Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Vi burde alle bli nakenmodeller!

Skrevet av Sindre | 06. oktober, 2009

Etter å ha lest Jonas’ ønske om å bli nakenmodell begynte jeg å lure på hvorfor i all verden han ville gjøre noe sånt. Er ikke det et litt «tullete» mål? Hva vil det hjelpe med liksom?

Så kom jeg til å tenke på at svaret er jo innlysende. Hvis du tør å stå som nakenmodell, tør du jo ALT. Ser du virkelig for deg at du først overkommer barrieren av å stå som nakenmodell, for så ikke å tørre å sjekke opp en jente etterpå?

Viser du først frem utstyret ditt for de store massene, har du etterhvert nokså lite å skjule.. Ja altså.. øh.. Poenget er at du skjuler det ikke – lite eller stort. :P

Har du noengang hatt en nær-døden-opplevelse, for så å få et rush av glede og takknemlighet over å være i live, hvor du har følt at «ingenting» er noe problem og du kunne gjort alt? Jeg har ofte lurt på hvorfor ikke folk lever sånn hver eneste dag…

Etter å ha blitt beglodd naken for første gang ville du nok fått en lignende følelse. Og når du lever uten frykt, lever du et veldig godt liv. FEAR er ikke noe annet enn False Evidence Appearing Real, som de sier. Det er noe man bare lager seg i underbevisstheten. Noe man innbiller seg selv så sterkt at det føles virkelig. Og det er en naturlig og i mange tilfeller nødvendig følelse. Problemet oppstår når vi knytter følelsen av frykt opp mot ting som definitivt ikke dreper deg.

Ville det drept deg å smile til en fremmed?

Ville det drept deg å innlede en samtale med en fremmed?

Vil du dø av å holde et foredrag?

Vil dine indre organer eksplodere av å vise dine ytre organer? :P

Og så tenker du kanskje:

«…?!?!?!? JAVEL?!?!? Hvordan kan du si at jeg bare skal kle av meg og skrike «WOOHOOOO» når jeg er så stygg / feit / tynn [sett inn unnskyldning]…?!?? Er du bare en kåt drittunge??????»

Oh dear… :roll:

Vel, hvis du ikke føler deg komfortabel i din egen kropp akkurat nå, bør du ikke nødvendigvis begynne å strippe foran Kongehuset og løpe naken tvers over Karl Johan. Du trenger ikke å begynne rett på de avansertes nivå.

Men hva skal til for å få den kroppen du vil ha? Trening.

Og hva er noen positive sideeffekter ved å trene? Tja… Bedre helse og økt selvdisiplin?

Er trening godt for din personlige utvikling? Ja, selvsagt! Kroppen din vil overfylles med endorfiner, som fyller hjernen din med nettopp den euforiske følelsen du trenger for å gladelig kaste klærne.

Og du vil se bra ut. Mål? Å ikke gi seg før du ser så lekker ut at du virkelig føler du kunne ha kastet klærne.

Det spiller liten rolle om du mener du er for feit eller for tynn. Du må bare tilrettelegge treningen etter dine behov.

Og derfor burde vi alle bli nakenmodeller! :)

PS. I tilfelle dette innlegget skulle leses av et brødhue (det forekommer, men hører sjeldenhetene til), får jeg vel understreke at den underliggende beskjeden her, er at hvis det er noe spesielt du føler du virkelig aldri kunne gjort, er det sannsynligvis et tegn på at det nettopp er noe sånt du bør gjøre, fordi det er her du trenger å vokse. Ta dog ikke dette innlegget bokstavelig. Glabladet tar ikke ansvar dersom det nå blir en mediabølge av overskrifter som: «Gal nakenpsykopat pågrepet», «Blottet seg foran kongehuset» etc.

Hva føler du selv at du virkelig aldri kunne gjort? Kan du se fordelene av å bevege deg sakte men sikkert mot å gjøre noe sånt likevel?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 06. oktober 2009 klokken 10:26 i kategoriene: Humor, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
8 kommentarer så langt

1. Tommy
06.10.09

Jeg syns du fremmer den underliggende beskjeden på en glimrende måte her. Du har en unik stil når du skriver som jeg bare digger! Har fått mye inspirasjon av hvert eneste besøk til glabladet og må si jeg unner deg all suksess!

Det er de som tror på seg selv som oppnår noe her i livet… :)

2. Sindre
06.10.09

Hey Tommy.

Helt riktig, jeg har kommet mye lenger etter at jeg startet Glabladet enn da jeg klamret meg til det moderniserte slaveriet de fleste kaller «jobb». ;)

Takk for kommentaren!

3. Mats
09.10.09

haha elsker eksemplene og humoren du vever inn i innleggene. stå på!!

4. Ztn
27.10.09

Ganske latterlig sammenligning synes nå jeg. Den eneste «Underligende beskjeden» jeg ser her er en oppfordring til å bli hore.

5. Sindre
27.10.09

Ja, du. Den eneste grunnen til at jeg startet Glabladet var for å omvelte alle til horer. Du har et skarpt sinn – du er faktisk den første som har oppdaget dette. Nå som jeg er avslørt kan jeg like godt legge ned horblad…eeh, Glabladet og gå og grine i et hjørne. Men det var nå gøy så lenge det varte. :)

6. Ztn
27.10.09

Sarcasm is the defense of the weak mind…

Skal du utrykke deg selv offentlig, så får du også godta at folk ser ting forskjellig.

7. Sindre
28.10.09

Ja, du. For det kreves null intellekt og fantasi for å i det hele tatt klare å være sarkastisk. Sarkasme kan åpenbart ikke være et produkt av et skarpt sinn… (som deg). :lol:

8. Espen
28.10.09

Det er jævig feigt av folk som kritiserer når de ikke engang kan vise hvem de er! ztn er sikkert en feit overvektig jente som følte seg støtt av denne artikkelen. hun må bare godta sin situasjon og ta til seg innholdet i artikkelen, men hun viser for verden at hun ikke er klar for dette i form av at angrep er beste forsvar….

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere