er viktig å få seg en mentor som har oppnådd det du ønsker å få til. Da er det mye lettere å se veien, og at det faktisk er mulig å nå sine mål innenfor sosiale ferdigheter. Det er ingen snarveier. Man er nødt til å tråkke i det, og gunne på. Når det kommer spesifikt til sjekking er man nødt til å implementere en vane hvor du drar ut og er sosial og sjekker damer regelmessig. Du er nødt til å gjøre det til en hobby, og glemme resultatet. Framgangen vil komme av seg selv, sakte men sikkert om du bare HANDLER! Man kan ikke være reaktiv til sine følelser for om man skal øve eller ikke. Akkurat som med fotball eller tennis. Man skipper ikke treningen fordi man ikke føler for det akkurat der og da. I så fall blir man ikke best!

5 viktigste ting for å bli en mer attraktiv mann?

 1. Lederskap – Du må kunne lede deg selv og andre. Det handler om å ta ansvar. Å være en leder handler ikke om å delegere oppgaver eller holde taler osv. Det handler om å lede seg selv mot din kjerne. Altså leve med integritet og ærlighet. Dermed vil du automatisk entusiastisk engasjere andre. Evnen til å få folk til å VILLE følge deg.
 2. Social Proof – Noen ville kalt det ”status”. Det handler om at du er sosialt akseptert, og vel så det. Dette er veldig kraftig når det kommer til tiltrekning hos kvinner. Det er derfor ”alle kjendiser” er kjekke. ;)
 3. Selvsikkerhet – Denne sier seg selv. Selvsikkerhet kommer hovedsakelig av resultater og kompetanse. Men kan også fremkalles ved hjep av affirmasjoner og et riktig mindset.
 4. Sosial intelligens – Evnen til å regulere seg selv til enhver situasjon. Hvordan vi kler oss, hvordan vi prater, hva vi sier. Det handler om å tilpasse seg forskjellige sosiale sammenhenger.
 5. Positiv sinnsholdning – som jeg sa isted, det handler om å spre glede, slik at folk ønsker å være rundt deg. Bruk positive ord, og har du noe fint å si, så si det! I min verden trenger man ALDRI å føle seg dårlig!

Hvis du vil høre mer fra Icon kan du melde deg på gratisseminaret hans i Oslo nå på Søndag 11. oktober akkurat her.

| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut Hvis du finner innholdet på denne siden hjelpsomt og nyttig, vurder gjerne en donasjon til Glabladet, så du kan ta del i givergleden også.
LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

Sindre
09.10.09

“Icon”; eller Morten Haugum Hake for de som ikke faller for klisjéaktige selvpåtatte kallenavn, er så transparent det er mulig å bli. En “norges svar på Paris Hilton” med flyktige meninger og tanker om noe han selv tror han har greie på.

Morten Haugum Hake har ikke kommet med én eneste orginal tanke. Alt han har skrevet eller ytret har vært skrevet før og av mennesker som helt klart har en bedre tankerekke enn han selv.

For de av oss som ikke er fjorten år gamle småjenter, og har den udelte glede å ikke ha vokst opp i Bærum er han lett å gjennomskue. Morten Haugum Hake er *kun* kjent for å *ville bli kjent*.

Men han skal ha poeng for å orke å kjempe mot janteloven i Norge. Det hadde bare vært så mye- mye bedre dersom han ikke hadde fremstått så ulidelig trangsynt og “lett” i tankegangen. Dumme mennesker; i ordets *rette* betydning; finnes det nok av og Morten Haugum Hake legger seg som en våt duk over en alt for stor haug av slike mennesker.

09.10.09

@Sindre: Morsomt at du skulle nevne Janteloven og at du tilsynelatende respekterer ham for å kjempe mot den. Din kommentar ser jo ut til å være så gjennomsyret med misunnelse og ergrelse over at en du anser som “ikke spesielt smart eller begavet” gjør suksess, at du dermed selv demonstrerer et perfekt eksempel på den Janteloven du syns han har et poeng med å kjempe mot.

Hva så om ikke tankene til Icon er spesielt unike og andre har ytret dem før? Han ytrer dem i det minste og setter et eksempel, er blant de første i Norge til å virkelig nå ut til massene, og potensielt inspirere mange flere enn dersom han ikke hadde tenkt “de samme tankene andre har tenkt før”. Du kunne gitt samme kritikk til Glabladet – det er lite her som er unikt. Min måte å skrive på er unik, det samme gjelder de andre skribentene. Men poengene og tankegangen har eksistert siden lenge før du og jeg var påtenkt.

Jeg mener det bare er bra at noen tar tak i ting de tror på, og er OK med at de ikke har funnet på alt selv, men likevel oppnår suksess, inspirerer og setter eksempler gjennom sitt arbeide. Så kanskje du ikke burde være så rask til å dømme.

09.10.09

Glabladet-Sindre:

Skal du på dette seminaret?

09.10.09

Jeg skal mest sannsynlig ta en tur på seminaret i Bergen 13. oktober. :)

Jeanette
10.10.09

Sindre: Hvor og når finner dette seminaret sted? Er dette også gratis, som det seminaret som skal være i Oslo?

Jeanette
10.10.09

Nevermind. Fant all info på bloggen hans. :)

10.10.09

Ja, da så du vel at vi bergensere må ut med HUNDRE kroner, mens østlendingene får det gratis!! BUHU!! *Klage*… Anyway… “Jeanette”… på et slikt seminar? Jaja, blir lett å finne deg, da. Er vel bare å se etter den eneste jenten. ;)

Jeanette
10.10.09

Hahah ops..så det nå.. “5 viktigste ting for å bli en mer attraktiv mann” etc. Det er straffen for å ikke lese alt. Kanskje jeg ikke er i målgruppen likevel. Oh well. :)

10.10.09

Haha… :) Du kan sikkert bare komme, liksom… Du kan i hvert fall vente utenfor så vi kan teste ut det vi har lært etter 5 timers reinspikka inspirasjon. Perfekt for deg som er lei av håpløse sjekketriks på byen… Men slikt funker kanskje best når du ikke forventer det, så mulig at det helst vil bli lattermusklene som får kjørt seg… :P

LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:
Advarsel: Upassende kommentarer risikerer å slettes uten forvarsel.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008-2009 www.Glabladet.no | Privacy Policy
Gratis bloggekurs! Lær:

- Få en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!

Abonner på Glabladet:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:

Siste fra Twitter

  Følg Glabladet på Twitter

  Siste kommentarer

  • Stig: Grunnen til at vi hater forandringer er fordi det i bunn og grunn berører vårt verdensbilde og...
  • www.Glabladet.no: Jeg skjønner at mange kanskje mener at det er bare å oppføre deg som du alltid har...
  • Sindre: Haha… :) Du kan sikkert bare komme, liksom… Du kan i hvert fall vente utenfor så...
  • Jeanette: Hahah ops..så det nå.. “5 viktigste ting for å bli en mer attraktiv mann” etc....
  • Sindre: Ja, da så du vel at vi bergensere må ut med HUNDRE kroner, mens østlendingene får det gratis!!...
  • Jeanette: Nevermind. Fant all info på bloggen hans. :)  Sponsorer

  Bokkilden
  CDON
  Haugen Bok

  iTunes
  Kondomeriet

  Leger uten grenser

  Liverpool FC Card


  One.com  Spreadshirt
  Star Tour

  Unicef-fastgiver

  Sponsorer