Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #2: Dårlige nyheter

Skrevet av Sindre | 02. desember, 2009

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse.

Vi er bare på dag 2 av julekalenderen vår, men jeg kan allerede NÅ merke hvor vanskelig det kommer til å bli å skrive en lang nok innledning på hvert eneste innlegg til at det som skjuler seg bak luken vises nedenfor Adsense-feltet, sånn at ting ikke ser helt forstyrret ut. Men fortsetter jeg med svada på dette nivået skulle det vel gå greit. ;)

La oss se hva som skjuler seg av visdomsskatter og kloke ord bak dagens luke, nr. 2:

Dagens sitat:

~ «Though it be honest, it is never good to bring bad news.” – William Shakespeare

Ahh, ingen ringere enn selveste Shakespeare skal ha sagt dette. Og jeg kunne ikke vært mer enig. Dårlige nyheter påvirker oss negativt. Vi blir påminnet hvor mye elendighet det har skjedd i verden siden sist – som om det ikke skjer vel så mange gode ting også. Men det selger jo ikke.

Hadde vi sluttet å konsumere negativ energi hver dag, hadde vi kanskje begynt å se de mange mulighetene som «skjuler» seg i denne verdenen. Jeg har skrevet mye om disse tingene før og det blir som regel en heftig debatt av det. Et par eksempler kan du få her:

Hva mener du? Hvilket bilde sitter du egentlig med av verden – takket være nyhetene? Er negative nyheter så farlig, eller kommer det an på hvordan man håndterer det?

Nå er det bare 22 dager igjen! :)

************************

Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner. For å være med i trekningen må du:

a) Hvis du har en blogg: Fortelle leserne dine om denne konkurransen, les instrukser her. Deretter må du fortsette å kommentere på julekalenderinnleggene for å holde deg blant månedens 10 flittigste kommentatorer. Sjekk listen over «Månedens lesere» i høyre sidemeny.

b) Hvis du ikke har en blogg: Det samme som over, bortsett fra bloggdelen. Du må kommentere innleggene og holde deg blant de 10 øverste.

FRIST FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ER 12. DESEMBER, HALVVEIS TIL JUL!

Alt står forklart i denne artikkelen, så vær sikker på å lese den før du spør om noe i kommentarfeltet. Lykke til!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 02. desember 2009 klokken 10:13 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
5 kommentarer så langt

1. Stine
02.12.09

Media påvirker, helt klart. Jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg skal forholde meg til vaksinering/ikke vaksinering, så der har media og myndigheter gjort en kjempejobb for å forvirre befolkningen.
Ellers forsøker jeg å se positivt på tilværelsen, da – det forekommer jo en og annen god nyhet også, selv om de får lite presse…

02.12.09

Automatisk posting er en fin ting, det gjør det litt lettere å fordele det utover når en først har noe å skrive om og ikke minst lysten er der. Jeg ser du har benyttet deg av dette nå.

3. Line
02.12.09

Jeg har konkludert med at verden er gæren, og at en skal være svært forsiktig med å stole på mediene. Merker nå, som jeg studerer en del relatert til klimaets utvikling, at mediene hyler andre ting enn forskerne hyler. (De er dog alle enige om at noe er på gang – er vel ikke verst bare det :P )
Når det gjelder svinehysteriet som Stine snakker om, så er jeg enig. Kan bli forvirra av mindre – men med min tålmodighet har jeg slutta å følge med på diskusjonen for lang tid siden, og lever etter teorien om at uansett hva jeg velger, så får jeg influensa. Det er ikke det verste i verden det, uansett ;-)

4. Kjetil
02.12.09

Nyheter påvirker oss, helt klart. Men det kommer an på hvordan du er som person hvor mye du blir påvirket. Om du er en av de som tar alt media kommer med for god fisk, da tror jeg negative nyheter kan være veldig farlig. Bildet jeg sitter igjen med av verden er at det er utrolig mye vondt som skjer. Men selv om media ikke viser det, vet jeg at det skjer gode ting også :)

03.12.09

En som har fått litt dårlige nyheter den siste tiden er jo golf esset Tiger Woods, tror han sliter litt om dagen. Men for meg som driver i sladderbransjen….;-)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere