Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #17: Lottogalskap!

Skrevet av Sindre | 17. desember, 2009

Siste nytt: Det nye viruset «Lottogalskap» har nå blitt motstandsdyktig. Det betyr at ingen vaksiner hjelper lenger! Ditt eneste håp er at du allerede er immun for «bli rik fort»-fristelser og lignende idioti. Dette er den største epidemien siden Spanskesyken. For å unngå at akkurat din lommebok skal lide en altfor tidlig død, gjør et siste forsøk på å innta et snev av vett, hvis du kan! Prøv… prøv Glabladet for eksempel!!

Albert Einstein sa det best:

~ «The lottery is a tax on people who are bad at math.» – Albert Einstein

Undertegnede har forøvrig en 100% suksess-rate når det kommer til tipping. Jeg tippet fotball én gang i mitt liv, og fikk 10 rette. For å ikke ødelegge suksesstatistikken min, lar jeg det også bli min siste gang. ;)

***

Nå er det bare 7 dager igjen! :)

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 17. desember 2009 klokken 7:10 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
3 kommentarer så langt

17.12.09

Er ikke noen stortipper jeg heller, men jeg forsøker å ha en lottokupong inne hver uke….for konas skyld :-)

2. Stine
17.12.09

Haha – ja, men… 100% av de som vinner, har spilt…

3. Line
17.12.09

hahaha…genialt sitat – det har jeg ikke hørt før..Jeg tørr ikke begynne å tippe, er redd jeg skal bli så provosert over å tape at jeg aldri får gitt med. Definitivt potensiale for spillegalskap – blir jo helt gæren av å få flaxkalender…det blei med det ene året for å si det sånn :P

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere