Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #14: Nytt intervju med meg

Skrevet av Sindre | 14. desember, 2009

I dag har me juksa litt, for bak luke nr. 14 skjuler det seg nemlig et intervju med meg som nylig ble postet på bloggen til min venn, Icon. Observante lesere husker nok at Icon ble intervjuet her på Glabladet for en stund siden av Jonas.

Dette intervjuet kom som luke nr. 5 i Icons julekalender men kommer som luke 14 hos meg fordi jeg allerede hadde forhåndsskrevet og stilt inn innlegg til å postes ca. frem til nå.

I intervjuet svarer jeg på hva livsvisjonen min er, hva nøkkelen til suksess er, hvordan det er mulig å leve av blogging, hvordan jeg håndterer «haters» og mye mer!

- Les intervjuet her!

***

Nå er det bare 10 dager igjen! :)

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 14. desember 2009 klokken 10:27 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
2 kommentarer så langt

14.12.09

Det var jo et fint intervju det ;-)

2. Line
16.12.09

Flott intervju Sindre =)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere