Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #12: Definisjonen av suksess

Skrevet av Sindre | 12. desember, 2009

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse. Du kan vinne flotte premier relatert til blogging, til en verdi av nesten 10 000 kroner. Det beste av alt: Det er utrolig enkelt å delta!! Klikk her for mer informasjon. Frist for å delta er I DAG!!!!!!

La oss åpne den 12. luken i den inspirerende kalenderen vår:

Dagens sitat:

~ «A man is a success if he gets up in the morning and goes to bed at night and in between does what he wants to do.» – Bob Dylan

Nettopp! Suksess handler ikke om hvor mye penger du har på kontoen, hvor fet bil du har, hvor stort hus du har, hvor mange damer du har p*lt, etc. Det handler om å gjøre det du VIL gjøre, uavhengig av hva omverdenen måtte mene.

Tro det eller ei, men jeg har skrevet om dette også:

Nå er det bare 12 dager igjen! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på lørdag 12. desember 2009 klokken 12:12 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Line
12.12.09

Som seriøs exphilstudent i helga føler jeg meg veldig lite suksessfull akkurat nå…men heldigvis veit jeg at dette fører meg mot det jeg har lyst til å gjøre, og da er en ødelagt (ok, ikke ødelagt – forstyrra) lørdag nada i lengden ;-)

2. Stine
12.12.09

Gjør minst en ting du har lyst til å gjøre hver dag – var et råd jeg fikk av et klokt menneske en gang.
Ikke alltid så lett, men jeg prøver…

3. Kjetil
13.12.09

Før ble valgene jeg tok veldig mye påvirket av andre. Nå har jeg begynt å gjøre mer som jeg selv vil og det er absolutt å anbefale, som Sindre sier :)

13.12.09

Det var faktisk et veldig bra sitat! Hadde vært kjekt å ha det sånn ;-)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere