Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #1: Noe å være takknemlig for

Skrevet av Sindre | 01. desember, 2009

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse.

Nissen har invadert Glabladet og tredd nisseluen nedover trynet til Glabladet-smileyen – og julestemningen er til å ta og føle på. Det er 1. desember og rotteracet er herved i gang!

glalogo7_jul

La oss se hva som skjuler seg av visdomsskatter og kloke ord bak dagens luke, nr. 1:

Dagens visdomsord:

~ «Så lenge du har helsen i behold er alt annet en bonus».

Ja, dere… Det er faktisk sant. Vi tar helsen for gitt mange ganger og tenker som regel ikke over hvor bra den er når den er bra. Men vi hadde merket det om den ikke hadde vært det.

Så selv om bankkontoen er nesten tom, du bor i en 11,5 kvm hybel og lever på nudler og du kan se langt etter den flotte bilen og drømmehjemmet med det første, så husk: Har du i det minste helsen noenlunde i behold, har du da noe å være takknemlig over. Jeg håper alle innser sannheten i akkurat det.

Likte du dette? Les disse:

Nå er det bare 23 dager igjen! :)

************************

Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner. For å være med i trekningen må du:

a) Hvis du har en blogg: Fortelle leserne dine om denne konkurransen, les instrukser her. Deretter må du fortsette å kommentere på julekalenderinnleggene for å holde deg blant månedens 10 flittigste kommentatorer. Sjekk listen over «Månedens lesere» i høyre sidemeny.

b) Hvis du ikke har en blogg: Det samme som over, bortsett fra bloggdelen. Du må kommentere innleggene og holde deg blant de 10 øverste.

FRIST FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ER 12. DESEMBER, HALVVEIS TIL JUL!

Alt står forklart i denne artikkelen, så vær sikker på å lese den før du spør om noe i kommentarfeltet. Lykke til!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 01. desember 2009 klokken 15:28 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

1. Ole
01.12.09

Kroppen er den eneste plassen man skal bo i hele sitt liv, og for å få frem en god helse tror jeg at det er viktig å finne seg en treningsaktivitet man liker. En trenger nødvendigvis ikke ligge på et treningsstudio for å komme i form. Helse defineres vel som både psykisk og fysisk velvære, men med å først starte med den fysiske delen vil det være stor sannsynlighet for at det psykiske blir bedre også.

01.12.09

Er heldigvis frisk som en fisk:-) Bank i bordet!

3. sarah
01.12.09

Sant så sant:D bortsett fra en eller to løse skruer i hodet, så er jeg frisk:) Og det er jeg takknemlig for. Helt sant;)

4. Line
01.12.09

Kan jeg late som om jeg har helsa i behold selv om jeg er forkjøla og i ferd med å gå fra vettet grunnet exphil-pensum? Finfint! Teorien om dagen går forøvrig ut på at: exphilpensum = gæren = økt kreativitet = billige julegaver. Dagens sparetips i julestria: les exphil!

Nå skal jeg finne ut hvordan det kan ha seg at jeg allerede er rik ;-)

5. vero
02.12.09

fint å høre at du er tilbake her igjen vennen! helse er virkelig noe man tar for gitt, ja..! viktig å sette pris på det.

6. Håvard
02.12.09

Ja, du merker veldig fort at når helsa ikke er i behold så fungerer alt annet dårlig og. Er du ute med skada fot eller influensa er du veldig amputert ellers og er ikke veldig produktiv …

7. Thomas
02.12.09

Du skriver: «Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner».

Hvilke premier er det?

8. Stine
02.12.09

Takknemlig for mye, jeg. Helsen, blant annet. Selv om den kan gi meg nedturer, så er det ikke noe farlig i veien, det er bare litt ubehagelig å stå oppreist iblant. Ellers er jeg er aller mest takknemlig for alle barna våre, og DERES gode helse…

9. Kjetil
02.12.09

En god venn av meg er ufør på grunn av skade i knærne. Det setter en del grenser for hva han kan gjøre, men det er virkelig inspirerende å se alt han får til :)

Jeg er skikkelig takknemlig for at helsen min er god, for da kan jeg nemlig følge guttedrømmen min som er å fly F-16 i forsvaret. Det kan man bare glemme om helsen ikke er god.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere